| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 12:02
- Nahlásit
Zuzana T
Teď jsem se dívala na veveřáky - mají tam už fotky z Berlína a ten Erindery se mi tedy nelíbí - ale ta fotka jse asi když ho stavěla do postoje, je divná - a to nepíšu proto, že bych chtěla šplhat u Tvých přátel. Asi na to nemám to správné oko....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 12:17
- Nahlásit
Vlasta
Pěkný je,ale jsetli jsi si všimla,tak paní ho vystavovala sedíc na vozíku.To byla docela groteska.Rozhodčí koukala dost zaraženě.Paní vjela do kruhu na vozíku se psem na předváděčce,postavila ho do postoje - tedy dost blbě a pes byl u vozíku celý zpruzelý a smutný.Pak předala psa handlerce,ta se s ním proběhla a zase ho předala té vozíčkářce.Pes je moc hezký,ale to předvedení zákonitě nestálo za nic.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 13:03
- Nahlásit
Zuzana T
Ahááá, to jsem si vůbec nevšimla, já jsem se dívala pouze na toho psa. Chudák paní si to asi taky chtěla užít, je divné, že jí to ta rozhodčí tolerovala - přece jenom i když je hezký pes, ale záleží na předvedení ne?
Už jsem volala do agentury - tak 4 psy s packama ven - samolepka na auto - bude asi tak 1m2 folie a je to 1000 Kč. Ještě musíme ty psy s packama před sebou nafotit, už mám vymyšlené, že je necháme naskočit na metrovou překážku na cvičáku a dáme přes ni bílé prostěradlo - aby grafik pak mohl na ty folie ty tlapky pěkně oříznout.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 13:20
- Nahlásit
Vlasta
to je pěkný nápad.A to si necháš udělat na svoje auto - své psy?Kde se to dá objednat?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 13:30
- Nahlásit
Zuzana T
Na svoje nemůžu - mám služební a už by to bylo třetí polepené zlaťákem - a protože mám novou Fabii tak to šéf zakazál - no a nemíním ho dráždit kvůli blbinám - to si ty průsery vyberu jinak. Toto bude pro kámošku k narozkám - má dva maliňáky a dva labradory - a mají Renaulta pick -upa - prostě psí auto - tak na to. Jinak to umí každé grafické studio. Pokud bys chtěla to naše v Roudnici tak Ti to dohodím. Tady po Roudnici jezdí dodávka - zelená a má tam Bernské salašnické - mámu a asi 10 štěňat a všechny jakoby koukají z okna pacičky ven - vypadá to skvěle.... je to velké auto a vynikne to tam.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 19:17
- Nahlásit
Ahoj holky!!
Koukám, co je tu všechno zase nového - mrzí mě, že má Cathy zase nějaké trápení, snad to bude dobré. Charlotte se zase udělal bolák na hlavě po klíštěti, takže ji vypadalo drobet srsti, fakt skvělý...
Co se týče vystavování psa na vozíku, tak s tím souhlasím - proč by si ho nemohla vystavit sama? Ono jí určitě nejde o to vyhrát, ale vůbec se začlenit. Stačí si s těmi lidmi promluvit. Je taky fakt, že ho asi nikdy nemůže postavit dobře, protože se ani nemůže sehnout k tlapkám, ale je hezký, že do toho vůbec jde.
Samolepky na auta je skvělý nápad, to bych mohla nechat udělat i na naše auto - máme citroen xantii combi, takže taky takový psí auto.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 20:19
- Nahlásit
bilksa
Zítra zkusím vyfotit ten velký tranzit s těma štěňatama - jestli bude stát tam co vždycky. Je to fakt moc hezký...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 22:00 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
bilksa
No já zase tak moc nesouhlasím.Předváděla celkem tři psy tímto způsobem - jeden vyhrál,druhý byl r.CAC,rCACIB a,fenka byla V3.Ani jednoho nebyla z vozíku schopna dobře postavit do postoje,na pohyb měla asistentku a všichni jedinci byli u vozíku jaksi bez života.Měla všechny tři pěkné psy,ale kdyby takto předvedl psy zdravý handler,nevím,jak by se umístili.Chápu,že jí to činilo potěšení,ale stavěla nás ostatní i rozhodčí do trochu nejisté pozice.Pes je o co tu běží,ne handler a pokud měla za sebe zástup,tak se mohla u kruhu těšit z krásy svých psů.Takhle ji musím podezírat malinko z vypočítavosti.
Jinak Cathy má znovu vyčištěnou ránu od hnisu,propláchnutou a znovu zadrenovanou - zítra další převaz.Je to o mnoho lepší.
Koukala jsem na svého milovaného Saturnina a hned mám lepší náladičku.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 07:16
- Nahlásit
Zuzana T
bilksa
BUdete mít fotky toho auta na e-mailu. Jo a jsou to boxeři - asi - ne berňáci.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 07:37
- Nahlásit
Vlasta
Díky ,odpoledne na to mrknu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 07:49
- Nahlásit
Zuzana T
úplně moc se mi to líbí - polepila bych si hned taky - a ty štěňata jsou moc roztomilá - asi jako všechna mláďata. Za chvíli jedu do Prahy a odpo mám v plánu jít cvičit k vodě - snad to stihnu.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 12:30
- Nahlásit
Zuzana T
Ještě, že to má Cathy lepší. Jak si mluvila o tom veterináři, tak s tím naprosto souhlasím: tady v Třeboni jsem k jednomu chodila a ten nám vždycky dal nějakou mastičku, nebo něco podobnýho a vůbec to nepomáhlo. Tak jsem začala jezdit do Budějc, tam je to víc od rány, ale vždycky nám to zabere.
Vlasta
Díky!! Fakt přemýšlím, že bych nám to taky objednala. Jak se tomu vlastně odborně říká, aby mi v nějaké tiskárně rozuměli...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 12:45
- Nahlásit
bilksa
Cathy byla dneska zase na propláchnutí a ještě jednou dostala dren.Když to bude zítka lepší,už nám ho nedají,ale budeme proplachovat sami.|
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 15:13
- Nahlásit
Zuzana T
Tak snad to bude dobrý. Myslím, že neznalého člověka, by ani nenapadlo, kolik mají pesani trápení. Ale pejskaři už jsou zvyklí, co??
Jinak se holky musím tak trošku pochlupit: příští úterý jdeme na první canisterapii, zatím ke zdravým dětem do ZŠ, tak uvidím, jak to bude Charlotte zvládat. V létě nás nejspíš čeká 14 dní na táboře a tam už budou zdravé i postižené děti.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 15:18
- Nahlásit
bilksa
Nevím jak se to říká odborně - řekla jsem v agentuře, že chci polep na auto - psy jak jako koukají z okna a oni věděli. Teď se jenom dohodnu, jetsli ta folie bude neprůhledná zevnitř a nebo průhledná - něco jak tramvaje v Praze.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 15:33
- Nahlásit
Tak to jsem zvědavá, jestli to u nás pochopí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 18:16
- Nahlásit
bilksaJá myslím že jo.... mě ještě zbývá nafotit kámoščiny psy. Tedy mám to s ní a jejím manželem domluvené, jenom ona neví na co to chci.
Teď právě mám vztek sama na sebe - byla jsem s Greenem cvičit aporty z vody a asi po cestě jsem z batohu vytratila ten plavací dumík. Jdu si hned objednat jiný - ale stejně mě to štve. Dostal ho od chovatelky jako štěněčí výbavu.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 08:24
- Nahlásit
Dobré ráno všem!!
Vlasta
To je škoda, zvlášť, když byl památeční...
Taky potřebuju dummíky, buď si je objednám, nebo počkám na mezinárodku do Budějc a koupím je tam.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 08:31
- Nahlásit
Pěkné dopoledne.Dumíky už jsme také nějaké s Cathy ztratily.
Tak jsem ukazovala manželovi ty nádherné samolepky a on pravil,že mi přeskočilo.Tohle mi na naše autí nedovolí nalepit.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 08:37
- Nahlásit
A kdes je vzala?? Mně na mailík žádné nepřišli...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 08:57
- Nahlásit
Ahoj,
http://www.zlatylovec.cz/aktuality/
(žlutý rámeček)
(on si fakt nedá pokoj...?!)
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 09:13 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Ketrin
Co k tomu říct,čekala jsem ,že vyplodí nějaký ospravedlňující blábol,který z něho má udělat supervýcvikáře a člověka milujícího psy.To víš,asi ho odstřihnou - minimálně v jednom časopise - od publikování,tak je naštvaný .
Už se těším na ty doložitelný fakta......
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 09:14
- Nahlásit
Četla jsem to...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 09:18
- Nahlásit
Ketrin
Ale horys -lov z názvu stáhnul - pro asi....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 09:19
- Nahlásit
bilksa
POšlu Ti je ještě jednou - na ten e-mail co máš u člena jo?
JO dumíka je mi líto, byl památeční, a zvlášť když jsem zjistila kolik stojí nový - no už jsem objednala 2 - bo poštovné je také drahé.... a jinak ho jdu ještě do lesa hledat. Cvičila jsem totiž po cestě zpátky chůzi u nohy na tom vodítku co je přes rameno mezi stromama na kraji lesa a pokud vypadnul tam, tak ho třeba nikdo nenašel.
Dneska mám nabitý program - jdu k té doktorce na čínskou medicínu, poté do střihárny upravit staršího a ještě dolesa pro dumík.
Zuzko, co Cathy??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 09:20
- Nahlásit
Vlasta
Jetě máme dren,dneska znova čistění a když to bude lepší,tak už bude bez drenu a my budeme čistit přes svátky sami.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 09:23
- Nahlásit
Zuzana Tbilksa
Nějak jsem nepochopila kde bude ten článek uveřejněn - na těch stránkách a nebo někde v časopise??
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 09:24
- Nahlásit
Zuzana T
Zítra je úplněk a pak to bude dobrý..říká kolegyně..
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 09:27 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
bilksa
JO a držíme place v Boleslavi..... ty fotky máš na e-mailu a dívala jsem se - předtím to taky odešlo - tak nevím.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:24
- Nahlásit
Vlasta
Díky!! Palce budeme potřebovat, protože jestli se mi ji povede postavit, tak to bude zázrak, někdy si říkám, že ty výstavy radši vzdám - nemám na to nervy.
Jinak s tím článkem jsem to taky nepochopila, hledala jsem ho na těch stránkách a tam nic nebylo.
|