| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 18:58
- Nahlásit
Jasně, že zlomíte!!! Já taky pořád tajně doufám, že se nám něco povede, ale soupeříme s Lexinkou a to je hooodně těžký...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 19:03
- Nahlásit
bilksa To si tak neber - když tam nebude Lexy bude tam stejně někdo jiný - to asi jiné nebude. Pokud si nepořídíme něco málopočetného - pak budeme sbírat tituly jako houby.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 19:43
- Nahlásit
Vlasta
Supééér,gratuluji.To se ti ulevilo,co?
bilksa
Lexy nebo někdo jiný,soupeřu je pořád dost.A aby mi nebylo líto,že jen Lexy má furt narvanou třídu,tak koukám ,že i veteránek/ pro Cathy/ v kruzích přibývá!!
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 19:46
- Nahlásit
Vlasta
Taky se připojuji s gratulací k nulkám. Taky znám ten pocit úlevy, že je pejsek v pohodě...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 19:54
- Nahlásit
Vlasta
Včera jsem potkala holčinu s Cathoulou - Lousianský leopardí pes.Byla to tříměsíční úžasná fenečka.To je málopočetné,ale zase ještě neuznané FCI.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 20:00
- Nahlásit
Tak, tak, konkurence je teď opravdu velká. Je fakt, že i v pracovní bývá dost fenek, což nebývalo...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 20:02
- Nahlásit
Zuzana T Mira A Děkuji moc Ty Luisianský psi jsou hezký když jsou tak zvláštně zbarvený - viděla jsem na fotce hnědýho a byl jako patswork - nebo jak se to píše - prostě 3 odstíny hnědé v nepravidelných flecích - úžasný - ale jako plemeno mě to moc nezaujalo. Kamarádka co má labradorky si pořídila exteriérovou maliňačku (belgický ovčák maliois) už má 2 CACIBy a byla druhá ve třídě na Světovce belgičáků v Roudnici. V jejich třídě bývá tak kolem 3 fen, ale sama říkala, že mít Caciba s labradorem by bylo lepší.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 20:31
- Nahlásit
Zuzana T
TeĎ jsem se ještě dívala na veveřácké stránky - tedy ty štěnda jsou fakt luxusní a mají nádherné fotky. Ten pejsek jediný se jménem úplně nahoře je ten co jde do Anglie jak píšou?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 16:38
- Nahlásit
Vlasta
JJ zelený,to je on.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 17:09
- Nahlásit
Zuzana TTak to je super dávat svůj odchov do Anglie že jo?
Myslím, že víc ani český chovatel chtít nemůže ne? A že mu musí být více jak 10 měsíců - to je kvůli vzteklině?
Jinak jsme se právě vrátili z BOlky ze cvičení - docela nám to šlo.
Začali jsem nacvičovat povel vpřed, ale ze stop - byla sranda Greeny koukal jak zjara. Byly jsme tam dvě, manžel té druhé paní - je z Pardubic - fotil, tak třeba napíšou jde je odkaz na ty fotky. Paní říkala, že se byla podívat a fotila i na WT na Konopišti - bohužel jsem si nezapamatovala jméno i když jsme se představovaly.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 19:13
- Nahlásit
Vlasta
JJ kvůli vzteklině,po očkování ve třech m. se udělá odběr a teprve půl roku po něm může vycestovat.Angláni jsou jiní jako miňonky .Jinak hezké to je,ale je to docela závazek a nervy,aby bylo vše OK.Buď ráda,že máš psa,s fenou a odchovy jsou nervy pořád.
Neměla ta paní takový foťák s obrovským objektivem?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 19:27
- Nahlásit
Zuzana T Pán ho měl a už jsem je našla - je to ta paní co fotila Konopiště jak máš od ní ty akční fotky. Našla jsem to právě přes to Konopiště a na jejich stránkách je na fotkách i ona - takže už vím... Mají na stránkách další fůru krásných fotek - je vidět, že to umějí. Budou vystavovat v Oslavanech.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 19:31
- Nahlásit
Zuzana T
Buď ráda,že máš psa,s fenou a odchovy jsou nervy pořád.
kolega veterinář v práci mi stále tvrdí, že to měla být právě fena a nemusela bych honit výstavy apod. - prostě bych ji uchovnila a šmidlik - on nechápe že toho psa nemám na zisk, že s tím tak nějak nepočítám, prostě to bere jinak a mě se spíše( ale v dobrém) směje, že do toho vrážím peníze.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 19:32
- Nahlásit
Zuzana T
Připomínáš mi Evičku P. - ta mi říkala - pořídíš si fenu a nervuješ se,aby byla zdravá, vyšly kyčle, lokty, trochu se povedla na výstavy, povahově. Pak se nervuješ, když vybíráš ženicha, nervuješ se,když jedeš na krytí,jestli je správný datum, nervuješ se, když jdeš na ultrazvuk, jestli se zadařilo, když se zadaří, nervuješ se,aby byl porod a vše okolo v pořádku, pak se nervuješ se štěňaty, aby prospívali,byli v pohodě, nervuješ se,aby se dostali ke správným majitelům, jak rostou, tak se nervuješ, aby byli zdravá, vyšly kyčle, lokty...... pak máš třeba rok dva relativní klid a jede se nanovo
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 19:38
- Nahlásit
jana33 asi na tom něco je........
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 19:43 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
jana33
Přesně tak - musíš být povahou salámista,jinak je to o nervy.
Máme teď " kakací a blicí" období.Začala ve čtvrtek Cathy,u ní pomohla smecta a dieta a v sobotu už byla OK.OVšem v sobotu to chytla Lexy a je na tom docela bledě.Dneska sotva stála na nohou,tak jsem pro jistotu jela k vet.,dostala tři injekce,nesmí jíst a pít jen tak jeden hlt.Pokud budeme mít do rána klid,tak odpolko na kontrolu .Když ne tak ráno ,prý dáme kapačku,aby doplnila tekutiny.Myslela jsem,že něco špatného snědly,ale asi je to nějaký bacil .
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 19:44
- Nahlásit
Vlasta
No tu přesně jsem myslela,mají asi roční goldenku a labíka.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 19:46
- Nahlásit
Zuzana T
Ježiš, to jsou radosti,tak ať už je kočce líp, tyhle virozy jsou svinstvo Nemůžeš jí do toho hltu vody dávat glukopur,aby měla alespoň nějakou energii?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 19:47
- Nahlásit
Zuzana TJJ a už mají na stránkách dnešní fotky....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 19:49 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
jana33
No ona měla,snad už nemá křeče a ani pít nechtěla.V těch injekcích něco dostala,ještě do ní vpravím smectu a si přidám i lžíci glukopuru - to je dobrý nápad.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 19:50
- Nahlásit
Vlasta
Ten světlejší goldík je Green?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 19:57
- Nahlásit
Zuzana TJo to je Greeny.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 19:59
- Nahlásit
Zuzana T Ten světlejší a tlustější právě jsem se dívala jestli mu nedávám moc granulí - tak podle návodu má mít 600-700g denně a dostává cca 400-500g - a mohutní.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 20:02
- Nahlásit
Vlasta
700? co máš Purinu- to je nějak moc ne?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 20:12
- Nahlásit
Zuzana TJo Pro - Plan pro šteňata robustních plemen a je to u váhy psa 38-45kg - Greeny má 40kg.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 20:36
- Nahlásit
Vlasta
Aha.
Koukám na vzpomínkový večer na Waldu .Měla jsem ho moc ráda,na písničkách jeho a jeho skupiny KTO jsem vyrůstala.Klukům ze skupiny jsem říkala strejdo a dokonce i jméno mám po jeho písničce,to prosadil táta.Měla jsem být Kateřina .
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 20:51
- Nahlásit
Zuzana T Jo taky jsem ho měla ráda a můj otec doma stále pouštěl jeho písničky. Na to jak byl moc a dlouho nemocný se dožil celkem vysokého věku.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 21:16
- Nahlásit
Vlasta
Dlouhá léta zápasil s astmatem a taky byl v mládí dost bouřlivák,což jeho zdraví také pochroumalo.Hodně mu pomohla právě Olga.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 07:15
- Nahlásit
Zuzana T
No jo a Blechová byla moc hezká. Půjdeš na pohřeb když bude v Praze?
Teď mě úplně vytočila informace od kamarádky. Jak pořádáme ten výcvikový seminář Obedience, tak klub OB vydal minulý týden nová pravidla: kdo něco takového pořádá tak za reklamu na jejich stránkách zaplatí 500Kč a každému přihlášenému členovi OB dá slevu 10% - platí i zpětně na už dohodnuté akce.
Takže my máme už vypočítané kolik a komu musímě zaplatit a kolik potřebujeme lidí abychom to zaplatili a oni přijdou zpětně s takovým blábolem. Neřeknu když by se s tím už předem počítalo - tak to prostě zahrneme do nákladů - ale zpětně na to kašlem.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 07:51
- Nahlásit
Vlasta
Dobré ráno,na pohřeb nepůjdu určitě,bude tam nával zvědavců a já to nesnáším.I když bych kluky z kapely ráda viděla,ale ne zrovna na pohřbu.Včera jsem si pěkně zavzpomínala na dětství i mládí/kluci mi hráli na svatbě/ . Dneska už ani naše osada není ,co bývala.Všichni jsou kolem 70 a více let a naše a mladší generace už ve způsobu tramského života nepokračuje.Je to už opravdu je vzpomínka,jako teď i Walda.
|