| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 19:48
- Nahlásit
Bara85
Jasně tykejme si,já jsem " stará" jenom vizáží
JJ,občas,když nemůže Verča vystavuji Evě pesany já.Jejich psy vystavovat je radost,i když Monťák je potvora chlupatá a mě tolik,jako Verču nerespektuje a okusuje mi nehty- pacholek zlatej .
|
Bara85
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 19:58
- Nahlásit
Zuzana T
Tak jsem to nemylsela, že jsi stará
Oni mají opravdu moc krásný pesany, Monťák je fakt parádní kus
Jen je škoda, že je tak málo zlatých - tmavě pesanů..Hodně se teď všichni zatížili na bílou a světlou a zlaťáků ubývá..To je škoda.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 20:10
- Nahlásit
Bara85
Monty je lehce zlatý,dvě sestry má úplně zlaté a také zlatou předává.Těším se na jeho potomky,až povyrostou.
Jo a já si jednu malou zlatou přivezla domů! Také se mi líbí zlatá,ale musí to být opravdu zlatá a ne rezavá nebo hnědá.Hrozně se mi líbí zbarvení Sequins Shamrock - ten má klasickou barvu,To je otec mých áček - mám ho např v novinkách 2008 asi z července.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 20:14
- Nahlásit
Bara85
Annie je krásná!!
My budeme mít asi podobný problém - Charlottka je poloviční než její sestra, má to asi po mamce, ta byla taky drobounká, ale mně se víc líbí drobnější fenky, takže jsem za to ráda.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 20:48
- Nahlásit
My jsme na tom stejně - mám psa a taky po Dewmistovi( ale jiném ne od Hubíků) a je taky drobnější a už když jsem si ho brala jako štěně mě chovatelka poučila, že mám být trpělivá, že dospěje později. Takže nespěchám a poznámka české rozhodčív posudku, že pes potřebuje přibrat mě nijak netrápí - už kdyby jenom klouby byly zdravé.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 20:55
- Nahlásit
Vlasta
Neboj budou
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:11
- Nahlásit
Zuzana T No doufám, jednoho chromého na předek i zadek mám už doma a je to docela drahá záležitost
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:36
- Nahlásit
Taky se toho bojím... Snad to bude v pořádku.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:37
- Nahlásit
to se bojíme všichni
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 22:08
- Nahlásit
Přesně, tohle je starost každýho majitele velkých plemen...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 07:52
- Nahlásit
U nás je dneska zase jenom -7°c - čili vlastně teplo!! KOnečně pátek - po tom střídavém volnu mezi svátkama mi ten celý týden připadá dlouhý. Jo a navíc nám dneska odpadla angličtina - ta správňácká učitelka si našla jiné zaměstnání a už chodit nebude - docela mě to mrzí, protože myslím učila dobře - takže jsem asi skončila u 4.lekce. To si asi brněnský posudek nepřečtu...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 08:41
- Nahlásit
Krásné mrazivé ráno, u nás byl dneska největší mráz za celý týden "jen" -15°C.
Jo a mám dneska dobrý den: nejdřív jsem vstávala ve čtyři s přítelem, který jel do Brna na práva, pak v šest, že pojedu do školy, ale nenastartovalo mi auto, takže jsem byla nucena zůstat doma... Fakt super!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 09:14
- Nahlásit
Vlasta
bilksa
Ta v Praze 3,kde dělám je -10 °C,pěkná kosa,ještě ,že jsem odpískala dnešní hon,to by jsme tam s Cathy / my panelákové holky/ zmrzly!
Jinak mi to dneska v práci nějak nejde,jsem jakási podebraná....
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 09:24
- Nahlásit
ahoj holky, tak to my mame taky 30 kg (shodili sme z 40kg! ale to byla vazne sud!) a prijde mi ze bysme klidne jeste mohli shodit..ale nevim....
ze se tak blbe ptam...se omlouvam, ale jak se nevenujem vystavam, tak do tohohle opravdu nevidim...my jsme podle fotky spis jemnejsi bo mohutnejsi typ?
me prijde ze sandy vedle svejch gr kamosu je sice drobna holka ale zase je spis takova zavalitejsi, neni to takova ta lanka...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 09:39
- Nahlásit
Zuzana T
Jak píšeš podebraná - u nás se říká - zapařená a nebo vypatlaná
nika00 Já tedy nevím - oni ty chlupy strašně zkreslují ale podle hlavy bych neřekla že jste jemný typ, ovšem zase ne nic mohutného - tipuju tak střed. A navíc nevím jak je na té fotce stará?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 09:43
- Nahlásit
Vlasta
no ta fotka je 2008 a je ji 7
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 09:47
- Nahlásit
nika00
Vypadá na střední kostru,fenčí hlavu,hodně chlupů,takže působí mohutněji,než asi ve skutečnosti je¨.
Vlasta
zapařená - no to je taky drsné
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:32
- Nahlásit
Zuzana T
To jsem pochytila na Moravě u koňských přátel ale už to zdomácnělo i u nás v práci i v podobě zapařenců zapařených a ještě pár slov, které tady nebudu publikovat...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 13:42
- Nahlásit
Když jsme u té váhy, čím krmíte?? Já malé dávám Hill´s, co si o tom myslíte?? Doufám, že nevyhazuju peníze zbytečně...
Ovčandu krmím Royal Caninem a zatím jsme s obojím spokojený. Hlavně teda u ovčandy, protože jsem pět let sháněla granule, které by žrala... A konečně jsem je našla.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 14:06
- Nahlásit
bilksa
Když jste všechny holky spokojený,tak to neměň.
Já nyní krmím Cathy - First Mate senior holistic a Lexy Fish4dog salmon.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 14:11
- Nahlásit
bilksa
Já oba Pro - planem - malého štěněčím pro robustní plemena a velkého hypoalergenním jehněčím a nebo lososem - on je totiž "jiný" - má asi všchny známé problémy,mimo jiné i s alergií na NĚCO, nějak jsem nezjišťovala na co, ale ten Pro-plan mu vyhovuje. Je to docela drahé ale nyní jsem přišla na to, že Pro-plan má chovatelské slevy a platí i pro moji variantu - 2 psy s PP - tak jsem se tam přihlásila - prý tam jsou dost velké slevy tak uvidím...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 14:20 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
JJ chovatelka je levnější a je nebo bývala po 20 kg.Já Cathy krmila také od štěněte proplankou - jehně ,kuře losos - střídačka od 4 roku vždy ,když nebyla březí nebo nekojila, proplankou Light jehně.Teď mi byl z Pesshopu doporučen a i odjinud jsem měla dobré reference na Firstmate.Krmila jsem s tím i Lexy/ štěněčí jehně/,ale teď už skrmuji 2 pytel Fish 4 dog losos- je super,ale drahý,tedy drahé jsou oba druhy Cathy ta holis.seniorka bezvadně sedla a dokonce i zhubla.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 15:04
- Nahlásit
ja fenuli krmim krmim fitminem light a hafouna trainer hypoalergenni
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 15:56
- Nahlásit
Já Hill´sky kupuju taky jako pro chovatele - po 18kg a stojí to stejně, jako někde 15kg, tak se to vyplatí. A ještě bývají různý dárky.
|
Bara85
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 15:57
- Nahlásit
Ahojky holky, já krmím K9 Performance - přecejen toho pohybu mají holky docela dost a taky spokojenost..Jako štěňata jsem krmila Annie Royalem a Dixi Hillsem...Jen je to poměrně drahý a ta K9 nám vyhovuje, holky maj pěkný bobky a vůbec jsou aktivní a vypadají dobře..
Tady jsou cácorky pohromadě i se mnou :
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 16:26
- Nahlásit
Krásná fotka!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 17:42
- Nahlásit
Jo ta fotka je boží...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 17:45
- Nahlásit
Bara85
bilksa
Vlasta
Holky,prosím,vysvětlete mi,jak se sem dávají fotky.Už mi to někdo psal,ale já to zapomněla.Díky
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 17:52
- Nahlásit
Zuzana T Ještě jsem sem nedala ani jednu - ze stejného důvodu - neumím to
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 18:00
- Nahlásit
Bara85