Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 07:09
- Nahlásit

Zuzana T
No protože ho nechtěl zbytečně rvát lékama, odpoledne už nekadil ani neblil, vypadalo to že to ustupeje samo ale zrada se dostavila zpátky...Jak měl loni ten zánět střev tak po ABT se dlouho vracel do normálu - asi 14 dní jsem ho rvala probiotikama, aby se mu ustálilo vyprazdňování a začal být znovu veselý - jinak pořád ležel a koukal. A to se mu na ty breberky ve střevech dělaly rozbory a ABT se přesně vybíraly aby to zabilo tu kterou má

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 07:51
- Nahlásit

Vlasta
Takže zase budete dělat rozbory?Zkusila jsi tu Smectu?To je jen čistý bílý kaolin,ten nemůže uškodit.

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 08:16
- Nahlásit

Vlasta
Chuděra malej Přeji brzké uzdravení! Jak jsme se tady o tom nedávno bavili, tak jsme byli na kompletním rozboru krve, který byl v pořádku, posílal ještě vet krev na to TLI, ale prý na 99% to bude v pořádku, a prdlačka. EPI vyšla pozitivní Takže dieta, injekce B12 a hlídat hovňouse a hmotnost, aby nehubl Za dva měsíce jdeme na kontrolu a opět rozbor krve....Mi šibne, když to nejsou nohy tak zase slinivka. Doufám, že to už bude všechno....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 08:25
- Nahlásit

HanuleGR
No ty máš tedy také kliku.Ti naši chlupáči se nás natrápějí.Já už jsem si snad všechno trápení vybrala,ještě rtg Lexy a pak už budu mít snad klid.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 08:46
- Nahlásit

Zuzana T
Kejsi je totiž speciální případ - já už jsem zvyklá - on má fakt furt něco. Loni to vzniklo tím, že jsem chtěla šetřit a místo Pro-plan losos jsem koupila kuře - a měsíc jsem měla co dělat - takže jsem fakt "ušetřila" - ten účet za rozbory, za ABT a probiotika byl tak za dvoje lososové granule

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 11:58
- Nahlásit

Zuzana T
No, co se dá dělat, hlavně aby se to nehoršilo....taky myslím, že už bys mohla mít vybráno, taky sis toho užila víc než dost

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 17:38
- Nahlásit

Tak jsem zase zpátky z veteriny - dostal dvě injekce ABT a něco co zastavuje zvracení. Dále ABT tablety a musím koupit ty probiotika - jo,jo, nenažranec jeden.
A už mám doma dumíky do vody - plastové, bílé a jsou 0,5kg - takže se s nimi normálně může na zkoušky.Nechci si stále sušit toho textilního 500g dumíka a tento je navíc na vodě skvělě vidět - tak se snad osvědčí.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 18:28
- Nahlásit

Vlasta
No jo,to jsou radosti s psíky.Já mám před zítřkem taky žaludek na vodě.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 19:35
- Nahlásit

Zuzana T Jdeš na ten RTG? To budou 0 - určo, jinak to být nemůže!!!!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 19:46 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
já budu vděčná ,když budeme do dvojek,nejsem idealista.Letos se mi lepí smůla na paty,tak mám strach.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 20:13
- Nahlásit

Zuzana TNe bude to lepší, uvidíš. Pro mě by dvojky nebyly moc dobré - ale zase lepší dvojky než Kejsovi trojky
Když ale porovnám jaké potíže měl Kejsi už kolem 9 měsíců, tak věřím, že Greeny musí mít výrazně lepší výsledek protože on nemá žádné problémy. Nás to čeká v květnu, taky jsem zvědavá na to skutečné číslo.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 12:31
- Nahlásit

Vlasta
Máme samé nulýýýý,hurááá.Ještě teď tomu nemůžu uvěřit.Dr.Šebek to vše měřil přede mnou.levá kyčel Norberg 106 st.,pravá 105 st.Nikde ani smítko,linie čisté,lokty jako alabstr - jsem neskonale šťastná.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 12:39
- Nahlásit

Zuzana T
No vídíš - supééér. Gratulujeme a závidíme!!!!!!! Těch 106°je úplně ideální úhel ne?

