Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 19:21
- Nahlásit

Vlasta
No vždyť jsem to psala Míšků Dream Max Candy Apple,byla i nej.mladý

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 19:35
- Nahlásit

Zuzana T Jsem nepochopila, že je to fena

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 19:38
- Nahlásit

Ahoj holky!! Tak jsme se konečně se Charlotte obě vzpamatovali. Jak psala Zuzka, máme výbornou s bezchybným posudkem. Byla jsem šťastná jak blecha.

Je hrozný, jak každému sedí úplně jiný typ. Jinak s tím vystavováním - Charlotte mi dneska vyrazila dech, byla úplně jiná. Doufám, že jí to vydrží i na Hlubokou.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 19:56
- Nahlásit

bilksa Ještě jednou veliká gratulace!!!!
Já jdu spát - stejně neusnu,ale jdu to zkusit, ráno brzo vstávám.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 20:04 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
zlom vaz!!!
bilksa
Jsem na tebe na konci volala ahoj,ale ty jsi byla s kámošema v rozhovoru,tak jsi neslyšela.Byly jste obě šikovné.

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 20:15
- Nahlásit

Zuzana T
Já když kecám, tak neslyším....
Tak v pondělí nás jdu volat na Veterinu k Šebkovi, aby nás objednali na kyčle - už teď mám stáhlý žaludek...
Taky přemýšlím, kam vyrazíme dál na výstavy - zatím máme jen Hlubokou.

Vlasta
Držím palce!!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 21:11
- Nahlásit

bilksa
Nezapomeň zdůraznit,že chceš k němu,on tam není denně,tak to možná potrvá nějaký ten den- týden,než tě objednají.

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 21:53
- Nahlásit

Zuzana T
Jj, díky za radu. Už abychom to měli za sebou.

Jdu spát - jsem nějaká zničená po té výstavě. A i Charlotte toho měla dost - ani neměla zájem o aport. Dobrou!!

Karol
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 10:00
- Nahlásit

Zuzana T
Ještě jedno moc dík za Bondíka! Taky ho tenhle pan rozhodčí už asi neuvidí....Ale posudek krásný a hlavně mám ohromnou radost, jestli se opravdu tak pěkně vystavoval - no je to i v posudku, tak asi jo. Tak snad konečně vyrostl z telecího věku. A ty jsi moc šikovná! Nevěřim, že by tam se mnou nebo s Ondrou zvládl volný postoj a vrtět ocáskem! A taky mám radost, že ho hrozně chválila Evička - ona byla úplně paf, jak poslouchá, že na jediný slovo vždycky přijde...jasně, že to je částečně cizím prostředím a tím, že je s "cizíma"...ale je fakt, že poslušnej on je.
Byla jsem ráno nervózní, jak kdybych poslala dítě do první třídy

Tak jsem ještě zvědavá na ty Letňany. Zahraniční rozhodčí....tak snad o něco větší naděje na širší škálu oceněných chovatelských stanic a vystavovateslských tváří

To jsem si říkala, že jestli se dostane do pořadí, že ještě přihlásím Oslavany. Ale prdím na ně. Véčka jsou sice super, ale ve větším počtu už jsou to taky jen vyhozený peníze....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 10:11
- Nahlásit

Karol
No my jsme si p.A také škrtli v seznamu.Bondík je moc pěkný pes,má šance na dobrá umístění,bohužel teď do pracovky chodí samí pěkní pejsci.Jestli ho budete ještě hlásit,tak spíš do otevřené,alespoň co bylo do teď,tak byla vždycky pracovka nejlépe obsazená.
Blančin přítel fotil,tak by měli být nějaké Bondíkovi fotky.

Karol
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 11:36
- Nahlásit

Zuzko, to mě právě už štve, jak pořád všichni Bondíkovi předpovídají ty umístění a ono to vždycky skoční s tím Véčkem. Kdyby mi tolik zkušených chovatelek nenakukalo, jakej je pěknej, tak jsem takhle samozřejmě spokojená... Třeba jak ho vždycky okukuje tvá chovatelka...

V Letňanech jsme taky v pracovce, ale myslím, že podle seznamu chovatelů jsou tam samý úplně jiný psi než v ČB. A nikdo tak profláknutý jak Fíkus

Tak to jsem zvědavá jestli Zděnek nějaký fotky pošle. Ráda uvidim, jak to v reálu vypadalo...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 18:23
- Nahlásit

Zuzana T Tak jsem doma - OVVR máme ovšem za ostudných 190bodů. Greeny zvládl vodu za 4 body a aport z vody za 3 ( musela jsem použít druhý povel) ale naprosto mě vypekl na aportu v terénu - tam máme 1 bodík - dělal, že ten aport tam není. Takže přesně podle předpovědi starých pejskařů - to čeho se bojíš uděláš a to kde jsi si úplně jistá nevyjde. Taky jo - obyč aport jakých děláme mraky - neudělal. Zpátky jsem se stavila na cvičáku - abych jim tedy řekla jak jsme dopadli - výcvikář mu hodil pár aportů a co myslíš????- všechny donesl jako za 4 body.
Takže jsme byli bodově poslední - nebo předposlední - jednoho nova skota vyloučili pro agresivitu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 19:10
- Nahlásit

Vlasta
Tak gratuluji,hlavně že to máte v kapse.Na veverkách nezáleží sj akým počtem bodů jste prolezli,hlavně ,že jste prolezli.Důležité je,že se nebojí střelby,není agresivní a má dobrý nos.6e se něco nepovede se stává.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 19:34
- Nahlásit

Vlasta
A který aport povoral - ten ze zkoušky nosu/ napachovaná atrapa zvěře/ nebo klasický aport? Protože ,když ti přinese atrapu,tak to lze považovat za splněný aport.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 19:50
- Nahlásit

Zuzana T Z nosu máme za 4 - tam to našel, ale nedonesl, spárky ještě ani neviděl - tak se mu nelíbili, ale to nebyla chyba, stačilo aby našel. Pokazil klasický aport. Ani nevíš jak mě to mrzí - volala jsem mojí výcvikářce a ta tomu ani nemohla uvěřit - obě víme, že to umí. Já vím, že OVVR mám, ale chtěla jsem lepší výsledek a líp jsem to prostě nedokázala. A vůbec nevím proč to udělal - byl to můj dumík, byl teprve třetí cvik takže nebyl unavený a když jsme to přímo tam minulý týden nacvičovali tak to v poho zvládnul. I po příjezdu na cvičák normálně nosil jakoby nic - je to škoda mohla jsem mít o 24 bodů víc.
Ještě mám dotaz z jiného soudku - kamarádka shání irského vodního španěla, u nás nic není a Ty máš ty zahraniční kontakty - nevíš o nějaké chovce?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 20:27
- Nahlásit

Vlasta
No to nemám,ani nevím,jak vypadá.Zkusit přes jejich klub a hledat na netu,nic víc mě nenapadá.
Aha ,tak spárek se mu nelíbil,no my ho také letos budeme poprvé zkoušet tento týden.Dneska jsme cvičily aporty z vody a v poho.Už hledám termín veverek.Uděláme je ještě před prázdninami- tedy alespoň doufám!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 20:58
- Nahlásit

Zuzana T Zkoušela to přes KCHLS a je tam jedna chovka, ale štěňata nemají a nějak asi neplánují.
Nepojedeš na WT E do Karlových Varů? Já o tom uvažuju - asi si potřebuju zvyknout na zkoušky víc než Greeny abych to tak neprožívala. Jsou někdy v červnu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 21:03
- Nahlásit

Vlasta
Ne nic zatím neplánuji.Blížíse Lexy hárání a já jen doufám,že vydrží do Hluboké.

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2009 09:01
- Nahlásit

Ahoj holky!!

Vlasta
Gratuluji k OVVR - vím, že tě to asi mrzí, ale co já bych za to dala.... Mně stále plive aport a už jsem z toho fakt nešťastná. Navíc, jak ji teď furt trápím s drž, tak přestává mít zájem o aporty, takže začnu znova od začátku s hravým aportem.

Zuzana T
Koukala jsi na obsazení kruhů?? V sobotu v mladých 21

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2009 09:03
- Nahlásit

bilksa
JJ,už si zvykám,že kam vlezeme,je narváno.Na posuzování se těším,obě patří k mým oblíbeným.

