Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 08:21 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Dobré ráno,
včera jsme se vrátili ze super víkendu u vody dost pozdě,tak odepisuji až teď.
Vlasta
Dobře tedy,nechám se překvapit!
Karol
Jak jste dopadli už vím od Evičky,no jo no,konkurence veliká,máte hold smůlu na silně obsazené třídy.Budiž ti útěchou,že na poli pracovním by to Bondík natřel asi všem zůčastněným.Je to skutečně velký šikula a jeho čas ještě příjde.Fotky jsou sice z dálky,ale myslím,že jsme ostudu nedělali.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 08:45
- Nahlásit

Zuzana T
Dobré ráno, tedy DOBRÉ - já se těším na další prodloužený víkend... rozdělávali jsme doma skříň v předsíni, škrábali tapety a připravovali pole pro zedníka na příští víkend. Samo jako vždy když něco děláme se objevily technické potíže - lino je fest přilepené a při stahování zůstávají na betoně zbytky lepidla ještě s tím podkladem lina. Takže se to bude muset něčím sundat jinak by na tom nedržela ta dlažba. A jinak jsem objevila, že skutečně máme velkou a pěknou předsíň - kdyby v ní nebyla ta obrovská skříň. Už jsem přemýšlela, že půjdu zrušit tu novou objednanou a dám tam jenom malé komody ( bylo by to úžasné) ale pak jsem přehodnotila množství věcí co jsou nyní v ložnici a přestože jsme zaplnili kontejner vyhozenýma věcma tak stejně jich spoustu zůstalo a nemám je kam dát. Tak jsem se zase uklidnila a ta velká skříň je dále objednaná.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 08:52
- Nahlásit

Vlasta
Skříní a úložných prostorů není nikdy dost.My jsme nyní dva + 2 čuby ve 4+1 a není u nás k hnutí.

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 09:04
- Nahlásit

Zdravíme po víkendu a gratulujeme Bondíkovi k výborné. V dnešní velké konkurenci je to úspěch.
Naše Fíbí o víkendu nezahálela, absolvovala zkoušky vloh v I. ceně a měla jednu trojku z přinášení, když na markinku chtěla dát kachnu tomu kdo házel a na vodě mi kachna při předávce proklouzla mezi prsty. Ale jinak je prý moc vlohová, temperamentní a je jí teprve rok, tak nemáme nijak chvátat. Mám z ní radost.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 09:19
- Nahlásit

Marie Šustová
Gratulujeme.Ještě jsem jí neviděla,schováváš ji jako princeznu Růženku.
My se s Lexy přihlásily na veverky.Včera jsme dopilovávaly nos a vodu.

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 09:23
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzko neschovávám, ona si užívá mládí .... beru ji na Hlubokou a mám jis Brucem přihlášenou na páry je moc podobná Pedrovi a je to moc hodná holka. Odmala ráda aportuje a nosí všechno a hrozně se lísá. Máme letos v plánu vodky a podzimky, zatím ještě nehárala, tak nevím jak to mám naplánovat

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 09:36 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Marie Šustová
No hárání nás také straší,ráda bych, aby vydržela přes obě klubovky.Hárala v 8 měsících a nevím ještě ,jaký bude mít cyklus.My plánujeme PZ až po táboře.Já zatím trénovala bez zvěře,jen s dummy.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 12:13
- Nahlásit

Zuzana T
My tedy neháráme ale ani se nechystáme na PZ
Zuzko co vaříte - alespoň si to představím - honí mě těžce mlsná.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 13:13
- Nahlásit

Vlasta
Polévka cibulačka se sýrem
1.Smažený květák tatarka,brambory s pažitkou a máslem
2.Pečený losos s přelivem,brambory,máslo
salát - Coleslaw,ledový s kukuřicí,okurkový s paprikou a cibulí.
Čaj bylinkový

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 13:16
- Nahlásit

Zuzana T
Nooooooo, dala bych si oboje - i když tu dvojku asi více. Mňam,mňam. A to jako máte 3 druhy salátů??

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 13:22
- Nahlásit

Vlasta
Normálně 1-2,ten třetí byl dneska vyjímečně.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 13:31
- Nahlásit

Zuzana T
Hmm, to my v naší závodce saláty vůbec nemáme. Dneska jsme měli tokáň s knedlíkem, ale nějak mě to neuspokojilo. Odpoledne jdu na akupunkturu a je mi divně - tlak jde nahoru a mě je špatně.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 13:36 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
To je můj vlastná výmysl.Nechala jsem o prázdninách naistalovat do jídelny tzv.: saladetu - salátový báreček s pěti nádobami s chlazení a osvětlením.Děcka si nandavají saláty,nebo jogurty,ovocné saláty apod. sami do mističek.Ze začátku jsem tam trochu dozorovala,ale brzy se děcka naučila vzít si jen tolik,kolik snědí.Já plním spotřební koš zeleniny a ovoce a vím,že děti skutečně nějaký vitamín do sebe dostanou a děvčatům odpadla práce s nandaváním misek a neustálým taháním táců do výdejny.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 13:55
- Nahlásit

Zuzana T
No je vidět koho práce baví a kdo ( jako u nás) pouze vydává z okýnka dovezené obědy
Já bojuju s grafickým studiem - udělali mi kalkulaci na ty psí polepy a nějak se rozdováděli - s přípravou 2500,-. Tak tedy jemně upozorňuji, že jejich šéf mi slíbil jinou cenu - jsem zvědavá jak to dopadne, jetsli budu narychlo vymýšlet jiný dárek, bo ta cena je fakt vysoká.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 14:22
- Nahlásit

