Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 11:38 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ketrin
JJ ,ten příspěvěk se mi také líbil.Prý jich hodně odjelo domů hned 1. den.Na horys - lovu mají v návštěvní knize moc pěkné vysvětlení pokousání Simony,paradoxně je ta fena po Dastym.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 11:45
- Nahlásit

No snad tohle haló k něčemu bude a pan doktor si napříště bude honit ego akorát tak na plyšákách, klidně bych mu na nějakého velkého z Makra přispěla

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 11:46 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ketrin
Já spíš na vypolstrovanou místnost.
Jsem zvědavá,jestli se to dostalo do redací psích časpisů,kam publikuje.

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 15:38
- Nahlásit

Kámoška mu psala do návštěvní knihy, jestli se k tomu hodlá vyjádřit, než půjde na policii a on ten příspěvek smazal, že se nehodlá bavit s anonymem.... Ona byla podepsaná, napsala mail i svoje internetové stránky...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 16:56
- Nahlásit

bilksa
No to je běžná praxe,co se nehodí,to maže.

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 19:53
- Nahlásit

Holky, mám dotaz: co používáte proti klíšťatům?? Dnes jsme byli 2x na delší procházce a holkám jsem sundavala šílený množství klíšťat.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 19:57
- Nahlásit

bilksa
obojek Scalibor a jednu tbl. B- komplexu denně.

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 21:05
- Nahlásit

Obojek se trochu bojím, když chodí s tátou do lesa, aby nezůstala někde viset, ale teď jsem ho taky nasadila,protože je to u nás fakt šílený...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 21:11
- Nahlásit

bilksa
Cathy jsem ho sundávala jen do vody.Je to tenká pružná bužírka,která se takřka schová v chlupech.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 15:51
- Nahlásit

Zuzana T Tak jsem včera a dnes objela republiku a mám dost... kamarádka mi volala, že mi z té záležitosti vrátuli peníze - ovšem o 50Kč méně bez vysvětlení - asi na jeich náklady. Musím si pročíst příslušný řád - ale myslím, že o tomto se tam nic nepíše - mají 2 měsíce moje peníze a ještě mi z nich 50 seberou - mám chuť jim velmi sprostě vynadat..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2009 11:31
- Nahlásit

Vlasta
Ahoj cestovateli!
K tomu výstavnímu výboru nemám ,co bych ti řekla,protože mi to hlava nebere.Těch padesát si asi mizerové nechali na bank.poplatky nebo na kafe.
Včera jsem byla zase na veterině. Cathy se asi před 14 dny udělala za krkem boule,přičítali jsme to reakci na injekce ,které do těchto míst dostávala při a po operaci.Včera se to ale dost výrazně zvětšilo a tak jsme mazaly.Vet z toho vytáhla 5 kubíků tekutiny,propláchla to betadinou a vyfasovaly jsme mastičku.|V neděli jdeme na kontrolu.Cathy ale žere ,je veselá a řádí s Jessy,tak to snad nebude nic vážného.Cestou na veterinu holky společně nachytaly 9 klíšťat!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2009 15:06
- Nahlásit

Zuzana T
Jo - dokonce mi to i napsali - na bankovní poplatky - to mi hlava fakt nebere, byl to převod z Komerčky na Českou!!!
Ty klíšťata jsou divný - já mám stejný obojek a zatím nic... ale u nás je tráva úplně shnilá od deštů a je kraťoučká. Greeny zatím stále vyhledává zbylé alespoň malé loužičky, aby se v nich mohl vyrochnit - takže je vždycky nejen mokrý, ale totálně zabahněný. Přemášlím, že už ho vezmu do rybníka, když mu to nevadí - myslíš že je brzy?
Cathy ať neblázní s boulí, nemůže Tě takhle stresovat..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2009 17:09
- Nahlásit

Vlasta
No my už jsme byl v potoce včera a dneska zase.Tady je docela vedro,takže se klíďo můžou koupat.
Dneska se mi ta boule zdála být zase velká,tak jsme šly znovu na vytažení - a bylo tam 14 kubíků,ale už lépe zbarvené tekutiny.No je to absces po vpichu,nic dranatického.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2009 19:41
- Nahlásit

Zuzana T No já jsem taky neodolala a do vody je taky pustila a když nechtěli ven tak jsem jim tam hodila i klacek - takže byli mokří celý. Ale Greeňák nějak není žhavý plavat pro aport - spíše čeká na mělčině a pak ho nemilosrdně sebere Kejsovi. Chudák Kejsa - starý poctivec - si pro něj vždycky tak snaživě plaval a pak jenom koukal - až mi ho bylo líto. Budu je muset brát odděleně.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2009 20:46
- Nahlásit

Vlasta
Lexy pro aport doplavala, ale pustila ho před břehem a už o něj nejevila zájem.Musíme začít od začátku od loňska to jaksi zapomněla a radost z cákání ji zatemnil mozeček.
Mám aktualizováno..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2009 21:29
- Nahlásit

Zuzana T Koukala jsem - máš hezký fotky. Lexy mi připadá stále tmavší - zdá se to a nebo jo?
Greeny taky mírně tmavne, ale bude krémový ( myslím) má jenom takový nádech.... Jdu spát - zítra se musím pustit do truhlíků na balkoně a to ještě pojedu do OBI nějakou květenu koupit. Jo jaro je tady a já nemám zaseto

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2009 07:11
- Nahlásit

Ahoj holky, poslední dobou to tu zanedbávám, ale mám fofry ve škole a hlavně děláme jarní úklid, takže třeba včera jsme malovali kuchyň, koupelnu a záchod. Skončili jsme až v jedenáct, s rukama až u kolen.

Jinak jsem ještě včera stihla nechat Charlotte ostříhat, tak zase vypadáme jako štěňátko.

Taky jsme se včera koupali, dokonce Charlotte plavala pro aport, což je u ní zázrak - loni jsem ji do vody nemohla dostat. Pro aport plave krásně, ale zpátky.... to je ostuda, máchá tlapama nad hladinu, hrůza. Budeme muset trénovat.

Stále mi přede mě pouští aport, už jsem fakt na nervy...

Zuzana T
Gratulujeme k pěknému výsledku v Berlíně, aktualizace taky pěkná.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2009 08:47
- Nahlásit

bilksaTy jsi ranní ptáče My se chystáme na to samé ještě kombinované s přebudováním, ale nějak to pořád odkládáme.
Já bych nejraději někam odjela až bych se vrátila bylo by to hotové - ale manžel na to neslyší

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2009 19:05
- Nahlásit

Vlasta
Ahoj,bylo pěkně,tak už máš zaseto a zasázíno?
My dneska opět vyrazili na vetrinu,Cathy ta boule nesplaskávala,ba naopak.Dneska tam byl můj oblíbený doktor a ten to vzal radikálně.Cathy má za krkem proříznuté dvě díry,vymačkal a lžičkou vyndal neskutečně moc hnisu a pak ránu zadrenoval.Zítra jdeme na převaz a kontrolu.No už to bylo nutné udělat,odsávání nebylo k ničemu.Má to teď chuděra blbý,nebude moci do vody.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2009 19:37
- Nahlásit

Zuzana T Ahoj, mám zaseto, na balkoně bude prales, vykoupila jsem OBI Příští týden mám tu kvalifikaci na MR tak budu bez psů od rána do večera na cvičáku. Na okna jsem se vykašlala, oni si myslím neutečou. Tedy to je rok - myslím úrodný na blbé věci, teď jsem zase četla na jedněch webovkách retrieverů, že se jim otrávila fena, už z toho mám depku a fakt se bojím, že nenažraný Greeny někde něco .... Chudák Cathy ta má taky trápení, napřed ta kastrace a nyní tohle, když si vezmeš tak to jsou 2 měsíce co zářila v Brně a co se za tu dobu všechno stalo.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2009 19:50 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
JJ,ta otrávená fenka byla Conny od Chlupaťáků,psala jsem si s chovatelkou.Byla z toho úplně mimo,Conny byla miláček rodiny.Nejhorší je ,že se tomu takřka nedá zabránit - retriever je prožraný pes a nemůžeš ho mít neustále na očích.
Ten absces se udělal po injeci,to se někdy stane,přeci jen se vpich nedá tak dobře desinfikovat ,jako na holé kůži.A když k tomu přidáš oslabení organismu,tak se ani nemůžu moc divit.Cathy to určitě bolí,je nějaká zpruzelá.
Ale Cathy je holka silná,brzy se zahojí a bude zase čupr baba.Na výstavy se chystáme až na podzim,tak se do té doby dá do kupy.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2009 20:14
- Nahlásit

Zuzana T Cathy to nemá vyholené? Myslím ty díry. To by asi do podzimu nezarostlo, vzpomínám jak dlouho Kejsimu zarůstaly ty oholené nohy po operacích. Trvalo to víc než rok než to nebylo poznat. Už jsme byli s Greenem 2x plavat a zkoušeli jsme aport z vody. Není to ještě nic moc - když dumíka hodím hodně daleko tak pro něj nejde - ale je fakt, že plaval pořádně vlastně po druhé v životě - loni jsem ho nechávala jen tak - plaval max.pár metrů dohormady za celé pobyty u vody. Ale plave krásně - žádné cákání. Nejvíc ho baví lítat po mělčině a číhat na Kejsu jak přináší aport a sebrat mu ho. Musím brát Greena samostaně, ale zase je mi líto nechávat Kejsu doma - máme rybníky všude, ale na jeden můj oblíbený v lese jezdíme 20km jedna cesta a tak nejde jet s jedním a pak s druhým a když vezmu Kejsu a odložím tak staršně ruší kňučením a štěkáním a to zase nechci aby převzal Greeny.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 07:05
- Nahlásit

Vlasta
Dobré ráno,vyholený má čtverec asi 10 na 10 cm nad kohoutkem směrek k hlavě.Díry jsou dost velké ,tak na jeden - dva stehy a stále odtéká hustší tekutina.Myslím,že si ještě užijeme.
S výstavama to nehrotím,pokud Cathy nebude v kondici,tak počkáme.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 07:52
- Nahlásit

Zuzana T
A antibiotika dostala? Moje kolegyně stále zkoumá vliv měsíce na hojení ran - a předpovídá, že po úplňku se jí uleví ( úplněk je ve čtvrtek) a sobota neděle bude už v poho. Má to vyzkoušené na různých známých a docela to vychází. Když u nás jde někdo k doktorovi na nějaké řezání tak už se jí ptáme jestli je vhodná doba. Něco na tom asi bude - já jdu k čínské doktorce ve středu a jsem zvědavá co mi řekne - je prý skvělá a už jsem vyzkoušela homeopaty a nic.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 08:06
- Nahlásit

Vlasta
Můj muž je také objednán na čínskou kliniku do Opletalové,prý má dobrý zvuk.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 08:43
- Nahlásit

Zuzana T
Já k nám do CL na tu čínskou(Pak podám hlášení - mám na ni doporučení od prodejce krmiva) - v Praze jsem byla u homeopata a byl to zároveň MUDr. a měla jsem ho dost.......já na to moc nevěřím, ale co kdyby to fungovalo a tak jsem to šla zkusit - nefungovalo! Bylo to v Holešovicích - taky mi ho doporučovali, ale když mi řekl, že mám tukovou bouli na ruce z toho, že jsem chtěla děti jiného pohlaví než se mi narodili a že je mám hladit a mít ráda a oni zmizí - tak jsem tam víckrát nešla...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 09:07
- Nahlásit

Vlasta
a hladíš? ježiši

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 09:15
- Nahlásit

Zuzana T
Ne kašlu na to! Pak bylo taky dobré, že při první návštěvě jsem mu vylíčila proč tam jsem, dal mi nějaké homeopatika a při druhé( a poslední) se mě zase ptal proč tam jsem a když jsem mu to řekla tak se zeptal co mi říkal minule tak to už jsem nerozchodila a už jsem tam nejela. Fakt horší než nějaká baba od kolotočů!
Ale to co jsem psala o té kolegyni je fakt pravda a fakt to má vyzkoušené. Akorát to teďka nebude tak průkazné, bo do konce týdne to Cathy bude mát dobré tak jako tak.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 09:36
- Nahlásit

Vlasta
No to doufám!!! Já se zase přesvědčila ,že můj milovaný veterinář,je z celého týmu kliniky nejlepší.Dámy jsou laskavé a hodné,ale on je fachman.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 11:08
- Nahlásit

Zuzana T
JJ, dobrý veterinář je nad zlato!! Právě řeším dárek pro kámošku k narozkám a zkoumám, ta kolik mi agentura udělá samolepky psů na auto, ale takové ty jak se lepí část na sklo a část na auto - jakože ty psi koukají z okna a mají tlapky venku.

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání