| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2009 12:03
- Nahlásit
Ahoj!! Tak jsem se právě vrátila ze cvičáku - měli jsme socializační výlet pro štěňátka - jeli jsme vlakem jednu zastávku, a pak pěšky přes centrum města zpět na cvičák. Všichni pejsci byli zničený, až na mojí Charlottu, ta má energie pořád na rozdávání...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 16:03
- Nahlásit
No tady to nějak umírá, za chvíli se nám to ztratí. My jsme se vrátili z "chalupy" psi momentálně chrápou - zahrada je zahrada. Roztahali mámě dřevo, vyhrabali zazimované kytky co byly pod sněhem a chvojím - myslím, že byla ráda, že jedeme domů
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 16:09
- Nahlásit
Zuzko teď jsem koukala na stránky - Darcy má 3 kluky!!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 17:21
- Nahlásit
Vlasta
Ahoj my taky právě dorazili domů.Byli jsme na Surferské akci na Velkém Dářku- bežkové závody,kitesurfing,aj blbiny.Psi jsou hotoví.O Darcy vím,Martina mi psala SMS.Má to dobré,může podělit obě matky stejným dílem.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 17:22
- Nahlásit
Zuzana TNo jo - ona to předpovídala, že to tak bude....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 17:57
- Nahlásit
Ahojky!! Tak jsem se vrátila z lesa - byli jsme ještě se známými na kuně - jednu se nám povedlo z hromady dostat a střelit a druhá nás vypekla - první hromadu jsme skoro rozebrali a ona utelka to druhý, tu jsme také rozebrali, pak přeběhla do třetí, do čtvrtý a tam se nakonec zase schovala, to už jsme neměli sílu na rozebírání, tak jsme ji nechali. Psi si to moc užili a byli moooc šikovný. Chvilku Charlotte trvalo, než zjistila, co má dělat, ale pak krásně hledala. Tak vyrazíme zase příště.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 18:27
- Nahlásit
bilksa To jsem netušila že se chodí na kunu. Kuny má máti na půdě a nemůže se jich zbavit. Ještě má na půdě ve stodole sršní hnízdo a chtěla ho sundat - tak jsme po známých zjišťovali jestli tam v zimě sršni jsou a prý jo, zimujou tam - tak jsme nesebrali odvahu to hnízdo shodit i když byla 0°C. Prý se to má zabalit do pytle a pak shodit, ale je to ve stodole až nahože u štítu a manipulace kolem toho pouze z vysokého žebříku - no nezkoušeli jsme to.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 18:48
- Nahlásit
Jo, jo, nejlepší je sršně shazovat v zimě, ale je fakt, že takhle se to dělá špatně, chce to někoho, kdo s tím už nějaké zkušenosti má. My je takhle shazovali z posedu.
Kuna je škodná (jako liška), takže se střílí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 18:59
- Nahlásit
bilksa No jo - právě trávím čas hledáním firmy na Praze Západ která by to hnízdo shodila. Hasiči to dělají taky - za peníze - ale připadá mi blbé volat hasičům. Ale nemůžu žádnou firmu někde tam v okolí najít.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 19:01
- Nahlásit
Tak to ti neporadím,tady bysme ti to došli shodit...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 19:05
- Nahlásit
Vlasta
Nějakého včelaře v okolí nemáte?
Kamarád měl také kunuu v domě a nemohl se jí zbavit.Poradili mu zajet do ZOO pro tygří en-ono/ nesmějte se stálo ho to 200,- Kč/ a rozmístil ho v krabičkách sotvory po půdě - kuna je pryč!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 19:27
- Nahlásit
Ony jsou kuny strašně vychytralý zvířata. Hodně se říkávalo, že se tam mají dát lidské vlasy, psí chlupy, ale to vůbec nepomáhá.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 20:01
- Nahlásit
No jediný včelař v okolí byl strejda po kterém zdědila ten dům , ale ten toho nechal dost dlouho před smrtí a nezůstaly tam ani takové ty kukly co včelaři používají.