Vlasta
to by byl velkorysý dárek

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 14:31
- Nahlásit

Zuzana T
JJ, kamarádku mám sice ráda, ale co je moc to je moc a granule pro moje psy taky něco stojí
Zatím se neozvali - asi rozdýchávají moje návrhy....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 07:53
- Nahlásit

Zuzana T
Dobré ráno, Zuzko máš ode mě mejlíka. JInak agentura se neozvala - asi mi moje slevové návrhy neprošly

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 08:11
- Nahlásit

Zuzana T
Vlasta
Jéé děvčata, kdepak vaříte? Zuzko, ty asi ve škole jsem pochopila....to bych taky do takové jídelny ráda chodila, mňam
Včera jsme se byli podívat v kině na film Marley a já, teda, to jsme si ale krásně pofňukali....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 08:17
- Nahlásit

HanuleGR
NO a já nevařím nikde ( tedy doma občas) ale honila mě mlsná tak jsem si od Zuzky nechala dělat chutě. Jo a úspěšně.
Mám doma už dlouho tu knížku Marley a já a dost jsem se u ní nasmála - asi je ten film smutnější, v knize Marley taky umře, ale tak nějak jen pár stránek na konci - jinak je to sranda.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 08:17 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

HanuleGR
Ahoj,jj jsem hospodářka ve šk.jídelně.Mám kliku na super šikovné kuchařinky,takže si vymýšlíme trochu jiné školní stravování.\Nás to baví a děcka to " občas" i ocení.

Co Charlie,jak se má?
Vlasta
No,já si říkala,že to bude drahá sranda- tak musíš vymyslet asi jiný dárek.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 08:32
- Nahlásit

Zuzana T
JJ budou na Hluboké nějaké stánečky? Třeba by mě napadla pomůcka pro psa. Ona mi loni nechala udělat tričko s vyšitým celým jménem Greena na zádech - no zatím ho nenosím, tak nějak nemáme výsledky na to, abych se někde zviditelňovala
a až si ho vezmu určo to zase někde bude průser...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 08:39
- Nahlásit

Vlasta
No na zk.ho neber určitě,,tam je lepší být neviditelná.
Na Hluboké bude určitě Martina Fialová se stánkem Psího světa.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 09:04
- Nahlásit

Zuzana T
No ale když o tom tak přemýšlím, tak kam ho budu nosit -asi do lesa...
Už máš vykoupáno? Já ještě ne- chtěla jsem jít ještě plavat do rybníka ale je hnusně. Asi až ve čtvrtek budu šamponovat. V pátek odjíždíme do MNíšku pod Brdy k mámě na barák a tak uděláme základní tabor.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 09:14 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Já budu koupat až ve čtvrtek večer nebo v pátek ráno,podle toho kdy odjedu do kempu.Pořád nemáme dost srsti.
Včera jsme si musela ušít předváděčku,moji oblíbenou z Belgie jsem v Budějkách někde potratila,což mě moc mrzí,byl to dárek od kamrádky.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 09:30
- Nahlásit

Zuzana T
Jak si šiješ předváděčku? Já ji mám koupenou...
Mě se taky zdá že má srst horší než třeba před 14 dny, ale to si asi namlouvám, přece nemůže línat v únoru a teď zase.
Budete spát v kempu? Moje chovatelka taky říkala něco o kempu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 10:11
- Nahlásit

Vlasta
No jestli bude tam,co my,tak to bude už výhradně psí kemp.jen naše skupina má 17 chatiček a to ještě vím o jiné chovce, co jich má přes 10.
Předvíděčku jsem nejdříve šila pro štěňátka,protože dřív nebyl takový výběr.Na lexy potřebuji okrovou - zlatou.Tak jsem přepadla Břendu,koupila odpovídající barvu provázku,zaletovaný kroužek a bužírku.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 10:45
- Nahlásit

Zuzana T
17 chatiček ........ no to vám to musel organizovat Čedok ne??
Vidíš, to mě vůbec nenapadlo, že se to dá vyrobit. Já jsem manuálně na tyto pidipráce nezručná - pozůstek mojí výchovy v ranném mládí, kdy mě máti nutila abych pletla jako ona

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 11:15
- Nahlásit

Vlasta
Taky přemýšlím, že bych pořídila knížku, většinou jsou lepší než film Konec bych zřejmě ani radši nečetla, to mi stačilo včera
Zuzana T
Sákryš, škoda, že jsi tou hospodářkou nebyla u nás ve škole, to by se nám dělaly boule za ušima nad takovými dobrotami
Jinak Charlie v rámci možností dobrý, všechny slunečné dny trávíme u rybníka, to je nejšťastnějsí stvoření, sedne si do vody,čučí nebo nahání vodoměrky a žáby

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 11:41
- Nahlásit

HanuleGR
Mě vyhovuje když čtu napřed knížku a pak vidím film, jenom většinou se mi pak líbí víc knížka. Třeba Zaříkávač koní není jako film špatný, ale knížka kdy si tomůžu představovat po svém je lepší.. Moje děti ale mají opačný názor - číst cokoliv je pro ně ztráta času - jsou divní...

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 08:58
- Nahlásit

Včera jsem nechala Fíbí posoudit kyčle a lokty a máme všechno nulkové. Mám moc velkou radost.

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání