Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 20:15
- Nahlásit

Vlasta
Používají se oba způsoby,většinou se během vystavování kombinují.V každém ten pes vypadá trochu jinak.Ve volném působí pes přirozeněji a veseleji.Jak a kdy stavět psa tak nebo tak se musíš naučit odhadnout.Já mám ráda oba způsoby a také holky oba učím.
No jak bych ti to přiblížíla a neplácala blbosti:
Tak vlezu do kruhu s ostatními a pokud ostatní hned staví do pevného,dělám totéž,když je víc lidí ve volném,tak zvolím ten.U stolu postavím pevný,pak přejdu k hlavě do volného,aby mohl rozhodčí prohmatávat fenu a při tom jsem já mohla opravovat , to ,jak stojí.Když jde rozhodčí ke stolu,volím nejprve pevný,když to trvá dlouho,tak někdy zase přejdu k hlavě.No a když motyka spustí a jdu do finále,tak volím většinou pevný.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 20:36
- Nahlásit

Zuzana TKurník - to je alchymie

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 20:40
- Nahlásit

Vlasta
Neber to tak vážně,co jsi mi posílala fotky,tak volný už vám jde skvěle.
Jinak stále nic...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 20:59
- Nahlásit

Zuzana TSem to posílala už podruhé a mám oba v odeslané poště - tak nevím....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 21:09
- Nahlásit

Vlasta
jeden došel a už jsem odpověděla

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 21:30
- Nahlásit

Zuzana T Jj, dobrý že jo - jsem ráda.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 21:32
- Nahlásit

b]Zuzana T[/b] MUsím jít spát nebo ráno nevstanu - ale nebudu moct usnout, zatím ahoj.

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 22:28
- Nahlásit

Já jsem celou dobu vystavovala v pevném postoji, ale při focení mi už Charlotte nechtěla stát, tak jsem to udělala takhle. Nám stejně nejde ani jeden...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 07:06
- Nahlásit

bilksa
Neříkej že nejde, na té fotce to není špatné.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 08:52
- Nahlásit

bilksa
Tak jsem zkoukla výsledky - jsou u pořadatele výstavy.Tak jsem tu první poznala správně.Tu její sestru jsem ještě nikde neviděla.A co říkáš,ten volný postoj máte hezký!

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 10:37
- Nahlásit

Jo?? No tak to mě těší, že to není tak hrozný.
Celkem se vystavovala pěkně, dali jsme s přítelem dohromady tajnou zbraň - já ji u rozhodčího postavila do pevného postoje a on za kruhem na ni pískal oblíbenou hračkou a stála celkem dobře.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 10:43
- Nahlásit

bilksa
Být tam já tak, Tě za to nenávidím, bo můj pes by se taky chtěl podívat co to tam píská a točil by se určo opačně

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 11:13
- Nahlásit

To bylo jenom, když nás posuzoval jednotlivě u něj u stolu.

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 11:19
- Nahlásit

Už je na intercanis obsazení kruhů a v mladých je nás zase 19, tak to odejdeme zase s VD, ach jo....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 11:37
- Nahlásit

bilksa
No koukala jsem,to je síla.Neboj my jsme bez chlupů,tak se tam jdeme také jen proběhnout.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 12:46
- Nahlásit

Zuzana T
bilksa
Kam že jedete? Budějky??

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 12:53
- Nahlásit

Vlasta
Jo Budějky,doufám,že bude hezky,bývají velkovní kruhy.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 12:55
- Nahlásit

Zuzana T
Já jsem po poradě - na odreagování (zákaz nezákaz) jsem proběhla rychle oblíbené stránky - na ZR se zase perou Velebnosti - jestli nejsou ty lidi nějaký předrážděný nebo co???

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 13:12
- Nahlásit

Vlasta
já nejsem,já jsem nějaká ospalá

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 13:17
- Nahlásit

Zuzana T
To okolo mě všichni - na mě ta čína působí - já mám pocit, že exploduju

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 13:43
- Nahlásit

Včera sousedům na zahradě kousla zmije jejich Tib.španěla - tedy asi ho vzala zubem přes pysk a dáseň - asi naštěstí - má hlavu oteklou jak buldok a dnes ráno jí už veterinář píchal protilátku na hadí jed. Včera jí dávali několik protialergických injekcí a nepomohlo to, ráno už jenom mrskala ocáskem ani se nepostavila. Prý je jich jako much - zmijí - tak to se zae mám čeho bát.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 14:01 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Já se také bojím,hlavně o Lexy,taky do všeho strčí čumák.O tom,že je hadů hodně jsem také slyšela.
Nedávno se uštknutí řešilo na ZR.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 14:24
- Nahlásit

Zuzana T
Aha, tak to jsem nečetla. Bavila jsem se o tom s MVDr. Hnizdem z Animaclinic - on je do toho fanda - a ten říkal, že ta protilátka vyvolává více hnusných reakcí než ten jed. A prý zmije se snaží zmizet a není to zak že hned útočí - no nevím, tohle je už druhý pes, už minulý týden prý někdo jel po lesní cestě na kole a u kola pudlici, ta najednou zakňučela a když se pán otočil tak viděl hada jak se plazí pryč - mazali na veterinu a měla na pcce dvojzub, takže byla do druhého dne na kapačkách a taky jí dali tu protilátku. Jenom doufám, že zmiji nepotkáme hned teď na jaře, kdy jsou tím jedem naplněné moc.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 14:34
- Nahlásit

Vlasta
Velký pes to prý zvládne poměrně dobře ,ale pro štěně nebo malého pejska to může být smrtelné.A navíc by někdo musel křísit mě,já se hadů opravdu hodně bojím.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 14:39
- Nahlásit

Zuzana T
Jo já vím že velký by to měl přežít, ale stejně se vidím jak mám psa v náručí a utíkám k autu a na veterinu - tedy ne že bych svého psa unesla, ale v té panice bych se o to určo pokoušela.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 14:40
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzko a co Cathy s tím zahnisaným místem - už dobrý???

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 17:33
- Nahlásit

Vlasta
Stále to čistíme,ale lepší se to,zítra jdeme na kontrolu.
Teď si uvědomuji,že mojí Bonnu uštkla loni zmije někde u Č.Lípy.A my když jezdíme na Jedlovou horu pod Jiřetínem na kolech,tak já mám pořád v terénu oči na stopkách.Kamarádky máma tam bydlí a vzpomínala,že chodily do lesa jen s klackem a rámusily a že nebylo nic divného najít 5 zmují vyhřívat se přímo na cestě. fuj...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 18:53
- Nahlásit

Zuzana T A jak jste to poznali že to byla zmije - viděli jste ji?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 19:32
- Nahlásit

Vlasta
Myslíš ta ,co kousla Bonnu? To byla zmije,panička s malým klukem a Bonnou byli na malinách a viděli ji zřetelně,Bonna k ní čuchala a dostala ťafku do čumáku- prý jí hlava otekla jako meloun.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 19:44
- Nahlásit

Zuzana T No a co udělali? Mojí střihačky psa který je hemofylik taky uštkla zmije, ale vůbec si toho venku nevšimla, až doma otekl a tím že má tu blbou srážlivost skončil na transfůzích v Brně na Jaggy - je to kříženec dobrmana. Byl tam týden a měl dost namále. Ptám se abych věděla jak to vůbec poznám a aco mám dělat potom. Dneska jsem na louce měla oči jak radary - žádnou jsem neviděla.

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání