Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 22:21
- Nahlásit

Lucie od Arta
Si piš

Zuzana T
Při příštím stříání si přiobjednávám hodinu nauky cmku, kchls, šampionech atd. Ať jsem v obraze.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 07:14
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
Já to mám tak, že kdykoliv jsem se v nějakém oboru dostala časem do obrazu byla jsem tak zhnusena, že jsem si říkala, jak mi bylo dobře když jsem byla sladce blbá a nevědomá... Fakt stalo se mi to několikrát - kolem koní, situace kolem našeho cvičáku a tak - někdy je fakt lepší nevědět.Je to asi tak stejné jako když se v práci dozvíš, že kolega co dělá stejnou práci bere o 50% větší plat než ty - no tak to víš, žere tě to jak sviňa a nemůžeš s tím nic udělat.....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 07:38
- Nahlásit

Vlasta
100% s tebou souhlasím- sladká nevědomost je nejlepší

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 07:58
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzi, toto jsme získali až věkem. Ne že bychom byly staré, ale ve 20 letech bych to nepochopila.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 08:03
- Nahlásit

Vlasta
JJ.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 08:44
- Nahlásit

Taky u Vás prší? Nám takhle roztaje všechen sníh ( včera ještě byla souvislá vrstva) a pak se utopíme v bahně. Fuj a ty trávníky jak se rozpiustí ty psí.....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 09:15
- Nahlásit

Vlasta
No u nás prší,sníh nikde.Včera už byly holky ve vaně,ach jo.Jo a začínají se rozmáhat mezi dětmi choroby h.c.dýchacích.

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 10:32 - Změnil/a: Marie Šustová
- Nahlásit

Zdravím, u nás ráno sníh ještě byl, ale poprchávalo a tak nevím, jak budou psi vypadat po večerním venčení. Jinak na bojler mi stačí na vlažnou vodu tak dvě hodiny, tak uvidím, jestli to bude na sprchování nebo ne. Podlahu stáhnu stěrkou a je uklizeno. Není nad psí koupelnu.
Proti loňským fotkám tam jsou již světla, infrazářič a vodovodní baterie. V letošním roce doděláme detaily (jako police na poháry a psí kosmetiku s proprietkami na stříhání, držáky na vodítka a tak dále ..... a hlavně napevno plot na dvoře.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 10:38
- Nahlásit

Marie Šustová
Já paneláková sprchuju pouze "podvozek" ale zato skoro po každém venčení a to chodíme cca 4-5 denně, když je to únosné tak třeba utírám hadrem, ale stejně - pak máme zaprasené koberce- ty jsem nevyhodila kvůli nohám - takže tiše závidím psí koupelnu.. Je to nářez - toto počasí nenávidím.

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 10:47
- Nahlásit

Vlasta
Já tam mám psy přes den, a hlavně tam stříhám psi ostatním. Na noc jsou stejně v domě, ale jakmile dokončíme drobné stavební úpravy, budou tam i na noc. Ráno venčím polovinu smečky, večer zbytek. Na jaře budeme dokončovat oplocení celého pole za domem, to je travnaté a tak budou mít ráno super venčení všichni a po práci budu mít taky postaráno a budu moc více cvičit i přes týden.

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 10:49
- Nahlásit

Vlasta
Já sem taky původně paneláková, pak jsme měli 1+1 domek s mini zahrádkou a teď máme starý statek kousek za Prahou.

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 10:54 - Změnil/a: Marie Šustová
- Nahlásit

Jinak doporučuji nakupovat v sekáči povlečení. Jezdím do Zlatníků u Prahy, tam je hrabárna, flanelové nebo froté povlečení na deku stojí 40 kč a to před sprchováním v domě dát na podlahu a jedno mít připravené v ruce. Jakmile se vypne voda, tak má pes tendenci se oklepat. Musíš být rychlejší a to povlečení na něj přehodit a psa do něj vysušit. Recyklace povlečení je jednoduchá. Dokud to jde, tak je to za ručník. Pokud už to nejde, skončí na podlaze a v poslední fázi v popelnici. Jinak filtr v pračce by asi zkusil.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 10:58 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Marie Šustová
Koukám,že psy budou mít lepší bydlení,že dvounožci.
Já také nakupuji v sekáči - ručníky,povlečení a plyšáky.

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 11:03 - Změnil/a: Marie Šustová
- Nahlásit

Zuzana T
To tak většinou bývá. Rekonstrukce bytu bude hned další v pořadí, včetné kompletního vymalování. Stejně mi cestou na zahradu bytem proběhnou, ale mám tam dlažbu. Martin vymýšlí druhý psí domek na zahradě, s tím že by mohly být přes noc na budoucí terase. Ale to hudba tak příštího roku. Ta terasa. Letos chceme probourat široké terasové dveře a základní podlahu terasy. A vymalovat hořejšek. Stěny a střecha budou snad další rok.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 12:00
- Nahlásit

Zuzana T
Marie Šustová
No jo pražáci mají lepší sekáče - u nás na venkově je sekáč o ničem.Dříve když jsem dělala na Žižkově byl tam super sekáč - už nás znaly prodavačky tak nám schovávaly některé perly. Ale dobrý nápad s tím povlečením - nikdy jsem se na něj v sekáči nedívala - nenapadlo mě to. Jo taky bych rekonstruovala.... ale nemám co a za co

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 12:05
- Nahlásit

Vlasta
My taky dáváme peníze dohromady jak to jde. Loni jsem trochu omezila výstavy a zkoušky. To fakt leze do peněz. Letos chci chodit s Rozárkou a s Fíbí, tak uvidím, jak to holkám půjde. Kluky si ještě rozmyslím.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 12:18
- Nahlásit

Marie Šustová
Jo já taky pomrkávám po realitách - manžel se mi směje, že chodím bydlet na internet, ale to co by se mi líbilo by muselo stát tak 1/2 -1/3 ceny která je tam uvedená..... Zatím se loučím - jedu na jednání do Prahy - jedu z Roudnice na Slaný tak budu pozdravovat v té vesnici co je tam napsáno Neuměřice 4km

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 14:57
- Nahlásit

Zuzana T, Vlasta
Tak to já radši zůstanu ještě nějaký čas ve sladké nevědomosti, resp. tušící cosi Až mi časem dojdou souvislosti, budu pak naštvaná ještě víc... nebo možná rezignuji

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 14:59
- Nahlásit

Ahoj!! Tak jsem se konečně dostala k PC - byla jsem na nákupech. S počasím souhlasím - je to hnus. U nás teď za dva dny sníh slezl a dneska padal sníh s deštěm, takže holky jsou taky jak prasátka. Už aby zase umrzlo, tohle je fakt děs.

Jo a taky už mi přišel domeček - nakonec jsem zvolila XL, protože když vyrazíme na dovču s oběma holkama, tak se tam alespoň vejdou a na výstavě bude mít Charlotte luxus..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 16:16
- Nahlásit

bilksa
Vyzkoušej si ho postavit.My jsme trošilinku zkracovali zasunovací trubky po stranách.Kamarádka to měla dobrý,my o maličko delší.
Jsem přišla domů a v předsíni tři hromádky - Cathy zvrací a má sr....,Ach,zase někde něco zbufetila.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 17:35
- Nahlásit

Zuzana T No to je radost s hromádkama co? Mě ten domeček jde taky špatně skládat - jak jste zkracovali trubky? Pilníkem zapilovat?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 17:55
- Nahlásit

Vlasta
Tak můj muž si nepamatuje,jestli řezal pilkou nebo piloval,prý ale stačí 4 mm.Asi tím pověř také manžela.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 18:19
- Nahlásit

Zuzana TJdu na to - musím si vždycky dávat na takovéto práce skoro písemnou žádost a výstava se blíží! Vždycky když to skládám tak si říkám, že budu muset chodit do posilovny - nejde mi to napřed složit a pak zase rozložit.

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 20:00
- Nahlásit

Vlasta
Zuzana T
Tak jsem musela zabrat, ale šlo to - už nám tu stojí. Brita tam vlezla hned - ta je zvyklá na boudu, ale Charlotte tam zatím nemůžu dostat, moc se jí tam nechce. Tak tam budeme dávat pamlsky a bude to dobrý.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 20:14
- Nahlásit

tak holky trénujte.
Jinak se loučím,zítra ti nebudu,jedu na cesty,dobrou.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 21:27
- Nahlásit

bilksa Já jsem tam malýho taky nemohla dostat v Praze na výstavě jsem mu musela jít koupit hračku a tu jsem tam hodila a rychle zavřela - chvíli to vypadalo, že se prodrápe ven, ale pak dobrý

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 21:45
- Nahlásit

Taky to budeme muset takhle nějak vyřešit, protože Charlottka se bojí všeho novýho, tak to tu chvíli necháme stát, má v tom ucho a nějakou hračku a až bude chtít, tak si tam proto vleze...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 07:13
- Nahlásit

bilksa
Já jsem to měla doma ještě dříve než štěně a zkoušela jsem to otevrít ze dvou stran a protahovat tama hračku - opravdu úpně od malička - jo prošel tím, hračku si vzal a zase ven - prostě mu to nepadlo do oka a když vyloženě nemusel nechodil do toho. Sice se nebál, ale nevyhledával to.

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 08:33 - Změnil/a: Marie Šustová
- Nahlásit

Tak ze včerejška mám super zprávu. Naše flatíková bude mít štěňátka. Na sonu jsem viděla 6-7 mimin a uvidíme, jak to nakonec kolem 22.2. dopadne.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 08:50
- Nahlásit

Marie Šustová
No to moc gratulujeme. Přemýšlela jsem jestli si na mě pamatujete. Předloni jsem se viděly na Všestrankách co pořádala OMS Česká Lípa - Pedro si tam rozřízl nohu a já jsem Vás měla vést do Mimoně k veterináři, nakonec jste nejela - tak to jsem já.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání