| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 12:31
- Nahlásit
Vlasta
No původně až v Albeři v srpnu,budu tam na táboře,tak to mám i s přípravouv pohodlíčku.Ale už jsem uvažovala,když bude Lexy tak šikovná,jako doposud,že uděláme veverky někde jinde dříve a na táboře pocvičíme už na vyšší zkoušky.Rozhodně ne dřív,jak v květnu- právě kvůli vodě.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 13:02
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to jsem ráda že nejsem zbabělá z vody v zimě sama. Na podzim jsme uvažovaly s výcvikářkou, že bychom mohli zkusit WT třídy E - tak uvidíme jak moc pokročíme přes léto. V té době bych ale OVVR chtěla mít 100% za sebou.
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 17:07
- Nahlásit
K té světovce - mě už se několik lidí ptalo, zda tam jedu, očekávajíce kladnou odpověď A já je zpražila že nevím, že když nemám šampóna, že to stejně nemá smysl ... Jedině že bych se pak mohla honosit, tím, že máme výbornou ze světovky... zajímalo by to snad někoho? Co myslíte?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 17:42
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
Také jsem vystavovala svou Cathy na světovce a dostali jsme " jen" výbornou ,ale to bylo jinde,než v Blavě a za jiné peníze.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 18:18
- Nahlásit
Zuzana T Kolik stojí Bratislava-světovka? Ještě jsem se nedívala. Mě by ale asi výborná stačila - no a kdyby byla ještě pořadí - třeba V3 jéééééééééé My budeme věkově na samém limitu mladých- no přemýšlím,přemýšlím - ale stejně si nechím poradit hlavně od chovatelky jestli to má cenu - nejela bych, kdyby řekla ať nejezdím.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 18:41
- Nahlásit
Ahoj!! Tak jsem se právě vrátila z práce, já o Bratislavě taky přemýšlím, ale spíš jako divák, protože sice taťka - Oskar šampion je, ale mamka moc výstavně úspěšná nebyla, spíš loveckym, takže já moc výstavní kariéru nepředpokládám..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 19:14
- Nahlásit
Tak poplatky na světovku jsou následující: 1.uzávěrka 28.2. 60 euro,2. 23.6. 80 euro a 3.17.8. 90 euro
Já určitě nebudu hlásit světovku ale klubovku,která bude druhý den ano - jsou tam dobří rozhodčí - mrkněte na
www.slovak-retriever.org
do novinek
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 19:29
- Nahlásit
Tak přítel se rozhodl, že si uděláme výlet do Bratislavy, takže mi se na klubovku budeme hlásit taky. Ještě teda počkám, jak dopadneme v Brně a uvidíme...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 19:46
- Nahlásit
bilksa
Určitě pojeď,rozhodčí jsou vynikající .
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 19:50
- Nahlásit
Já to tak neznám, tak dám na tebe a cena je za takovýhle rozhodčí myslím skvělá... Ještě by to chtělo sehnat někoho, kdo by jel, že by jel s námy, přece jenom, když se o benzín podělí dvá, je to příjemnější.
Jinak už jsem si objednala domeček, nechala jsem si to poslat, protože byla doprava zdarma, takže už to do Brna budeme mít.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 19:58
- Nahlásit
bilksa
A od koho - od psiho sveta?
Tak rozhoď sítě u goldenářů v okolí,u sourozenců tvé čubiny,určitě z vašich končin někdo pojede.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 20:12
- Nahlásit
Jj, od psího svět - hummera.
Zkusím se zeptat, sourozenci nepojedou asi žádný, protože udržuju kontakt jen s jedním a ti na výstavy nejezdí.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 20:31
- Nahlásit
bilksa
Tak vítej do klubu " Hummeráků".
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 20:51
- Nahlásit
Už máte ubytko na tu Bratislavu? Asi to nebude jednoduché, kámoška teď shání ubytování v Roudnici nad Labem pro 20 rakušáků na obr akci belgičáků - mají tam Svět.výstavu - pro belgičáky, MS obedience a MS IPO3 - vše pro belgičáky a vše v okruhu 20km je beznadějně obsazené. Nakonec asi budou bydlet kousek od nás v Úštěku v penzionu. Já pokud bych jela bych si asi domluvila něco na Moravě někde u hranic a jezdila bych to.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 20:54
- Nahlásit
Vlasta
Já budu bydlet u své chovatelky v Bítýšce.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 20:58
- Nahlásit
Zuzana T No tak to budeš taky jezdit, tak jsem neměla až tak blbý nápad.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 21:02
- Nahlásit
Vlasta
Ne ,to dělá dost vystavujících,že bydlí v ČR někde poblíž hranic - jsi hlavička.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 21:03
- Nahlásit
Jak to tam vlastně je?? 10.10. je ta klubovka??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 21:28
- Nahlásit
bilksa
V sobotu 10.10. klubovka, v neděli 11.10. světovka
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 21:54
- Nahlásit
Tak uvidím, jak to vymyslíme...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 07:43
- Nahlásit
Zuzana T
Tak jsem to prostudovala - doma nemám offisy - stáhla jsem se obě přihlášky a propozice a taky asi zvolím tu klubovku - tedy na doporučení chovatelky - budu se radit. Ještě musím vymyslet jak zaplatím ze svého českého účtu v ČSOB ty Eura - to jsem ještě nedělala a jetsli to vůbec jde? Zjistím!
Zuzko ty jsi geniální studna informací - díky.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 07:56
- Nahlásit
Vlasta
Ale nejsem,to jsou všechno dostupné info na netu
Na Slovač se dá platit buď mezinár.složenkou nebo Eurogirem nebo poslat peníze jako cenné psaní s přihláškou/ tohle je malinko risk,že když se to ztratí,tak ti prachy pošta vrátí,alr nejsi přihlášená/.
Nevíš,co Darcy?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 08:40
- Nahlásit
Dobré ránko!! Je fakt, že Zuzka nás tady všechny informuje a zachraňuje, ještě, že tě máme!!!
S těmi penězi to budu taky muset nějak vymyslet, nejspíš se zeptám na tu mezinár. složenku - sestřenka dělá na poště, tak to snad půjde v pohodě.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 08:46
- Nahlásit
bilksa
Jé tak to ,prosím zjisti i to Eurogiro - co je z těch dvou možností lepší.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 08:51
- Nahlásit
Jasně, zeptám se.
Jinak ještě k OVVRkám - já pořád přemýšlím, kdy vyrazím, původně jsem chtěla už někdy v březnu, ale taky kvůli vodě se mi nechce. Nejspíš počkám na výcvikáč u Chlupaťáků.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 09:34
- Nahlásit
Zuzana T
Co Darsy nevím.... mám příbuzného v tom ČSOB a o tom Eurogiru mi něco říkal - myslím, že to je takový formulář a stejně se za převod platí cca 200
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 09:36
- Nahlásit
Tak ten šek Eurogiro je prý k dispozici na každé poště.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 09:41 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
No je ,to vím,ale např. u nás děvče u přepážky nevědělo,co tím .Myslím,že na Slovač je to za 50,- kč.
Kamarádka dost často platí zahr.výstavy ze své mag. karty - nějak povolí stažení obnosu z karty.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 09:53
- Nahlásit
Zítra budu se setřenkou, tak se jí hned na to zeptám.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 09:54
- Nahlásit
Zuzana T
Jo je tam nějak rozdělené - každopádně to zkusím a jak to nebudou vědět tak uvidí ten tanec! U nás je taky děsná pošta, neochotní a věčně otevřené 2 přepážky z 6. Na začátku roku - myslím 2.1. jsem si vyzvedávala dobírku a hned mě buzerovala, že mám propadlou občanku ( jiný úřad mi ji prostě včas nedal, byla hotová až 5.1.) nakonec mi to dala na pas, keců měla mnoho. Na něco jsou strašně pohotoví - o tom, že i když jsem byla doma tak doručovací služba na balíky ani nezazvonila ani nemluvím a musela jsem valit na poštu. Takové služby zbožńuju.
|