Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 21:55
- Nahlásit

Mira A
To my jsme zase pěkně zmokli... Dali jsme si dvacet kiláčků přes Praděd, postavili sněhuláka a vrátili se jak vodníci

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 19:46
- Nahlásit

Zuzana T
Veeeelikánská gratulace!! Lexinka je prostě šikula!!

My jsme se dnes vrátili z RTG a levý kyčel máme 1 - malinko máme mezírku v jamce, zbytek všechno 0.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 19:46
- Nahlásit

Tady je nějak mrtvo!
Bilksa - tak jak?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 19:47
- Nahlásit

bilksa
Jé ty jsi mě předběhla- gratulkáááá,to je super výsledek.

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 22:08
- Nahlásit

Jj, mám z toho fakt radost. Dost jsem se uklidnila, ale když ji uspávali, tak mi nebylo dobře - předešlý pes se mi z narkózy neprobral...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2009 08:12
- Nahlásit

bilksa
Taky gratuluju ke krásnému výsledky RTG. My na výsledky čekáme, posílali jsme je k hodnotiteli. Když mi poprvé uspávali prvního psa - tak jsem brečela, taky jsem měla strach že už se nevzbudí. Teď tedy dobrý, už to tak neprožívám.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2009 08:33
- Nahlásit

Dobré ráno.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2009 09:39
- Nahlásit

Zuzana T
Ahoj, taky se Ti nechce nic jako mě? A zrovna dneska každý prudí s něčím.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2009 10:14
- Nahlásit

Vlasta
No mě zatím nikdo neprudí,ale když je venku tak hezky,tak bych raději byla někde na procházce,než v kanclu.

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2009 10:16 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Vlasta
No mně se přítel smál, že by mi měli píchnout něco na uklidnění. Prostě to ve mě je a vždycky si říkám, co kdyby se zase neprobudila... Ale dopadlo to dobře. Na levém kyčly má úhel 105° a na pravém 109°

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2009 11:08
- Nahlásit

bilksa
pěkné úhlíky

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2009 12:39
- Nahlásit

Pan doktor to taky říkal. Já tomu bohužel nijak moc nerozumím, tak ti budu věřit.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2009 08:52
- Nahlásit

Ahoj holky...
Dneska má být dobrý pařák. Šla bych do rybníka, ale bohužel Greeny chytil zánět spojivek tak nic..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2009 10:09
- Nahlásit

Vlasta
,to mají psi také?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2009 10:14
- Nahlásit

Zuzana T
NO jo - to Tvoji neměli? Teď koukám, že jsem uvedla špatného psa - Kejsi má olezlé oči a mívá to tak 2x do roka - fakt. Ale vykapu lidskýma kapkama a za 2-3 dny dobrý.

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2009 10:29
- Nahlásit

Brita to mívá taky - hodně, když lítá po loukách a dostane se jí pyl do očí. Lidský kapky jsou na to nejlepší.

Pařák dneska bude - jsem do večera v práci... Chudinky holky si ani nepůjdou zaplavat, protože přítel dělá zkoušku v Brně, tak taky není doma.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2009 10:34
- Nahlásit

bilksa
Jééé, dík, už jsem myslela, že mám doma exota - i když Kejsi fakt chytá všechno co jde okolo.
Vedro prý končí a do půlky června má být deštivo - jsem teď četla na internetu - doufám, že nebude pršet na Oslavany - nemám vybavení do deště.

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2009 17:57
- Nahlásit

Tak jsem doma - nakonec se holky vyplavčily až, až - mamka s nimi vyrazila na pískovnu, tak se prý dvě hodiny ráchaly.

A já nic...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2009 18:17
- Nahlásit

No my občas máme také nějaké to svinstvo v očích,ale nepřišlo mě,že jsou to spojivky.Většinou to čistím jen borovou vodou.
Nad Oslavanami visí velký otazník,Lexy otravuje stále více psů ,hodně značkuje a tak si myslím,že se rozhárá co nevidět.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2009 19:55
- Nahlásit

Zuzana T Kejsi mívá hnisavý ( nebo hustý bílý) výtok z očí - tak si myslím, že to jsou spojivky. A navíc má opět průjmíka. Doufám, že to přejde samo, bo ten pes je fakt jak pokladnička - bylo by docela na místě kdyby mi veterinář posílal pohled k Vánocům( nějak ho to ještě nenapadlo).

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2009 20:01
- Nahlásit

Vlasta
Čím ho krmíš?
No veterinář a dobrý k tomu - to je myslím povolání s budoucností

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 07:40
- Nahlásit

Zuzana T
NO přece Pro - planem - jehně nebo losos. A jinak sem tam dostane kousek rohlíku a tak - co jíme. Ten průjem myslím z toho nemá. Teď mě tak naštvali v Pro - planu, že přemášlím, že změním krmení. Přihlásila jsem si ten chovatelský program a mám domluvené dod. místo - v jednom nešem Zverimexu. V neděli objednávám krmení - v pondělí mi odpověděli že to bude v pondělí odpo - letím do prodejny - není to tam. V úterý píšu zase e-mail - omluva od nich, že to poslali na jiný krám - bude to ve čtrvtek- včera zase letím do krámu a zase to tam není. Tak jsem jim napsala jestli si dělají srandu nebo co - a't mi řeknou jestli to bude do pondělí a jestli ne tak že si objednám jinde. Vzhledem k tomu, že taky dělám obchodníka tak mě jejich chování v dnešní době docela zaráží.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 08:01
- Nahlásit

Vlasta
Pro plan jehně je dobré,ale možná by jsi s ohledem na jeho citlivé zažívání mohla zkusit něco jiného.
Já teď asi také budu měnit granule pro Lexy.Můj oblíbený fish4dog nějak mizí do útlumu,asi není takový odbyt,jaký se čekal.Vůbec pozoruji,že ultraprémiovky a superprémiovky - Timberwolf,Almo nature a ostatní kvalitní asi nenachází tolik příznivců - důvod - jsou hodně drahé.NJ,krííííze je všude...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 09:22
- Nahlásit

Zuzana T
Já se právě docela bojím mu měnit granule a navíc fakt nevím čím tedy krmit - přesně jak píšeš - u prodejce je sice výběr značek, ale takových těch hodně známých a spíše levnějších - vyloženě kvalitní tam nemá - ten fish4dog vůbec nezná. Kámoška mi radila superprémiovky od Brita Care - má kníračku a hodně se jí po tom zlepšila srst a zmizeli jí bílé chlupy v černé srsti, takže asi i pigment po tom je dobrý, a je docela levný - ale nějak nevím.....moc se mi ta značka nelíbí. A objednávat krmnivo přes internet se mi nechce.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 09:33
- Nahlásit

Vlasta
No tohle krmivo jsem tedy nemyslela.Spíš nějakou holistickou řadu FirstMate,Almo nature, Arden Grande,prý je dobrá nová řada Acany.Ale tyhle krmiva jsou drahá.Možná počkej na M.Boleslav a najdi si čas obejít obch.zástupce a poradit se.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 10:00
- Nahlásit

Zuzana T
Jo to asi bude nejlepší - škoda, že nemám čas jet do LTM, to je už teď - tam taky budou stánky. Před chvílí jsem se dívala a z toho Pro - Planu mi ještě neodepsali - to je tedy přístup fakt mě ... To je tak furt, já se před zákazníkama můžu přetrhnout a když si něco chci pořídit já tak se zase musím skoro plazit, ani si tu druhou stranu nemůžu užít.

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 11:39
- Nahlásit

Ahoj holky!!

Já jsem začala krmit Fish4dogs, jenomže Charlottce nechutnají a přestala úplně papat. Tak se teď rozhoduju, jestli budu krmit Royalem pro goldeny, nebo Hillsem pro dospělý. Zkusila jsem Royal a ten jí chutná.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 12:01
- Nahlásit

bilksa
Lexy chutnají,ale té chutná všechno,ale kámošce to také nechtěli psi moc žrát.
Pokukuji po FirstMate s borůvkami- na to jde chvála.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 12:03
- Nahlásit

bilksa
No to je právě ono, Greeny sežere všechno a dobrý a Kejsi je vybíravý a navíc po všem kaká. Pak si mám vybrat... odjíždím na firemní akci se zákazníkama střelnici.

klostermanka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 13:14
- Nahlásit

ahojky, můžu doporučit Belcando Premium - mám také fenečku zlaťáska, a vyzkoušeli jsme vše možné a toto žrádlo jí chutná už asi půl roku, což je zázrak Jinak taky občas trpí na průjmy, tak jsme jí přestali dávat takové ty lidské pamlsky - vylízat kelímek od jogurtu apod a musím říct, že nemá problém.

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání