Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 08:49 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
No to jo,ježiš chudáci sousedi.Mě stačilo 9 mimin v paneláku /září listopad/.Ještě,že byl docela mírný podzim a mohla jsem je vystrčit na balkon vyvětrat.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 08:53
- Nahlásit

Zuzana T
No to si piš, že nadávali, taky od té doby kamarádka štěňata neměla, budou stavět barák tak to odkládá až ta, ale myslím, že než to stihnou tak bude feně 8 a je to.. Z toho důvodu mám psi - chlapi - vím, že bych štěňata neměla kde chovat. Ještě tak možná u máti na baráku, ale to je kousek za Prahou a nevím jak dlouhu tam ještě bude - chce to prodat - a při mém "dokonalém" časování by to vyšlo tak, že bych fenu uchovnila odhodlala se ke štěndům a barák by se prodával. Ty bydlíš v baráku?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 09:00
- Nahlásit

Vlasta
nene v palenáku/4+1 s balkonem v 1. patře/,ale přes silnici mám super venčení v přírodě.Štěňata měla vždy vyklizený jeden pokoj i tak jsme spotřebovala 2l sava,250 podložek pod pacienty,na stávající podlahu přišlo náhradní lino,které se pak vyhodilo a neustále jsem ten pokoj větrala.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 09:01 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Teď jsem koukala na Insbruck - bylo jich tam po oba dva dny hrozně málo,jen 33/37 psů i fen celkem - to měla Craze dost velkou šanci tam posbírat tituly.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 09:06
- Nahlásit

Zuzana T
Ta kamarádka měla poslední štěňata k odběru koncem června a ty vedra tenkrát fakt dělala své. My taky bydlíme na karji města na sídlišti ale na louky za město to mám cca 5 min. chůze - nevýhoda je, že tam chodí hodně psů - tak se vždycky musím propracovat až na vzdálenější místa - tam už lenoši s malýma nedojdou... včera jsem tam potkala srnčí velké jako malé tele - fakt jsou vyžraní jak se říká, že bude dlouhá zima - tak asi fakt jo. Ještě mě napadlo - v Brně v halách bývá vedro a nebo akorát. Vedro by mi asi nevyhovovalo, bo jak se obléknout tak, abych se nenachladila při venčení, jestli bude ještě takto...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 09:12
- Nahlásit

Zuzana T
Měla nos Ty taky jezdíš na výstavy ven že jo? Přemýšlela jsem, tedy ne hned , že bych taky vyrazila třeba do Německa, ale vůbec netuším jak se tam na výstavu přihlásit a hlavně jak zaplatím poplatek v EUR? Jela bych tedy s manželem, který umí německy - sama ani náhodou, mám těžké potíže s orientací. Loni jsme poprvé z práce vyrazili do KOlína nad Rýnem na potr.veletrh Anuga a když jsme v Německu najeli na dálnici tak tam furt byly šipky na sjezdu a na nich pořád ten samý nápis. A já jak jsem nevěděla ( a u nás to je značené jinak) jsem se ptala co to je za město, že má tolik výjezdů - no va utě samo smích a smáli se mi ještě asi půl roku, já jsem totiž nepřečetla, že to slovo na té šipce je výjezd a ne název města. NO uzenj - u nás jsou vždy na ceduli značící sjezd z dálnice napsány města a ne slovo výjezd.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 09:31 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
, no nevím,jak ti výstavy přežije manžel,můj to nesnáší.Možná se můžeš pak domluvit s holkama,co jezdí -Martina, Craze,Radka Š.,že se vydáte společně.
Já jezdím málo a jen na dobré rozhodčí - pěkné výstavy,aby to byl i pěkný výlet a to pak také obvykle bývají plné kruhy.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 09:41
- Nahlásit

Zuzana T
Manžel by to mohl přežít - alespoň by mi mohl ukázat jak se vyzná v Německu - to on rád - a že se vyzná to jo, jezdil léta na kamionu po celé Evropě.

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 09:56
- Nahlásit

Ahojky!! Všechny moc zdravíme!!

Já to mám celkem dobrý - přítele výstavy zatím baví, takže jezdí se mnou a dělá mi společnost, ale do Německa a Rakouska bysme si asi netroufli - ne, že bysme se báli cesty, ale ani jeden neumíme německy, takže bych se bála přihlášky, a pak bych nevěděla co na výstavě..

Bara85
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 10:01
- Nahlásit

Ahojky, krásné dopoledne všem

Tak u nás je to tak, že ná výstavy jezdím jen já..Přítel byl jednou a prohlásil, že víckrát už ho tam nedostanu..Vadilo mu neustálé čekání..Ani stánek s buřtama a pivem nezabral...

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 10:09
- Nahlásit

Tak to se divím, u nás stánek s pivem a buřtíkama zabírá... Teda zatím.. Uvidíme, jak bude trpět v Brně..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 10:14
- Nahlásit

Můj muž byl 2x - jednou ,poprvé v unorovém Brně a prohlásil,že je to jako rockový koncert a čoklama a pak za 2 roky v Olomouci a prochodil celou výstavu venku.

Bara85
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 10:14
- Nahlásit

No, je fakt, že si jako první výstavu, kam se se mnou odhodlal jet vybral Letňany a tam je to vždycky mazec...Ale co, mě to zase tak nevadí...Aspoň si můžu nerušeně pokecat se známýma a nemusim mít výčitky, že vedle mě stojí chlap, co se děsně nudí..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 10:22 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

Bara85
Tak, tak - po ČR také jezdím buď s kámoškou a nebo sama. Manžel se mnou byl před lety(2004) na jediné výstavě staršího psa - na klubovce na Konopišti ( my jsme totiž nebyli troškaři, to byla naše úplně první výstava) a když viděl jak se tam všichni znají a vítají, tak byl znechucen, že my se nikam nedostaneme - no nedostali, bo pes má předkus, takže ani nemělo cenu nikam dále jezdit

Bara85
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 10:32
- Nahlásit

jj, já povětšinou jezdím s chovatelkou nebo s majitelkou "naší" ségry...Je to o dost pohodlnější..

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 10:41
- Nahlásit

My do Brna vyrážíme celá parta ze cvičáku,ale každý máme jiné plemeno a u goldenů taky nikoho neznám...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 10:49
- Nahlásit

bilksa
Jsem na tom stejně - taky nikoho neznám - tak se alespoň poznáme... A do Brna jedu s kámoškou co má labradorku a maliňačku.

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 11:06
- Nahlásit

My jedeme taky v pěkný sestavě: kolie dlouhosrstá, labrador, 2 kernteriéři, jack russel teriér a Nova Scotte.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 12:03
- Nahlásit

Tak se holky připravte na pořádný nával - je prý přihlášeno děsně moc GR.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 12:50 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

Zuzana T
NO jasně - každý tam jede na ty rozhodčí.Jsem zvědavá zda budou vítězit sloni a nebo ti jemnější? Ale na naše slony bych nesázela.. uvidíme. Kdo první zjistí, že už mají na webu obsazení tříd dejte vědět. Mladí psi budou tak 40 kousků

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 13:18
- Nahlásit

Tak to bude zážitek... Já se toho docela bojím - Charlottka mi nevydrží tak dlouho stát v kruhu. To si užiju..

Ale fakt se těším na ty rozhodčí...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 13:23
- Nahlásit

bilksa
Myslím, že to dlouhé čekání bude ovlivňovat všechny psi - možná ty staré matadory to nepřekvapí...hlavně aby tam bylo dýchatelno...

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 13:38
- Nahlásit

To jo, já ve vydýchaných halách omdlívám, tak bych sebou nerada praštila... Je fakt, že mladíci toho asi budou mít plný zuby.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 13:41
- Nahlásit

bilksa
Mám ten samý problém... snad to při vysokém počtu rozdělí...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 13:41
- Nahlásit

bilksa
Neboj,pokud bude hodně psů ve třídě,tak to rozhodčí rozdělí po skupinách ,nechá si tam vždy pár psů a ostatní půjdou čekat kruhu ven.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 13:43
- Nahlásit

bilksa
Je to veliká výstavní hala,takže vzduch tam bude,ale je tam většinou velký hluk.Musíte se pokusit najít si klidnější místo,aby si psiska odpočinuli před vystavováním.Ideální na tohle jsou ty plátěné domečky - pes v nich má klid.

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 14:06
- Nahlásit

No ten my právě ještě nemáme, pořád na něj nějak nezbývají penízky... Ale je fakt, že je to určitě dobrý. Možná ho koupíme rovnou tam.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 14:12
- Nahlásit

Zuzana T
Mám domeček - žlutý pro dva psy - Hummer - nebo tak nějak. V Praze mě díky tomu domku považovala paní co seděla vedle nám za zkušenou vystavovatelku a chtěla poradit tak co jsem věděla jsem jí řekla, půjčila jsem jí i výstavní vodítko ( byla na výstavě poprvé v životě a pořídila si na ni krásné barevné normální vodítko se stejným obojkem) no a její pes vůbec neuměl výstavní postoj, ale asi jsem ji navigovala dobře, skončila VN 4 a já VN - my kvůli té hubenosti. To nepíšu proto, že bych byla naštvaná na to, že jsem jí pomohla a ona skončila lépe .ale v souvislosti s tím domečkem...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 14:15
- Nahlásit

bilksa
Nákup přes inetrnet je levnější než na výstavě - alespoň u mě byl, ten Hummer má nějakou lepší kvalitu potahu - mám s tím jediný problém - spojovat a rozpojovat ty tyčky uvnitř - jsem z toho vždy úplně zmožená.

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 14:21
- Nahlásit

Já jsem si v teď v Letňanech jeden vyhlídla a ten byl levnější než přes net. A ráda bych si to prohlídla, tak asi počkám tam, dyť už je to jedno, jestli si připlatím za poštovné nebo na výstavě.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání