| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:39
- Nahlásit
Zuzana T
Já pozitivně myslím a napadlo mě toto: můžu si udělat OVVR od KCHLS a potom uchovňovat na RK? Nějak jsem to v těch pokynech pro uchovnění nenašla - ne že by to hořelo, ale mám nejasnosti - abych třeba pak nebyla něčím vázaná.
A dál už mi to nemyslí - právě jsem se narvala guláškem s 5 knedlíkama a jsem zralá spadnout ze židle a způsobit si prac.úraz.....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:44
- Nahlásit
No právě, že je krásně a člověk musí být někde zavřený... Jak já bych šla s holčičkama ven!!! Musím se hodně přemlouvat, abych do školy jela...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:46
- Nahlásit
Vlasta
Jasně ,že můžeš ,OVVR platí u obou klubů,bez ohledu na to,pod jakou hlavičkou jsi je dělala.Akorát u RK můžeš mít aport se zvěř,í u KCHLS už není,jen dummy a atrapa zvěře/ spárek.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 13:11
- Nahlásit
Zuzana T
A je už to odklepnuto a nebo ne k uchovnění ty WT? V zápisu z března 2009 v RK je že zajistí ....myslím výcvikář nebo kdo - ale není tam, že už to je platné.
Taky už jsem si volala pro papír na DKK a DLK - paní ze Štěpánova byla moc příjemná a ještě mě upozornila že už je povinné i DLK, takže mi pošle oba papíry a popřála mi hodně štěstí - po tom všem mě to velmi příjemně překvapilo a zahřálo u srdíčka... Já bych si DLK stejně nechala udělat i kdyby nebylo povinné.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 13:15
- Nahlásit
Vlasta
Ježiš,hlavně nepiš děkovný dopis ,znáš se....
WT ještě určitě nejsou místo OVVR,to bude na delší trať.To s těmi DLK je dobrá věc,snad se přidá i KCHLS.Je by bylo třeba,aby někdo vytvořil databázi všech posouzených jedinců - ať chovných nebo nechovných - jinak to moc smyslu nemá.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 13:23
- Nahlásit
Zuzana T
Neboj, kdybys měla pocit, že si něco Tvého zaslouží pochvalu - tak mi to budeš muset říct - já už nikomu nic nepochválím.......
A s tím registrem - ono to asi nebude pro všechny chovky až tak úplně vhodné aby každý věděl - jinak by to už dávno bylo.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 14:35
- Nahlásit
Vlasta
no a vo tom to jeeee
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 14:49
- Nahlásit
Zuzana T
Tááák, tak,tak...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 07:15
- Nahlásit
Dobré ráno, dnes jdu odpolko na tu akupuntkturu na silnější jehly - tak jsem zvědavá jestli uvidím nějaký výsledek. pak jdeme s Greenem plavat - je všední den a u rybníka nebude narváno.... od čtvrtka se má ochladit - no to mám tedy deprese - co když se vrátí zima.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 07:20
- Nahlásit
Vlasta
Manžel byl včera a říkal,že to bolelo,jako čert.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 07:53
- Nahlásit
Zuzana T
NO a vidí nějaké výsledky?? Já za tu první nemám žádné - boule je stále stejná - hnusná!
Mám domluveno 5 akupunktur - celkem za 1200Kč - tak doufám, že poté nebudu muset potupně na chirurgii.
Nebo spíš se obrátím na moji chovatelku - to bude jistější, ta má lepší rady.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 08:17
- Nahlásit
Vlasta
Ta ti to také může odoperovat - veterináři mají kolikrát lepší vybavenost ordinací,než lidští lékaři.
No po druhé akup.,se mu trochu ulevilo,o víkendu ho to děsně bolelo,takže následná úterní akup.byla očistec.Pan lékař je prý optimista a věří,že to zvládnou.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 08:27
- Nahlásit
Zuzana T
Mě ta boule nebolí, jenom hnusně vypadá - doufám, že se rozpustí. TeĎ nám přišlo e-mailem od správce sítě, že je zákaz stahování dat, hudby filmů apod. z internetu a že jsme monitorovaní - budu muset omezit svoje přístupy z práce - to mě štve. DOma sice máme počítače 2, ale je u nich stále narváno.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 08:59
- Nahlásit
Vlasta
Jejda,no toho se také bojím.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 10:05
- Nahlásit
Zuzana T
No to já taky - ale uvidí se....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 16:24
- Nahlásit
Ahoj!! Tak jsme dnes dopoledne s mamkou vyrazili na nákupy do Rakouska - docela se nám poštěstilo, koupila jsem si nové plavky, černé kalhoty na zkoušky a dvě trička.
Teď jsme se vrátili z výletu - zajeli jsme s holkama k pískovně, kam se jezdíme v létě koupat, na nás to bylo ještě studené, ale holky se tam vrhaly srdnatě. Dokonce i Charlotte plavala pro aport, který jsem hodila dál. Jen pořád ten hrozný styl... Snaží se dávat hlavu s aportem vysoko nad vodu, a tak plácá tlapama nad vodu...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 18:01
- Nahlásit
bilksaDo Rakouska? Jsem si vždycky myslela, že na oblečení je drahé. Kamarádka tam má vdanou dceru a ta srdnatě jezdí do Polska . Tedy pro věci na oblečení pro dvojčata.
K tomu stylu Charlotte - Kejsi mi taky jako mladý takto plaval - a jak plaval často tak po čase došel sám k normálnímu stylu - tedy ne že bych měla jiný nápad jak se pes učí plavat správně. Greeny plave od začátku jako normální pes - necáká.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 18:07
- Nahlásit
Zuzana T Dneska jsem tedy zase byla na akupunktuře - 13 jehel do boule a po jedné do každé nohy. Teď tam mám jakousi napuštěnou náplast co strašně smrdí jako ořechy - je na ní napsáno zajímavé použití - třeba na cysty na vaječnících, cysty v prsou - obsahuje to něco co napomáhá rozpouštění těch pouzder s tím tělním hnusem - je to zajímavé. Ještě jsem minule dostala v malých pytlících kafe, které obsahuje houbu a ta čostí organismus - měla jsem z toho blbé pocity, ale to kafe je k nepoznání od normálního rozpustného. Snídám instatní vločkovou kaši - jak já budu zdravá a nabitá energií
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 18:35
- Nahlásit
Vlasta
Jo, jo, jezdíme do Rakouska. Na značkové věci je to tam super - zatímco u nás prodávají hadry staré dva roky pořád za stejnou cenu, tak tady hodně zlevňují, takže když se poštěstí, dají se sehnat značkové džíny, které normálně stojí 2000Kč kolem 1000Kč.
Teď na jaro se ti ta kůra hodí, mamka prohlásila, že začneme odlehčovat jídlo a hned si k obědu naplácala tatarku...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 19:14
- Nahlásit
Vlasta
No to jo,aby ti Green stačil....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 19:43
- Nahlásit
Zuzana T Jo, jo - budu mu taky muset něco přidat
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 19:46
- Nahlásit
Zuzana T Jo a řešily jsme i psy - jezdí k ní veterinářka učit se akupunkturu a tak jsem jí říkala ( jak mi zase prohlížela jazyk) že Greeny má na jazyku černou tečku - hned chtěla vědět kde přesně a pak říkala, že to je dráha srdce a plic - tak jsem se vyděsila, že by mu něco mohlo být, ale říkala, že se zeptá té vetrinářky jestli psi mívají normílně fleky na jazyku - tak mám zae nerva - mají psy fleky na jazyku????
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 19:46 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Přidávám foto z výstavy, co si myslíte o vítězce??
A dnešní koupání:
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 19:52 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
mají fleky na jazyku docela běžně - klíííd.
bilksa
Z té fotky se moc nepozná,je to z daleka.Obě asi budou starší,než tvoje.Tu první znám.1. a 2. se zdají mít nevýrazné předhrudí.Na té fotce vypadáte vy nejlíp.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 19:56
- Nahlásit
Bližší fotku bohužel nemám. Obě byli o půl roku starší, takže ten rozdíl je tam znát. Ona ještě Charlotte je takové mimino.. No jsem ráda za výbornou.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 19:59
- Nahlásit
bilksa
Ta první je podle mě z CHS Is Friendly - mrkni do katalogu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 20:03
- Nahlásit
bilksa Ta dvojka taky není špatná...a taky bych řekla že jsou tarší - i kdybych to nevěděla....
Zuzana T mrkni na e-mail
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 20:04
- Nahlásit
Vlasta
nic nic
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 20:06
- Nahlásit
Ještě mám dotaz - asi na zkušenou Zuzku. Když se tak koukám na tu fotku - Bilksa vystavuje ve volném a ty dvě za psem. Mě Greeny taky lépe stojí ve volném - jak se bere když většina stojí za psem a já třeba sama před ním - znevýhodňuje to mého psa? Záleží na rozhodčím? Nebo se bere výhradně JAK ten pes stojí a je jedno kde stojí psovod?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 20:07
- Nahlásit
Zuzana T To je tedy rychlost přenosu myslím...
|