| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 18:20
- Nahlásit
Ahoj holky!!
Tak jsem se konečně vrátila z práce - mám chřipku jak blázen, ale do školy musím, takže jsem úplně hotová.... Ještě ke všemu se mi to složilo do zad, takže se nemůžu otáčet.
Od kolika jsou zítra ti goldeni?? Ráda bych se na to podívala.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 18:30
- Nahlásit
Ach jo, mě se tam píše, že Media Player nejde zpustit.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 18:35
- Nahlásit
bilksa
mě taky doma,v práci to jde
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 18:38
- Nahlásit
bilksa
Už to jde - nahoře je v řádce blokace,kterou musíš povolit
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 19:44
- Nahlásit
Jo, jo, díky za radu!!! Už jsem fakt asi úplně mimo.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 20:13
- Nahlásit
Tedy ten afgán co před chvílí běhal - to bylo boží!!!!!!!!! Musím jít venčit ............
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 20:29
- Nahlásit
bilksa
Já u toho neustále kýchám a utírám nos...Také je mi blbě.
Vlasta
Afgán je krásnej
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 21:58
- Nahlásit
Afgána jsem neviděla - dělala jsem s přítelem bramboráky. Holky, od kolika jsou zítra ti goldeni - já jsem asi slepá, ale nenašla jsem to tam...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 06:52
- Nahlásit
bilksa
ve 12.45 hod,ale moc se toho nedrží,může to být i později.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:34
- Nahlásit
Ahojky!! Tak jak pak dneska je?? Já jsem právě dorazila domů ze školy a jdu roztopit kotel, abych tu nezmrlza.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:33
- Nahlásit
bilksa
Už ti jde ten přenos s Crufts? Časy jsou posunuté o hodinu - já trubka jsem si neuvědomila,že je tam o hodinu jinak ,než u nás.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:47
- Nahlásit
Jj, díky, už jsem to rozchodila. Taky jsem teď u toho seděla a uvědomila jsem si, že je tam o hodinu jinak...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 14:01
- Nahlásit
bilksa
teďka byli ti zlaťáčci
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 14:05
- Nahlásit
Tak jak se vám líbili zlaťáci, holky??
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 17:13
- Nahlásit
Já jsem teď dorazila z lesa a celý den jsem byla na cestách - musím počkat na další - neviděla jsem nic.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 17:29
- Nahlásit
Vlasta
Tak jste holky pořád chtěly jaro - a je tady.Právě jsem Lexyně vytáhla 1.klíště
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 17:29
- Nahlásit
Tak ono to určitě ještě bude.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 18:18
- Nahlásit
Tak jsme se vrátili z krátké procházky. S Charlotte jsem zkusila i vysílání pro tři aporty, no zvládli jsme to, ale musela jsem ji uřvat....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 18:58
- Nahlásit
bilksa
šikulky...
teď jsou na pořadu chovatelské skupiny- super
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 19:48
- Nahlásit
No Charlotte to jde, ale já silně pokulhávám, nevím, co všechno mám přesně cvičit...
Na chovatelský skupiny jsem koukala -bylo to skvělý. Fascinují mě všichni pejskové, jak jsou šikovní, já když si vzpomenu, jak vyvádí Charlotte... To zas bude v Budějcích ostuda...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 19:53
- Nahlásit
bilksaTaky jsme byli v lese cvičit dohledání - ze 3 dumíků přinesl 2 a u toho třetího dělal, že ho nevidí. Aport dobrý, ale byl s náma i starší pes ( syn ho držel kousek stranou) a Greeny měl snahu mu jít aport ukázat, tak jsem to vyzkoušela jednou a nechali jsme toho.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 19:58
- Nahlásit
Když se dívám na to finále tak by mě zajímalo, jak to ten rozhodčí může hodnotit - myslím ty různé plemena - pudl vedle dalmatina a tak? Viděli jste teď v TN na Nově to zelené štěně zlaťáka - prý LOrd Greeny.... Zuzko, ten čas si musím do Anglie posunou dozadu nebo dopředu - dozadu o 1 hodinu že jo? Já abych stihla ty zlaťáky zítra.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 20:01
- Nahlásit
To znám - Charlotte taky běhá ukazovat aport Britě...
Jak cvičíte dohledávání?? My pořád bojujeme s tím pliváním, už nevím, co s tím. Cvičíme, cvičíme a cvičíme a stejně pořád nic...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 20:01
- Nahlásit
Ten pán co vyhrál má krásného psa, ale šílenou kravatu a košili
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 20:03
- Nahlásit
Holky, neviděli jste teď Televizní noviny na Nově? Ukazovali tam štěňátka goldena, které se narodilo se zeleným kožíškem - při porodu se mu tam dostala nějaká látka.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 20:04
- Nahlásit
Tak na pána jsem moc nekoukala, ale pesan měl náádhernej pohyb.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 20:04
- Nahlásit
Vlasta
Já myslím,že dopředu.Alespoň dneska to tak bylo .
Ta Utulity třída je hrozná - co pes,to něco jiného.Angláni mají jiná rozdělení tříd- tedy alespoň na Cruftu určitě.
V podstatě vyhrávají osvědčení vítězové - včera 1. a 2. byli i v USA na Westminster show první dva.Dneska ten pudl ,viděla jsi to objetí s rozhodčím?Ale je fakt,že jsou to pěkní pejsci všichni.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 20:05
- Nahlásit
bilksa No já odložím psa a jdu tak aby to viděl schovat do vysoké trávy ( ale opravdu schovat) dumíky - u každého dělám to trrrrr..... Pak jdu k němu, dám povel hledej a když se přiblíží k místu kde jsou tak pískám ten tichý krátký furt hvizd - jak vidím, že hledá přestanu. Když to vezme do huby hned volám a chválím a neberu ho hned, ale přetahuju se s ním a blbnu. Pozor - taky mi to někdy vyplivne, ale to do dumíka kopnu aby ho zase vzal....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 20:06
- Nahlásit
bilksa
Zelené štěně už jsem viděla,ale ne dnes čučím na Crufts a závidím Evě,že to má naživo.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 20:08
- Nahlásit
Zuzana T U mě by včera vyhrál afgán - úplně mě dostává ta vlající srst....
bilksa No to já jsem sledovala i to co mají na sobě. Rozhodčí měl sako a shrnovala se mu podšívka - nic moc...
|