| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 09:02
- Nahlásit
Marie Šustová
Májo,tak to gratuluji,taky to máme za s sebou a vím,jaká je to úleva!!
Včera jsem stříhala Bruceova syna z Heraldova pokladu - Badyho - nevím ofiko jméno.Moc pěkný pes,přesvědčovala jsem je na výstavy.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 10:39
- Nahlásit
Taky gratuluju - nás to čeká po Hluboké.
Zuzana T
Zuzko - nelákej mi konkurenci jo??
Ty je stříháš doma?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 11:08
- Nahlásit
Vlasta
Ne úplně ,v manželově dílně u nás v domě.
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 11:27
- Nahlásit
Marie Šustová
Také posílám velikou gratulaci
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 11:59
- Nahlásit
Zuzana T
To máte dobrý, že můžete mít dílnu, my máme sklepy stále pod vodou, takže tam ani nic být nemůže. Pokud bych si uměla sama ostříhat asi bych stříhala za výtahem - tam je taková mini dílnička - se sousedama tam lakujeme a tak.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 12:28
- Nahlásit
Zuzko, ten zámek Ohrada je součástí Hluboké a nebo leží kousek vedle. Právě jsem zkoušela zadat to celé do navigace a nic, ani jako bod zájmu mo nenajde Ohradu. Když se trefím do Hluboké je to tam značené? NIkdy jsem tam nebyla.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 12:32
- Nahlásit
Vlasta
Zkus zadat ZOO Hluboká.Není to u zámku Hluboká, ale pod ním,mezi rybníky.Když pojedeš od Prahy směr na ČB,tak tě ukazatele navedou na Hlubokou,dostaneš se na silnici po zámkem a místo nahoru do prava se dáš na křážovatce/ už nevím kolikáté/ do leva.Myslím,že bude okolo tebe dost aut zs retrievery,tak se přidáš a když ne,tak se zeptáš.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 12:34 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Jsem to zadala do googlu a je to Lovecký zámeček ohrada - www.nzm.cz
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 12:35
- Nahlásit
Zuzana T
JJ teď jsem se dívala na internetovou mapu a jdu zkusit tu navigaci směrovat na ZOO. Na mapě to vypadá jednoduše - kolem zámku furt k rybníkům a je to - realita bude, že nebudu vidět kudy-tudy k rybníkům...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 12:41
- Nahlásit
Zuzana T
Tak je to dobrý, ZOO umí najít. Já pojedu od Prahy ale po Strakonické, takže po druhém břehu Vltavy.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 12:58 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Tak až dojedeš do Zoo v Liberci,tak pošli pohled
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 13:31
- Nahlásit
Zuzana T
NO tak nějak tuším kudy mám jet - asi by mi bylo podezřelé, že jedu směrem domů - ale pravda-nikdy neříkej nikdy - to platí vždycky. A po Brně jsem schopná bloudit i s tou navigací - to je děsné město.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 11:41
- Nahlásit
Tak co balíte??? Dneska nikdo. Já mám doma beton místo podlahy a ještě se to bude obrušovat - fakt se netěším na ten bordel v neděli večer až se vrátím....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 12:01
- Nahlásit
Vlasta
Nebalím,ještě musím pracovat pro stát.
Balit začnu až odpoledne po odjezdu manžela a Cathy s karavanem na závody.To pak budu mít klid vykoupat psici,sebe,zabalit a ještě mít klidný večer.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 12:08
- Nahlásit
Zuzana T
Ty se máš - já budu v našem domácím chaosu hledat věci na sebe, věci pro psa, věci na pobyt u máti a tak. Kenelku už jsem dala do auta - raději, abych ji vůbec nezapomněla. I když myslím, že mi stejně nepůjde rozložit a pak zase složit, tak by to bylo šumák.
A to ještě musím uvařit - naplánovala jsem pečený bůček nastudeno s chlebem a řízky a rebarborový koláč. Doufám, že to zedníka uspokojí - musím to vymyslet tak, aby to manžel při přípravě nezničil.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 12:18
- Nahlásit
Vlasta
No tak to ti nezávidím.
Ty máš také boudičku s konstrukcí/ Hammer /?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 12:40
- Nahlásit
Zuzana T
JO mám, už jsi mi kdysi radila, že si mám mírně obrousit ty konce těch tyčí, jenomže jsem to neudělala - od Brna jsem měla boudu cvičně rozdělanou v obýváku aby se Greeny naučil do ní chodit ( v Brně mi to odmítal) no a teď v tu chaosu nějak nemůžu chtít po manželovi ještě obrušovat boudu.
Prosím tě - jsou tam stromy a nebo si mám vzít svůj slunečník ALGIDA??? Má být vedro, tak abychom neumřeli na slunci
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 13:03
- Nahlásit
Vlasta
Stromy jsou tam ,takže stín najdeš v pohodě,ale spíš než slubečník si vem deštník - mají být občas bouřky a lijavec,není vyloučeno,že nás to může spláchnout.Sice p.Kubeš říká již několik let,že má počasí objednané,ale....
Jestli to bude stejné,jako loni,tak počítej s delší vzdáleností od zaparkovaného auta.Místní nás nechtějí nechat parkovat kolem zámečku. a parkuje se mezi rybníky a na to taky pozor.Já měla minule co dělat,abych chytla Bonnu,protože rovnou z kufru měla namířeno do vody.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 13:13
- Nahlásit
Zuzana T
Tak tu vodu snad uhlídám a docela se těším , jak v neděli odvystavujeme a jdeme se koupat,nesmím zapomenout plavacího dumíčka... není to tam snad zakázané??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 13:19
- Nahlásit
Vlasta
To nevím,ale loni byla po výstavě většina čokloňů mokrých .
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2009 21:07
- Nahlásit
Zuzana TAhoj Zuzi, tak jak jste dopadly v neděli?? Já jsem v neděli nejela, bo mě přepadly střevní potíže a při představě odbíhání na ty přenosné záchody za účelem pořízení dalšího VD jsem to vzdala Nevím , asi jsem chytla nějaký úžeh, po sobotě mám zodpovědně spálené ramena a záda a v noci mi bylo děsně zle. Dneska odpoledne jsem dorazila domů a po cestě jsem ještě vzala koupat psy - tedy místo na Hluboké pouze u nás, ale stačilo. To místo na výstavu bylo fakt úžasné.
Doma mám hotovou dlažbu,vypadá luxusně, nechám udělat stejnou i do kuchyně.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2009 21:20 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Čauky,já jsem dorazila v šest hodin odpoledne.Zhruba od Veselí na Lužnicí až do Prahy jsem jela v koloně - paráda .
No neděle byla slunečná,ale bylo hrozně dusno,odpoledne krápalo.Všichni jsme si alespoň nos připálili,někteří jsou jako male růžové sele.
Posuzování bylo místama dosti rozdílné,byly i případy v sobotu VD v neděli CAC.
Já dopadla o stupínek lépe,tedy V3.Anne Woodcock nám dala super posudek,Lexy se jí hrozně líbila a možná bychom zabodovaly více,kdyby Lexy lépe běhala.V tom dusnu se jí nechtělo a nedala se ničím vybudit .Ale i tak jsem velmi spokojená.BOBa dostal sobotní vítěz mladých Bonet Bride Double Decker od naší kamarádky z Maďarska.Sofi byla před námi na 2. místě,Sven se nevystavoval a Monty byl V3.Před třetí jsme se zabalily a všechny jsme vyrazily k domovům.
Jo a v sobotu jsem nevydržela Lexyny smutné pohledy na rybník před chatkou a pustila jí tam.Večer jsem ji opět koupala a sušila - uf,ale vyplatilo se.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 08:34
- Nahlásit
Zuzana T Tak to gratulujeme. Ty sebou vozíš i fén? Já mám dneska úklidové volno - tak jdu koupit Clin a hurá do oken - tedy alespoň nějakých. Včera jsem přemlouvala manžela, abychom tu kuchyň udělali hned a já nemusela uklízet - měli tady szrašný svinčík.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 08:40
- Nahlásit
Vlasta
Nevozím,sušila jsem ručníkem a pak venku na vzduchu za stáleho pročesávání.Ještě že je ten kondicionér tak super.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:35
- Nahlásit
Ahoj holky!! Předně - Zuzi, gratuluji ke krásným výsledkům, jak jsme dopadli my, víš. V sobotu máme výbornou a bezchybný posudek, v neděli se pí. rozhodčí nelíbilo úhlení loktů, takže VD.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:54 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
bilksa
JJ vím,pořád rostete do krásy.Ty úhlené předky,předhrudí,položení lopatek a ramen Angličani řeší hodně - ostatně podle standardu.Bohužel u nás to rozhodčí neřeší vůbec a nebo minimálně a pak to mnohé z nás zaskočí.Rozhodčí byly tvrdší,ale podle mě posuzovaly korektně,je vidět ,že tomu rozumí.Lepší atmosféra i posuzování bylo v sobotu.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:01
- Nahlásit
Já jsem teda s atmosférou taky byla víc spokojená v sobotu a tomu úhlení nijak moc nerozumím, takže jsem se nijak nezlobila. V sobotu mi to udělalo velkou radost, i když to bylo bez pořadí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:58
- Nahlásit
bilksa Nečil se - máš alespoň jednu výbornou, my máme VD a v neděli nic. Ale my si počkáme a pak to všem natřeme ..........možná
Já se kochám novou podlahou a je mi to celkem fuk.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 17:07
- Nahlásit
Vlasta
to já se nečílím, věřím, že se ještě Charlottka dodělá, ale já tomu nerozumím, tak doufám. To by mohla tak posoudit Zuzka, ta tomu rozumí.
No jasně, že to pak všem nandáte!! Jen počděj, až se taky dodělá. A gratuluji k nové podlaze!! Nás by mělo čekat předělávání v létě, ale mamce se do toho nechce - nechce si kazit léto.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 11:27
- Nahlásit
Tak tady to dneska vůbec nežije??? Já za chvíli odcházím k zubaři a už se nevracím héééč....
Ve čtvrtek jedeme s Greenem na RTG.
|