Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 06:53
- Nahlásit

Jumi
Karol
Nazdárek maminy,jen si tu" pindejte" s námi!
Holky je důležité,že se snažíte ještě s miminky něco s pejsky dělat,to se počítá.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 10:52
- Nahlásit

Vlasta
Teď jsem si četla zápis z porady ČMKU a v jednom bodě se usnesli,že pořadatel má právo odmítnout přihlášku,ale je povinnen to písemně sdělit dotčenému do 10ti dnů.
O tom,jestli to musí zdůvodnit se nepíše nic.
Tak myslím,že to je dozvuk pražské výstavy.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 12:25
- Nahlásit

Zuzana T
Nebyla ta schůze náhodou už v únoru??? Já jsem se tam taky dívala ,že bych byla třeba mohla být chytřejší a našla jsem jenom únorovou. Já ani nevím zda to moje bylo podáno. Asi je to tak jak jsi říkala - bylo toho více. tedy já mluvím o webovkách - nevím jestli máš stejný zdroj.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 12:59 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
JJ zdroj stejný.Myslím,že jsi nebyla sama.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 15:05
- Nahlásit

Zuzana T
NO já si taky myslím - min.jedna chovka která jezdí všude tam taky nebude - ale zase nevím, s čím se Praha kříží.. no ale víš jak to bylo s tím Průšou - když byl ten úchyl.....třeba se potvrdí to přísloví že na každou svini se vaří voda...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 19:57
- Nahlásit

Zuzana T Zuzko, koukám že na Hluboké jsem na tom o něco lépe než Ty. Psů tam moc není - tedy ne že bych tím pádem očekávala závratný úspěch

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 20:29 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta

NO jo,my musíme mít vždycky ve třídě narváno.Zatím jsme měli nejméně 13 konkurentek.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 20:57
- Nahlásit

Zuzana TTeď jsem se dívala na štěňátka veveřáků - nádhera.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 21:48
- Nahlásit

Vlasta
Jo jsou krásná,už se na ně těším.Po Hluboké je pojedu pomuchlat.Ještě ,že jsou zadaná,měla bych cukání..

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 10:39
- Nahlásit

Přeji všem hezký den.
Tady jsou výsledky OVVr a fotogalerie k nahlédnutí. URL
Zároveň oznamuji, že se začínají naplňovat počty přihlášených psů na Středočeské derby (11 a 12.7.09) , takže kdo máte zájem, neváhejte.
Slavnostní zahájení bude na zámku ve Veltrusích a večer bude kapela a tombola

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 11:05
- Nahlásit

Marie Šustová
Na nás je to ještě brzy,my teprve trénujeme a na táboře se chceme dopilovat na podzimky

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 11:21
- Nahlásit

Marie Šustová
A já raději mlčím - my tak za dva roky - na OVVR jsme nic oslnivého nepředvedli
Ale jinak bylo u Vás krásně....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 11:33
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzko, to obsazení kruhů na RK jsem ti naskenovala a poslala na e-mail. Tedy pokud to ještě nemáš, je tam toho málo,a le je to datumově před 2.uzávěrkou.

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 13:01
- Nahlásit

Vlasta
Prostě ten dummy pro něj nebyl zase tak zajímavý, to se občas stane. nechala bych ho pár dní odpočinout a začala bych zase cvičit.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 13:16
- Nahlásit

Vlasta
Díky,chtěla jsem vědět jen orientačně..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 13:22
- Nahlásit

Zuzana T
No máš to tam - a zatím jsme na tom hůře my - psů v mladých je 12 - nejvíce ze všech tříd, ale nám je to jedno - kdyby jsme tam byli 2, tak budeme V2
Marie Šustová
Jj, teď máme cvičící pauzu, před OVVR jsme cvičili obden tak teď má prázdniny..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 13:24
- Nahlásit

Vlasta
My jsme včera vyzkoušely jelení spárek a dobrý - bere ho i dohledá.Tak se ještě dneska domluvím doma a asi se přihlásíme.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 13:42
- Nahlásit

Zuzana T
Na to Derby??

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 14:12
- Nahlásit

Vlasta
,blázníš na veverky

Karol
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 14:42
- Nahlásit

Marie Šustová
Jé, děkuju za připomenutí! Už vyplňuju Bondíkovi přihlášku

Zuzana T
Na to Derby??

