| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 18:25
- Nahlásit
Je tam i spousta odkazů na další ch.stanice - krásné, ale zase jsem tam našla Dewmista a stejně je nejlepší - jsem na ně ujetá.. kvůli Dewmistovi jsem chtěla Greena.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 18:29
- Nahlásit
Vlasta
A také jsi dobře udělala,ať si kdo chce,co chce říká.Tento chovatel je opravdu talentovaný.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 18:30
- Nahlásit
Vlasta
kde jsou ty slíbené fotky?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 18:43
- Nahlásit
Jejda, tak zjišťuju, že jsem fakt zaostalá, já se v tomhle nevyznám..
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 19:01
- Nahlásit
Zuzana T No ta kámoška chodí z práce až kolem 20 hodiny a včera mi to nestáhla, bo koukala do konce na Crufts.
bilksa Nejsi, ale já jsem zkoumala spoustu chovek v Dánsku,Norsku Švédsku a tak - pozor a to přesto, že neumím anglicky a některé ani nemají anglištinu - a ten Dewmist je úžasný.
Až někdo doveze nějakou super paní Dewmistovou a bude krýt super panem Dewmistem, tak si asi půjdu stoupnout do fronty na štěňátka.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 19:07 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Nejbližší 2 pěkné Dewmistky jsou v Maďarsku v CHs Shamrock,chovatelka je moc prima a navíc veterinářka.
U nás zatím není žádná,což je škoda.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 19:34
- Nahlásit
Zuzana T Vidíš to ani nevím - proč vůbec u nás nikdo ještě nedovezl fenu? Asi je to těžké že jo? Když vyhraju ve Sportce a koupím dům - jdu do toho Ba ne, teď se budu věnovat Greenovi a možná jednou... třeba se zadaří a bude ještě jeden zlaťák.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 19:35
- Nahlásit
bilksa
Není každý tak prásklý,aby šmejdil po chovkách,jako já .
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 19:37
- Nahlásit
Vlasta
Není to jednoduché od něj fenu získat.....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 19:52
- Nahlásit
Což já bych šmejdila, ale asi to bude muset počkat až po státnicích, protože toho mám nějak hodně.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 19:53
- Nahlásit
Zuzana T To si myslím... a myslím, že ne jenom fenu, ale i psa. Kdyby to bylo jednoduché nebyl by tady jenom Sven.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 20:02 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
bilksa
Státnice jsou důležité,já už do školy naštěstí nemusím.
A kdypak budeš Mgr.?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 20:22
- Nahlásit
Zuzana T mrkni na e-mail - fotky poslány
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 20:48
- Nahlásit
Zuzana T
Ještě mám dlouho - terpv jsem ve druháku...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 21:01
- Nahlásit
Vlasta
máš odpověď
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 21:12
- Nahlásit
Zuzana T Díky, dala bych to sem, ale neumím to... Jdu spát - zítra mám zase výjezdový den - jedu Ústí, Teplice Most - moc se mi nechce.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 21:18
- Nahlásit
Vlasta
Dobrou a zítra šťastnou cestu!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 21:23
- Nahlásit
také přeji dobrou noc
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 21:28
- Nahlásit
Já jsem dneska taky se Charlottkou cvičila postoj a dopadlo to opět hrozně - vypadá tam jak osel, fakt hrůza. My se to snad nikdy nenaučíme.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 22:52
- Nahlásit
Běžím do postele - dobrou!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 14:30
- Nahlásit
No dneska je to tady mrtvé - kde jste všichni??? Já mám hotovo a ještě jsem dříve doma. tak mastím se psama - zakoupila jsem si nové trekové botky - asi je půjdu zkusit!!!! To chození po obchodech je mor!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 17:45
- Nahlásit
Ahojky!! Tak jsem teprv teď dorazila ze školy - dneska hrůza: měla jsem sportovní hry, gymnastiku, a aby to bylo málo, tak mi nejela městská na nádraží, takže jsem ještě dobíhala autobus, fakt skvělý, zvlášť, když si to člověk běží na jehlových podpadkách.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 18:02
- Nahlásit
bilksauž jsem si říkala, že ani nikdo nepřijde. My jsem si byli s mlaďasem zacvičit sami a musím říct, že dneska skvělý - 2 dohledávky, 2 aporty a 1 vysílačka -vše na jedničku. S aportem jsem začala dělat komedii - vyšlu pro aport a pak se s ním přetahujeme, nechám ho obíhat a dělat blbiny - neberu. Je úžasné jak valí ke mě a doslova mi ho cpe do ruky, aby se mohl potahat - takže žádné pouštění ALE nevím zda je to cesta správným směrem - potom ho budu muset odnaučit to přetahování -ale zase snad se mu zafixuje, že aport je donést a ihned ke mě u čekat až si ho vezmu.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 19:23
- Nahlásit
Vlasta
Ahoj,my dneska měli zase Jessy doma - dnes jí bylo blbě,noha hrozně otéká a viditelně jí bolí.Přidali jsme léky ,přitom včera byla veselá ach jo.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 19:46
- Nahlásit
Zuzana T Jéžiš Zuzko, je mi Vás obou tak líto.... vůbec nevím co na to říct.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 19:54
- Nahlásit
Vlasta
vím,že nic,to jen skuhrám....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 20:20
- Nahlásit
Zuzana T To není skuhrání, to je zoufalství z té bezmoci. Úplně s tebou cítím, jenomže to jsou jenom slova. Stejné jako na pohřbu nesnáším to: upřímnou soustrast - taky jenom slova, ale nikdo nic jiného nevymyslel.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 20:23
- Nahlásit
Přesně, těžko se to dá vyjádřit.
Četla jsem tady na nettu tu diskuzi a skoro jsem z toho brečela, když jsem viděla tu bezmoc, je to hrozný..
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 20:24
- Nahlásit
Já jsem se předevčírem dozvěděla, že umřel Charlottky brácha - od malička měl něčím prolezlé celé břicho a doktoři mu neuměli pomoci.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 21:03 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
jo mám stejné pocity - ty dvě slova nesnáším.
bilksa
ahich to je trápení poslední dobou
|