| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 19:23
- Nahlásit
Zuzana T Já jo - jdu se podívat kolik nás je..
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 19:26
- Nahlásit
No tak jsme na tom stejně - 12 a 12 kousků.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 19:44
- Nahlásit
Já nevyrážím - mám zkouškový čtyři týdny a osm zkoušek, tak je to dost maso, výstavy museli jít stranou.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 19:56
- Nahlásit
Ještě že nemáme labradora - ty jsou na tom hůře. A v pracovních třídách u nás i labradorů je taky docela narváno.....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 20:31 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Já jen 8 ,dala jsem Lexy už do mezitřídy.Tedy stále se můžeme ještě rozhárat a pojedeme do Prčic .
bilksa
Ježiši,tak to máš o zábavu postaráno.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 07:21
- Nahlásit
Ahojky a dobre ranko, my do Oslavan nejedeme. Mám teď frmol, děláme teď rekonstrukci střechy na baráku a fofrujeme, abychom nepromokli ještě více než předevčírem
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 07:47
- Nahlásit
Mira A
No to jste si tedy vybrali počasíčko,pršet má celý víkend.Tak držíme palce,ať nemusíte chodit po domě s deštníkem .
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 07:50
- Nahlásit
Zuzana T
Ahoj Zuzko, já vím, ale když předpovědi byly nejdříve příznivé, však jsem se taky pěkně opálil za první tři dny. Ale teď... no ještě že mám tu velkou plachtu, 10x15m takže domek vypadá jak velký stan . Tak zatím, jdu makat nahoru na střechu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 08:02
- Nahlásit
Mira A
Sestra dělala střechu min.měsíc a téměř stejný scénář. Když bylo hezky tak nepřišla dohodnutá firma, potom jim pršelo do plachty ale i když to mají hotové tak jim do baráku prší stejně - stále jednají s firmou o nekvalitně provedené práci - jo,jo,
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 08:03
- Nahlásit
Mira A
Tak prosím tě,nespadni,jsi živitel
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 08:58
- Nahlásit
Zuzana T
Jj, mám celý červen zábavný... Jsem teprv na začátku zkouškovýho a už mě to štve..
Dneska dělám poznávačku z 80 pokojových kytek a 50 semínek, tak mi držte palce, o kytkách se mi i zdá.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 09:07
- Nahlásit
bilksa
To držím.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 10:17
- Nahlásit
bilksa
bože, já jich znám tak 5 a semínko asi žádný, jo jedno jo - slunečnici bych poznala a možná proso, oves - ale to je asi už obilí...
Zuzko pro změnu se tam dneska nemůžu dovolat..typické jak něco chci já...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 10:22
- Nahlásit
Vlasta
vydrž je pátek
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 10:44
- Nahlásit
Vlasta
Já už si to i pamatuju, jen asi pět kytek si pletu, problém je, že se to učím z encyklopedie a jakmile mi to ukáže v nějaké jiné knížce, tak to nepoznám.. Už abych to měla za sebou.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 11:35
- Nahlásit
Zuzana T
Pátek sice je, ale pak zase přijde pondělí a bude to nanovo. Řeším průser roku na jedné ŠJ - dodán náš výrobek v mírně řečeno neodpovídající kvalitě.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 11:37
- Nahlásit
Vlasta
Aj Aj,to je nepříjemné,zvláště,jestli ho použili na přípravu pokrmu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 11:38
- Nahlásit
Zuzana T
Nepoužili, ale ten materiál byl vhodný tak na 3 dny na Nově
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 11:43
- Nahlásit
Vlasta
No mě včera přišly plesnivá vejce,tak jsem zavolala dodavateli a vyměnili jsme je,no.To se občas stane,když se to nedostane do jídla,tak to není žádné drama.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 11:50
- Nahlásit
Zuzana T
JO ale bylo to něco co se v potravinářství fakt nesmí stát a navíc to je přes velkého mrazírenského distributora - asi víš koho... všichni celkem chápou, že jsem to nezavivila já osobně, ale hrozí, že od nás úplně přestanou brát - no nic moc....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 11:57
- Nahlásit
Vlasta
Hm,ono se to uklidní,uvidíš.Nám " provinilý" dodavatel vždycky nabídne nějakou kompenzaci,někdy i pro naše mlsné jazýčky a vše se urovná.Já z ojedinělých pochybení vědu nedělám,když se to dá napravit.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 12:05
- Nahlásit
Zuzana T
Jo kompenzace je samozřejmostí i u nás, ale někdy to tak otřese zákazníkem, že si to prostě příště neobjedná - popravdě se mu nedivím.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 13:30
- Nahlásit
Vlasta prave jsem sebehl ze strechy na obidek a koukam jak to tu dneska zije.
Jojo to jsou ty trable s dodavatelskyma firmama, zkoncil jsem u toho, ze vetsinu veci na dome si delam svepomoci. Takze si ted rekonstrukci delam s brachou a tchanem. Protoze dohodnuti krovari se nakonec ani neuracili ozvat a potvrdit termin a hrajou mrtve brouky, pokryvaci zase neznaji tu moji krytinu (DDSII imitace dreveneho sindele), tak ti take nic a klempirovi nestojim ani za to aby mi zvedl telefon. Takze suma sumarum, komplet strechu delame sami. Asi si na to udelam zivnost
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 13:32
- Nahlásit
Zuzana T
Neboj snazim se drzet
No a jinak mastim zpet, uz mam po obede. Juknu sem zase vecer.
Mejte se.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 13:46
- Nahlásit
Mira A
No to víš asi mají " pro bohatství zavřeno"
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 13:52
- Nahlásit
Mira A
Zuzana T
To je hrozné - já dělám v obchodě a všude jsme jako dodavatel - takže se plazíme a děláme ponížené služebníčky a nikdo od nás by si nedovolil nějak projevovat jakoukoliv neochotu vůči zákazníkovi a nebo mu nedejbože naznačit, že takového blba jsme ještě neviděli a ty jeho hovadské nápady že už nám lezou krkem. Ovšem tyto služby - zedníci, obkladači, truhláři a tak jsou naprosto jiná kategorie - takže hurá - zae jsem na straně poníženého služebníka - jsem sice paneláková, ale občas je taky potřebujeme a tak to znám. V této sféře asi ještě kapitalismus nefunguje nebo co?? Tak si říkám, že ten můj nedostudovaný synek by se taky mohl věnovat něčemu takovému - ale bohužel není manuálně zručný, takže taky nic
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 14:57
- Nahlásit
TAk hlásím, že poznávačka je splněna. Nepoznala jsem jen tři kytky, semínka jsem poznala všechny. Tak teď to zapomenout a drtit se na podnělí dějiny hudby a didaktiku mateřského jazyka a slohu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 16:50
- Nahlásit
bilksa - no Ty jsi šikovná - gratuluju.
Mám taky dobrou zprávu - dovolala jsem se doktoru Deckerovi a dověděla se výsledek našeho DKK a DLK - máme 4x 0
Dneska to dává do pošty - tak to snad v pondělí budu mít doma černé na bílém. Snad se nespletl
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 17:50
- Nahlásit
Super!!! To jste na tom ještě o jednu nulu lépe než my!!! Mooooc gratuluju, to se člověku uleví, co??
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 18:17
- Nahlásit
bilksaJj, uleví -ale já tomu budu 100% věřit až budu mít ten papír.Ale po prvním psovi co je invalida je to super! Vždycky jsem si říkala, že když Greeny nebude výstavně úspěšný - ať je alespoň zdravý - no tak se mi to splnilo. A ty výstavy třeba ještě zlomíme.
|