| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 13:10
- Nahlásit
Mira A
No tak to si Blanka užije parádní dovolenou a ty zkoušky také zvládne,určitě.Jen aby bylo prima počasí,prima lidi a pohoda tam už jsou.Moc se těším na dojmy z letošního prvního tábora - chich.Pan správce vybudoval před sociálkou rybníček s rybkami a kachničkami.Tak jsem zvědavá,jestli přežijou až do našeho srpnového tábora.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 13:22
- Nahlásit
Zuzana T
Je mi naprosto jasný, na co narážíš. Bude to švanda.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 16:21
- Nahlásit
Zuzana TMira A Ahoj nový člene - tak na to tykání. Je vidět, že se Zuzkou se znáte - já jako vždycky nevím o koho jde . Už jsem měla být na cestě na RTG - dnes máme velký den, snad - ale volali, že mají urgentní operaci tak až v 18,30.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 16:43
- Nahlásit
Vlasta
Ahoj Vlasto, díky za přivítání. Ani jsem se vlastně nepředstavil a rovnou jsem sem vtrhl. Tak tedy. Míra se jmenuju, to už asi víš. Máme doma fenku GR - Broock, ale říkáme jí Brůča, nebo Čůča. Její táta je Sven od Hubíkových a od nich je už jen kousek k Zuzce. Takže když jsme začali vystavovat, tak jsme se seznámili jak s Evou, tak i Zuzkou a dalšíma . No a je to venku.
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 19:38
- Nahlásit
Tak koukám výstavní sezóna v plném proudu My jsme dali přednost dogtrekkingu. Žufrik pokaždé uťápl se mnou okolo 95 kilometrů. Extra ho to tedy neunavilo ale aspoň několik dní byl klidnější. Potkali jsme tam dalšího zlaťáka - a to vám je taková pohoda mít retrívra kliďase a mazla Snad se toho dočkám v důchodu, chichi
A propos, nevíte, kde bych mohla sehnat kačenu na cvičení? Bažantíka jsme sehnali mraženýho, ale kačenu nikdo nemá
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 21:50
- Nahlásit
Mira A Ahoj Míro, já s výstavama začínám a mám ročního Greena(psa) - táta je taky Dewmist ale jiný. A moc lidí od retrieverů neznám, to jsi asi poznal pokud sleduješ toto téma. Zuzku vlastně tady z diskuze až v Brně v únoru jsme se viděly osobně. Zlaťáky mám tedy dva, ten starší 6-letý je trochu invalida a katalog vad, ale rodinný miláček. Budeš v Oslavanech - že bychom se taky představili osobně?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 21:51
- Nahlásit
Ančí a Žufrik Já kačenku v mrazáku mám taky, vyprosila jsem si ji od kolegy myslivce. Bohužel mám jenom tu jednu a kolega se momentálně přeorientoval na rybaření.......
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 22:08
- Nahlásit
Vlasta
?????
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 22:20
- Nahlásit
Vlasta
Dobrou
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 06:34
- Nahlásit
Vlasta
Oslavany nejedeme, mam jiny program (bohuzel), takze jsme ani jet nemohli. Tak snad priste. I kdyz to zatim nevim, kde to bude Jestli Budejky nebo ta Praha... Jeste uvidime.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 07:23
- Nahlásit
Já teď uvažuju, že přihlásím obě Boleslavi - napřed jsem to zavrhla,ale potřebuju získat praxi - a máme to skoro za rohem.
Rozhodčí jsou sice český, ale fakt se potřebuju naučit Greena předvést tak alespoň pro ty VD nebudu jezdit daleko.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 07:48
- Nahlásit
Vlasta
JJ,tam se přihlaš,praxe je důležitá.Je to tam moc pěkné,pro psy stvořené a navíc můžeš hnedka po výstavě do řeky,psa odstresovat. .
Teď už se určitě bude dařit lépe.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 09:18
- Nahlásit
Zuzana T
Jj, už Lenin - nebo kterej - říkal: učit se, učit se.........
Dneska se mi vůbec nechce nic dělat - odpoledne ještě jedu do Makra pro vzorky a hurá domů. Příští víkend u máti skládáme uhlí, tak tento víkend musím maximálně relaxovat. Ještě jsem se nedokopala k tomu, abych si vyměřila novou linku do kuchyně - vždycky začnu a skončím u rohu, nějak mi nejde do hlavy odkud podle rozměrů mám na druhé stěně pokračovat.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 11:37
- Nahlásit
Vlasta
Ty si montuješ linku sama?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 12:02
- Nahlásit
Zuzana T
Nemontuju, ale sama si ji musím z těch skříněk rozvrhnout,namalovat a rozměřit - manžel s tím nechce nic mít, jemu je úplně šumák kde bude jaká skříňka.
Teď volali z nábytku, že už tam máme tu předsíňovou skříň - tak super, manžel ji postaví a já do ní konečně uklidím ty haldy z ložnice.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 14:08
- Nahlásit
Vlasta
To si dobrá,já jsem na tohle pařez.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 15:49
- Nahlásit
Zuzana T To je z nouze ctnost - někdy mám dojem, že mému muži by se líbilo i v holobytě, ale nevím zda to mám nějak řešit - on po tom životě na cestách v kamionu to prostě neřeší.
A dělat kuchyň se mu vůbec nechce - prý tady ta není špatná, když přece slouží..... tak to raději nekomentuju.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 16:31
- Nahlásit
Vlasta
to mám doma také
Tak páčko,pěkný víkend.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 17:25
- Nahlásit
Zuzana TTobě taky a držím palce a pacičky.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2009 09:38
- Nahlásit
Zuzana T Jenom abys jsi mi věřila - stále držíme packy. Koukala jsem na štěňátka do veveřákova a měla jsi pravdu - jsou tam ještě hezčí fotky než minule a vlastně to ani nejsou veveřáci - mají pěkný název chovky od dcery.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 18:59
- Nahlásit
Pěkný nedělní večer.Tak jsme s Lexy veverky udělaly.Za intenzivního destě jsme obstály na plný počet bodů.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 19:05
- Nahlásit
Zuzana T
Véééélikánská gratulace,jste šikulky Kde jste byly? Tady je celej víkend krásně
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 19:19 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
jana33
Díky.Byly jsme u Stránských v Prosečné / Nová Paka/.Jela jsem tam ale ze Starých Splavů od Mácháče,protože jsme tam kempovali na surferských závodech.V sobotu lilo ráno tam i tam....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 19:26
- Nahlásit
Zuzana T
Gratulujeme, už jsem myslela že ani nenapíšeš. U nás pršelo jenom v sobotu dopo, pak už ne. Jinak jsi mohla přijet na kafe - od Mácháče to máš co by kamenem dohodil a zbytek došel.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 19:28 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Já vím,ale neměla jsem tvůj mobil a tudíž jsem se s tebou nemohla na to kafe domluvit,jsem trubka...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 19:50
- Nahlásit
Zuzana T Tak si vzpomeň až sem pojedeš příště. Takže vy už máte chovnost splněnu komplet že jo? Nám chybí snad jen úspěšné výstavy. Doma je skříň na místě, ještě drobné doúpravy a je předsíň hotová. Manžel stávkuje a nechce dělat kuchyň.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 20:27
- Nahlásit
Vlasta
No máme veverky,rtg,dvě výstavy,ale nejsme změřený a chybí nám pár měsíců .
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 21:32
- Nahlásit
Zuzana T Já nemyslím že by jste měli jet zítra krýt, ale jako že máte splněno. My vlastně taky nejsme změřený, chtěla jsem na Hluboké, ale nějak jsem neviděla že by se někde měřilo.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 14:00
- Nahlásit
Zuzana T
Ahoj, taky se připojuji s gratulací k veverkám. Hlásím, že u nás na Plzeňsku byl celý víkend pařák jak blázen....
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 21:54
- Nahlásit
Zuzana T
Gratulace velkááááá
|