Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 17:59 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Nene 105 je hranice mezi 0-1.Kolik je nejvíc nevím,ale určo se to dá vygooglovat.
Jasně ty jsi měla pravdu a teď zase já budu mít pravdu.Čěkám v neděli info.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 18:08
- Nahlásit

Zuzana T

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 19:34
- Nahlásit

Vlasta
Jsem našla i úhel 110 °,ale většinou píší v článcích více jak 105°.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 20:42
- Nahlásit

Zuzana T Stejně je to super výsledek! V sobotu to porazíte v Budějkách a začne dobré období.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 20:59
- Nahlásit

Vlasta
Haha,20 soupeřek...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2009 07:32
- Nahlásit

Zuzana TTo neva - minimálně pořadí bude!
Dnes mám dovolenou, jedu na akupunkturu a poté uklízím doma.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2009 07:38
- Nahlásit

Vlasta
No já si včerejší dovolenou užila - nejdříve strach,pak euforie z výsledků a odpoledne spánek spravedlivých..Tak si o víkendu budeme vzájemně držet tlapky.

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2009 12:16
- Nahlásit

Ahoj holky!!
Dlouho sem tu nebyla, tak koukám jako blázen, co jste všechno zažili!!

V prvě řadě gratuluju Lexy a hlavně Tobě, Zuzko, ke krásným výsledkům na RTG!!! Nás to čeká v květnu a klepu se už teď jak ratlík.... Lexy je moc šikovná a krásná holka, moc se mi líbí!!

Je fajn, že už tu čtu jen samé dobré zprávy, takže věřím, že v tom budeme pokračovat - Vlasto....

Uvidíme se v ČB, teda doufám. Každopádně se Zuzkou se potkáme.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2009 12:23
- Nahlásit

bilksa
JJ těším se,až mě uvidíš,tak se, prosím, přihlaš - já sem na výstavách mimoň.

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2009 12:29
- Nahlásit

No já taky... Ale asi z jiného důvodu - zatím jsem si nezvykla a hlavně Charlotte si nezvykla, takže jestli mi zas začne skákat po hlavě, tak mě trefí...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2009 15:50
- Nahlásit

bilksaZuzana T Jak psala Zuzka - budu Vám držet palce v sobotu a vy mě v neděli jo????

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2009 16:42
- Nahlásit

Vlasta
Jasně!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2009 17:57
- Nahlásit

Zuzana T Zuzko zkoušela jsi na ty svoje migrény preventivně zázvor? Byl mi doporučen na prohřívání organismu a studovala jsem na internetu jeho použití a je i na migrény. Právě jsem si z čerstvého uvařila čaj a je to kupodivu i dobré.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2009 17:59
- Nahlásit

Vlasta
Né to jsem ještě nezkoušela,ale jednou mi má ved.kuchařka nabídla zázvorový čaj a já po něm měla nával ,jako blázen.Tak nevím

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2009 18:00
- Nahlásit

Zuzana T No jo - já to mám mít na prohřívání.... tak asi Tě to taky prohřálo, ale fakt píšou, že je to dobré na mořskou nemoc a kinetozu a taky na tu migrénu.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2009 18:02
- Nahlásit

Zuzana T A jak pokračuje manžel ve východních medicínách? Já zatím 4 akupunktury a boule je tam furt.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2009 18:11
- Nahlásit

Zuzana T Praha už má obsazení kruhů a seznamy vystavovatelů - zlaťáci jsou skoro prázdní. Pochopila jsem 6 psů v mladých

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2009 18:31
- Nahlásit

Vlasta
Petr chodí 2x týdně a aplikace pořád bolí,prý je to dobře,tak se projevuje léčba.To bude na dlouho.
Prahu jsem viděla,zřejmě je nespokojených víc,než ty.Už se na to vykašli,Hluboká bude hezčí.Kam ještě jedeš?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2009 18:49
- Nahlásit

Zuzana T Na tu druhou klubovku do Oslavan a dál nevím...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2009 19:08
- Nahlásit

Vlasta
No já mám poslední také Oslavany - Lexy by měla mezi květnem - červnem po druhé hárat,pokud bude mít cyklus po 6ti měsících.Tak nevím,jestli mám něco hlásit.Uvidím po klubovkách.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 17:54
- Nahlásit

Vlasta
Tak jsem doma,máme VD,Bilksa V.Pan rozhodčí už nás asi neuvidí,nepadli jsme si do oka.
BOB,BIG2 - Fík
r.CACIB Wrangler Misantos
CACIB Ymca Misantos
CAJC,BOB Junior - Dream Max Candy Apple - od téhož majitele jako Misantosáci.
Mladý pes byl po Waterloo Misantos.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 18:09
- Nahlásit

Zuzana T Jéé Zuzko doufám, že nejsi tak špatný prognostik jako já Co vám vytknul??? Bilkse gratuluju - a to si furt stěžuje jak se jí nepředvádí co?
Už sem nakukuju od 15 hodin - fakt jsem na Vás myslela.
Jdu se podívat co tam bylo za rozhodčího - já si to totiž nepamatuju.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 18:14
- Nahlásit

Zuzana T Už to vím, myslím že to je ten co mi dal VD když jsem kámošce předváděla labradorku v Praze - říkal, že je moc hubená. Já jsem se styděla jak sfiňa bo to té feny bylo první VD, ale v Brně jsem jí to napravila - dostala jsem s ní výbornou a druhý den její majitelka(moje kámoška ) taky. Tak jsem přestala mít komplex, že jsem ji špatně vystavila - ona se totiž vystavuje sama....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 18:18 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
No chová kokry,a podle toho má i vkus na goldeny.Jednoznačně preferuje co nejbělejší s hladkou srstí.My jsme nebyly jeho typ.Vytknul nám úzký chod zadních nohou - někdy ho má,ještě nechodí jako dospělá,to má pravdu,ale tvrdil,že má moc těsný skus ,což nemá a já se ohradila.Nelíbilo se mu to.Jeho posuzování se nelíbilo zase mě,ne proto jak jsme dopadly.Prostě si ho škrtám ze seznamu.
Jinak Bilksa vystavuje výborně,nevím,proč je k sobě tak kritická!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 18:29
- Nahlásit

Zuzana T ten úzký chod zadních nohou je specialita kokrařů už jsem o tom slyšela přednášku od mého známěho doktora chovatele kokrů a protipřednášku na jedné nejmenované klubovce.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 18:34
- Nahlásit

Vlasta
Víš,mě po tom čtvrtečním uspěchu u Šebka nic nerozhází.Vím,co mám doma,vím,že se ještě vyvíjí a jestli se mu jevila jako VD, je to jeho názor.

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 18:47
- Nahlásit

Zuzana T
Stejně gratuluju. Teda ta Raduše,kam vleze,tam sbírá body a BOBy Kdo vám rozhodcoval, Studeník, Antonovič?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 18:50
- Nahlásit

jana33
Bohužel Bé je správně.Kdyby Studeník tak si pískám.On ale goldeny už dlouho neposuzoval,myslím v Čechách- je to škoda,protože je to výborný rozhodčí .

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 18:58
- Nahlásit

Zuzana T A kdo byl ve fenách mladých Cajc?

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 19:21
- Nahlásit

Zuzana T
Jj Studeník je super, ale znám jeho posuzování u kokrů,né u zlaťáčků,tak proto se ptám.

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání