Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 20:24
- Nahlásit

bilksa
No hurá,alespoň si v klídku můžeš naplánovat výstavní sezónu.
Koncem března jedu do Berlína , v dubnu ČB,v květnu Hluboká a v červnu Klubovka RK.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 20:31
- Nahlásit

Zuzana TSe konečně můžu taky zapojit - odešla mi návštěva. Tak to se uvidíme na Hluboké a u toho Brna od RK.
Dneska mi začal kulhat na přední nohu starší Kejsi. Mám na nich 3x dělané lokty, tak doufám, že je to jen od toho, že jsou přes den doma spolu sami a Greeny ho neustále okusuje a otravuje. Když Greena zavřu tak zase bude okusovat nábytek - tak ho tedy bude ještě okusovat, snad to Kejsu přejde.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 20:55
- Nahlásit

Vlasta
Moji jedenkrát operovaní hošíci také občas kulhnou,zvláště po zátěži.Stačí klid a zase ti přejde.To víš,už to nikdy nebude zdravý kloubík.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 07:13
- Nahlásit

Zuzana T
JJ, já vím, že nikdy nebude zdravý ale je mu 6 let, má dva roky od poslední operace a zatím nekulhal - myslím od těch operací - tak mě to děsí. nebo takto - kulhal, ale třeba v zimě protože měl podrápané polštářky od sněhu - takže jiný důvod než ty blbé klouby.

choco
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 07:59
- Nahlásit

Vlasta
Tříkrát dělané lokty? Hmmm, to je hezký...nám právě taky hrozí další operace u Andyho, pokud mu nezaberou injekce,co teď týdně podstupujeme, ale nejsem si jistá, jestli bych mu už do toho nechala rejpat znovu...

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 08:32 - Změnil/a: HanuleGR
- Nahlásit

Zuzana T
Ty máš také operované psíky?
choco
Ach jo Snad injekce zaberou.
Vlasta
Také džíme palce,ať to není nic vážného.

To je trápení s těma nohama
My zase pro změnu válčíme s trávením, nasadili jsem vet. dietu od Eukanuby a chystáme se ještě na rozbor krve. Do toho zase začal žrát lejna,tak asi mu něco chybí nebo nevim

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 08:41 - Změnil/a: Marie Šustová
- Nahlásit

HanuleGR
Myslela jsem na Vás. Těšila jsem se, že přijdete cvičit .....
Brzo se uzdravte.
Jinak mám výbornou zkušenost s těmito granulemi.
Vrátili mi goldenku z béčkového vrhu 23 kilo, prý průjmuje, zvrací ..... to byla pravda. Přivezli mi k ní pytel K9.
tu jsem jim vrátila a na radu Radky Bursíkové vyzkoušela Flatazor a je to super. Nezvrací, přestala průjmovat a zlepšila se. http://hafshop.cz/flatazor/flatazorelitesensible[F E002]?ItemIdx=4

Mathea
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 09:30
- Nahlásit

Vsechny zdravim, jsem ted trochu mimo provoz, mam u sebe na mesic na hlidani ovcouna od tchana, do toho jezdim do skoly a s Britickem couram neustale ven, pac je nevychovanej az hruza. Do ted zil v demokracii "povel opakuju trikrat a pokud nechces splnit, tak co no".. Takze ted ma chudak tvrdou drezuru, jsme jaksi zvykla na to, ze psi, ktery mam v ruce, poslouchaji. Dneska tu jsem od rana od pul osmy do pul osmy do vecera a pritom dohromady kvuli 5hodinam, ted zrovna mam 4hodinovou pauzu mezi seminari
Drzim vsem s nozkama pesti a at je na svete lip.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 09:36
- Nahlásit

choco
Nám dělali oba - jeden po druhém - a potom se pravý loket musel asi po roce předělávat bo se tam vytvořila kloubní myška, proto píšu 3x. Je to takové blbé dilema - když už jsem za to dala 30 tis. tak kvůli 15 dalším ho přece nenechám kulhat - takže jsem je dala, ale doufám, že to nebude nekonečný příběh - abych v jeho třeba 10 letech nebyla už na 100 tis. - ono to docela rychle naskakuje
Věřím tomu, že kdyby musel na další tak to zase uškudlím, protože si nedovedu představit, že bych si řekla: ne už jsem do něho narvala dost peněz tak teď počkám až nebude chodit a nechám ho uspat - to bych fakt nedokázala - asi blbé ale je to tak.

choco
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 10:02
- Nahlásit

Vlasta
No jasně, ANdymu dělali oba lokty současně...nepíšu,že bych do toho nešla znovu kvůli tomu,kolik ta artroskopie stojí,ale prostě si nejsem jistá,jestli je dobrý aby se v tom hrabali znovu...Co to je ta kloubní myška?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 10:21
- Nahlásit

choco
Kloubní myška je uvolněný kousek chrupavky volně se pohybující v kloubním pouzdře a když se někde zapříčí tak bolí, bo to tlačí na to okolí.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 10:39
- Nahlásit

choco
A taky to nemyslím tak, že bych vyzvihovala kolik peněz jsem do toho dala, ale tak, že asi žádné jiné řešení není - Alavis to moc neřešil ( nebo tyto preparáty obecně) a od 3 let ho krmit Rymadilem a nebo něčím jiným proti bolesti asi taky nejde.

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 12:08
- Nahlásit

Marie Šustová
Já už chtěla dorazit, ale vezli jsme na návštěvu tchyni k jeji sestře do Loun. Doufám, že toho 29.3. do toho už nic nevleze, potřebujeme to jako sůl. 6.6. jsou ty lesní zkoušky a my od podzimek toho moc nenacvičili Jen nevím do které skupiny se zařadit. Ještě pak půjdeme 8.8. na vodky. Chuděra 23 kg A už máte pro ní pánička? Charlie sice nezvrací a neprůjmuje pořád, jen občas a i když měl tuhoše,tak žluté barvy.Po té dietě je to OK, ale zase žere ty lejna, jakou dobu dal pokoj a teď zase začal.Za chvíli se můžu do té laborky odstěhovat, jak tam lítam, jednou rozbor na parazity, pak zase trávení Už jsem na ten Flatazor koukala, mě se na něm nelíbí to složení. Jak vidím, kukuřice, soja atd. nechci tím dlouhodobě krmit. No, vybrala jsem Artemis a psovi to holt nesedlo. Tak uvidím co řekne vet na rozbor krve, snad z toho nebude doživotní dieta. Masem jsem krmila asi půl roku a taky občas průjmy. Čím víc se s tím zabývám, tím je to horší

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 12:16 - Změnil/a: Marie Šustová
- Nahlásit

sice kukuřici a mlácený oves obsahuje ale soju ne.

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 12:25
- Nahlásit

HanuleGR
Odpolední skupina od 14 hodin (zatím)

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 12:27
- Nahlásit

Marie Šustová
Koukala jsem na něj, akorát ještě nevím co si mám představit pod EEC additiva, drůbeží hydrolyzáty a organolysáty. Nevím, jestli na to složení nejsem úchylná až moc. Nám samozřejmě nezkoumám co jíme, ale když on bude mít pořád to samé,tak chci to nejlepší...(což je stejně asi maso atd.)Ale uvidím co řekne vet. Pokud to nebude nic vážného, tak budu muset najít co mu sedne.

Do které výcvikové skupiny bychom se měli zařadit? Kde se trénuje na lesní a vodní zkoušky?

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 12:29
- Nahlásit

Marie Šustová
Aha, byla jsem pomalejší. Dobře, ještě bych samozřejmě potvrdila účast.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 12:50
- Nahlásit

HanuleGR
JJ někteří synci z áčkového vrhu.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 14:18
- Nahlásit

HanuleGR
Mě ten starší a věčně s něčím marodící taky co týden až 14 srajdil - a to beze změny krmiva,nic venku nesežral a přesto stále chytal průjem. Náš veterinář udělal mikrobiologický rozbor ze stolice a zjistil přitomnost jakýchsi mikrobů co se jednou za čas moc pomnožili a způsobili to - dostali jsme jakási přesně určená ( dělal se na to test citlivosti) antibiotika a už je to rok a dobré - krmím stále Pro-Planem losos jehně - on s tím trávením měl pořád něco. Teď naprosto v poho - raději klepu na zuby, bo když si vzpomenu na po....né koberce doma - tak nic moc....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 14:33
- Nahlásit

Vlasta
Dneska jsem byla na exkurzi v Nowacu a blbec jsem si vzala lehký svetřík a jarní bundu.Už venku mě byla kosa,natož v mrazácích s -21°c.Rozmrzám ještě teď.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 14:40
- Nahlásit

Zuzana T
Byla jsi v Kralupech? Taky s nimi obchodujeme - mají to tam hezké co???

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 14:54
- Nahlásit

Zdravím!!
Všem nemocným s nožkama přeji, ať je to dobré. My naštěstí s ovčandou nikdy žádný problém neměli a doufám, že v pořádku bude i Charlotte.

Hárání nám teď vyšlo perfektně, na první výstavu jedeme 11.4., takže to vychází akorát. Pak máme ČB, Hlubokou a dál se ještě uvidí, jak bude přítel v práci, protože bez něho to nemá cenu - jak se Charlotte před vstupem do kruhu, tak pak je jak šílená, Zuzka to viděla.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 15:17 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
No zrovna jsou ve výstavbě,tak tam byl stavební ruch,ale předváděčku měli pěknou.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 07:19
- Nahlásit

Ahojte všichni ze zasněžených Severních Čech - tedy vlastně i ze Středních - ale u Prahy moc sněhu není.
Kulhání nám samo ustalo - tak snad změna počasí to byla nebo co a nic vážného.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 08:12
- Nahlásit

Vlasta
Ahoj ze zasněžené Prahy - je to skoro na konci března divný pohled.
Tak super,Kajsa bude jako válečný veterán - budou bolet klouby při změně počáska.

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 08:22
- Nahlásit

Zuzana T
Aha A taky lokty? A jak na tom jsou, pomohla jim operace?

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 08:30
- Nahlásit

Vlasta
No, také jsem nesla trus na rozbor přímo do laboratoře a tam vyšlo špatné trávení tuků a v jednom vzorku i škrobů. To byl snad chemický rozbor, asi bych teda měla zkusit i mikrobiologický? Ještě půjdeme na krev.
Jj, změny počasí to je hnus, ale pokud je to jen tím, tak je to dobrý

jkohy
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 08:51
- Nahlásit

Vlasta
ahojky zdravim ze severu mi zatím lokty v poradku akozat jedna kyčel náznak na dysplazii

choco
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 08:57
- Nahlásit

HanuleGR
Nj, uvidíme,až co bude po těch všech injekcích...ale štve mi to,myslela jsem,že už to všechno trápení máme za sebou. S tím sranděním, dělali jste i ty parazity? Kamáradky pejsan na sranděry hodně trpíval a taky nemohl vůbec přibrat, býval jako radiátor,až v laboratoři zjistili,že má giardie...na to dostával dlouho nějaký léky,protože je hodně těžký se jich zbavit a pak snad ještě dělala dvakrát kontrolní testy a po přechodu na masíko a podávání každý den Yuccy do žrádla mají teď po problému.

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:19
- Nahlásit

choco
Jj, to ti věřím. Je to takový na prd, necháš psa operovat a bez výsledku Snad ty injekce zaberou. Taky čekám,kdy se zase něco projeví...
Na parazity to nechávám vyšetřit každou chvíli a nic tam nemá. Vždycky sbírám od pátku do neděle, aby to nebyl jeden vzorek ve kterém by nic být nemuselo. Uvidíme po té krvi. Nehubne, spíš by potřeboval trošku shodit. Masem jsem krmila asi půl roku a sranděry taky každou chvíli.

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání