Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 19:04
- Nahlásit

Čauec,ano ano byla jsme na honu-- super den.Sluníčko svítilo,mráz hodně štípal jen po ránu,pak bylo nádherně.Střelců hodně,ne moc šikovných,takže devět jich skolilo jen 420 ks.Pejsků bylo dost,takže jsme se Cathy nijak zvlášť neutahaly.Dneska okolo nás pořád lítala vysoká a dokonce dvě bandy divočáků - naštěstí ne okolo mě!

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 19:07
- Nahlásit

Ahojky!! Teda, vy si užíváte!!! Doufám, že se nám taky povede se takhle někde uchytit...

A co dělala Lexy, ta odpočívala doma??

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 19:13
- Nahlásit

Zuzana T
Muzu se OT optat, do kdy trvaji hony?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 19:15
- Nahlásit

bilksa
JJ ,ta byla uražená doma- teď už je ale zase naše mazlivka u mých nohou.

Týýýý jo,Brigitka porodila 13 štěňat - no nazdar,to si Martina mákne.Jestli se Darcy také tak " okotí" tak potěž koště...Ale samo,přejeme mamce i miminům jen zdravíčko,štěstíčko.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 19:16
- Nahlásit

Fifi
Poplatné kromě neděle do 19.1.,pak do 24.1 hony LZ- LČR a pak personální sháňka dle potřeby.

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 19:22
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to se nedivým, že byla uražená - Brita byla v neděli na cvičáku a Charlotte zůstala doma, protože má zraněnou tu tlapku a byla pěkně naštvaná....

13 štěňat - to je mazec...

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 19:23
- Nahlásit

Zuzana T
Dik, takze tak nejak do konce ledna nejvetsi vlny? Ptam se kvuli tomu, ze se u nas pomalu bojim vylezt se psem na pole, porad to tu praska..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 19:26
- Nahlásit

Fifi
Joj ,tak to jsme tě nepochopila - tohle nejsou hony mysliveckých spolků - ty už skončili v půlce prosince,tohle jsou hony v bažantnici a tam je normálně vstup zakázaný.Tak že jestli venčíš na normálním poli,tak můžeš akorát narazit na naháňky divočáků -ti se střílejí takřka celoročně.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 19:29
- Nahlásit

Zuzana T
Aha, jsem se blbe vyjadrila, nicmene diky i tak.

A pekna uroda u Martiny.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 19:33
- Nahlásit

Zuzana T No to je krásné - máme 13 polobráchů. Nevěděla jsem to.

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 19:35
- Nahlásit

13 už je pěknej počet - Charlotte je z devíti štěňat a i tak to byl zážitek, když jsem tam jezdila.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 19:44
- Nahlásit

Zuzana T A kolik je kluků a kolik holek?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 19:46
- Nahlásit

Vlasta
8 fen a 5 kluků
bilksa
tohle je děsný počet,pro fenu i chovatelku dost náročné všechny zdázně odchovat.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 19:47
- Nahlásit

Zuzana T Už to má na stránkách.

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 19:50
- Nahlásit

To věřím, hodně se mě lidi ptají, jestli bude mít Charlotte někdy štěňátka, tak vždycky říkám, že nevím, protože bych se právě tohodle bála, abych je dobře odchovala a hlavně jim našla hodný páníčky, protože to je v dnešní době taky dost problém...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 20:15
- Nahlásit

bilksa
no jednoduché to není,ale nezapomenutelné..

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 20:19
- Nahlásit

To věřím... Asi bych se s těma malinkýma šmudlíkama těžkou loučila...

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 20:20
- Nahlásit

Na stránkách jsem četla, že čekají každým dnem ještě jeden vrh , tak to už aby si najali chůvu..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 20:22
- Nahlásit

bilksa
JJ,nakryli obě feny a ony potvory obě zabřezly

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 20:31
- Nahlásit

Tak to budou mít co dělat... To bude zážitek!!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 20:35
- Nahlásit

bilksa
Martina i její muž jsou veterináři a mají i prostory k odchovu,ale nezávidím jim.Můj poslední vrh - 6 kousků - byl ideál.

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Led 2009 20:47
- Nahlásit

Tak alespoň tak, ale i tak....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 07:32
- Nahlásit

Ahojte, u nás je -10°C a padá jemné ledové cosi - fuj,fuj,fuj. Podle předpovědi by to mělo vydržet až do února a tak se docela "těším" na brzy ranní cestu do Brna - doufám, že se bude někde válet kamion a tak. Zuzko v kolik je ideální být na tom výstavišti? Mě normálně cesta do Brna od nás trvá 2,5 hodiny - pokud jede Praha, ale nechám si rezervu alespoň na celkem 4 hodiny. Takže pokud v 8 v Brně tak pro mě to je ve 4 ráno vyjet ale vstávat před 3 hodinou - než se proberu a ještě musím naložit kámošku s dalšíma psama.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 07:52
- Nahlásit

Vlasta
No to je krásné - máme 13 polobráchů.

Když se narodí jeden vrh štěňat od jedněch a týchž rodičů, tak jsou to sesty a bráchové a pak když se zase narodí o něco později od těch samých rodičů, tak jsou to už polobráchové a polosestry???

Jsem nevěděla, že mám polosestru, je totiž z jiného vrhu

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 07:58
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Já nevím jestli je to tak správně, ale pokud je to od stejné matky a jiného otce(když se to vezme jako u lidí) jsou to nevlastní sourozenci - polobráchové pro mě - je to nějaký problém?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 08:25
- Nahlásit

Vlasta
- je to nějaký problém?

Ode mě v tom nebyl zlý úmysl ani rejpání!

Myslela jsem, štěňata od stejných rodičů - jeden vrh a štěňata od stejných rodičů další vrh.. jestli se ty dva vrhy budou nazývat polo nebo normálně sestry a bráchové?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 08:53
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Podle lidí by to byli bratři ( pokud oba rodiče jsou stejní). U koní se to nazývá stejně - pokud má stejná kobyla druhé hříbě se stejným hřebcem je to pravý brácha a pokud s jiným hřebcem je to polobratr. Hodně se toto názvosloví používá v případě, že je jedno z těch hříbat hodně úspěšné. U psů je možná trochu jiné to, že mají více štěňat na jeden vrh, než koně - ti většinou rodí jedináčky.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 08:56
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Ale to nejsou stejní rodičové- matka stejná,otec jiný - takže polo.....
Vlasta
No zrovna včera jsem se bavila s kamarádkou chovatelkou,že tam pojedeme hodně brzy,abychom tam byly alespoň hodinu,hodinu a půl před začátkem .Vzhledem k tomu,že budou oba dny všechny FCI skupiny,tak to bude mraky lidí,aut a psů.Chceme mít psiska v klidu umístěný u kruhu.

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 09:01
- Nahlásit

Ahoj!! U nás je minus sedm a zataženo. Já právě odjíždím do školy, tak doufám, že to nebude klouzat...

Jinak já s těma bráchama to nazývám stejně - když má někdo stejnou mámu nebo tátu, tak je to polobrácha a poloségra, když jsou oba rodiče stejní, tak brácha a ségra.

Jinak s tím Brnem se děsím už teď - budete to dobrý masakr... Taky budeme muset vyjíždět hooodně brzo. To se zase Charlotte bude tvářit...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 09:14
- Nahlásit

Zuzana T
já jsem mluvila o stejných rodičích (ne o vašich štěňatech), byl to všeobecný dotaz.. Díky

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání