| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 17:30
- Nahlásit
klostermanka No je fakt, že vylízat kelímek Activie mu taky dávám, ale to snad nemůže mít vliv, když navíc po průjmu mu vždycky dávám probiotika v tabletách na srovnání střevní mikroflory - veterinář mi to schvaluje. Ale zase je fakt, že nezůstává jen u toho jogurtu, těch mlsků z ruky je víc
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 06:58
- Nahlásit
NO dobré ráno, tak jaký byl víkend??
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 07:55
- Nahlásit
Dobré ráno!! Já měla víkend hrozně hektický - ani jeden den jsem se nedostala na cvičák a ani zacvičit s holkama doma.... V sobotu jsme s dechovkou hráli v rozhlase a v neděli v Moravských Budějovicích, tak absolutně rozlítaný víkend...
Co vy??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 08:08
- Nahlásit
Dobré ráno,my byli na Nových Mlýnech u Věstovnic na závodech.Počasí i nálada super,akorát jednu blbou příhodu,z které mám obavy,aby se nevyklubal problém.
V pátek jsme cestou navštívili Veveřáky a předali chovatelce PP pro jejich štěnda.Na Mlýny jsme dorazili skoro v 22 hod.Šla jsem holky venčit na plac před loděnicí a nějakej debil 5 m od nás začal vypouštět takové ty hodně svítící a hlučící rachejtle.Lexy se děsně vyděsila a utekla až za kemp.Hledali jsme ji 30 minut.Druhý večer jsme byli v Pavlově/ vesnička nad kempem/ na večeři a já měla zase holky puštěné z vodítka.Situace se úderem 22 hod opakovala a i když to bylo na velkou vdálenost ,jak Lexy uviděla světlice nastal úprk zpět do vesnice .Mám děsný vztek,doteď měla střelbu z pistole a pušky naprosto v pohodě a já se bojím,jestli jí tohle nepoznamenalo.Myslím,že jí nevadily rány, ale ty světlice hrozně.V pátek jí padaly takřka na hlavu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 08:23
- Nahlásit
Zuzana T
NO tak to je síla.... to je smůla že jsi se tam zrovna nachomýtla. Světlice bych čekala jen na kolem Silvestra a ne teď. Kejsi na to má reakci jak sfiňa a na střelbu reaguje taky - sice ne úprkem, ale reakci má. Myslím, že Kejsa se bojí i toho pachu, nechce projít ani místem, kde cítí ten spálený pach a přitom třeba světlice ani nelítá. A to se přitom první Vánoce vůbec nebál - přišlo to až časem a bojí se moc - i bouřky. Je hrozné jak jeden okamžik může ovlivnit psa.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 08:31
- Nahlásit
A co veveřácký mimina? Už jdou z domu že jo? Byli jste někdo v Litoměřicích? Od jiných plemen jsem slyšela velké zklamání.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 08:41
- Nahlásit
Vlasta
Mimina jsou bóóžííí a už odcházejí,ale v pátek jsme viděli až na dvě fenky ještě všechny.O víkendu odešli další dva,jedna čubina zůstává o 14 dní dýl- pánečci jsou mimo republiku.Tak vyrovnaný vrh jsem dlouho neviděla,tak doufám s chovatelkou,že budou do chovu přínosem.
Dneska se poradím s cvičitelkou,jak postupovat na odblokování této špatné zkušenosti.Lexy je do práce jako ďas a kdyby měla mít reakci na střelbu,tak se picnu.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 09:11
- Nahlásit
Zuzana T
Ahoj, Zuzko já myslím že to bude dobrý. Cora loni o Silvestru, kdy jí byl rok a něco, se také bála rachejtlí - dost mě tím překvapila, nečekala jsem to, takže jsem ji pustila domů, ona zalezla pod stůl, chvíli byla nesvá a pak už zas dobrý. Střelby ani jiných zvuků se nebála předtím a nebojí se ani teď. Ty světlice jsou úplně něco jiného, popravdě řečeno já to taky nemám ráda.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 09:42
- Nahlásit
Ketrin
No já jsem v pátek také poskočila,když nám to ten blb vypálil za zadkem.
Snad to nenechalo následky.|Chci co nejdřív zkusit střelbu.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 10:24
- Nahlásit
Zuzana T
CHudinka Lexinka, to je mi jí líto.... Snad to bude dobrý - Charlotte se rachejtlí zatím nebojí, ale ovčanda se toho bojí hrozně i bouřky.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 11:35
- Nahlásit
Zuzana T
Určitě je rozumné, že to budeš konzultovat s někým kdo tomu rozumí - jak píšeš tu výcvikářku.
My jsme přes víkend hrabali cvičák - na to hrabání se nám zdál moc velký i když jindy je malý. Na podzim máme zkoušky tak chci s Greenem jít na ZZO - to bychom měli zvládnout, zkouším mu nasazovat košík a je v pohodě.Ten košík musí mít na sped.cviky co tam jsou.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 12:23
- Nahlásit
Vlasta
My se chystáme na podzim na ZOP
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 12:27
- Nahlásit
Tak se prý nemám obávat,mám nechat Lexy pár dní v klidu a pak zkusím u cvičitelky střelbu s aportováním,které jí baví.