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2009 10:48
- Nahlásit

Takže tentokrát zase vy minimálně V a my VD....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2009 11:17
- Nahlásit

bilksa
neříkej hop....,všechno je možné

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2009 11:24
- Nahlásit

bilksa
Jj, na jednu stranu mě to mrzí a na druhou jsem zase ráda, že to mám za sebou - jsem taková rozpolcená...Zuzana T
ZUzko - koukala jsem na ZR - ráda bych pomohla z toho Jablonného - mám to kousek a normálně bych si klidně zajela - ale já tam nejedu vůbec - proč to víš a navíc jsem si naplánovala vykopávání skříně z předsíně - další týden děláme dlažbu( beru oba psy k máti a z MNíšku budu jezdit na Hlubokou). Je mi to docela líto - alespoň bych se seznámila s nějakou další retrieverářkou...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2009 11:48
- Nahlásit

Vlasta
A jo,promiň ,já su sklerotik!
S Katkou se myslím můžeš seznámit i tak,je to prima holka.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2009 12:00
- Nahlásit

Zuzana T
I na těch veverkách byli fajn lidi - většinou jsem se bavila s těmi co byli vykulení jako já - ale byli tam i zkušení matadoři - tedy spíše matadorky - ale ty se bavily spolu bo se znaly - a ani nevím jak se jmenovaly. Jsem zvědavá jestli se potkáme na Hluboké - s něktrerýma prý jo - jestli je poznám. V podstatě můžu říct - když už jsem se probrala z toho šoku - že tam bylo fajn, pěkně strávený den ale ten aport mě stejně mrzí.
Našla jsem odkaz na rajčeti kde jsou fotky z těch OVVR - jsem tam taky a přesně je tam vidět jak jsem ztratila bodík na aportu z vody a jak se nám nedařil aport v terénu.
http://allachai.rajce.idnes.cz/OVVR_Neumerice_26.4 .2009/#album
doufám, že se to může dát sem ten odkaz

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2009 12:10 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Pěkný seriál,no jo kouká na tebe - co jako,ty chceš ten aport?Ale nezlob se na něj,atmosféra zkoušek je jiná,než cvičák.Koukám,že jste už pěkně obrostly.
Poznala jsem Evu Černou/ to je výcvikářka a rozhodčí z výkonu/někomu asi vedla psa,L.Topolovou s flatem a Máju - to byla ta její mladá fenka Fidorka?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2009 12:53
- Nahlásit

Zuzana T
jj - říká jí Fíbí. Jééé ještě že jsem nevědala, že tam nějaká výcvikářka je - měla bych ještě větší trému.
Jo a obrost jsem Ti ráno poslala na mejlíka - na cvičáku jsme včera fotili pevný postoj - no ještě stále nic moc, navíc má na zadku hrb - jak byl ještě vlhký z vody a ležel v autě tak to má takové rozvrkočené.

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2009 22:10
- Nahlásit

Jéé po 100 letech juknu na cz psa a co to tu nečtu na první stránce něco o pindajících maminách a koukám hned tu na poslední stránce nějaká mamina pindá

Tak jdu taky pindat

Karol
Zuzko, to mě právě už štve, jak pořád všichni Bondíkovi předpovídají ty umístění a ono to vždycky skoční s tím Véčkem.
jéé je karol vy ale alespoň válíte na poli pracovním! Mně zase všichni tvrdí jakej je bernášek pracovní génius..chválí mi ho dokonce lidi od kterých mi to fakt překvapuje a lichotí..a pak se domů vždycky vracím pomalu v depresi a s pocitem, že jestli je ten pes teda tak geniální tak pak sem teda ten debil asi já a že by si chuděra zasloužil nějakýho psovoda co je co k čemu

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2009 22:20
- Nahlásit

Tak 19.5. jdeme na rentgen kyčlů a loktů, tak nám držte palečky - už teď se klepu.

Karol
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2009 23:44
- Nahlásit

Jumi
Čau!

s pocitem, že jestli je ten pes teda tak geniální tak pak sem teda ten debil asi já

Takže při našich výstavních výsledcích jsem podle tvé teorie zas já hnusná

Bernášek je super, jen teď naposledy to byla fakt blbá souhra okolností...bez zklidnění a přípravy hned na start, do toho plačící nejmenší panička...a už se to veze.

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání