Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 21:15
- Nahlásit

Je toho nějak moc, viď?? Snad se to bude zlepšovat, alespoň doufám.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 07:51
- Nahlásit

Jo ono to tak bývá, když jsi nahoře je otázka času kdy to bude stát za prd.... Mě když se daří v práci tak to většinou bývá doma nic moc a naopak - vražedné je, když se nedaří nikde.
Zuzko Greena mi pochválila i chovatelka - prý se klube z puberťáka na psa a ten postoj mu sluší - tak jsem ráda. Doufám, že to ještě vypilujeme a dokážeme předvést i na výstavě. A co Cathy - je už úplně zdravá?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 08:15 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
No chtěla jsem ti říct,aby jsi fotky poslala Martině,že bude mít radost.
Cathy už je ťuk ťuk v pohodě úplné.Už je to zase ta dámička,kterou jen tak něco nerozhodí,ani panička.
Za chvíli jdu zase k zubaři béééé.

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 09:09
- Nahlásit

Zdravím!!
Vlasta
Gratuluju k postoji - Charlotte stále vypadá jako osel, je to hrozný, já se to snad nikdy nenaučím.. To zas bude ostuda, v Budějovicích.

Zuzana T
Alespoň, že Cathy už je v pořádku. K zubaři budu muset taky - už jsem dlouho nebyla na kontrole, naštěstí já problémy se zubama nemám (alespoň s něčím )

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:09
- Nahlásit

bilksa
Nezoufej, mě se podařilo aby 5 vteřin stál jak má, ale to neznamená, že se mi to podaří i na výstavě. Když mi napíšeš e-maila pošlu ti taky ty postojové fotky - jsou dvě.
Není to tam vidět, ale mám v ruce míček.
Zuzana T
To je fajn, že alepoň Cathy dělá radost no a Lexy určo taky ne?? Zubař ujde - řekni si, že to prostě musíš přežít, že to jinak nepůjde.

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:23
- Nahlásit

Vlasta
bilkova.s@centrum.cz

No já doufám, že se nám to taky třeba povede. My máme taky lepší volný postoj, ale je problém, že jakmile jí nechci dát pamlsek, nebo držím hračku, tak si sedne a kouká na mě.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:57
- Nahlásit

bilksa
Tak posláno, ty fotky jsou každá 3MB - neumím je ani zmenšit.
Mě si taky někdy sedá, ale vyblbnu ho až si myslí, že ten míček hodím - a to si nesedne - jakmile chvíli stojí a dává pozor tak chválím a pak hodím. Ze začátku byl problém, aby na mě neskákal- jak chtěl ten míček. Na žrádlo se mi zase stále posunoval předníma - aby mohl pohodlně požírat.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 12:16
- Nahlásit

jé Mája má tři nové členy smečky

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 12:33
- Nahlásit

Zuzana T
Jdu se podívat jaké????

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 12:37
- Nahlásit

A jo kozičky - ty mají v ZOO... a myslíš že mají taky rodokmen když vyřizuje tu registraci??
Zuzko už jsi zpátky od zubaře??? Já jsem prohlížela veveřáky - budou nějaké zprávy z Crufts? Zatím tam nic není.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 12:40
- Nahlásit

Vlasta
Už jsem zpět,mám kamennou pusu,dotsla jsem injekci,protože při prvním zajetí vrtačky do zubu jsem vyskočila metr do výšky.Jdu zase za měsíc na finální úpravu zubu.
Eva má miliony fotek,které musí roztřídit a pak popsat jmény podle katalog.čísel v č.i a.jazyce,to chvíli trvá.Vydrž.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 12:44
- Nahlásit

Koukněte na téma JOrkšír a PP - docela sranda.... tak jsem si vzpomněla , že všichni zlaťáci v mém okolí jsou bez PP, aže jich ve městě máme dost. Potkávám takového mladého kluka s fenkou zlaťáka která je stejně stará jako Greeny. On ji od malička honil jak kozu - už dřív jsem mu říkala, že pro malé štěně není dobré nechat ho celé odpoledne na louce lítat s kýmkoliv - ale ne, prý se musí vyběhat. Teď jsem ho potkala po zimě, fenka je hubená jako chrt, fakt i přes srst jsou jí vidět žebra a páteř - ptala jsem se ho čím ji krmí, že takto přece nevypadá zlaťák v tomto věku a on, že jí krmí K9 a že jí udržuje formu, že nechce aby byla tlustá. Kretén a honí ji stále stejně - je mi jí moc líto. On sám vypadá že nemá na jídlo je taky kost a kůže, ale to je jeho boj ale té feně by to dělat nemusel. Jmenuje se Sára a kupodivu ho poslouchá jako hodinky.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 12:48
- Nahlásit

Zuzana T
Jo to je fajn - alespoň vím, že tam něco bude.
To je divné, že Tě to bolelo i po injekci - já si po injekci připadám jako slintající retard - mám pocit, že mi z koutku teče slina i když nic neteče... A většinou se mi při píchání injekce do zubů valí krev do hlavy a mám pocit že omdlím, takže si ji nechávám dávat jenom třeba na vrtání krčků a tak co fakt bolí. Teď kolegovi trhali zub co mu neúspěšně léčili zánět a museli ho rozdrtit a pak po kouskách vytáhnout a pak mu dávali 2 pigára do zadku, bo nemohli zastavit krvácení - no asi to byla chuťovka.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:06
- Nahlásit

Vlasta
ne po injekci už to nebolelo - on začal zprvu vrtat bez ní...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:29
- Nahlásit

Zuzana T
sadista...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:31
- Nahlásit

Vlasta
no trochu jo,ale vynikají dentista.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:37
- Nahlásit

Zuzana T
Kdysi jsem chodila k zubaři a tomu páchlo z .... úst. Nic moc pocit, že by zrovna toto měl být ten pravý odborník
Teď nedávno jsem máti dohodila, aby chodila k mojí zubařce( ona chodila léta k zubařovi, který zaučoval mediky takže se jí pokaždé vrtal v puse někdo jiný a k ničemu to nevedlo) a moje zubařka zase dost dlouho nepřibírala pacoše - a teď tam šla a byla vykulená, že jo doteď zubaři trvdili jaké má pěkné zuby a ta moje jí hned zkritizovala že některé zuby by měly být vzhledem k jejímu diabetu už dávno venku.

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:14
- Nahlásit

On je každý zubař taky jiný - jeden vrtá i malinké kazíky, které se hned vrtat nemusí, druhý zase zastává názor, že raději hned odvrtat...

Vlasta
Greeny krásně stojí - vypadá tam fakt krásně. My jsme jak oslíci - máme pořád ještě malou hlavu. Na pěknou širokou hlavu si ještě musíme počkat - kamarádka má fenku z předcházejícího vrhu (stejné spojení) a hlava se jí udělala až skoro ve dvou letech.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:18
- Nahlásit

bilksa
Mě výcvikářka prorokuje, že Greeny bude mít hlavu jak škopek, ale doufám, že ne moc velkou. Zatím ji má taky ve vývoji, ale myslím, že hlavu má psí ( myslím jako pohlavní výraz - že tam je). U nás veterinář-rozhodčí mi pořád vtlouká do hlavy že pes musí bý pes a sex z něho musí kapat..... ne že bych tak přesně tušila co tím myslí ale snad pes bude - jestli to z něho bude kapat - to nevím

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:19
- Nahlásit

Vlasta

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:20
- Nahlásit

Já mám taky ráda rozdíl na první pohled - i v přírodě to tak je, že je na první pohled poznat samička a sameček.
Myslím, že i u psů by to tak mělo být.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:24
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzko to se směješ našemu nadrženému veterináři????

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:41
- Nahlásit

Vlasta
hádej..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:45
- Nahlásit

Zuzana T
No tak že by mě? Ale on to tak doslova říká - tak uznej, je dlouholetý chovatel, třeba je to to tajemství úspěchu, tak jsem se musela podělit ne??

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 15:54
- Nahlásit

Vlasta
Má pravdu ,víš,že mám tentýž názor- musím vidět na první pohled co je fena a co pes.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 16:33
- Nahlásit

Zuzana T On je takový svéráz, takže možná to jeho podání budí pohoršení, ale já jsem na to zvyklá od koní - takže mi to nepřijde..... jdu se psama na louku do bahenní lázně.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 08:02
- Nahlásit

Dobré ráno, u nás opět zima jak sfiňa...včera na Nově říkali, že jaro je za dveřma, že přiletěli stěhovaní ptáci - no tak už by ty dveře mohlo otevřít.

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 18:57
- Nahlásit

Zdravím!! Dneska je tu koukám nějaké mrtvo. Až teď jsem se dostala k PC - dopoledne ve škole, pak jsem do půl šestý učila, přijela domů a běžela s holkama na procházku.

Vlasta
U nás taky zima - teď jsem byla venku a mrholilo, foukalo, no hnus.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 19:58
- Nahlásit

bilksaNo dneska tady nikdo nebyl - zítra nebudu zase já - mám výjezdový den.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 20:01
- Nahlásit

ahoj,tak dnes je den D........,už jí nic trápit nebude

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání