| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 17:07
- Nahlásit
Zuzana T
Zdravim, jestli to je to, co si myslim , zkus procist tohle tema, je tam par sikovnych rad. A drzte se.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 17:38
- Nahlásit
jana33No právě že s tím sádlem to myslela vážně a podle mě maskovala průšvih, proč by najednou dávala antibiotika - tak si kočka asi odčerpala pár životů. Ale druhá věc je, že ta přítelkyně je zdravotní sestra - dělá na ARU - tak tam bych asi taky nechtěla ležet - nechápu co si myslela že to je? Možná by ta veterinářka mohla dělat liposukce - nařízla by břicho, zašila - a to sádlo by odkapalo... asi..
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 18:00
- Nahlásit
Jo dneska měl Greeny zase den, hned ráno rozkousal dvoustovku a koncovku - zástrčku od vysavače. Tak jsem koupila bankovní pásku a zítra razím na poštu - už máme rozkousené 400. Asi jsme nepoučitelní....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 18:26
- Nahlásit
Víte o tomto:
Dnes Kennel Club zveřejnil zprávu, že po té, co BBC odmítlo letos natáčet a vysílat Crufts (kvůli aféře kolem welfare čistokrevných plemen a papírových psů), se rozhodli poprvé vysílat Crufts po internetu! Tj. na stránkách www.crufts.org.uk bude odkaz na video přenos - každý den od rána až do večera - do závěrečných soutěží, včetně psích sportů samozřejmě...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 18:43 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
jana33
Vet říkal,že to tam už asi dřímalo a ten úraz to nejspíše odstartoval.V každém případě chodí po třech od toho úrazu.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 18:47
- Nahlásit
Fifi
Děkuji,vím o tomto tématu.Vše jsem přelouskala ještě před tím,než jí odebrali vzorky kostï.Doufali jsme v zázrak,ale přesto jsem věděla,že to Osteosarkom je.Její stav už je nezvratitelný,otázka pár týdnů,než se ozvou metastázy.Já nějaký čas pracovala na ortopedii,vím co to znamená.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 18:53
- Nahlásit
Zuzana T
Taky na Jessinku pořád myslím, dneska jsem byla s holkama na dlouhé procházce a zrovna jsem na ni myslela, jak to asi zvládá... Přeju všem hodně sil.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 07:29
- Nahlásit
Dobré ráno, nikde nikdo?
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 08:10
- Nahlásit
Vlasta
Ale jo , jsem tady
Hlásíme uklizenou porodní bednu, vyvenčenou smečku a jdu si udělat snídani.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 08:32
- Nahlásit
Marie Šustová NO tedy - to jste výkonná. Docela bych měnila, jsem v práci, ne že bych se sedřela, ale je tady pár nepříjemných věcí k řešení - a vůbec se mi do toho nechce.
Ještě se chci podívat na ten internetový přenos z Cruftu - doufám, že se tu nebude moc často motat šéf.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 08:34
- Nahlásit
NO tak asi nic - nejde se mi tam připojit.....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:28
- Nahlásit
Vlasta
Je Vlasti hoď sem adresu na ten přenos.Dík.
Mám rýmu a kýchám jako Křemýlek s Vochomůrkou dohromady.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:31
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzko, je to asi o 6 příspěvků výše a už to funguje - škoda, že nemám zvukovku. A je tam rozpis každý den po hodinách co tam bude - těším se na ty zlaťáky, na to jsem moooc zvědavá
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:32 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
www.crufts.org.uk
Pak klikneš na Crufts TV - zelená velká ikona vpravo - musíš chvíli počkat až se tam objeví - mě se to dlouho otevírá
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:34
- Nahlásit
Vlasta
No snad bude něco vidět,kolem kruhů je dost narváno.
Evka tam zítra odjíždí,docela bych letos jela- potřebovala bych nějakou vzpruhu.
Marie Šustová
Jak to,že se flatíci jmenujou od A,já myslela,že můžeš v chS pokračovat v abecedě i u jiného plemene,než GR?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:36
- Nahlásit
Vlasta
dík,mě taky
|
LuckaH
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:48
- Nahlásit
Zuzana T
Pokračovat můžeš, ale nemusíš. Pro každý plemeno můžeš začít od A a mít pro ně "vlastní" abecedu... Je to na rozhodnutí každého jednotlivého chovatele... Tuším, že to tak je...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 11:15
- Nahlásit
Zuzana T
Mě říkala moje chovatelka, že to tam je nářez, asi je to dobré k navazování kontaktů, to by se mi taky líbilo - abych si třeba jednou na stará kolena do třetice mohla přivést něco z venku - ovšem s mojí nemluvou -anglickou se nikam neženu - mám peška!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 12:04
- Nahlásit
Vlasta
Na podívání je to zajímavé,alespoň jednou to stojí za to.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 12:18
- Nahlásit
Zuzana T
To video co běží je taky pěkné - prosím tě kdy budou zlaťáci - já to z otho anglického nemůžu pochopit - tedy pokud už jsi se dívala.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 12:51
- Nahlásit
Vlasta
v sobotu - gundog
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 12:54
- Nahlásit
Zuzana T
gundog - syn to překládal jako střelečtí psi tak jsem si říkala, jestli jako služební plemena - no a lovecký mě nenapadlo.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 13:11
- Nahlásit
Vlasta
no někdy na " zastřelení" jsou....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 13:47
- Nahlásit
Zuzana T
Díváš se na to? Já to mám na liště a mrkám, teď jsou policejní psy - nemám zvukovku, ale zase tady by to bylo nápadné ta skupina retrieverů má být už zítra( a potom ještě víckrát) a já zítra jedu Hradec Králové, Pardubice - kontroly...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 13:55
- Nahlásit
Vlasta
Jo ty myslíš soutěže v obedienci,agility - tak to tam běží pořád.Já myslela posuzování.
Nedívám se - nemůžu,mám zvukovku v obrazovce
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 14:42
- Nahlásit
Zuzana T
Ne nemyslím OB - v tom chci vidět tu skupinu zlaťáků,ale jsem zvědavá na posuzování retrieverů. Jinak ten jízdní řád nedodržují - mají asi hoďku zpoždění.
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 15:42
- Nahlásit
Zuzana T
odstavec IX - zápisy štěňat
"6. Jména štěňat jednoho vrhu začínají stejným písmenem. Vrhy musí být řazeny abecedně (vzestupně) za sebou. Pro každé další plemeno v chovatelské stanici je vedena zvláštní řada, začínající písmenem „A“. Jména vrhu C nelze směšovat se jmény začínající písmenem CH, které je samostatným písmenem české abecedy. Jména nesmějí obsahovat název chovatelské stanice, vulgární či hanlivá slova a nesmějí žádným způsobem propagovat terorismus nebo jiná extremistická hnutí. Délka jmen může být maximálně 20 znaků včetně mezer a interpunkčních znamének. Jméno nesmí tvořit pouze předložka česká ani cizojazyčná (von, of,…). Chovateli je umožněno vynechat v abecedě písmena CH, Q, Y, X a písmena s diakritikou.!
Úprava čl. IX, bod 6 – Usnesení 47/09/08 dne 25.9.2008 s okamžitou platností
Takže smolík pacholík - flatíci mají svou řadu.
|
LuckaH
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 16:35
- Nahlásit
Marie Šustová
Hm... zajímavé, já jsem brala informace ze stránek KCHLS z chovatelského řádu... ten ještě teda asi nestačili aktualizovat...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 17:57
- Nahlásit
Marie Šustová
Aha,tak to se musím podívat např. k Jedličkovi nebo Míškům - já mám dojem,že mají abecerní řadu za s sebou LR i GR jednotnou.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 18:00
- Nahlásit
Marie Šustová
Jo koukala jsem dobře,Jedličkovi mají goldeny mezi labíky.
|