Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 13:10
- Nahlásit

No já budu nejspší vstávat brzo ráno, abych si šla se Charlotte zaběhat - jinak to tam zboří...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 13:33
- Nahlásit

bilksa
Já budu vstávat asi tak ve 2 ráno a ve 3 bych chtěla vyjet, takže na ranní běhy nebudu naladěna. Nechám to osudu. V Praze jsem si kruh hned po příchodu vyzkoušela a to mi Greeny skákal při běhu, tak jsme se toho bála, ale při předvádění byl v poho. No a čtvrtek a pátek před výstavou mám dovolenou, tak si ho vyběhám doma

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 13:36
- Nahlásit

To máš dobrý - já se vrátím ve tři z hor a v šest chci odjíždět do Brna a ještě tam chci stihnout vykoupat Charlotte.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 13:42
- Nahlásit

bilksa
A kde ji budeš v Brně koupat? Nebo doma mezi příjezdem a odjezdem?

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 13:43
- Nahlásit

Pokusím se doma mezi příjezdem a odjezdem...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 13:53
- Nahlásit

bilksa
Tak to máš co dělat - to bude vlhká ještě při předvádění ne? Nebo ji vyfoukáš?

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 14:02
- Nahlásit

No nejspíš ji vyfoukám, ale nejlepší by bylo, kdyby pořád byl sníh, to bych se na to možná vykašlala.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 17:35
- Nahlásit

Vlasta
Také jsem začala trochu trénovat obě holky.To víš Cathy už to pomalu zapomněla - naposledy byla v kruhu v září 2007 a Lexy to potřebuje.Vždycky cestou zpět z procházky se malinko proběhnem na vodítku a spácháme 2-3 postoje.

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 17:41
- Nahlásit

Tak to budete frajerky - Charlotte jdou postoje večer, ale ráno je k neudržení.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 18:35
- Nahlásit

bilksa
No to je blbý - posuzuje se dopoledne!

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 18:44
- Nahlásit

No my se asi budeme muset vystavovat večer... Ne, právě proto ji musím ráno uhnat, protože jinak to bude hrůza.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 18:49
- Nahlásit

bilksa
Tak to tedy budeš v sobotu " čerstvá ".Nad ránem se vrátit z hor,pak koupat a sušit feňuli,pak běh za účelem utahání psa a nakonec celodenní blázinec na výstavě.To je vidět,že jsi mláďoch,mě by to už asi porazilo.

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 19:00
- Nahlásit

No já mám naštěstí docela kondičku, ale i tak toho budu mít plný zuby... Ráda bych se s tebou někde setkala, abych tam nebyla jako kůl v plotě, ale ty toho budeš mít hafooooo...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 19:08 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa
Musíš si mě najít,já budu mít dvě čuby,domeček,židličku,papíry vše sama v ruce a nebudu mít pomocníka.Jedu svým autem,protože se nevejdu ke kamarádům- sami mají tři psy.Budeme ale někde u kruhů v jednom chumlu - hledej dva Hummery a jedem šedočerný iglu domeček a nervórní ženský kolem.Budu mít asi lila kalhoty a černé sako.

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 19:14
- Nahlásit

Tak fajn, bude se snažit přihlásit. To budete taky pěkná výprava...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 20:24
- Nahlásit

bilksaJá tam taky budu sama - napůl. Vezu tu kamarádku s labradorkou a maliňačkou. Ale u psů budu sama. Před chvílí jsem dorazila z výborové schůze cvičáku - 2 hodiny jsme se dohadovali co a jak. Příští pátek večer jdu dělat kasu a peněžní deník - to jsem to chytla. Pak nás čeká příprava výstavy a bonitace NO a v dubnu je výběrák na MR ČR - což znamená další 3 dny od večera do rána na cvičáku. Doufám, že stihnu ty OVVR.

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 20:47
- Nahlásit

Tak to máš taky plno... Nás čekají agility závody, pak zkoušky ZOP a ZPU-1 a v červnu třeboňský voříšek.

Tak kruhy máme u sebe, tak se třeba zabydlíme někde u sebe.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 21:09
- Nahlásit

Vlasta
No mě zase čekají o víkendu manželovy daně - takže hrrr na ně.Já to nesnáším!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 09:00
- Nahlásit

Zuzana T Tak to ti fandím - já jsem si sama dělala pouze společné zdanění manželů - loni a předtím - a vždycky mi to na finančáku opravovali

bilksa
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 09:52
- Nahlásit

Ahoj holky, tak za hoďku a půl vyjíždím směr Nové Hutě.

Zuzana T
Přemýšlela jsem, co mě v Brně může potkat za výrazy od rozhodčích, nemáš nějaký návod?? Přítel nejede, tudíž fakt nevím, kdo mi bude překládat...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 12:24
- Nahlásit

bilksa To neřeš - já jsem absolvovala 4 lekce angličtina a pak nám utekla učitelka - neumím nic. Budu se řídit gesty a snad ty zapisovatelky v kruhu budou předkládát ne? Za chvíli jedu cvičit do Dummy Sportu - stříhání se mi odložilo na zítra.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 15:41
- Nahlásit

bilksa
Neboj,hodně lidí nebude rozumět,od toho je tam tlumočník.Ale normálně se,obzvláště Angláni,ptají na věk a to zvládneš.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 17:53
- Nahlásit

Se musím pochlubit - byli jsem poprvé letos cvičit na Dummy Sportu a prý jsem udělali velký pokrok a byli jsme moc chváleni ( já méňě). Green má úžasné klidy - cvičitelka nám házala aporty pomalu na hlavu a on se jen díval a ani se nehnul. Chůze u nohy taky dobrá, zkoušeli jsme marking a memory marking a taky nám to šlo. Máme pilovat vyhledávání.....a za 14 dní jedeme zase

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 19:01 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
To jste šikovní,nám moc klidy nejdou.Dneska jsem se snažila na chatě trochu cvičit Lexy,ale byla nesoustředěná a blbla.Zítra jdeme na cvičák,toto zase slízneme.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 19:58
- Nahlásit

Žufrik mně dneska na cvičáku taky překvapil. Odložení ve skupině, odvolávání probíhalo střídavě, vedle háravka a oči měl jen pro mně Se překonává Ke konci už ale neodolal a slintal a slintal...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 20:23
- Nahlásit

Nám strašně pomohlo to odložení při přípravě krmení - pak už jsme zvládli i to odložení ve skupině psů a jednotlivé přivolání jak píše Žufrik. Jo a zítra už uvidím naše polosourozence

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 20:24
- Nahlásit

Cvičitelka nás sice chválila za cvičení,ale smála se když viděla Greenovu srst a když jsem jí říkala, že za týden jedeme na výstavu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 20:58 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Na posměváčky nedej.No když tak nenápadně přejdeš do kruhu labíků.
Ančí a Žufrik
Kam chodíš na cvičák?

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 31 Led 2009 21:05
- Nahlásit

Zuzana T
Do Řeporyj, HafBO. Pilujeme poslušnost

Karol
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 17:17
- Nahlásit

Neznáte náhodou tuhle ztracenou fenku? ...Našla se kousek od Prahy...

Ahoj Zuzko! To mě teda překvapilo, že to tu zas žije! Zdravíme obě vaše holky

http://www.rodina.cz/scripts/diskuse/novep_tree.as p?all=yes&id=10901489&typ=0

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání