| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 16:35
- Nahlásit
Vlasta
jé já mám Hummera také od Psího světa,majitelka je má kámoška.
bilksa
Mrkni se na www.psisvet.cz možná mají teď nejaké slevičky.Tobě stačí na jednu fenu vel.L.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 16:38
- Nahlásit
Koukala jsem,že mají 4pet home - ty bez konstrukce- s oválnou střechou z 2500 na 1690,- Kč.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 17:09
- Nahlásit
Ten se mi docela líbí. A cena taky jde, ne??
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 17:17
- Nahlásit
Zuzana T No jo, hádej kdo mi toho Hummera poradil? Tak to budeme dělat v Brně žluté ostrůvky. Teď jsem přišla z venku s pesákama, je tam zima jak hrom -9°C a fouká - hnus. Jdu vařit brokolicovou polévku - mám na ni strašný hlad.
|
Bara85
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 17:44
- Nahlásit
Holky, tak koukám na ty domečky.Chtěla jsem ho pořídit už k vánocům, ale nějak nezbyli korunky a teď byli v práci nějaký prémie, tak by se snad dal pořídit...
Moje požadavky jsou takový, že bych v něm vozila holky u rodičů v autě, když náhodou musíme jet někam společně (což je opravdu málokdy), jinak u mě v autě jezdí v kufru.Event. kdybych potřebovala dát k sobě do kufru ještě nějakou tašku, tak bych je radši zavřela do domečku..Jinak sem tam na nějakou tu výstavu a na dovči, když jedem do kempu nebo tak..
Ten Hummer se mi nelíbí ta žlutá, je to jak pěst na oko Já radši něco míň nápadnýho...
Docela se mi líbí ten Soft Crate (hlavně ta cena) a i ta vínová barva není špatná..Ale zase si říkám, že když je ta cena oproti ostatním nižší, jestli to není na úkor kvality..Tak nevím..Jaký by jste (mimo Hummera) vybrali vy???
Jo a aby se mi tam vešli obě psice..Annie 55 cm KVH a Dixa 40 cm.
|
Bara85
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 17:46
- Nahlásit
Tak teď jsem ještě mrkla na ten Soft Crate Autobox Profi a ta ce na je super...Myslím, že do něj půjdu..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 18:29 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Bara85
Jestli chceš používat domeček i do auta,tak si určitě vezmi ten s kovovou konstrukcí- jako je Hummer a dalších 6 barev a ten Soft Crate je velmi podobný Hummerovi.Víš proč vlastně mají Hummer řadu - oni vlastnili auto Hummer,tak proto.
Nech si buď poslat a nebo se domluv přímo s Fialovou,aby ti ho vzala na výstavu - ušetříš na poštovném.
Vlasta
No já vím,Když jsme si ho vloni na výstavě od Martiny Fialové kupovaly s mou chovatelkou,tak se k tomu přifařily i Martina s Craze a mají ho taky
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 18:31
- Nahlásit
Bara85
Teď jsem právě zjistila že Soft Crate = serie Hummer
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 18:47
- Nahlásit
Já jsem domek kupovala podle toho, jaký největší se mi vejde složený na dno kufru do auta . na to bych tedy nepřišla sama - bylo to opět na radu. Mám služební Fabku a na moje přání i s mříží - je to super. No a složený domek vozím na dně kufru a na tom sedí-leží psi.
|
Bara85
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 19:09
- Nahlásit
Zuzana T
Díky
A co myslíte ty rozměry?? U toho Soft Crate Autobox Profi by stačilo to L, ne??Mě to XXXl připadá obrovský..
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 19:12
- Nahlásit
Tak myslíte, že by šlo domluvit, že bych si domeček vyzvedla v Brně?? Co myslíte, který mám zvolit:
4Pet Home
Nebo žluťásek??
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 19:17
- Nahlásit
bilksa změř si kufr do auta aby se to tam vešlo......
|
Bara85
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 19:18
- Nahlásit
Já jsem si vybrala tento:
Ale nevim jak s tou velikostí?? Bude dostačující 70x52x52 cm??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 19:20
- Nahlásit
Bara85
To je podle mě malé,já mám rozměra 82x59x59 a to je XL - jedna fena má pohodlíčko,dvě se v pohodě vejdou/ myslím retrívřice.Eva - chovatelka má XXl,protože ma psy.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 19:23
- Nahlásit
Bara85
Na retrievery doporučují 90x70x70,ale to moje postačí - na feny.Ten tvůj je spíše na menší plemena typu kokr,čaučau,bígl.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 19:31 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
bilksa
Záleží na tom,co využiješ - ten placatý/ konstrukce jen ze zipů / je šikovná,dobře se nosí a dá se dát pod psy do auta a netlačí je konstrukce,je lehčí- ale nedá se využít jako přepr.box do auta.
Ten s konstrukcí/ nemusíš mít Hummera .- ty barevné jsou stejné -jsou o něco těžší,složené pod psy trochu tlačí,ale mají spousty uložného prostoru a dobře se nosí,vchod ze dvou stran a odepínací střecha a můžeš ho použít jako box v autě.
Jinak jo - zavolej Martině Fialové nebo namailuj a domluv si dodání na výstavě na jméno.Ona je tam vždy hodně brzy a většinou v pavilonu retrieverů,protože vystavuje labíky.
Jinak já jsem nejdříve měla ten zelený zipový a nyní mám XL Hummer/ ten zelený ukradli zloději i s autem kamaráda /.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 20:02
- Nahlásit
Tak to je blbý, já se vždycky modlím, aby mi neukradli auto i se psem, když náhodou musím nakoupit. Ale je fakt, že když tam mám s Charlotte i ovčandu, tak jsem v klidu...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 06:25
- Nahlásit
bilksaMě přes tu mříž by mohli ukrást auto i s naloženým vlkodlakem.. a nic by se jim nestalo.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 08:16
- Nahlásit
Vlasta
No to jo. Já ji tam nemám - jen když jezdíme na delší cestu, tak tam instaluju jen tu látkovou.
Jinak všem krásné dobré ráno a držte mi tlapky - jdu na první část zkoušky z psychologie.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 11:13
- Nahlásit
Tak koukám, že dnes je tu živo... Já už mám test za sebou a prchla jsem z Budějc - dallší hodinu bych měla mít až ve dvě, tak jsem se na to vykašlala, potřebuju ještě dělat seminárku.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 11:24
- Nahlásit
bilksa
Já jsem před chvílí přijela na pracoviště - byla jsem přebírat vzorky v Makru v Praze ve Stodůlkách.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 11:39
- Nahlásit
Nevím jak u vás, ale já když jsem jela z Budějc, tak tu bylo nádherně - stromy obalené mrazem, svítilo sluníčko a sníh se tak krásně třpytil... Nádhera!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 12:04
- Nahlásit
No na severu je -7°C a mezi Slaným a Prahou to docela klouzalo. Makám až se ze mě kouří, potřebuju vypadnout brzo - abych ještě za šera mohla se psama na louku. Josu tak aktivní, že bez toho vylítání by mi zbořili byt a nebo se neustále mlátili mezi sebou.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 12:31
- Nahlásit
Já měla holky venku, když jsem byla ve škole, takže teď tu obě chrápou jak zabitý...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 14:12
- Nahlásit
bilksa
Tomu nerozumím - někdo Ti je venčil a nebo si je bereš sebou???
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 17:06
- Nahlásit
Ne, ne, bydlíme na chalupě, takže když jedu na chvíli do školy, tak jsou venku na velkým dvoře a řádí tam jak černá ruka, takže jsou pak chvíli hodný.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 17:38
- Nahlásit
Tak to máš dobrý. Já bych je mohla vypustit jedině před panelák - a to bych jim neudělala Dneska je tady mrtvo - kdepak máme Zuzku - že by na nějakém honě???
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 18:01
- Nahlásit
Těžko říct, někde s pesama, určitě.
Já zrovna dávám dohromady seminárku - v úterý jdu na ústní z psychologie a zjistila jsem, že ještě nemám napsanou seminárku. Tak jsem se rozhodla, že budu psát o vlivu canisterapie na děti.
Je fakt, že bydlet v baráku je fajn - normálně jsme bydleli taky v paneláku, ale kvůli holkám jsme nastálo zůstali bydlet na vesnici, kde jsme zdědili barák.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 18:03
- Nahlásit
Nevím jestli jsem se už neptala - co děláš za školu?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 18:23
- Nahlásit
Dělám pedák - 1. - 5. stupeň Základní školy.
|