Vlasta
,blázníš na veverky

Jo a jinak vás zdravím. Zítra nesu svázat diplomku, tak jsem trochu v delíriu....
Asi dlouhodobě.
Představte si mou dnešní příhodu. Už dlouho si říkám, že jsme nezaplatili členský poplatek v KCHLS, a že teda průšvih - znovu se stát členy a zaplatit kromě základního poplatku i ten za "přičlenění" (nebo "učlenění" podle vzoru uchovnění?). A zkoušky už se musí pomalu hlásit - třeba právě to derby -tak mě to dnes popadlo, že to musím rychle vyřešit, zaplatit a napravit. Píšu paní matrikářce, co že se nám přihodilo, a co s tím. A víte, co mi odpověděla? Že to máme normálně na 2009-2010 zaplacený.

A to už tak dlouho nekojim. Chjo, to je zas těhotenská demence. Já z toho nevyjdu. Přitom jsem to samozřejmě musela platit já, Ondra se o tohle vůbec nestará. Kam ho nepřihlásim, tam nejede

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 15:05
- Nahlásit

Karol
No pořád lepší než dojem že jsi zaplatila a bylo to naopak
Zuzana T
Promiň já to pochopila jak to navazuje na to info od paní Šustové, že fakt na to Derby..

Karol
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 15:19
- Nahlásit

Vlasta
To je fakt, to by pak chtěli na dvoudenních zkouškách 1400 Kč doplatit...

Se Zuzkou je to roztomilý nedorozumění. Ona se ale určitě nezlobí, že vidíš v Lexynce takový talent!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 16:30 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Karol
Karol,dobrý.Dokud nekrájíš Ondrovi řízek na kostičky a nemyješ mu ruce je to v klidu.

Já chci jít teď na veverky a na táboře se už soustředit na podzimky,tedy pokud půjde dobře zvěř.Když ne,tak nebudu tlačit na pilu.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 07:02
- Nahlásit

Zdravím po ránu - já mám čarodky už dopoledne - odjíždím do Prahy - máme dvě hnusná jednání a pak asi razím rovnou domů.
A od včerejška jsme ostříhaní héééééč.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 07:31
- Nahlásit

Vlasta
Jak to,měla jsi jet v neděli?Nakul fotku!My dneska poprvé vyrážíme s karavanem na závody- na Velké Dářko.Včera jsem měla migrenu,takže budeme pakovat až dneska a kdoví kdy vyjedeme.Čarodějnice se tam budou také slavit!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 17:32
- Nahlásit

Zuzana T My jsme to pak dohodly jinak.... měla jsem mít v JBC ochutnávku tak jsem si vyškemrala přehození a nakonec v ten den z ochutnávky sešlo, takže jsem jela jenom stříhat. Chovatelka byla snad spokojená, fotku nemám - můžeš posoudit na Hluboké

Karol
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2009 13:39
- Nahlásit

Zuzana T
Dostala jsem nějaké fotky z ČB od Blanky se Zdeňkem - fakt vám to spolu moc slušelo! Jsem překvapená - Bondík opravdu bez potíží takhle pěkně stál a nekravil?
Něco jsem dala k nám na stránky, tak mrkni.

CHjo, na zítra zas narovnat ten kudrnatej zadek

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2009 21:03
- Nahlásit

Karol Tak jak jste dopadli?????

Karol
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2009 08:09
- Nahlásit

Vlasta
Ahoj! Dík za optání
Dopadli jsme tak, že už zas několik let na žádnou výstavu nemusíme. Výborný bez pořadí....už asi posedmé. S takovým posudkem, že bych taky chtěla, aby na mě aspoň manžel viděl tolik "výborných" linií apod.
Rozhodčí byl docela sympaťák, zbytečně se s tím nebabral, ale zas to neodbýval...dělalo to dobrý dojem. Do pořadí pak prý vybral ty největší a nejtlušstí psy....což teda Bondík není, a nevím, co je to za kritérium v pracovní třídě. Ale typuju, že sám nevěděl, jakou zrovna posuzuje třídu

No, ve výsledku jsme rádi. Výstavy fakt nemusíme ...a teď už za ně opravdu nebudeme vydávat peníze. To radši za zkoušky a cvičení...a co nás baví.

Zuzana T
To tě pobaví - Evička se zas Bondíka dokázala šikovně zbavit a nacpala ho Radce B., která tam chudinka byla na náčum úplně bez psa...tak asi aby jí nebylo líto že si vůbec nezavystavovala.

Dnes snad bude mít Bondíček lepší den - jeli s Ondrou na to cvičení k Táboru, s Evou a Líbou. Tak snad budou oba moji chlapi spokojený. Já zůstávám doma...musim se začít učit na státnice Zatím jsem ve fázi zoufání nad seznamem otázek

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2009 10:12
- Nahlásit

Karol Jé tak ještě že jsem nejela - my taky nepatříme mezi největší a nejtlustší psi

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání