| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 14:47 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Aktualizace je připravená a jen čeka na doplnění o porodu,takže to snad zítra Evka už spustí.
Štěňátek je 10 ,pět a pět,pěkně napůl se narodila holátka.Jsou všechna světlá a vitální.Mamka je unavená,ale šťastná.Chuděra váží 30 kg a před porodem měla o 14 kg více.Moc se na ně těším a až povyrostou do mazlecí podoby,tak se jedu kouknout.Doufám,že už do té doby budou všechna zadaná,aby mi bylo houby platné pokušení .
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 14:49
- Nahlásit
Zuzana T
Do Berlína jedu ze soboty na neděli.Jak dopadnem,na to ani nemyslím,hlavně se těším na výlet.Lexy je totál vylínalá,tak žádné převratné umístění nečekám.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 15:05
- Nahlásit
Zuzana T
JJ,úplně Ti rozumím s těma štěňatama. Taky bych měla přemýšlivou kdybych je viděla a tím spíš jaké rodiče mají
Když měli v naší mateřské chovce teď ty štěňátka úplně jsem záviděla novým majitelům to těšení. No jo - už to bude za chvíli rok co jsem to prožívala......
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 18:29
- Nahlásit
Ahoj holky!!
Tak koukám, že konečně dobré zprávy!!
Vlasta
Vy trénujete jak divý, my se teď nevydáváme, protože, jak Charlotte hárá, tak ne, že by neposlouchala, ale na cvičení to není. Jsem zvědavá, jak si bude vzpomínat... Už aby to bylo za námi.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 19:50
- Nahlásit
bilksaNo dneska jsem chtěla vyrazit zase, ale už po cestě z práce se mi udělalo špatně, takže dneska jsme nebyli ani na louce - zítra mi asi Greeny zboří byt - tož asi tak s tím cvičením. V sobotu jedeme zase do Boleslavi, doufám, že to bude v poho a zase pokročíme dál.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 07:55
- Nahlásit
Sláva,je pátek!!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 08:47
- Nahlásit
Zuzana T
NO taky to vnímám jako že KONEČNĚ!!! Snad má být i hezky. Včera jsem vážila Greena a má 37 kg - a nepřipadá mi tlustý - je mu 11 měsíců - myslíš, že je to hodně? Tedy ty volné valivé boky má stále a to je měl i v Brně a měl o hodně méně kg.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 09:04
- Nahlásit
Vlasta
To je akorát při jeho výšce.Valíme se taky ,to se zpevní plaváním.
Mám dilema,jestli Lexy vykoupat před výstavou a riskovat,že jí opadá i zbytek chlupů a nebo nechat být a přestříkat jí nějakou voňavkou.Již se 2x vyválela v koňským hnoji.Mě tedy koně voní,ale nevím co rozhodčí!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 11:07
- Nahlásit
Zuzana T
Bych ji nekoupala ani nevoněla. Já když jsem Greena koupala na Brno a použila i objemový kondicioner, tak to mimo dotykového příjemného pocitu jsem ve vzhledu srsti neviděla žádný rozdíl, bo skoro žádnou neměl. A že voní koněma - to ani neucítí...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 11:44
- Nahlásit
Vlasta
Hm,už to také tak vidím,žádné koupání nebude.Stejně tam jedem do počtu,tak alespoň ušetříme drahou kosmetiku.
Tak u štěňátek jen tak nebude aktualizace,něco vázne se serverem.Ale dneska jsem dostala info,že jsou moc šikovná,pořád se cpou a stále lezou po celé bedýnce.Vážila od 380 do 520 g!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 12:36
- Nahlásit
Zuzana T
JJ, od včerejška špízuju u veveřáků a tak alespoň vím proč.
Zuzko, když Greenovi bude 5.5. rok a Hluboká je 8.5. už si můžu nechat napsat do rodokmenu výšku a nebo mám ještě čekat? To zase předbíhám ale víš jak - kdo je připraven není zaskočen. Tam z té minulé záležitosti ještě nemám zpět peníze - už jsem to urgovala - a napsali, že to bude chvíli trvat - chápeš to? Tož já si taky někam půjdu bezůročně půjčit 800. Běda kdybych to nezaplatila já jim včas...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 13:09
- Nahlásit
Vlasta
To je drzost,jak chvíli trvat,poslat převoďák trvá okamžik.Neskutečné!!!
JJ můžeš si nechat zapsat zuby i výšku,jen si myslím domluv rovnou s Kordou,aby to ho přeměřil a napsat to do PP ,jako poradce chovu.Ti Angličani na to nejsou zvyklí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 13:13
- Nahlásit
Zuzana T
NO jo ale já nevím jak vypadá - oni jsou dva a já si je pletu. Nebude tam jakože nějaké místo, kde se to bude dělat nějak pro více lidí - že bych se přifařila? Uvidím jak to bude probíhat.. a může mi to napsat poradce u jiného klubu kdybych třeba pak uchovňovala u RK?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 13:57
- Nahlásit
Vlasta
Je to ten hezčí a milejší ,já nebo Martina ti ho ukážeme.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 15:06
- Nahlásit
Zuzana T
No tak to jsem zvědavá žádného takového jsem na výstavě nikdy neviděla.....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 15:09
- Nahlásit
Dostala jsem super vtip:
Šéf hovoří k zaměstnancům:
"Pořád si stěžujete, že je krize, přitom byste měli být rádi, že máte tento rok o 50 % vyšší platy."
