Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 14:18
- Nahlásit

Zuzana T
JO to píše doktor Šťourač ve své knize o dogách a já ho dávám taky - jetsli je to babská rada tak ať je, vit.C se nic nezkazí - si myslím.... a ještě dávám Chassoton taky preventivně.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 14:29 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
No šťourač je jeden z těch,který mě motivoval.ale nejen on.
Znáš jeho internet.poradnu www.deutsche-dogge.cz/bonoda/poradna.html

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 14:40
- Nahlásit

Zuzana T
Jj, chodím tam číst a četla jsem i tu jeho knížku, je fakt moc hezká a použitelná nejen na dogy. Kámoška má dogu, tak ta mě na něho upozorňovala.

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 19:14
- Nahlásit

Ahoj holky!!
Koukám, jaká se tu rozjela debata, je hrozný, kolik problémů ti naši mazlíčci mají, co??

Já třeba loktům a kyčlím moc nerozumím a nepoznám to - mám sice ovčandu, ale s pracovní linie, takže jsme zatím žádné problémy nezažily (radši klepu). Ale rozhodně nechám Charlotte vyšetřit i lokty.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 11:50
- Nahlásit

Pěkné poledne.
Vlasta
Včera jsem mluvila s Martinou,to je tedy pech.Volala jsi tam?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:23
- Nahlásit

Zuzana T
mrkni na mejl a nekomentuj to

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:29
- Nahlásit

Vlasta
jjj,ale až doma,v práci se na něj nedostanu.
Včera jsem cvičila s holkama s dumíky a musím Lexynu pochválit.Byla fakt šikovná a rychle chápala,no ale po cvičení mi stejně odcválala za vzdáleným pejskem a cestou zpět si dopřála " masáž " zad v koňským hnoji.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:33
- Nahlásit

Zuzana T
Budeš koukat na drát.....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:38
- Nahlásit

Vlasta
nenapínej mě .

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:42
- Nahlásit

Zuzana T
no pak posuď sama... já myslím že napínavější to fakt být nemůže....poslala jsem ti to celé, tak jak jsem to psala už chovatelce. Až to uvidíš uznáš, že musíš vydržet až domů - jinak to fakt nejde.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 12:45
- Nahlásit

Vlasta
dobrá...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:47
- Nahlásit

Zdravím při pondělku.
Tady je mrtvo,také nemáte dobrou náladu?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:28
- Nahlásit

Zuzana T
Já tedy FAKT ne....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:37 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Co ten tvůj synek nezdárný- máte plán- už C?Ani nevíš,jak ti rozumím.Já měla také holomka.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:47
- Nahlásit

Zuzana T
Právě že nemáme - já bych ho nejraději vystěhovala někam na ubytovnu - ať se snaží když je tak chytrý. Teď u nás není práce ani náhodou, takže jde na pracák ale nechci aby se doma válel. Prostě bude muset nastoupit do práce( netuším do jaké??) a jestli si to dodělá při zaměstnání - jeho boj. Mám pocit, že jsem mu pomáhala jak jsem mohla a stejně si toho nevážil - takže teď už odmítám - byl by to nekonečný příběh. Ovšem tuším, že ani ta práce ani to stěhování nebude jenom tak - přece jen, teplo domácí, plná lednička a čisté prádlo - toho se nebude je tak chtít vzdát - ta jeho hra na dospělého je jenom když ho to nic nestojí...zmetek sobeckej,bezohlednej..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 14:14
- Nahlásit

Vlasta
A co taťka,že by ho vzal na tůru,aby poznal,co je život?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 14:43
- Nahlásit

Zuzana T
No taťka už jezdí jenom po Čechách a když byli kluci menší tak s ním jezdili moc rádi - bavilo je to - jídlo v hospodě, taťka koupil co chtěli... zcestovali celou Evropu, do Anglie na trajektech - pohoda. A teď je taťka denně doma, bo vozí panely na stavby - dělá pro Canabu - staví RD. Takže to by nebylo to pravé.....
S cikánama by měl jít kopat výkopy - nebo ještě lepší - vůbec neměli rušit vojnu - dala bych ho tam na 5 let!

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 15:23
- Nahlásit

Ahoj, já byla celý víkend mrtvá - v pátek jsem vstávala v šest do školy, pak přilítla domu, běžela s holkama na dlouhou procházku a v půl třetí jsem odjížděla do Humpolce hrát ples, no a vrátla jsem se v sobotu v půl šestý.
Do toho všeho se nám s přítelem rozbilo auto a bez něj jsme v háji... No parádní víkend.

Holky, když Vás tu tak čtu, tak se děsím toho, jaké by měli být moje děti... Je to všude stejný.

Vlasta
Můj přítel má bráchu a to, co tu popisuješ přesně sedí na něj..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 16:34
- Nahlásit

bilksa Taky ho vyhodili ze školy???

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 16:45
- Nahlásit

bilksa
Hrát na plese - na co hraješ nebo co jsi hrála?

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 20:19 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Vlasta
No to ne, ale maturu dělal na třikrát. Za to teď si není schopen udržet práci - vždycky seká tak půl roku latinu, a pak se vklidu ožere v hospodě a ráno do práce nejde, takže ho samozřejmě vyhodí. No a takhle je to pořád. Bydlí u maminky, ta mu kupuje jídlo, vypere, vyžehlí, ještě mu koupí cigára a on si jen chodí chlastat. A když jí má dojít pro větší nákup, tak není schopný, to maminka volá druhému synovi, který bydlí se mnou 90km daleko....

Zuzana T
Hraju v dechovce na klarinet a teď máme každý týden nějaké plesy, tak je to náročný.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 06:58
- Nahlásit

bilksa
To máš pěkného koníčka.Já za mlada na plesech tancovala s taneční skupinou předtančení.Jůůůů to už je dávno.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 06:59
- Nahlásit

bilksa
No já odmítám být taková maminka - klidně budu za harpyji ale fakt bych chtěla aby se postavil na vlastní nohy - bylo to jeho rozhodnutí tak at si za tím stojí ne? Myslím, že ve 20 letech dnad už i chlap pozná že odsáď -pocáď.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 07:03 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Držím ti palce,chce do odstřihnout od všeho hned a pak se modlit,aby nevlítl do nějakého průšvihu.A to víš v Praze,co jsem zažívala za horké chvilky.Nakonec jsme mu stejně pomohli,ale vykoupat jsme ho v průšvihách nechávali.Po dvacítce měl svou hrdost a také jsem zjistila,že třeba dva dny neměl ani na rohlíky.
Dneska má zaplaťbůh normální práci,je zaměstnancem a nemusím hlídat jeho daně a ostatní platby.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 07:32
- Nahlásit

Zuzana T
Jo u toho nešeho je to v hospodaření s penězi naprosto stejné. Dnes mám a jsem king a co bude zítra??? Neřeší! Viděla jsem to když makal po tom prvním vyhazovu ze školy a než nastoupil podruhé - výplatu měl utracenou ještě než došla na účet - a přitom makal manuálně na tři směny, takže bych řekla, že si ty peníze vydělal celkem trvrdě. A stejně je vyloženě probendil - věci do počítače, koly a bagety přestiže měl doma jídlo a tak. Když jsem mu vyčítala, že si nekoupí třeba něco na sebe a pak to bude chtít po mě tak vyrazil do nejdražšího butiku u nás a za 2 trička, džíny a mikynu dal 4,5 tisíce a byl uražený, když jsem se ho ptala jestli je normální - no přece si koupil něco na sebe a já mám zase problém. Ale to je furt dokola- prostě bude muset na ubytovnu, do podnájmu a neo někam a já se opravdu budu modlit aby se nedostal do dalšího průseru, který budu muset díky jeho trv.pobytu u nás řešit

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 07:35
- Nahlásit

Vlasta
Je to dobré řešení - změna bydliště.

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 17:03
- Nahlásit

Tohle říkám skorotchyni taky, ale ta je prostě měkká. Nechá ho doma, ať jí vyžírá. S penězmi je to to samé - dosatene výplatu a jde se pěktkrát ožrat do hospody, do toho hulí trávu, takže za tři dny nemá na nic a ještě chce zaplatit mobil, internet a cigára. Bych ho vyrazila hned, parchanta!! Takhle vydírat mamku, která sama táhne byt a všechno.... Jediný, co pomůže je, aby si našel bydlení sám, ale on sám nepůjde, že, mamahotel funguje dobře a ona ho nevyrazí. Proto říkám příteli, ať si změní trvalé bydliště od nich, protože jinak bude mít problémy ještě on.

Nejhorší je, že u toho 20-letýho kluka bych to ještě nějak pochopila, ale tomuhle je 28!! To už jsou chlapi ženatí.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 09:20
- Nahlásit

No nám to tady úplně umírá, včera jsem byla v lese cvičánkovat - tedy jenom na okraji abych nepotkala nějaké to prase - a dobrý, jenom jsem vzala mladšího syna se starším psem a to nebyl dobrý nápad - druhý pes neustále kňučel a stěkal a rušil. Takže dneska asi jedu znovu a starší bude muset být doma. OVšem pro staršího to bylo hodně motivující, když byl konečně vypuštěn tak strašně stál o to, aby taky mohl nosit taky dumíky - i když o to předtím nestál Škoda, že to nefunguje opačně na Grena - doma cvičím drž a pusť a mám před sebou oba psy - když náhodou nechce Green tak dám stejný povel vedle Kejsovi a Kejsa po tom jenom skočí, ale Greena to nemotivuje tak, že aby mu to Kejsa nevzal tak to bude 100% brát - ale to neé.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 12:58
- Nahlásit

Vlasta
Ahoj,ty jsi pilná,to bude Greeneček na jaře nadupanej!
Já jsem od všerejška držela palce Shine a dneska se narodilo 10 krásných smetanových štěňátek

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 13:47
- Nahlásit

Zuzana T
Fakt jo, zrovna včera jsem u nich šmírovala na stránkách - jestli už tam je ten Crufts a všimla jsem si toho, že bude každým dnem rodit. Tak to je krásné- jaký je poměr??
Ti to taky asi budou mít hned vyprodané že jo?
Kdy jedeš do toho Berlína? Abych Ti jako držela palce - i když Ty to nepotřebuješ.
Já jsem si odskočila od velenudného plánování, každý měsíc musím po jenotlivých položkách naplánovat kde a kolik čeho prodám - už dělám poslední řetezec - ale ten nejhorší - a tak jsem musela chvíli vypnout.

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání