Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 10:13
- Nahlásit

Zuzana T
Že by??
Já to furt říkám, že ten můj nezvedený syn se jednou bude mít lépe než já
Dneska se mi nehcce vůbec nic - alespoŃ že počasí už snad bude pěkné - psům jsem už nasadila Scalibory - koupila jsem je podle Tvé rady a zatím si je navzájem nežerou. Ve středu a čtvrtek jsem na Moravě - jedu na kontroly od Brna přes Olomouc až do Opavy, Ostravy a domů. Spaní mám domluvené u mých přátel od koní - to zase bude náročné... tedy nejen ta cesta, ale i ten zbytek

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 10:34
- Nahlásit

Teď jsem se dívala na výsledky kvalifikace NO na MS z Roudnice - u nás to je za 14 dní a víš so je krásné? Z první umístěné pětky jsou 3 baby - jako ženy. To je fajn....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 11:35 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
No my holky jsme hold lepší ve všem- v dobrém i tom špatném...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 14:39
- Nahlásit

Zuzana T
Pošli mi taky ten mejlík ze ZR - víš abych se poučila kam nemám chodit - znáš mě - já bych tam byla první..... ......a pak bych se divila.......
Tedy jetsli můžeš.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 14:56
- Nahlásit

Vlasta
JJ pošlu odpoledne z domova a klidně to můžeš poslat kolegům z WT,aby je to nenapadlo.Ale je to síla.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 15:02
- Nahlásit

Zuzana T
To jedině výcvikářce - já žádné kolegy nemám - cvičím stále individuálně - jenom my tři - pes, já a výcvikářka.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 15:06
- Nahlásit

Mám dneska nějaký vypatlaný den - hned ráno jak jsem dojela do práce tak jsem v autě povídala s kolegyní na mobilu - mám handsfree ( nebo jak se to píše) takže: povídám povídám, zaparkuju, vytáhnu klíček, vytáhnu mobil z toho držáku a hodím ho do kabelky a přitom stále povídám a až je mi divné proč mi kámoška neodpovídá tak si uvědomím, že sice mluvím, ale mobil mám dávno v kabelce...... pak ty moje mimodotazy na výstavu a v práci to tak nějak pokračuje.... už jdu domů, tak třeba trefím

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 15:13
- Nahlásit

Vlasta
,dobrý.No my jsme všici v práci také mimo mísu - je divný tlak.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 21:11
- Nahlásit

Vlasta
máš ještě jeden email,podobného obsahu.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 07:35
- Nahlásit

Zuzana T
JO četla jsem - docela se to rozšířilo, bo mi ten jeden přeposílala i výcvikářka. My jsme se totiž v sobotu o něm bavily - říkala jsem jí, že ve Světě psů píše trochu jinou povelovou techniku než používáme. Tak si asi na to vzpomněla a poslala mi to taky.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 08:22
- Nahlásit

VlastaZuzana T Ahoj, maily a témata Horys lov sviští jak divé na všechny strany-to jsem zvědavá, jestli se bude jen kecat na netu anebo jestli někdo z těch, s jejichž psem si pan doktor Zelníček "povídal" a "vysvětloval" tak, až pes skončil na veterině na šití, jestli tito lidé udělají to jediné možné a podají na příslušná místa oznámení o týrání. Protože nikdo jiný to udělat nemůže.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 09:13
- Nahlásit

Ketrin
No to si také myslím a navíc bych zalarmovala výcvikové rdy obou klubů - vím,že mu nemůžou zavřít cvičák,ale alespoň ho vyloučit z klubů a nedovolit mu přístup ke klub.zkouškám.
Jsem naivní???

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 09:18
- Nahlásit

Zuzana T Nevím jak u KCHLS, ale u RK má stop - od těch loňských událostí na poháru prezidentky - nesmí tam startovat na zk.tuším 2 roky. Ovšem na paní Simonu se to nevztahuje, takže vedla na MSR ona...
Ale myslím že spíš než kluby by se měla angažovat KVS atd. Přece jen, zaplatit si výcvik a skončit se psem na šití.... i když nemůžu si pomoct, ale jsou blbí i ti lidi, že to dopustí. Na to nemusím být nijak pokročilý pejskař, aby mi selský rozum a cit napověděl, že takhle ne

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 09:20
- Nahlásit

Zuzana T
Víš co se stalo mě a taky nemám odvahu se pouštět do boje - a to se tím neživím, nejsem žádný lovec titulů apod. a vezmi si, že podle tohot jsem fakt nic neudělala - tedy nejen podle tohoto, myslím, že jsem fakt neudělala nic špatného. Určitě by to sice bylo potřeba, ale v našich poměrech je to stejně neprůstřelné. Vezmi si jak se choval na zkouškách - dokonce si na něj někdo stěžoval - a stalo se něco? Řekla bych, že nic. A když to někdo zveřejní tak ho ještě ten chytrák bude žalovat - vymazaný je asi dost - podle toho co jsem slyšela.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 09:39
- Nahlásit