Teď si vybavuji,že na Hluboké v sobotu večer byl parádní velký ohňostroj,na který jsme z kempu viděli a Lexy byl naprosto ukradený.
Asi nás zaskočila ta blízkost a hlavně ty padající světlice,druhý den už jí to jen seplo.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 12:43
- Nahlásit
bilksa
Co obsahuje ZOP? Já vím jenom co ZZO a to je celkem jednoduché - i když to jsem říkala před OVVR taky a pak jsem nasekala chyby
Zuzana T
Jj, to 100% bylo tím, že jí to pustili u zadku, stejně nechápu proč to dělají, přece Tě museli vidět a mohli třeba říct že to jdou odpalovat.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 13:33
- Nahlásit
Vlasta
No co chceš,debil tatínek se předváděl před dítětem.Nás viděl a já jeho také,ale už byla tma a neviděla jsem,co dělají,jinak bych upalovala pryč hned.CO na tom,že je kromě Silvestra zakázáno pyrotechniku používat,navíc v deset večer,když půlka kempu usíná,hlavně malá děcka.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 13:58
- Nahlásit
Zuzana T
Tak k tomu fakt není co dodat... jsou to fakt kreténi... a docela věřím tomu, že to udělali naschvál a ještě se tím bavili.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 11:53
- Nahlásit
Pěkné poledne
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 13:59
- Nahlásit
Zuzana T
Ahoj, co jste měli k obědu?? Já jsem se před chvílí vrátula z Prahy a mám tady roládu se špenátem a br.knedlíkem . Bolí mě hlava, tak ani nemám chuť
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 14:31
- Nahlásit
Vlasta
Dneska jen jedno - Segedínský guláš,knedlíček.Dětí chodí něco přes 300,ale s přídavkama se roztrhnul pytel a máme pocit,že jich přišel dvonásobek.Je fakt,že se moc povedl..
Už ti došly výsledky?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 14:44
- Nahlásit
Zuzana T
Zatím ne - myslím výsledky. Včera jsem mazala na poštu pro kostýmek z Neckermana. Objednala jsme si ho jako výstavní - takový korálový s bílým proužkem - na obrázku byl krásný - ovšem to co přišlo bylo nad všechny představy - pyžamo je v podstatě stejné - jak střihem, tak kvalitou látky. Objednala jsem vel. 40 - jakože volný - no bylo mi to hodně velké a ještě u této velikosti dávají do pasu gumu - jako výraz nejvyšší zhovadilosti - dneska ho posílám zpět. Já jsem fakt nepoučitelná - 100x jsem si říkala, že tam nebudu nic kupovat....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 18:21 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
,máma si od Neckermanů také jednou objednala letní modrý kostýmek a přišel pytlovitý obleček sběračů rýře vel XXXL,jen ten slaměný kloubouk chyběl.
Když tam zavoláš,myslím na tu veter.,tak ti výsledek řeknou.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 20:36
- Nahlásit
Zuzana T Fakt jo? Tak to zkusím, ale až ve čtvrtek, zítra jedeme na nějakou bio farmu k JIhlavě, tak to nestíhám během normální prac.doby. Zlepšilo se to manželovi po akupunkturách? Já už chodím jenou týdně - každou středu - ale zatím nic moc. Boule trochu menší, ale stále tam je. Už jsem paní říkala, že do dalších nepůjdu, pokud to na tu druhou serii výrazně nepomůže - stojí do docela balík a když připočítám ještě ty doplňky stravy tak je to jako měsíc obouch psích granulí, což je dost.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 20:55
- Nahlásit
Vlasta
Ne nepomohlo nebo jen nepatrně.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 21:23
- Nahlásit
Zuzana THm tak to máme stejné, a to jsem se chtěla vyhnout vyřezávání té boule. Napsala jsem zatím na to DKK e-maila - je pozdě. Ve čtvrtek tam zavolám, když nic nenapíše.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 07:20
- Nahlásit
Dobré ráno, tak na e-mail žádná odpověď - zkusím tam dnes zavolat.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 07:37
- Nahlásit
Vlasta
Zavolej,to bude lepší.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 12:14
- Nahlásit
Zuzana T
Tak zatím nic - v počítači to nemají a pan doktor bude až odpoledne. Tak třeba budu mít štěstí. Já jsem se ani nezeptala, zda to chovatelka poslala - třeba čekala na další štěňata a posílala to později....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 13:59
- Nahlásit
Vlasta
to jsou nervy....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 15:13
- Nahlásit
Zuzana T
No to jsou, už jsem tam zase volala a ještě neví - mám volat ráno....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 18:40
- Nahlásit
Už jsou konečné pošty psů na klubovku do Oslavan,holky jedete ne?
|