| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 18:02 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Pozor - měl by to být starší Casey - přišel syn,pocvakal, vložil a vím kulové, ale už nemám prudit
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 18:03
- Nahlásit
Vlasta
Škoda,slib mu dobrou večeři,ať nás to naučí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 18:10 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Zuzana T U něho je velká nevýhoda, že studuje na to školu - počítačovou průmyslovku - s ním se normální člověk nedomluví. V práci jsem schopná na počítači ledacos zvládnout, ale pokud k tomu sedne on a začne mi něco vysvětlovat mám pocit, že je jak z jiné planety - vůbec mu nerozumím.........tedy nejenom v tomto - občas Všimni jaký ten fotka má rámeček - stahl mi to spolužáků, někam to umístil na internet a pak to dal sem - no tak se to přece normálně nedělá - to jen ti IT pracovníci...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 18:12
- Nahlásit
JO a ze spolužáků to stáhl proto, že jako nesvéprávná matka v našich domácích počítačích nemám uložené fotky, protože:
a) zabírají místo
b) neustále se v nich NĚKDO vrtá, upravuje,přestavuje a intaluje a vždycky mi to smaže - takže všechno mám v práci a na CD - ty jsou taky v práci - náš firemní IT není tak důležitý a nic neříká
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 18:13
- Nahlásit
Vlasta
Tak počkáme na Báru,no.Chlapci s námi ,starými matkami nemají tu trpělivost....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 18:15
- Nahlásit
Zuzana T Tak, tak.......... už se těším až zvednou kotvy..mám dva takové zlaté chlapečky no a + ty dva psí - jo a ještě tedy manžel, abych nezapomněla
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 18:22
- Nahlásit
No tak za pizzu tady mám ještě Greena - foceného někdy v prosinci
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 18:47
- Nahlásit
Vlasta
Pěkný kluky máš
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:18
- Nahlásit
Zuzana T No vždyť ty Tvoje holky jsou taky krasavice A nemusíš je ani dávat sem - máš stránky. Pokud bude Green úspěšný tak bych taky chtěla ukecat syna aby mi nějaké udělal. Zatím bych tam neměla moc co dávat.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:22
- Nahlásit
Vlasta
No jasně,kdo nemá web,jakoby nebyl...
Ale vážně,budete-li šikulové a uchovnění k tomu,je to skoro nezbytné.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:27
- Nahlásit
Zuzana T No je to fakt. V práci máme veterináře dlouholetého chovatele angl.kokrů, je držitelem zlatého vůdcovského odznaku a ti jeho psi dost vyhrávají, ale odchovy na výstavách neuvidíš, protože je prodává přes inzeráty porůznu a nemá stránky, čili nadšenci pokud ho neosloví na výstavě tak o něm ani nevědí.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:38
- Nahlásit
Vlasta
Jaká je to chs? O kokříky se trošku také zajímám?
Je fakt ,že se stránkami se více do podvědomí lidí dostaneš,ale ti opravdu dobří chovatelé jsou známí i tak.Většina super chovatelů gr ze zahraničí má sice stránky,ale nějak se s aktualizací nezaobírají.A v Anglii je dost chs zvučných jmen,které ani stránky nemají.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 20:09
- Nahlásit
Zuzana T Mrkni na e-mail
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 20:39
- Nahlásit
Vlasta
odpověděla jsem
|
Bara85
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 22:35
- Nahlásit
VlastaZuzana T
Takže, zde stručný návod, jak se vložit foto..
P.S.: Nebojte, je to jednoduchý..
1)Fotka, kterou sem chcete vložit, musí být uložena někde na internetu
2)Fotku si otevřete (doporučuju v jiném okně než máte cz-pes, aby jste si mohli překlikávat)
3)Kliknete na ní pravým myšítkem
4)Vyberete "Kopírovat adresu obrázku"
5)Na cz-pes nad rámečkem, do něhož se píše text je čtvereček se třemy barevnými symboly - na něj kliknout a vymazat co je v něm
6)Kliknout na prázdnou kolonku (v otevřeném okýnku) pravým myšítkem a dát "Vložit"
7)Pak jen kliknout na "OK" a odeslat zprávu...
Zní to trochu sožitě, ale je to vážně jednoduchý...
|
Bara85
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 22:43
- Nahlásit
Vlasta
Jinak kluci jsou vážně fešáci..
Tak jsem se dneska zase pobavila - ty moje zvířata jsou vážně vtipný...Přinesla jsem z práce chrupavky (dělám ve zverimexu), dala jsem holkám každý jednu..Annie si svojí začala žrát, ale Dixinka si jí odnesla do pelíšku, tam jí položila a lehla si asi o metr dál a dělala, že spí...Když se náhodou chtěla okolo projít kočka, tak to bylo pozdvižení, Dixa vystartovala, že to je její chrupavka a ona se nesmí ani na metr přiblížit...Jakmile se kočka vzdalila, Dixa zaujala naprosto stejnou polohu, jako předtim a vyčkávala až se zase někdo přiblíží...Takže se střídavě přibližovala Annie s kočkou a Dixa si zarputile bránila celý pelech...Nutno podotknout, že je to asi všechny moc baví, protože se provokují navzájem, ale nikdy si nic neudělají..Prostě zvířena praštěná.. No, nakonec to dopadlo tak, že stejně o chrupku přišla, jelikož, když jsme šli čůrat, tak bylo pozdvižení, jako vyždycky a to na ní zapoměla, ale vzpoměla si Anni, takže si jí dokonce vynesla ven..No, u nás je to opravdu někdy ústav..
|
Bara85
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 22:52 - Změnil/a: Bara85
- Nahlásit
Musim vám ještě ukázat fotečky s naší kóčou a s babičky pejskama (tu jsem dělala jako PFku), takže :
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 10:07
- Nahlásit
Bara85 Díky za návod, až budu mít chvilku tam to zkusím.