Ketrin
Jsme se trochu minuly - píšeš, že byl vyloučen, a to jsem nevěděla. K těm lidem - já když jsem měla prvního psa - goldena - tak jsem podle knížek skoro věřila tomu, že se narodí vycvičený - a to si nevymýšlím a tedy úplně padlá na hlavu nejsem ( občas trochu jo, to přizbávám). Pak jsem viděla že to samo nepůjde a tak jsem začala chodit na cvičák - zkraje se mi tam vůbec nelíbilo a říkala jsem si, že tam budu chodit tak měsíc, okouknu co a jak a naučím se to a je to..... no chodím tam už 6.rok a že bych byla přeborník - to nejsem. Ti lidi co tam jezdá se taky nechají nalákat na půlku peněz vrácenou když za týden nemají podzimky nebo co tam píše za hámotiny... říkají si, že co kdyby to byla pravda - co kdyby někdo uměl zázrak, tak už mají vlastně vše hotové.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:05
- Nahlásit

říkají si, že co kdyby to byla pravda - co kdyby někdo uměl zázrak, To chápu. Ale nechápu, že při první příležitosti neprohlédnou (teda někteří asi jo, ale až poté co jejich nebo jiný pes už utrpěl zdravotní újmu, o té psychické ani nemluvě).
Taky nejsem přeborník, ale to člověk být nemusí, aby měl v tomhle jasno. Z. jsem v akci ("domlouvání psovi") neviděla, ale znám ho a viděla jsem jeho psy a to mi stačí. Myslím, že by každý měl udělat aspoň to co může - já jsem na své stránky dala varování před touto "školou". Tohle není věc názoru, jako že někomu to vyhovuje a jinému ne, to je prostě brutální zacházení se psy prezentované jako normální metoda. Ne že by to nedělali i jiní, ale ti se tím nechlubí a nedělají to veřejně

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:21
- Nahlásit

Ketrin
Jo souhlasím s tím že někteří prohlédnou- ale až poté co se zúčastní. A stejně zbyde dost těch, kteří se zase budou účastnit, bo to nevědí a nebo nevěří. A ty články v PPČ mu jenom nahrávají - píše tam podle mě celkem dobře a srozumitelně - zase mu to naláká další lidi. Asi ne ty, které bude od toho úmyslu odrazovat chovatel štěněte se kterým tam chtějí jít a nebo někdo z okolí, ale zase ne každý má stálý kontakt s chovatelem a nebo nechodí číst na internet.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:49
- Nahlásit

Vlasta
ano ty články jsou dobré, působí solidně, o to je to horší. Proto si myslím že se musí něco stát, aby čím dál víc lidí nepokládalo tyto metody za normu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 19:21 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ketrin
No také jsme se pídily s kamarádkou,proč nezasáhli postižení okamžitě a razantně a bylo nám řečeno - a já to chápu,že postižení byli v takovém šoku,co se s jejich psem děje,že jen zírali.Dneska by se už zachovali jinak a pravděpodobně by došlo k výprasku výcvikáře.Vem si,že tam jezdí většinou úplní nováčci.Mám dojem,že se psy zkušenějších vůdců by si takhle zacházet - před nimi - nedovolili.

bilksa
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 21:13
- Nahlásit

Tak mám holky pro Vás snad dobrou zprávu - kamarádka na pí. Zelníčka podala trestní oznámení a snad to půjde do novin i na novu.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 21:15
- Nahlásit

Dneska by se už zachovali jinak Neřekla bych, z webovek některých frekventantů - tedy těch, co neutekli - vyplývá že to již berou jako normu a zřejmě převzali teorii, že to jinak nejde. No, každý svého štěstí strůjcem, třeba budou mít v roce CACT atd., mě je jen líto těch psů.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 21:24 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ketrin
Pěkné jsou příspěvky na toto téma na pokecu " můj pes".
bilksa
To je pozitivní zpráva.Tvá kamarádka byla jedna ze zúčastněných?

bilksa
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 21:30
- Nahlásit

Nebyla, ale mluvila s lidma, co tam byli, navíc volala p. Horníčkovi (myslím, že se tak jmenuje) a tak se naštvala, že šla na policii.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 21:39
- Nahlásit

Zuzana T nevidím na tom všem vůbec nic pěkného
bilksa To je dobře, hlavně aby to dosvědčili přímí účastníci.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 22:13
- Nahlásit

Ketrin
Ty mě dneska bereš za slovo.
bilksa
Ty asi myslíš Horáček?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 06:38
- Nahlásit

Zuzana T Promiň, asi jsem protivná - Bresta má své "nejlepší" dny, Borgo to velmi těžce nese a mě už z toho asi také trochu hrabe. Doufám, že dnes už se to zklidní

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 07:05
- Nahlásit

Ketrin
,no já měla včera také frmol,tak jsem šetřila slovy.
Hárání se psem ve smečce,to je vždycky o nervy.

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 07:56
- Nahlásit

Zuzana T
Jo,jo, myslela jsem ho, nemohla jsem si vzpomenout, jak se přesně jmenuje.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 11:24
- Nahlásit

To je pohoda, když ten pes konečně spí

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 11:34
- Nahlásit

Zuzana T Zuzko teď jsem koukla na toho můjpsa a co tam píše včera pozdě večer paní (slečna) Alena N., bych podepsala všema deseti. To čemu tam majitelé vystavili své psy je jakoukoliv nezkušeností apod.neomluvitelné.

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání