| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 11:58
- Nahlásit
Tak to jo. My jezdíme bez navigace, tak to bude sranda..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 11:59
- Nahlásit
Vlasta
Pokud nebudete mít kamion protisměrně v levém pruhu dálnice,jako my v sobotu a i jinak bude dálnice v klidu,tak největší problém bude vjezd na výstaviště.Snad budou dost chytří na to,aby jich otevřeli více.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:08
- Nahlásit
To jo, přítel byl 9. taky v Brně a ráno se před nim srazili dva náklaďáky a po dálnici běhali prasata - on ještě projel, a pak dálnici uzavřeli.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:39
- Nahlásit
NO právě, na té D1 je to pro mě 90 min.pekelného soustředění abych se stačila případně vyhnout i těm střelcům, co kvůli nim pak dálnice stojí. Jo a u toho vjezdu to doufám zvládnou - snad nésó ti brňáci tak blbí, aby jim to nedošlo k čemu se schyluje....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 13:01
- Nahlásit
Taky doufám. No budeme to muset nějak zvládnout.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 13:19
- Nahlásit
Zuzana T
Prosím tě, mám Charlotte před střiháním umýt?? A jak dlouho?? Asi ne hned, to by se těžko střihala, ne??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 14:04
- Nahlásit
bilksa
Tak dva dny před stříháním,aby si srst pěkně lehla- nezůstala otevřená.Už jsi domluvená nu těch Chlupaťáků?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 14:50 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Zuzko četla jsi na Zlatém retrieverovi, že Fíček byl 2. ve skupině na šampionu šampionů? To je krásné... Fík se mi moc líbí.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 15:02 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
No četla - byl tam jedinej golden.Mě se tato soutěž nelíbí,ale to je povídání delší a nechci brát iluze začínajícim výstavníkům.
Fík je elegantní,pro mě příliš malý pes,já mám ráda rozdíl mezi samcem a fenou - ale to je můj soukromý názor.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 15:09
- Nahlásit
Zuzana T
Já jsem taky od známé co tam byla s holandským ovčákem slyšela že to je celé hrůza a že už tam nikdy nepojede. Ale zase když to celé Fík prostál a ještě si odnesl ocenění tak mu to přeju. Mají doma Greenovu sestru tak jsme se párkrát viděli na výstavě - víš já jak moc nikoho z retrieverářů neznám tak mám radost když někde uspějě ten co ho alespoň trochu znám - asi blbé, ale je to tak....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 15:25
- Nahlásit
Zuzana T
Díky, jedem stříhat v sobotu a nakonec jsem se domluvila s chovatelkou.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 15:26
- Nahlásit
Vlasta
Ale jo,jen drž palce známým,to je dobře.
Prostě to není můj šálek kávy.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 16:10
- Nahlásit
Vlasta
bilksa
Kdyby vás zajímaly OVVR v půlce května - tak tady www.odtrijasanu.cz nebo v novinkách www.kchls.cz
jsou propozice a přihláška na třídenní pobyt ve SV.Kateřině,zakončený OVVR.P.Stránský je prima výcvikář,můžu jen doporučit.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 16:33
- Nahlásit
Zuzana T
Ach jo, to je v týdnu.... Já mám ve škole jen 3 absence za semestr, takže se těžko dostávám pryč...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 17:16
- Nahlásit
bilksa
aha,vždycky dělal patek až neděli.
V létě mají tři pobyty Libošovská blata,to je také u vás na jihu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 17:40
- Nahlásit
Zuzana T Já bych prosila něco na severu ne to si dělám srandu....ale dívala jsem se, že můžu jet jenom na OVVR a nemusím být na tom pobytě. Výcvik jako takový taky není zadara tak bych chtěla přijet,vidět a zvítězit
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 17:44
- Nahlásit
Vlasta
No vždyť to je skoro sever - blízko Nové Paky.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 18:31
- Nahlásit
Zuzana T Já jsem se dívala - je tam Trutnov a to jsou už Východní Čechy myslím. Turnov je ten blízko nás. A možná ještě budu ráda když si zaplatím ty OVVR i s výcvikem - příští sobotu jedeme na stříhání a zacvičit si do rodné chovatelské stanice, tak uvidíme jestli nám Brigittka řekne, že si tedy moooooooc fandíme a nic neumíme
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:06
- Nahlásit
To mi povídej!! My stále bojujeme s držením aportu - nosí krásně, jen to předávání!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:25
- Nahlásit
Vlasta
je tak to uvidíš mrňata!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:33
- Nahlásit
Zuzana T No jo, už se těším. Pamatuju jak jsem se jezdila dívat na Greena - tedy ne na něho ale na všechny, byli kouzelní. Napřed jsem byla ráda že je dost kluků a že budu mít na výběr, pak jsme to zúžily na dva a stejně jsem se nemohla rozhodnout kterého - bylo to fajn to těšení až bude doma štěňátko. A to jsem si ho musela doma dlouhu vybojovávat, manžel po tom co jsme prožili se starším psem a hlavně po tom kolik to stálo peněz nechtěl o druhém psovi ani slyšet.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:43
- Nahlásit
Vlasta
Tak to si dovedu představit.U nás pomohlo to,že jsem vzala zpět roční Bonnu/ můj odchov/.Než jsem jí našla patřičný domov,tak byla u nás asi 2 měsíce.Moc jsme si na ní zvykli a hlavně Cathy úplně ožila.Když odešla bylo smutno nám a nejvíce Cathy.Tahle příhoda uspíšila naše rozhodnutí - vzít si další fenku.No a pak mi poslala chovatelka obrázky Lexy a sourozenců a bylo rozhodnuto!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:57
- Nahlásit
Zuzana T To je hrozné že když si někdo pořídí štěně a pak ho dá pryč - jen tak - nikdy bych to neudělala. Máti mě přemlouvala ať jí dám Kejsiho k ní na barák, že je tam sama, ale i když jí je nechávám hlídat když někam jedeme, nikdy bych mu to neudělala, myslím, že je na nás zvyklý a i když by se neměl špatně a viděla bych ho často, prostě ne - to je můj pes. Máti jsem řekla že jí seženu klidně jiného ale jeho nedám. Je fakt, že jak se říká nikdy neříkej nikdy, ale to nevím co by se muselo stát abych je dala někomu jinému.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:04
- Nahlásit
Vlasta
Buď ráda,že máš psa,nebudeš muset řešit občas svízelné problémy s odchovy.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:05
- Nahlásit
Tak u nás to bylo se štěňátkem zajímavý - naši nechtěli o psovi ani slyšet - ovčanda jsme si brali jen na léto, a pak bydlela u babičky u baráku a my v paneláku a naši se toho nechtěli vzdát. Tak jsem jim ráno řekla, že si odpoledne jedu pro štěňátko... No dvě hodiny byl velký řev, pak se uklidnili a teď bydlíme v chalupě a máme tu obě holky a naši na ně nedají dopustit.
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:30
- Nahlásit
Dívala jsem se na výsledky šampiona šampionů... to je celkem ostuda, jenom jeden zlatý retrívr... i flatů tam bylo víc ! Jeden zlaťák... to tam byl i jeden čechohorák
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:41
- Nahlásit
Zuzana TJo to jsem ráda a cením si chovatelů, kteří řeší svoje odchovy jaksi doživotně. Mám taky ve smlouvě že chovatelka má předkupní právo pokud bych dávala Greena pryč a že mi ho může odebrat pokud bych se nestarala -vůbec jsem s tím neměla problém, protože o něčem takovém jsem neuvažovala.bilksa to já jsem to chtěla mít předem posvěcené a dohodnuté, nechtěla jsem se kvůli štěněti dohadovat. Moje kámoška když měla vrh labradorů tak měla paní, která si kupovala štěně bez vědomí manžela a druhý den po odběru jí ho přijela s pláčem vrátit, že je manžel vyhodil oba. Tedy ne že bych čekala toto u nás, ale raději jsem trucovala a vyjednávala. Nakonec jsem měla pod stromkem - ale už asi rok předtím než se Green narodil - mimo jiných dárků "povolenku" na štěně. Asi by mi ho i koupil, ale to jsem tedy nedopustila, chtěla jsem si vybrat sama.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:59
- Nahlásit
Vlasta
povolenka na štěně - to je hezký
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 21:11
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
a příště budou dva čechohoráci,co???
No, taky bych čekala zlaťáků víc...ale celá ta soutěž je podivná
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 21:14
- Nahlásit
Lucie od Arta
Udělali z toho šaškárnu - myslím,že většina chovatelů o to zájem nemá.
|