| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:37
- Nahlásit
bilksa
Já jsem si to přečetla ještě jednou a pochopila jsem to tak, že to napíše tam na ty svoje stránky. To jsem tedy zvědavá. Prsí se tam množstvím složených zkoušek, ale jak se na nich choval to už nepíše. Vůbec ho neznám, ale slyšela jsem o něm dost. A nevím proč bych tomu neměla věřit - jak tam taky píše.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:57
- Nahlásit
Souhlasím, znám spousta lidí, co mají se psem splněno hafo zkoušek, ale na opravdovém honu nebo naháňce nikdy nebyli, tak k čemu to je?? On sice píše, že na hony chodí, ale kdo ví...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 12:19
- Nahlásit
bilksa
Ty jdeš do Boleslavi na výstavu? Ta je až v červenci,ne? Nebo je tam nějaká oblastní?
P.Z. na hony chodí,ale i tam se drží svého osobitého stylu zacházení se svým psem.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 12:32
- Nahlásit
Zuzana T
No to se nedivím...
Jo, jo, jedu na oblastku, jako rozcvička před Budějcema.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 13:20
- Nahlásit
bilksa
Tak se holky držte a čekáme na hlášení.....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 13:49
- Nahlásit
Vtipné je, jak pan doktor podsouvá svým kritikům, že oni si chtějí uspokojovat své ego
Hroch je proti němu citlivka...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 17:28
- Nahlásit
Zuzana T
Díky!! Budeme hlásit v neděli, cestou z výstavy se zastavíme u skoro tchýně, tak se vrátíme domů v neděli.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 17:36 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Ketrin
Kdyby to nebylo k pláči,bylo by to k smíchu,co?
Tak přemýšlím ,na jaké zkoušky budu s Lexy chodit,abych se mohla soustředit jen na ty zkoušky a radovat se ze společnosti stejně smýšlejících startujících.Dneska je to samá klubová akce na jedné nebo na druhé straně a u OMS musím vědět kam,aby brali retríverská pravidla.Budu potřebovat poradce,ještě ,že mám holky cvičitelky- moje dobré duše.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 19:15
- Nahlásit
Zuzana T
Tak v tomhle mám výhodu - chovatelka dělá rozhodčího na zkouškách, takže mi snad poradí, kam vyrazit.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 19:34
- Nahlásit
Já jsem našla dumíčkááááááá..... Ležel v lese na kraji a tvářil se jako plastová lahev pro cyklisty - tak ji nikdo nevzal.
Jo a čínská medicína dobrý, na moji letitou bouli na ruce bude akupunktura - jednu lekci mám za sebou, ani to nebolelo, ale příště budou tlustší jehly. Byla jsem na tom prvním vyšetření 2,5 hodiny, ale bylo to samé povídání a jenom měření tepů a prohlídka jazyka. Mám nařízeno 2x denně teplé jídlo, vyhodit mikrovlnku a jakési houby na podporu činnnosti sleziny - tak uvidím.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 19:48
- Nahlásit
Vlasta
Tak to máš dobrý nos - na čtyři
Manžel byl také v té Opletalce a také podstoupil vyšetření,jazyk atd. a kromě toho akupunkturu na těch jeho nešťastných bolavých chodidlech.Byl varován,že tahle akup.bolí a prý zubař je čajíček,proti tomu.Bude chodit 2x týdně,prý aby tu bolest vstřebal.Uvidíme.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 20:23
- Nahlásit
Zuzana T Mě tedy zatím nebolela, ale říkala, že příště budou potřeba silnější jehly, napoprvé mě prý nechtěla trápit. Tak uvidím - mám nějakou bouli na lokti s vnitřní strany už léta a nyní jsem se rozhodla to řešit.
Jo a ten dumíček by byly spíše oči za 4 - jak je oranžový tak svítil na 20m. Sice jsem si objednala 2 nové, ale alespoň jich budu mít více. Tohoto mi bylo líto, když to byla Greeňákova výbava
Zítra zase pojedem cvičit k vodě. Akorát nevím jak mám stihnout ty 2 teplá jídla denně a nepoužívat mikrovlnku To abych začala chodit na obědy v práci a ještě doma obden uvařila - jakože nyní vařím jen o víkendu bo nestíhám...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 22:33
- Nahlásit
Vlasta
Gratuluji k nálezu!! Kamarádce se zase po očkování udělala boule na ruce, zůstala jí i modřina a pořád ji to bolí. Zkusila normální doktory, ale ti jí řekli, že by jí to mohli jen vyříznout, ale je to veliký, tak zase nechtěla mít jizvu...
Tak uvidíš, jak dopadneš, když to bude dobrý, tak jí to řeknu, ať to taky zkusí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 07:47
- Nahlásit
bilksa
NO jsem taky zvědavá zda to pomůže - taky to není nejlevnější, ale už jsem obrazila homeopaty a podstupovala detoxikaci pomocí homeopatik - to taky něco stálo - pak Ti řeknu.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 14:51
- Nahlásit
Přeji všem krásný den!!
Dneska mám dobrou náladu - nemusela jsem do práce - školní děti mají prázdnny, takže jsem ve škole skončila už v půl dvanácté.
Zašla jsem si do obchodu udělat radost - koupila jsem si nové botičky a kabelku. Pak do zahradnictví pro sazenice jahodníku.
Ale největší radost mi udělal přítel - dostala jsem dárek k narozeninám - stolní hru aktivity, nevím, jestli to někdo znáte, ale je u toho hrozná sranda.
Mám sice narozeniny až příští čtvrtek, ale narodila jsem se na Velikonoce na zelený čtvrtek, tak to slavím tak trochu 2x.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 15:31
- Nahlásit
bilksa
Já jsem také utrácela,aby mě beránek nepokakal.Koupila jsem si hnedka dvoje botičky a dneska jsem nechla 600,- za kytky a zeminu -může za to Vlasta - nechtěla jsem zůstat pozadu .
Jinak gratulka k narozeninám.Můj velký bratr dneska slaví za oceánem již 55 té narozeniny.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 18:24
- Nahlásit
TAk to já budu mít o něco méně - 22.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 19:35
- Nahlásit
bilksa
Můžeme jen tiše závidět.... ,mě dneska bolí nohy,jako by mě bylo 100.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 20:12
- Nahlásit
Zuzana TbilksaAhojte, no vy si tedy děláte radosti - Zuzko asi za ty kytky můžu já, ale abych tě potěšila - taky mě to stálo asi 700 a to byly převislé muškáty v akci. Já mám na bocích lodžie truhlíky v závěsech nad sebou a když to zaroste tak je celá stěna muškátová, vypadá to moc hezky, ale je velká spotřeba
Jinak už zase nemám dumíčka - dneska jsme jeli cvičit - na suchu už máme aport i s předsednutím, ale dneska si Greeny umanul, že do vody půjde pouze tam kde stačí a plavat nebude. Předtím vyletěl z vosy jak namydlený blesk a pak kolem vody chodil a čuchal a zíral - tak nevím jestli tam byla ryba a projela mu pod břichem - no a já dumíka hodila daleko a tak mi tam zůstal. Větřík ho odvál ještě dál, tak snad ho zítra najdem na protějším břehu
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 20:14
- Nahlásit
bilksa Jinak taky gratuluju k narozkám a tiše závidím mládí - třeba Ti Charlotte nadělí k narozkám v Bolce taky nějaký dáreček ve formě výstavního úspěchu.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 20:30
- Nahlásit
Vlasta
Jsem na mrtvici! Do Prahy jsem se nehlásila kvůli rozhodčí a ona je změna!!!! Protože je málo GR,tak bude posuzovat jen ten Španěl.Já se picnu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 21:03
- Nahlásit
Zuzana T Zuzko, nevím kdo z nás dvou je na tom lépe?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 21:04
- Nahlásit
Zuzana T
Hm, tak to mě taky štve, taky bych se bývala přihlásila... Ach jo...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 21:07
- Nahlásit
Zuzana T Zuzko a jak to víš??? Na stránkách nic není?
Doufám, že tomu blbovi ta Praha chcípne na nedostek psů
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 21:13
- Nahlásit
Na Prahu už jsou všichni fakt naštvaný... Se nedivím..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 21:57
- Nahlásit
Vlasta
No ty jsi na tom hůř,přišla jsi o iluzi,že se slušností nejdál dojdeš....
Nikde to není napsané,ale vím to..haha
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:09
- Nahlásit
Zuzana T
No to jsi mě nepotěšila - ale stejně - jak to víš???
A chápeš absurdnost celé sitauce????? Tak oni mají málo goldenů - no tak to mě tedy vomejou..........
Hlavně že si někdo udělal dobře - fuj - mám vztek....a ještě mě to ponižuje.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:11
- Nahlásit
Myslím jak víš o tom rozhodčím..... to ostatní jsem Ti řekla, tak to nemyslím
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 11:04
- Nahlásit
Ahoj holky!!
Tak dneska mám od rána fofry - vstávala jsem v šest a jeli jsme s mamkou na sedmou do města nakupovat - bylo to šílený, všude davy lidí. Naštěstí jsme v půl deváté byli doma.
Dodělala jsem mazance (těsto jsem si zadělala už včera večer), a po mazancích jsem šoupla do trouby beránka. Uf, už jsem zničená!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 11:27 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Komusi to řekla sama pí.rozhodčí,že nebude posuzovat z tohoto důvodu.
Myslím ,že Gr je málo z více důvodů,ale jeden z nich je dvojklubovka další víkend.
|