Už přemýšlím, že zavolám do MNíšku pod Brdy hasičům a zeptám se jestli by to sundali a za kolik. Jinak tygří bobek bych mohla mít zadara - teta pracuje v olomoucké ZOO zrovna u šelem, že by mi nějaké přinesla z práce....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 20:03
- Nahlásit
Teď mě tak napadlo, že když ta kuna cítila to tygří ho...ko tak to se jí musely rozklepat kolínka
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 20:27
- Nahlásit
Vlasta
Už vidím tu kontrolu na vrátnici... a copa si to paninko nesete domů?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 20:30
- Nahlásit
Ančí a ŽufrikNo jo - ještě aby ji pro výstrahu ostatním nepropustili Třeba by to bylo i v Blesku: kradla tygří ..........
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 20:38
- Nahlásit
Tak to by bylo dobrý!!! Já už bych se ale v tomhle státě ničemu nedivila...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 07:01
- Nahlásit
Vlasta
bilksa
Holky,to je fakt a v Pražské ZOO to dělají často - normálně se domluvíš přímo v pavilonu šelem.Jen kamarád doporučuje: nepřenášet to v obyčejné igelitce - nebezpečí úmrtí puchem ,lepší je si vzít zavírací sklenici
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 07:18
- Nahlásit
Ahojte - tak jsem se doklouzala do práce - u nás meteorologům na ledovka vyšla na 100%. Za celých 50km cesty jsem nejela více než 50-60km/hod. Na únorovou cestu do Brna objenávám červencové počasí
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 09:30
- Nahlásit
Beru!! Nesnáším dálnici na Vysočině - když to bude nějak vážný, jedem zadem. Ráda bych vás všechny poznala, ale nevím, nevím, jestli se tam najdem. Myslím, že žlutých domečků tam bude víc...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 09:50
- Nahlásit
bilksa
No také se obávám,že nebude na nic čas.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 10:11
- Nahlásit
Zuzana T
Myslíš? Mě to připadá, že jak se nemám s kým bavit tak je to jedno velké čekání. Když jsem se jezdila jenom dívat, tak jsem obcházela stánky, sem tam někoho potkala -pokecala - a teď jenom sedím u kruhu a čekám... Kámoška vystavuje maliňáčku a potřebuje na ni z prostoru mimo kruh zavolat - určo bude v pavilonu co bude nejdál od našeho a jsem zvědavá jak to stihnu - a ještě si musí vystavit labradorku. S tou jsem v Praze musela do kruhu já - u maliňáků se to protahovalo a tak jsem šla - tedy ne moc úspěšně pro hubenost psa jsem dostala VD oni u labradorů ještě více než u nás preferují ty rozložité almary.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 11:09
- Nahlásit
Vlasta
To jo, já když vidím, co se teď u labroušů vystavuje... No mně se to teda osobně nelíbí, jak preferují ty obrovský psy....
Jinak se mi teď potvrdilo ubytování v Brně, takže jsem v klidu. Jedete v sobotu ráno, nebo v pátek večer??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 11:12 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
bilksa
Já spím u své chovatelky,takže jedu v pátek k ní.
Vlasta
No já moc času nemám.Vystavuji své dvě feny,asi budu pomáhat i chovatelce a pochopitelně mě zajímá dění v kruzích.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 11:19
- Nahlásit
My vyrážíme v sobotu v noci - máme to cca 300km. Tak podle počasí mezi 3 a 4 ráno, už teď se na tu cestu netěším.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 11:19
- Nahlásit
Taky bych ráda vyrazila už v pátek, ale vracím se z lyžáku, tak to bude masakr...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 11:22 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
To ještě není žádná štreka.Do Belgie jsme jeli 1000 km a po výstavě jsme přespali.Rakousko,Maďarsko apod kolem 500 km se jezdí běžně tam a po výstavě zpět.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 11:38
- Nahlásit
Zuzana T
Jo já Brno pracovně jezdím v pohodě - většinou když si kontroluju prodejny tak to beru na Znojmo,Brno,Uherské Hradiště a Prostějov - tam spím a druhý den vrchem s dalšíma zastávkama přes Ostravu,Frýdek, Hradec Králové zpátky domů. Ale docela mám obavy z počasí. V létě nemám problém a tu podzimní Bratislavu chci taky jet na otočku.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 11:40
- Nahlásit
Což o tu dálku ani tak nejde, horší je, že celý Brno je rozkopaný (přítel tam studuje a je to teď prý zážitek, projet ho).
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 11:51
- Nahlásit
bilksa
Já mám navigaci a doufám, že cedulky BVV budou správně. Když jsem trefila na Panskou Líchu - to neznali ani brňáci - tak snad se nějak vymotáme.
|