| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 12:04
- Nahlásit
Bara85
S chlapem špatně,bez chlapa ještě hůř -a na stres resp.proti stresu máme přeci naše chlupáče
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 12:07
- Nahlásit
No a držte dietu,když mi z kuchyně voní exelentní žemlovka sz vánočky,jablek,rozinek a tvarohu nebo tuňákové špízečky s brambůrkem a mrkvovým salátkem?
|
Bara85
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 12:09
- Nahlásit
Zuzana T
jj, chlupáči nesklamou.. těm je i těch "pár" kil navíc jedno...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 12:13
- Nahlásit
Bara85
jj úplně
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 12:17
- Nahlásit
Zuzana T
nepiš co máte o obědu - právě jsem přemýšlela jak mi chutnal dort Kuba co dělá Cajthaml v Praze - piškot, pařížská šlehačka s banánama a zalité čokoládou - zrovna teď mám pocit, že bych ho snědla celý! Jo kamarádka co je na Moravě taky ved.ŠJ se ptala, jestli jste taky samost.právní subjekt?
|
Bara85
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 12:18
- Nahlásit
Zuzana T
začínám mít nějaký hlad..asi si půjdu ohřát svoje oblíbené těstoviny se smetanovou omáčkou a pórkem..včera jsem jich udělala kotel
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 12:38
- Nahlásit
Bara85
Taky mám ráda těstoviny, ale dělám nivovou omáčku a kuřecí maso - no a zase jsme u toho jídla...
|
Bara85
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 12:43
- Nahlásit
Vlasta
já dělám ještě s kari..taky výborná.. a v obouch je kuřecí maso...
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 12:55
- Nahlásit
Já si teda na chlapa fakt stěžovat nemůžu. Mám prostě doma vyjímku. Včera, když jsem připravovala psům krmení tak říkal, jestli nějaký nechybí, protože přes svátky jsme jich u nás měli 11 a teď se mu 6 zdálo málo
Máme malou aktualizaci.
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 12:56
- Nahlásit
A výborně vaří, i když teď jsem taky sklidila pochvalu za pečenou krůtu, s bramborovým knedlíkem a červeným zelím.
|
Bara85
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 12:58
- Nahlásit
Marie Šustová
To já už si teď taky nemůžu stěžovat... Dokonce se i těší, až bude mít Annie štěňátka, že si jedno necháme.. A když se mi nechce ráno vstávat, tak mě nechá spát a jde s nima ven a pak je s nim,a zavřenej ve vedlejšim pokoji a povídá si tam s nima, jen aby mě nevzbudili..A to k nim chudák přišel jak slepej k houslím..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 13:58 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Právní subjekt je škola,pod kterou spadám.Mám ale bezva ředitele,takže kromě vyšší výplaty mě nic neschází.
Cajthamla jsem odebírala,když jsem byla - omylem zaměstnaná u Aramarku.Měl docela dobré lahůdky.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 14:00
- Nahlásit
Já mám doma také" poklad".
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 18:25
- Nahlásit
Ahojky, tak jsem konečně přijela z práce - dneska mi děti daly zabrat....
Jinak přítel je na tom stejně, taky přišel k holkám jak slepý k houslým... Ale už teď hlásí, že chce další zlaťandu, pak flaťandu a kokřici, tak to budeme mít dobrou smečku...
|
Bara85
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 18:38
- Nahlásit
bilksa
To my taky, vzhledem k tomu, že si určo pořídíme ještě jednu goldenku (buď Annie miminko nebo si koupíme) a pak by jsme strašně chtěli ještě parsona.. Ale to až se jednou přestěhujem..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 19:23
- Nahlásit
bilksa
Bara85
Holky přeci nejdřív vlastní miminka ne!!
Teď jsem stříhala dvě štěňátka po Montym- byla úžasná.
|
Bara85
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 19:34
- Nahlásit
Zuzana T
no, já bych se zase tak nebránila, ale momentálně podstupuju hormonální léčbu a po tý se uvidí, jak to vlastně bude..možná budu muset otěhotnět hned (tedy po té léčbě za půl roku)..Navíc nás teď čeká jedno stěhování od našich do bytečku a pak si stejně chceme najít něco většího, až budou děti.. Ale jdeme na to "po staru" - nejdřív svatba
|
Bara85
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 19:35
- Nahlásit
Zuzana T
Kde najdu štěňátka po Montym na netu??Asi na veveřích stránkách, že?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 19:36
- Nahlásit
Bara85
tak to jsem zvědavá,jak to po staru vyjde.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 19:37
- Nahlásit
Bara85
ano tam, v odchovech
|
Bara85
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 19:45
- Nahlásit
Zuzana T
no, tojá taky , ale myslim, že jo..zatim vychází všechno..
jinak na štěníky jsem koukala, jen si je zkusím vyhledat někde, kde už budou starší...
Montík se mi moc líbí, nebyl by to špatný nápadník pro Annie..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 19:50
- Nahlásit
Bara85
posílám ti je mailem.
|
Bara85
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 19:55
- Nahlásit
Zuzana T
jéé, děkuju...
už se po něm ví nějaká DKK a DLK??nevíš??
|
Bara85
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 19:57
- Nahlásit
Zuzana T
pěkný prckové
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 19:59
- Nahlásit
Bara85
tihle jsou nejstarší - 5 měsíců
|
Bara85
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 20:02
- Nahlásit
Zuzana T
já si to myslela, že jsou všichni zatím mrňata...No, uvidíme, my máme ještě čas na miminka a zatím třeba nasbíráme pár lepších výstavních ocenění, než jen VD...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 20:04
- Nahlásit
Bara85
Určitě prorazíte smůlu.Jen se snaž,aby nebyla čubina moc hubená,když lítá s koňmi,tak je určitě atletka.
|
Bara85
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 20:09
- Nahlásit
Zuzana T
Právě, že je..sice s koňmi zase tak moc nelítá, protože je s sebou na vyjížďky neberu (opravdu jdou jen vyjímečně), ale to několikahodinové lítání s ostatníma psama a dlouhý vycházky a výlety, to je na ní vidět...
Teď ale fakt přibrala, v říjnu vážila cca 28kg a teď v lednu skoro 31..a taky konečně obrostla srstí...byla jak plešou po línání...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 20:31
- Nahlásit
Bara85 Mě by taky zajímalo jak to vyjde po staru
Nedávno se mě na to ptala sestra, která plánuje rodinu - prý kdy jsem věděla, že chci mít děti? No řekla bych, že postaru to bylo trochu jinak
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 21:38 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
,já se sice ofiko vdávat nemusela,ale nakonec se zjistilo,že už jsem byla tři neděle těhule.
Bara85
Čím jí krmíš?
|