| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 20:53
- Nahlásit
Je mi to moc líto... Vím, že to zní jako fráze, ale nevím, co bych na to "řekla" jinýho.
Snad je v nebíčku a je jí tam krásně.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 21:15
- Nahlásit
bilksa
Před chvílí odešla,nebyla jsem tam,mladí chtěli sami....nemůžu to rozdýchat,i když jsem se na to připravovala.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 21:42
- Nahlásit
To chápu. Je to o to horší, že byla mladá... Máš krásnou "smečku", tak tě podrží. Někdy to chce osud jinak a my s tím nic neuděláme. Drž se!!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 22:08
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzko, to je mi líto, to bylo rychlé.... Jessinku už nic nebolí a vy se držte.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 06:23
- Nahlásit
Zuzana T Zuzi..........brečím s Tebou.........
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 07:57
- Nahlásit
Ahoj díky holky.Vzala jsem si prášek na spaní,tak jsem to alespoň zaspala.Na tohle se fakt nepřipravíš.
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 08:24
- Nahlásit
Zuzana T
Ach jo, je mi to moc líto , vážně se na tak smutnou zprávu nedá říct nic jiného. Držte se!
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 08:41
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzko držte se. Cítím s Vámi. Na některé věci se nikdy člověk nedokáže dobře připravit.
|
Kluci
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:10
- Nahlásit
Je mi to také nesmírně líto. Sledovala jsem Jessinčin příběh od začátku a moc jsem doufala a držela jí palce. Teď už jí bude jen dobře a vy musíte být silní pro vaše další hafany. Cítím s vámi.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 11:47
- Nahlásit
Zuzko,hodně síly
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2009 18:38 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Dobrý večer,jak pak jste všichni strávili víkend?
My byly s Lexy v sobotu na cvičáku a mě Lexy spravila náladu moc hezkým cvičením.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2009 19:44
- Nahlásit
My jsme taky byli cvičit - v sobotu WT - už nám jdou vysílačky a poprvé jsme zkoušeli takový ten aport jak hodíš otočíš se i se psem o 180 stupňů hodíš další, zase se otočíš vyšleš psa pro ten první a potom pro ten druhý - nějak se to jmenuje, ale zapomněla jsem jak. Greeny je taky moc šikovný. A mám radost i za to, že už jsi na tom lépe.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2009 19:50 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
No já celkem jo,mám své dva psy,ale hůř jsou na tom syn s nevěstou.Hlavně Monika - protože bydlí ve věžáku plným důchodců a ti se jí furt ptají - kde máte pejska?Přestavěli chudáci byt,aby neviděli prázdné místo po pelíšku .Ještě že jedou v pátek na týden na hory.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2009 19:51
- Nahlásit
Vlasta
to směrování o 180 - myslíš marking?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2009 19:59
- Nahlásit
Zuzana T Marking je aport že jo?? - tak potom jo. Pamatuju si memory markinkg - to je že se hodí - odejdeš kousek dál a teprve potom se vyšle pes - z jiného místa. No a toto se taky nějak jmenuje, ale zapomněla jsem to.....
No a co syn - uvažují o dalším štěndu??? Asi je to těžké, nedovedu si to představit, ale pokud ne hned tak bych si počkala na ty nové veveřáky co se mají narodit... To s těma dotazama lidí co se ptají kde máte pejska mi připomnělo kamarádku - dogu jí srazilo auto a asi za dva dny si sice jela pro jinou, ale stejně jí bylo strašně nepříjemné když se jí ptali kde má tu starou. Myslela si, že ji obviňují z toho co se stalo. No úřady jí to taky tenkrát daly sežrat - to auto co ji srazilo byla totiž Policie a nakonec musela jít i na přestupkovou komisi kvůli podezření z týrání psa - přitom u ní bych psem byla klidně sama - fakt se o ně stará.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2009 20:05
- Nahlásit
Zítra konečně jdeme koupit dlažbu do chodby - teď jak je pořád to bahno už toho mám dost a plánuju ji už dlouho - manžel byl proti ale už jsem ho udolala.... Byla jsem se dívat v Baumaxu a mají tam krásnou jakože kamennou bez té klouzavé glazury - sice na vytírání horší, ale lepší pro psy - aby neklouzala. Jedeme se podívat ještě ke známému co ji taky prodává, chtěla bych nějakou ornamentovou - tak uvidím co vybereme...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2009 20:16 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
,co by jsi neudělal pro pejsky,že?