Fotky máš moc hezké, ty s tou kočkou jsou boží. Když jedeme k mojí máti na barák tak sousedi mají hrozně vlezlého kocoura - ale krásného šedého velkého.Moje máti je tam většinou sama a kocour se k ní chodí stravovat a tak když přijedu se psama tak se nebojí a chodí dál. Moji psy jsou panelákoví kočku skoro neviděli a tak hlavně starší si snad myslí že je to taky pes a snaží se s ním kamarádit - tančí okolo něj tanečky, kňučí - ovšem kocour je kocour vesnický a ví svoje takže to nepřipustí a řeší po svém: minule jsem šla kolem okna a vidím starší jak běží, jdu se podívat co se děje a kocour za ním a honil ho....fakt neuvěřitelný pohled
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 11:59
- Nahlásit
Vlasta
Tak to musela být paráda!!!
U nás je to jako u klasických psů - holky kočky nemusí, vždycky je proženou.... Taky se mi stalo, že jsem šla na procházku po vesnici a potkala jsem sousedku a ta povídá: "Ti vaši pejsci tak krásně poslouchají, to se jen tak nevidí..." V tu chvíli holky uviděly její kočku a vzaly mi obě vetere, no samozřejmě sem neměla šanci je odvolat, takže opravdu ukázaly, jak umí krááásně poslouchat....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 12:00
- Nahlásit
Bara85
Díky za návod, jdu to zkusit...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 12:38
- Nahlásit
bilksa No a kde je výsledek? Bara85 ještě popis toho jak to uložím - někde na internet??? Prosím
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 13:42
- Nahlásit
Vlasta
Na internet se to nejlíp ukládá na: www.rajce.idnes.cz
Tady se zaregistruješ, nainstaluje se ti do PC program, a pak už jen vlkádáš různý adresáře s fotkama z PC.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 13:46
- Nahlásit
Jedna s křivým uchem..
Trénovali jsme i létání...
A pokus o postoj, co si o tom myslíte, co máme vylepšit??
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 13:47
- Nahlásit
Juchů!! Jsou tu!!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 14:16
- Nahlásit
bilksa Fotky krásné, jak jsi stihla vyfotit ten skok? K postoji asi počkej na vyjádření Zuzany, já taky začínám, ale laicky - moc držíš pod bradou a přední nohy Ti předsouvá před kolmici - měli by být kolmo k podložce. Mě to dělá Greeny taky - ted už pracujeme na odstranění - a udělala jsem si to sama tlačením pamlsku skoro do tlamy - on se začal odtahovat od mojí ruky a jakoby přenesl váhu na zadek a z toho vznilko to chybné postavení předních. Ovšem když jsem viděla fotky co mě fotila kámoška na podzim v Praze na výstavě tak jsem šla do kolen. Postoj taky nic moc a navíc jak jsem se soustředila na ten předek lámala jsem mu ocas Proto raději posudky přenechám Zuzce - ta už má za sebou hodně výstav. A mě radila ať to zkouším doma před zrdcadlem.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 15:18
- Nahlásit
Jo, jo, já jsem jí právě taky dřív dávala pamlsek a ona se mi odtahovala zpět, tak nevím, jak to mám odstranit... Teď jsem zase viděla, že je drží pod bradou, tak jsem to taky zkusila, jestli to bude lepší....
Skok fotil přítel - máme dobrý foťák, takže to šlo, máme takhle i ovčandu:
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 15:29
- Nahlásit
bilksa Já mám tak pomalý digitál, že mi z něho pes uteče i při chůzi . Fotky co mám mi většinou fotí kamarádka co má labradory.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 16:24
- Nahlásit
Ten co máme my, fotí fakt skvěle. Jsme s ním moc spokojený. Ale můj sen je si pořídit nějaký pořádný, ale zatím jsem s tímhle spokojená.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 16:27
- Nahlásit
Vlasta
Jestli máš nějaký fotky, který by si sem chtěla dát a nevíš jak na to, tak mi je klidně pošli na mail a já bych je uložila u sebe na rajčeti a dala je sem.
|
Bara85
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 16:45 - Změnil/a: Bara85
- Nahlásit
co se postoje týče, souhlasím, že přední nožky jsou víc vepředu, než by měly být a ruka pod bradou by taky být neměla..
Ale, já jí tam mám taky,jelikož mi Annie furt vytáčí hlavu dovnitř a kouká po "okolí"... Pamlsek jí v tu chvíli totiž moc nezajímá..
|