"Vyšší? Oproti čemu?"
"Oproti příštímu roku."
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 19:07
- Nahlásit
Vlasta
nebo ????
No hezčí z těch dvou K+ K jsem myslela
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 19:56
- Nahlásit
Zuzana TJo tak to jo
Právě jsem se kochala na zahraničních webovkách GR. Ne že bych tomu co je tam napsáno až tak úplně rozuměla, ale mají krásné psy.
Včera jak mi bylo špatně tak jsem nebyla se psama na louce a dneska byl Greeny jak smyslů zbavený. Našel si velkou louži a lítal v ní sem a tam pak si do ní lehl a vyválel se - nebyl špinavý, ale mokrý úplně celý. On je prostě boží jak je akční.... jsem zvědavá jak bude zítra v Boleslavi.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:57
- Nahlásit
Vlasta
no akční bude určitě,teď jde o tom jestli správným směrem .
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 08:24
- Nahlásit
Zuzana T No já myslím, že dobrým směrem a ten zbytek asi budou moje mínusy Teď jsem se dívala - už za 14 dní Velikonoce - to to letí - my máme na cvičáku kvalifikaci na MR ČR v IPO3 - takže to bude celý víkend zabitý - jsem psaná do "výpočetního střediska" - kde nneí žádný počítač - ale budu dělat administrativu a výsledky - s kámoškou.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 17:43
- Nahlásit
Zuzana T Asi ten směr máme fakt správný, bo nás dneska cvičitelka velmi chválila. Prý můžeme jít třeba hned do E a některé cviky co cvičíme prý už patří do L. Ne že bych znala zkušební řády WT, ale třeba mě nechtěla jen potěšit a myslí to fakt
Uvidíme jak na tom budu v tou vodou a pak bych hned šla na OVVR. Ty E budou už dubnu v Táboře a to se asi nechytáme.
Zuzko už jsi asi na cestě do Berlína ne??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 18:57 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Ahoj,ještě ne vyjíždíme ve čtyři ráno/ reps. v pět letního času.
Ty jedeš na WT cvičení do Tábora?
No my jsme cvičily s Lexy včera trošku sami,a zatíím dobrý.Jen ta její hravá povaha.Jak to nechytnu včas a vidí v dálce kámoše- což je skoro každý pes z okolí,tak k němu peláší.Je to pořád mimino.
Veveřáci už aktualizovali.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 20:52
- Nahlásit
Zuzana TJo veveřáky jsem viděla - a do Tábora cvičit nejedu. Ale asi pojedu na zkoušky na E třídu do Karlových Varů - to je v červnu - to bychom mohli mít i ten aport z vody. Mezi tím bych třeba šla i na OVVR.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 21:15
- Nahlásit
Vlasta
Tak dobrou noc,podrbej šikulu Greenečka i pantátu Kejsyho.V pondělí podám referát.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 21:28
- Nahlásit
Zuzana TDržím palce a těším se na dobré zprávy!!!!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2009 21:11 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Ahoj,tak jsem zpět.Výstava byla moc pěkná a my holky jsme si ji pěkně užily.
Lexy byla v mladých výborná a odcházela jako 7 z kola ven.Třídu vyhrála s přehledem Hubíkovic Sofinka a o Boba se rozhodčí rozhodovala mezi cacib psem a jí.
V pracovce byl Monty za krásným Erindery psem V2,r.cac.Úroveň psů vysoká ve všech třídách,kromě mladých a naopak feny byly o hodně horší,ale zase vyjma mladých - tam bylo 13 krásných fen.Moc mě mrzí,že jsme neměly chlupy,u téhle rozhodčí jsme mohly dopadnout ještě o fous lépe.Byla tam Craze jen se Sunny,Fík si poranil kůži pod okem a nejel.Sunny byla ,jako Lexy výborná.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 08:49
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzko tak to bylo dobrý ne?? Sice nevím kdo je HUbíkovic Sofinka, ale nadarmo jste nejeli nikdo. A nevíš proč Craze nebere Elišku? Myslím, že ani v Brně nebyla, ale nejsem si jistá.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:13
- Nahlásit
Vlasta
Sofinka = španělská kámoška Lexy - Zampanzar Up nad Dowm.
Craze má jen jedny ruce a dvě fenky do tř. mladých ,tak asi bere tu,která je momentálně v lepší kondici,musí je nějak prostřídat.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:21
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzko - asi jsem po ráno ještě trochu přimrzlá- jak jsem to četla - tak samo vím kdo je Sofi no a s tou Eliškou mi taky nedocvaklo, že to tak může být - tedy fakt se stydím..
Peníze z Prahy stále nikde už jsem psala druhou urgenci - nevím čím jsem si zasloužila takové zacházení.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:54
- Nahlásit
Vlasta
Tím,že jsi slušně vychovaná,asi!!
|