| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 20:15
- Nahlásit
Vlasta
Používají se oba způsoby,většinou se během vystavování kombinují.V každém ten pes vypadá trochu jinak.Ve volném působí pes přirozeněji a veseleji.Jak a kdy stavět psa tak nebo tak se musíš naučit odhadnout.Já mám ráda oba způsoby a také holky oba učím.
No jak bych ti to přiblížíla a neplácala blbosti:
Tak vlezu do kruhu s ostatními a pokud ostatní hned staví do pevného,dělám totéž,když je víc lidí ve volném,tak zvolím ten.U stolu postavím pevný,pak přejdu k hlavě do volného,aby mohl rozhodčí prohmatávat fenu a při tom jsem já mohla opravovat , to ,jak stojí.Když jde rozhodčí ke stolu,volím nejprve pevný,když to trvá dlouho,tak někdy zase přejdu k hlavě.No a když motyka spustí a jdu do finále,tak volím většinou pevný.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 20:36
- Nahlásit
Zuzana TKurník - to je alchymie
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 20:40
- Nahlásit
Vlasta
Neber to tak vážně,co jsi mi posílala fotky,tak volný už vám jde skvěle .
Jinak stále nic...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 20:59
- Nahlásit
Zuzana TSem to posílala už podruhé a mám oba v odeslané poště - tak nevím....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 21:09
- Nahlásit
Vlasta
jeden došel a už jsem odpověděla
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 21:30
- Nahlásit
Zuzana T Jj, dobrý že jo - jsem ráda.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 21:32
- Nahlásit
b]Zuzana T[/b] MUsím jít spát nebo ráno nevstanu - ale nebudu moct usnout, zatím ahoj.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 22:28
- Nahlásit
Já jsem celou dobu vystavovala v pevném postoji, ale při focení mi už Charlotte nechtěla stát, tak jsem to udělala takhle. Nám stejně nejde ani jeden...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 07:06
- Nahlásit
bilksa
Neříkej že nejde, na té fotce to není špatné.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 08:52
- Nahlásit
bilksa
Tak jsem zkoukla výsledky - jsou u pořadatele výstavy.Tak jsem tu první poznala správně.Tu její sestru jsem ještě nikde neviděla.A co říkáš,ten volný postoj máte hezký!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 10:37
- Nahlásit
Jo?? No tak to mě těší, že to není tak hrozný.
Celkem se vystavovala pěkně, dali jsme s přítelem dohromady tajnou zbraň - já ji u rozhodčího postavila do pevného postoje a on za kruhem na ni pískal oblíbenou hračkou a stála celkem dobře.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 10:43
- Nahlásit
bilksa
Být tam já tak, Tě za to nenávidím, bo můj pes by se taky chtěl podívat co to tam píská a točil by se určo opačně
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 11:13
- Nahlásit
To bylo jenom, když nás posuzoval jednotlivě u něj u stolu.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 11:19
- Nahlásit
Už je na intercanis obsazení kruhů a v mladých je nás zase 19, tak to odejdeme zase s VD, ach jo....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 11:37
- Nahlásit
bilksa
No koukala jsem,to je síla.Neboj my jsme bez chlupů,tak se tam jdeme také jen proběhnout.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 12:46
- Nahlásit
Zuzana T
bilksa
Kam že jedete? Budějky??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 12:53
- Nahlásit
Vlasta
Jo Budějky,doufám,že bude hezky,bývají velkovní kruhy.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 12:55
- Nahlásit
Zuzana T
Já jsem po poradě - na odreagování (zákaz nezákaz) jsem proběhla rychle oblíbené stránky - na ZR se zase perou Velebnosti - jestli nejsou ty lidi nějaký předrážděný nebo co???
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 13:12
- Nahlásit
Vlasta
já nejsem,já jsem nějaká ospalá
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 13:17
- Nahlásit
Zuzana T
To okolo mě všichni - na mě ta čína působí - já mám pocit, že exploduju
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 13:43
- Nahlásit
Včera sousedům na zahradě kousla zmije jejich Tib.španěla - tedy asi ho vzala zubem přes pysk a dáseň - asi naštěstí - má hlavu oteklou jak buldok a dnes ráno jí už veterinář píchal protilátku na hadí jed. Včera jí dávali několik protialergických injekcí a nepomohlo to, ráno už jenom mrskala ocáskem ani se nepostavila. Prý je jich jako much - zmijí - tak to se zae mám čeho bát.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 14:01 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Já se také bojím,hlavně o Lexy,taky do všeho strčí čumák.O tom,že je hadů hodně jsem také slyšela.
Nedávno se uštknutí řešilo na ZR.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 14:24
- Nahlásit
Zuzana T
Aha, tak to jsem nečetla. Bavila jsem se o tom s MVDr. Hnizdem z Animaclinic - on je do toho fanda - a ten říkal, že ta protilátka vyvolává více hnusných reakcí než ten jed. A prý zmije se snaží zmizet a není to zak že hned útočí - no nevím, tohle je už druhý pes, už minulý týden prý někdo jel po lesní cestě na kole a u kola pudlici, ta najednou zakňučela a když se pán otočil tak viděl hada jak se plazí pryč - mazali na veterinu a měla na pcce dvojzub, takže byla do druhého dne na kapačkách a taky jí dali tu protilátku. Jenom doufám, že zmiji nepotkáme hned teď na jaře, kdy jsou tím jedem naplněné moc.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 14:34
- Nahlásit
Vlasta
Velký pes to prý zvládne poměrně dobře ,ale pro štěně nebo malého pejska to může být smrtelné.A navíc by někdo musel křísit mě,já se hadů opravdu hodně bojím.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 14:39
- Nahlásit
Zuzana T
Jo já vím že velký by to měl přežít, ale stejně se vidím jak mám psa v náručí a utíkám k autu a na veterinu - tedy ne že bych svého psa unesla, ale v té panice bych se o to určo pokoušela.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 14:40
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzko a co Cathy s tím zahnisaným místem - už dobrý???
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 17:33
- Nahlásit
Vlasta
Stále to čistíme,ale lepší se to,zítra jdeme na kontrolu.
Teď si uvědomuji,že mojí Bonnu uštkla loni zmije někde u Č.Lípy.A my když jezdíme na Jedlovou horu pod Jiřetínem na kolech,tak já mám pořád v terénu oči na stopkách.Kamarádky máma tam bydlí a vzpomínala,že chodily do lesa jen s klackem a rámusily a že nebylo nic divného najít 5 zmují vyhřívat se přímo na cestě. fuj...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 18:53
- Nahlásit
Zuzana T A jak jste to poznali že to byla zmije - viděli jste ji?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 19:32
- Nahlásit
Vlasta
Myslíš ta ,co kousla Bonnu? To byla zmije,panička s malým klukem a Bonnou byli na malinách a viděli ji zřetelně,Bonna k ní čuchala a dostala ťafku do čumáku- prý jí hlava otekla jako meloun.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 19:44
- Nahlásit
Zuzana T No a co udělali? Mojí střihačky psa který je hemofylik taky uštkla zmije, ale vůbec si toho venku nevšimla, až doma otekl a tím že má tu blbou srážlivost skončil na transfůzích v Brně na Jaggy - je to kříženec dobrmana. Byl tam týden a měl dost namále. Ptám se abych věděla jak to vůbec poznám a aco mám dělat potom. Dneska jsem na louce měla oči jak radary - žádnou jsem neviděla.
|