Ty já ti přeně nevím jak se ty markingy jmenujou - já si těm cvikům říkám občas po svém.Mám v těch názvech hokej.
Jestli budou mít dalšího pejska? nevím.Syn je proti a Moniky se nemám odvahu zeptat,ta si myslím by chtěla.Uvidíme,co udělá čas.Já bych byla ráda,ale chápu syna - je to časová zátěž,oba pracují do 17,00 hod a také se chtějí bavit,cestovat...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2009 20:35
- Nahlásit
Zuzana T JJ, ještě chci předělat kuchyń, Greeny ji dodělal zodpovědně, tak vyzkoušíme jak bude vypadat předsíň a když to bude v poho tak pokračuju v kuchyni. Akorát rozpočet bych potřebovala tak asi dvojnásobný
S tím synem je to fakt, to si musí oni sami rozhodnout. Já třeba na jedno venčení využívám děti - ale přitom se těším až vypadnou z domova - a třeba o prázdninách to je náročné, chodím taky až kolem 16,30 nejdřív a to ráno v 6 odjíždím. Je to takové zamotané - abych měla peníze na psy tak mám náročné zaměstnání a málo času. Když to změním a budu mít čas tak budou chybět peníze - i když ty asi chybí vždy....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2009 21:10 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
No já bych také ráda "znovicírovala" byt.ale mám manžela spátečníka - nerad změny .
Jdu na kutě,dobrou.
Z
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 07:07
- Nahlásit
Zuzana T
Pozor - to já taky a ještě ke všemu pohodlného, takže než by šel něco vymyslet tak řekne, že to je ještě dobrý. Ale díky Greenovi už to fakt dobré není a konečně se bude moct vyhodit rohová lavice, která se mi nelíbí už dlouho - manžela názor vždy byl - to je dobré, nic tomu není a proč by se to mělo vyhazovat.... Musím to spočítat ale co půjde vyhodím...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 08:37
- Nahlásit
Vlasta
Dobré ráno,
tak my máme jet za pár dní na výstavu a Lexy už má 2/3 chlupů pryč.Nevím,jestli vůbec vlezeme do kruhu.Sofi od Evičky má oproti nám chlupů na rozdáváni. .Ale na výlet pojedeme tak nebo tak- potřebuju se odreagovat.Včera syn dovezl všechny věci po Jessy - tak to musím někam ukidit,aby to nebylo na očích.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 16:12
- Nahlásit
Zuzana T Já jsem dneska byla zase na cestách - Karlovy Vary a Plzeň - od nás něco přes 500km na otočku a k tomu 6 kontrol - mám dost! My s tím Biotinem stejně trochu línáme taky, asi že je jaro nebo co? V neděli jsem si umývala hlavu a došel mi kondicioner tak jsem použila Greenův objemový - a měla jsem hlavu jak škopík - a Greenovi to v Brně nepomohlo...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 16:46
- Nahlásit
Zdravim,
kamaradky znamy si chce poridit "papiroveho" zlateho retrivra. Nemate typ na nejakeho dobreho chovatele, ktery by byl zacatecnikovi ochotny poradit s vyberem a vsim kolem tohodle plemene? dik
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 16:52
- Nahlásit
www.rustylove.cz
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 17:15
- Nahlásit
Vlasta
,to máš za to,že mu to bereš!!!
lucYnka XIII
přidávám další odkazy: www.amanda.uvadi.cz ,tam budou k odběru o Velikonocích.
www.danako.com a www.zkarpentne.cz mají štěňata k odběru hned.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 17:25
- Nahlásit
Zuzana TNevím, jestli moje chovatelka nemá ještě něco volného, ještě před 14 dny měla...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 17:33
- Nahlásit
Vlasta
Už asi nemá nic,někdo se jí o víkendu ptal na psa.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 17:38
- Nahlásit
Zuzana TNo tedy máš lepší info... ale stejně je to krásné že jsou všechny hned pryč že jo? Já jsem ptala pro známého asi před těmi 14 dny a ještě byli - no a on si pak pořídil borderku..jsem zvědavá co s ní bude dělat??? zase tak akční na toto plemeno není.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 18:05
- Nahlásit
Vlasta
spíš ,co ona bude dělat s ním...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 20:15
- Nahlásit
Ahoj holky!! Tak jsem se tu dlouho neotočila - nějak jsem nestíhala.
Charlotte se mi začala v sobotu hárat, tak je z toho nějaká špatná.
Zuzana T
Kam se chystáte na výstavu??
|