| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2009 20:15
- Nahlásit
Zuzana T Do příští neděle. Jenomže jak chodím an tu akupunkturu tak zrovna příští týden mám po+st+pá vždy 17-18 tohle a nemůžu to přerušit bo mám na tu bouli i nějaké rozpouštěcí náplasti. Můžu tedy až večer a přemýšlela jsem že to zkusím přímo tady ve městě na bývalém koupališti - to je stará pískovna s příkrými břehy taky je tam prudký vstup do vody - nechodila jsem tam kvůli sinicím které tam jsou vždy hned na začátku sezony a proto se to jako koupaliště nepoužívá. A asi 300m od baráku máme Ploučnici, jsou tam místa kde se dá plavat, ale dumíka bych asi honila až někde v Labi a sice tam jsou kameny, ale dá se jim vyhnout - no tak jako v každé řece je to celkem dobře přístupné.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2009 21:06 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
JJ,člověk si to hezky naplánuje a pejsekmu předvede,že má jiné plány.
Jdu spát,dobrou.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2009 17:49
- Nahlásit
Zuzana T Tak jsme dneska byli plavat v jiném rybníku s příkrým vstupem - a dobrý, akorát nevím kde sebrat ty kameny na trénik. Tak tedy fakt nevím co mám dělat, jít a nebo nejít???.
Koukala jsem na videa Lexy na ZR - je šikulka, bylo vidět jak ji ta voda zaskočila ale přesto se tam nechala navést a donesla - to mi Greeny odmítl. A Tvoje překvapení jak vystartovala je taky kouzelné jste holky statečné!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2009 18:37 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Jo to video pěkně ukázalo,co máme ještě nedocvičené,voda byla propadák,ale potěšující je,že mě Lexy vnímá a je tam vidět,že mi věří a nakonec se nechala přesvědčit.Zatím je problém aby nepouštěla aport z vody ,když je málo vody a brodí se,tak to udělá i ve vodě - to klepání musíme ještě odstranit.Máme na to dost času.Cathy už se výrazně zlepšila ta rána,už ji necháváme zarůst,ještě v PO to doktor propláchne a už končíme léčbu.Pak už budem chodit plavat na hloubku pravidelně.
Cvič ještě s Greenem tu vodu,získávejte jistotu,projevuj velké nadšení,pak se třeba osmění i tam v tom terénu.Běž do toho.Když nic jiného,tak z cvičných důvodů,jako já.ˇuspěch není důležitý,hlavně se otrkáte.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2009 19:35
- Nahlásit
Zuzana TJo, jo - před chvílí jsem mluvila se svojí výcvikářkou - byla na Konopišti v L třetí a na cvičáku mi to říkali taky. Nemám to hrotit, ještě zkusit různé rybníky a pak tam vyrazit - když tam nepůjde tak se svět nezboří. Ještě prý byla velká chyba, že jsem ho tam pustila s těma ostatníma psama dohromady - že je možné že ho některý blbě šlápl a pak se bál, prý se to nedělá.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2009 19:49 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
To byla pí. nebo sl.Míša,ta výcvikářka?Měla s sebou anglicky mluvícího pána se psem do tř M,myslím.
No psy se do vody - namočit - pžed zkouškou pouští,ale většinou jinde,než se zkouší.Totiž,když je vedro,tak se ti může stát,že místo pro aport ,se jde pes napít a ochladit se.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2009 20:03
- Nahlásit
Zuzana T Jo byla a to byl asi chovatel její feny - myslím...nevím to určitě.
Tak tam ani žádný jiný rybník není - k tomuto se přejíždí. No uvidím ještě zavolám chovatelce až se vrátí.
|
kaba
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2009 22:35
- Nahlásit
Ahojky,
mám dotaz, může mít labrouš(labradorský retrívr) modré oči? standart uvádí, že má hnědé, tady je štěndo s modrýma http://farm1.static.flickr.com/92/247365654_27d639 ffaa.jpg.
Díky moc za odpovědi
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 11:30
- Nahlásit
Ahoj Zuzko!
chtěla jsem ti k těm výsledkům WT ještě napsat (už jsouna stránkách RS, ale to asi dívno víš)- jestli teda už sis toho nevšimla nebo jestli to nevíš, že ten Rakušák, co vyhrál v E i L je rakouský WT rozhodčí. Za daných okolností a při Bondíkových výkonech se teda opravdu nezlobim, že byl první, ale jinak mi to přijde trochu legrační, aby si k nám zahraniční rozhodčí jezdili pro poháry...když třeba Jiřince se Samíkem to první místo v Ečkách uteklo o 1 bod a to bych jí to vítězství teda přála mnohem víc...
No, to je jedno. Jen že mě to nějak řekvapilo.
A s tím Bondíkovým nocováním si nedělej starost, usoudili jsme s Evou, že by z toho mohl být zbytečně vystreslý. Nějak ho Evičce v sobotu ráno nablížíme a naložíme do auta, až pojede pro tebe. A teda snad ti při předvádění nebude dělat nějaký moc velký Bondík psí kusy....myslela jsem, že ho vystaví Eva - je to její odchov a její přání, aby jezdil na výstavy...
Ale věřim, že to zvládneš. Já ho zkusim ještě pořádně "pomučit" s postojema a uvidíme. Ostříhanej je krásně. Fešák.
Teď ještě čtu nahoře, co jste psaly - je pravda, že ten anglicky mluvící pán, co vedl psa v Mkách, je Švéd? To jen kdybych třeba někdy chtěla konverzovat
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 11:34
- Nahlásit
Jo a ještě - to jsi tam určitě ještě byla, jak naše hyena taky vyměnila dummík na tý dohledávce Tak nás za to taky nevyhodili - i když umpřímně myslim, že měli a taky jsme s tím tak do poslední chvíle s Ondrou počítali - však taky díky tomu Bondík nejspíš tak slušně dodělal ten zbytek...že Ondra už myslel, že jen cvičíme.
No, myslím, že v Lkách by za záměnu dummíků asi vylučovat měli...jenomže by jim tam pak asi nikdo moc nezbyl. Tak asi proto byli trochu mírnější. Máme za to 7b.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 12:04
- Nahlásit
Karol
Karol,o výměně vím,upřímně mě to také překvapilo.To je asi jedinné,co mě na WT zaráží - možnost odlišného bodování. V E vymělila aporty většina,tak to možná nepenalizovali ani u L.My sice vylítly s Lexy na klidu u vody,ale když vezmu její mládí a naši společnou nezkušenost,tak jsem na ní velmi pyšná.
Bond má veliký potenciál jak v práci,tak v exterieru.V ČB ho budu mít já,tak se budu snažit položit soupeře na lopatky .Najdu nějaké tričko s velkým výstřihem,nahodím make-up,abych B to Bondovi nekazila vyzáží!!!
Ohledně převzetí Bondíka tohle řešení bude nejlepší,alespoň bude odpočatý a ve veselé náladě.Tak pa a těším se.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 12:54
- Nahlásit
Určitě nechodíte na ML a tak tady jsou nějaké fotky z těch WT od jedné holčiny,co krásně fotí
http://sheena.rajce.idnes.cz/WT_Konopiste/#album
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 13:02
- Nahlásit
choco
Jé ty jsou krásné,díky.Já jsem s tou slečnou mluvila, ptala jsem se jí,jestli bude mít fotky.Fotí opravdu nádherně.Večer jí napiši,jestli si je můžu stáhnout a použít na svůj web a poslat je pro radost chovateli Lexy.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 13:04
- Nahlásit
choco opravdu pěkné fotky
Zuzana T Zuzko bez ohledu na výsledek - Lexy je šikula - gratulace!!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 13:08
- Nahlásit
Choco, dík za odkaz! T fotky jsou fakt bombový! Dokonce je tam jednou náš prďolka...sice zezadu, ale i to se počítá.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 13:09 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Ketrin
Jsem na ní opravdu pyšná.Bylo to pro nás,kteří jsou s tréninkem v začátcích dost těžké.Kromě té poslední vody,kdy už chuděra neudržela svůj temperament a vyrazila, ustála všechny klidy.Na té první - marking přes potok jsem jí za 1/2 bodů nechala volně vodítko,protože jsem ji ještě moc nevěřila,pak už jsme šly všechno na volno.Musíme ještě zvládnout nepouštět aporty na břehu - a neklepat se ,a procvičova t vodu,jako takovou - letos pořádně plavala na hloubce poprvé a navíc v žabinci- taky ji to pěkně šokovalo .
|
choco
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 13:33
- Nahlásit
Zuzana T
Taky jsem se pokochala
A s tím třepáním...přetlumočím tip anglánů Chodí se štěndama do vody a odebírají si dummík ze začátku už ve vodě a pak se postupně přibližují ke břehu ...a navíc učí i povel shake na otřepání Takže vezmou dummík a na shake dovolí psovi se otřepat
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 13:40 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
choco
Jo díky za tip.No jo jenže tady jsi viděla tu velkou vzdálenost od vody,ještě přes oranici.U těch WT se vůbec stojí od vody hodně daleko.Takže už vím,že nejdříve musíme odbourat třepání a nebo se naučit třepat s aportem v mordě a pak se můžeme hlásit na WT.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 09:36
- Nahlásit
Vlasta
Zdar,jak jde vodní cvičení ?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:00
- Nahlásit
Zuzana T
No doma dobrý - fakt nemáme problém, dneska jdem do Ploučnice - simulace kamenů Ovšem mám tucha, že tam mi do toho rybníka nepůjde - myslím, že si to bude pamatovat. Taky mi výcvikářka říkala, že jsem ho tam neměla pouštět se všema psama, že to nikdy nedělá ani když by to tam znala.
Ještě mě zase trápí Kejsi - z ničeho opět chytil průjem - dneska ráno jsem šůrovala koberec v obýváku a to má od včerejška a ještě zvracel. Loni touto dobou měl zánět střev - tak hned odpoledne razím pro ABT. On má furt něco.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:23 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Jejda,Kejsa je marod,snad jen něco nedobrého někde slupnul,vyzkoušej Smectu - já s ní mám velmi dobré zkušenosti i na průjem i na zvracení ,jak u lidí,tak u psů.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:46
- Nahlásit
Zuzana T
Mě je divné, že pořád zvrací - teď jsem volala synovi a zase zvracel hnědou vodu - docela mám strach ,aby neměl přetočený žaludek nebo tam něco. I ráno při venčení se dávil, ale neměl co, takže teď se asi napil a už to z něho jede. Ach jo..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 12:19
- Nahlásit
Vlasta
No to už chce veta určitě.Cathy měla jednou také tohle a šlo o zánět střev- asi byla přiotrávená.Dostala injekce,přísnou dietu a po dvou dnech bylo už dobře.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 12:33
- Nahlásit
Zuzana T
Jj, hned jak přijedu z práce s ním jedu na veterinu. Nevím, nikdy to nemůžu říct na 100%, ale on teď už venku nedělá prasátko a nežere žádné hnusy - ale třeba někde bylo něco obvzlášť chutného... A k vodě ho teď s Greenem neberu - no snad to bude zase dobré. Jak to měl loni - ale to nezvracel - tak to bylo přesně touto dobou a taky z ničeho nic. Od té doby průjem neměl až nyní.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 12:48
- Nahlásit
Vlasta
Pak písni.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 18:34
- Nahlásit
Zuzana TTak jsme zpátky z veteriny, zatím jsme nic nedostali - prohmatal břicho, prohlédl oči a sliznice a říkal musel něco blbého sníst, že zatím nebudeme nasazovat ABT, mám počkat do zítřka. Dehydrovaný není a průjem nemá taky tak dlouho ( tedy teď už ho nemá vůbec, bo se vy..... z podoby) Takže jsem uvařila černý čaj a vlažný ho dostane a uvidíme zítra - doufám, že zase nebudu muset drbat koberec v obýváku Akorát mi nejde do hlavy co mohl sežrat a přitom u toho chyběl Greeny - ten by to nemohl přežít, je schopen mu to sežrat ještě z huby - to muselo být něco malého a na Greena naštěstí nezbylo
S Greenem jsme byli na Ploučnici - tedy nebyla jsem tam asi 3 roky a buď je vysoko voda a nebo někdo uklidil ty kameny je tam sice blbý vstup, ale samé bahno - Green tam v poho vlezl, pak jsem ho doma musela osprchovat čistou vodou - smrděl jak prasátko.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 18:57
- Nahlásit
Vlasta
No tak zatím dobrý,ne.Kejsa bude mít citlivější zažívání a asi ho nějaká ta svačinka rozhodí víc ,než ostatní.
Green to zvládne,uvidíš.
Jdu doupravit Lexyninu fasádu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 19:43
- Nahlásit
Zuzana T No jo vy vlastně jedete Budějky že jo? Nás čeká až Hluboká.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 06:50
- Nahlásit
My to máme stále pestré - Kejsi mě probudil v půl druhé zvracením, vstala jsem a šla jsem to uklidit a ve 4,30 seděl a kňučel u postele - potřeboval kakat - takže jdeme tedy znova na veterinu.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 06:55
- Nahlásit
Vlasta
Proboha proč mu už včera vet nedal něco na zkažené zažívání?
|