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 12:43
- Nahlásit

Zuzko!!!!!!! Byla jsem napnutá a moc gratuluju!!!!!! Moc ti to přeju, je to paráda! Takže ta tvá Španělka je krásná, šikovná a ještě nulková....nápadníky budeš přehazovat vidlema a zájemce o štěňátka nasmlouvaný na 5 vrhů dopředu... (no, to chudák Lexynka :lol

Vidíš, pro letošek už máš špatný zprávy vybraný!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 12:47 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Zuzana T
Gratuluju!! to to letí - on už je jí rok??! edit: nojo, už to vidím

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 13:17
- Nahlásit

Děkuji,doufám,že už si obě holky budou jen užívat spokojený život a já dám svým nervům dovolenou.
Karol
Doufám,že nás štěstí neopustí ani v sobotu - jsem připravená bojovat i u vás v kruhu.
Na štěňátka a nápadníky máme ještě dost času,teď jsou před námi zkouškové měsíce.Po těch WT mám dobrý pocit,že by nás to spolu mohlo bavit.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 13:52
- Nahlásit

Zuzana T
Moc gratuluju, super!

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 14:03
- Nahlásit

Zuzana T
Já vim, to byla VELIKÁ a předčasná nadsázka, s těma nápadníkama Vím, že jsi rozumná a necháš Lexynku nejdřív pořádně užít života

V tu sobotu se uvidí. Já mám pocit, že to snad záleží jen na tom, jestli se Bondík už konečně trochu pochlapí a nebude se zas chovat jako tele. V takovym případě by to nemuselo dopadnout úplně špatně.
Teď když jsem ho zkoušela stavět do postoje, tak stojí jak kovanej, ani se nehne. Tak snad ho pak nerozhodí to prostředí. Každopádně stojí na "stůj" a postavit by se měl na "vstaň" - to jako že to jsou slova, který zná a rozumí jim, a když by to vypadlo, že je slyší prvně, tak "kecá"

Mě čeká zejtra rovnání srsti...to zas budou pohledy, to on umí

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 14:06
- Nahlásit

Karol
Jo to znám,Cathy nosila triko před každou výstavou.V sobotu má být krásné počasí,už se těším.

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 15:17
- Nahlásit

Zuzko, právě jsem byla u vás na návštěvě a koukám, že tam máš Norbíčka na úvodní straně Sice zezadu, ale i to mě potěšilo
Právě jsem prokecala přes 20 minut s Evičkou... ta tě táááááák chválila, jak umíš vystavovat! Že je tě pro Bondíka až škoda. Já se fakt bojim, co tam bude vyvádět. Ale nějak už to dopadne. Dobře, že nejedu. Jsem nervózní už teď a chudák mimi to musí prožívat se mnou...
Vzhledem k tomu, kdo je s Bondem v kruhu, mám nařízeno dokonalé vyrovnání, vyhlazení, vypíglování...a vůbec všechno, co by se s ním dalo dělat. tak nevim, jestli ho nemám i nastříkat Ondrovým Hugo Bossem

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 16:03
- Nahlásit

Zuzana T
Mooooc gratuluji k nádherným výsledkům!!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 16:22 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Karol
Ta fotka je užasná,vím,že se fotilo více pozic,ale ke stažení byla jen tahle.Chceš jí poslat? Nebo si ji stáhni na http://sheena.rajce.idnes.cz/WT_konopiste/album
, mám to dovolené od majitelky fotek.
O Bonda se neboj,je to šikula a poslušný k tomu,to půjde, uděláme pro výsledek maximum a bez Bosse!

Tak jsme to s Lexy odpoledne" zalomily" obě a spaly jak Růženky.
Vlasta
Jak je Kejsovi?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 16:30
- Nahlásit

Karol
Bože,nemůžu najít na klávesnici křížek: správný odkaz najdeš tady v tématu na str 77.

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 16:59
- Nahlásit

Zuzko, dík, o těch fotkách vím, taky jsem je už viděla a jsou fakt super!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 17:15
- Nahlásit

Zuzana T Ahoj Kejsi dobrý, ráno jsem mu po třech dnech( naposledy žral v pondělí ráno) dala jenom suchou rýži a prostál to. Odpoledne jsem zakoupila probiotika - tak doufám, že to už bude dobrý. I vypadá že je veselejší - už zase komunikuje s Greenem.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 17:34
- Nahlásit

Vlasta
Dneska je den dobrých zpráv....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 17:37
- Nahlásit

Zuzana T Aby to vydrželo do neděle..... Já pořád nevím co mám dělat?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 17:41
- Nahlásit

Vlasta
je týden dobrých zpráv,takže joooo

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 17:47
- Nahlásit

Zuzana T Tak Ti tedy budu věřit a zkusíme to. Doufám, že se nepleteš - já jsem měla u Tebe pravdu - fakt - podívej se výše...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2009 17:49
- Nahlásit

Zuzana T Ještě jak je to s tím úhlem - Lexy to má skoro to nejlepší co může být že jo?

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání