Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 08:52
- Nahlásit

Vlasta
Jo jo, pamatuju si. I když jméno ne. Děkujeme za gratulace.

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 09:59
- Nahlásit

Marie Šustová
Gratulujeme k budoucím miminkům!! Ať to všechno dobře dopadne!!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 11:37
- Nahlásit

Dneska tady není Zuzka a nějak to umírá. Já makám až se ze mě kouří, ale stejně si neodpustím občas nakouknout. A to nám v práci sledují užívání internetu - ale možná budou rádi, že alspoň nechodím an erotické stránky - ty stejně asi máme zablokované

Bara85
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 12:39
- Nahlásit

Ahojda holky..Tak mam konečně chvilku se sem zase dostat...Dneska mám volno, ale od rána prší a je hnusně, že by psa nevyhnal...Já budu muset jet ke koním, takže holky přijedou jak jedna velká bahnitá koule...Hlavně Annie, ta je vždycky jak prase...

Jinak řešim příští víkend..Chceme jet na hory a já bych chtěla vzít pesany s sebou..Jenže, co s nima, když půjdeme lyžovat??Šli by jsme tak na tři hoďky..V pensionu je nechat nemůžu, Dixina by to tam zbourala, takže jedině mě napadlo je nechat v autě, na to jsou zvyklý...Ale zase si řikám, jestli tam Dixe nebude zima..Annie by to tam zvládla v pohodě, už není taková zima..Tak nevim, jak by jste to vyřešili vy??Jako při nejhorším je můžu nechat doma, ale je to škoda, když můžeme udělat nějakej pěknej výlet po horách, aby byli doma na gauči..

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 12:55
- Nahlásit

Bara85
No já bych holky nechávala na penzionu, ale když nemůžeš, tak je to blbý... V tom autě to taky není moc dobrý, to musíš vědět ty...

Bara85
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:04
- Nahlásit

No právě...Já bych je tam taky nechala, ale u Dixi člověk nikdy neví..Ona je 10x hodná a pak najednou vyvádí, jak blázen..Navíc, když by chodili lidi po chodbě..To ne, to nemůžu dopustit...
No, možná že necham Dixu našim a Annie si vezmu s sebou, ta by to napokoji sama zvládla..V autě jsou zvyklý, když jezdíme cvičit nebo je někde náhodou potřeba, tak Annie si tam v klidu lehne a spí..No, uvidíme..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:19
- Nahlásit

Bara85
A nechat ji na pokoji v kenelce? To auto je blbé - je tam zima jak hrom, navíc se jim zarosí vlhkostí okna a bude ještě větší kosa.

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:58
- Nahlásit

To je fakt, co ji nechat na pokoji v boudičce?? To by mohla zvládnout.

Bara85
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 18:04
- Nahlásit

problém je, že nemám boudičku..

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 18:49
- Nahlásit

Bara85
Tak to je blbý...

Dneska už jsem totálně hotová - od rána do večera sedím u biologie a stejně mi to neleze do hlavy...

Bara85
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 19:05
- Nahlásit

no, mohla bych si jí půjčit, ale nevím, když na ní není Annie zvyklá, jak by to snášela být tam cca 4 hodiny zavřená...

Já jsem taky total hotová...Od 13ti do 18ti jsem lítala venku v tý zimě u koní, z toho dvě hodiny jezdit..No, nějak mě to v tom mrazu vyčerpává..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 19:34
- Nahlásit

Čus bus ,já jsem zpět
Bara85
My jezdíme s čubinami všude - hory,moře,apod a holky se chovají způsobně - zatím....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 20:05
- Nahlásit

Zuzana T Zase byl hon?

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 20:06
- Nahlásit

U nás učení na boudičku probíhá stále stejně - Charlotte když tam nemusí, tak tam nejde...

Bara85
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 20:27
- Nahlásit

Zuzana T
Takže na horách je necháváte v pensionu na pokoji??Já se bojím, aby mi pak nevolali na sjezdovku, že tam psi vyvádí a mam si pro ně přijet...Navíc jsou to rodičů známý, tak abych jim nedělala ostudu...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 21:21
- Nahlásit

Vlasta
nene výlet za hranice,upřesním později.
Bara85
jj jsou na pokoji

Bara85
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 21:42
- Nahlásit

Zuzana T
nj, tak my uvidíme, ještě to prodiskutujeme a snad to nějak dopadne..
Každopádně díky za rady..
Dobrou noc, jdu spát, mám toho nějak dost..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 07:29
- Nahlásit

V práci všichni po svátkách drží diety - tak jsem se vedena stádovým pudem přidala - jím všechno ,ale jenom do 5000KJ. Že bych to vydržela nějakou delší dobu nevidím dobře, protože jsem hladová a vzteklá. Já jsem předtím musela jíst snad 15 tis. KJ - těch 5 tis. je strááááášně málo jídla. Tak jsem ve stresu nejen z práce ,ale i z hladu, ach jo...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 07:46
- Nahlásit

Vlasta
No já mám 5 kg navíc - přestala jsem brát hormon.lečbu / to víš baba na prahu přechodu/ a hned jsem začala nabírat.Bohužel,drastické hladovění nesnesu ,jednak nemám moc vůli a také mi z hladu startuje migroška,no a také mám vonící kuchyni za zadkem.Snažím se jíst vícekrát denně malinké porce- zatím žádný výsledek
Jdu na poradu,čus v poledne.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 08:01
- Nahlásit

Zuzana T
To není možné jak podobné potíže máme - ze stejného důvodu jsem přibrala taky cca 5 kg(vše se mi usadilo na břiše!!! a pozvolna během cca 1,5 roku) - i když homeopatka co k ní chodím mi říkala, že mám kliku, že zná ženy co poté přibraly i 20kg mě to moc netěší. Tedy vadí mi to, ale zase ne tak, abych se kvůli tomu věšela.. ale když tedy všichni okolo počítají ty KJ, tak jsem si říkala zkusím to - uvidím.

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 08:13
- Nahlásit

Zuzana T
Já jsem taky přibrala a taky jenom na břiše. Musím to do jara shodit. JINAK DOUFÁM, ŽE VÝLET DOPADL DOBŘE A ŽE SE VŠE PODAŘILO, TAK JAK MÁ

Bara85
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 09:46
- Nahlásit

Přeji pěkné dopoledne..
Tak to já jsem za poslední dva roky vztahu s bývalým přítelem nabrala, díky jeho průšvihům, kdy jsem byla v podstatě nepřetržitě ve strašnym stresu, téměř dvacet kilo..Takže jsem byla opravdu "pěkná"..Pak jsem byla rok a půl sama, ale opět v permanentním stresu z chlapů obecně (že zůstanu sama, že už žádnýho nechci - bejvalej mě totiž opravdu drtil a strašně jsem se jakýhokoli dalšího vztahu bála a nakonec i z toho, že ty zatracený kila nejdou dolů)..No a pak jsem se před půl rokem zamilovala, všechno hodila za hlavu a přestala to řešit...S přítelem jsem začala bejt zase v pohodě a za 4 měsíce bylo 10 kilo dole..Na tom zatim sem už druhý měsíc, ale snažim se, aby to šlo dolů ještě o těch 10..a věřim, že to půjde..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 10:09
- Nahlásit

Závidím chlapům, že tyto problémy nemají - mám doma 3 a jsou podvyživení- sakra. Jak se domýšlím z významného mrkání v textu paní Šustové Zuzčin výlet má něco společného se zahraničním krytím ne???

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 10:12
- Nahlásit

Bara85
Ne že bych to myslela nějak ublíženě a nebo zle, ale časem zjistíš, že ty chlapi za to fakt nestojí!!!!!!! I v práci máme takové kolegyně - ty naopak ze stejných důvodů jak píšeš maximálně shodily. Ovšem každý je jiný a já bych byla přesně ten případ co ty - když už nemám žádnou radost tak se alespoň najím

Bara85
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 10:25
- Nahlásit

Vlasta
Já vím, že mi za to ten chlap nestál a divim se, že jsem ten stres vydržela tak dlouho..Jenže já furt věřila, že to bude lepší, že se to vyřeší a bude klid..Nebylo a nevyřešilo, spíš to šlo víc a víc do háje...Dneska bych se nerozmýšlela a šla pryč hned, jak to začalo...
Ale nic takovýho řešit momentálně nemusim a doufám, že nebudu muset..Tamto byl opravdu extrém...
Právě, že já když jsem ve stresu, tak přibírám snad ze vzduchu..Není to ani tak o tom, že bych se nějak přecpávala nebo se přestala hejbat..To snad ani u těch koní nejde, ale prostě to tělo reaguje nějak jinak...

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 10:39
- Nahlásit

Ahojky!! Tak já s váhou naštěstí problémy moc nemám. Než jsem začala chodit se svým přítelem, tak jsem teda byla fakt hubená - měla jsem 47kg (ale mám jen 161cm), pak mě naučil přítel jíst alespoň malý večeře a tak jsem se dostala na nějakých 54kg a tam jsem pořád a vyhovuje mi to. Dřív jsem byla pořád nemocná, nic jsem nevydržela, tak teď je tohle lepší.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 10:59
- Nahlásit

bilksa
Tak já jsem váhu neřešila do takových 40 let - ani po dětech - teď si říkám, že už to asi lepší nebude nebo co?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 11:02
- Nahlásit

Pořád nakukuju jestli už není k dispozici rozdělení kruhů na Brno, abych věděla jestli tam budu v mladých s dalšíma 50 a nebo jenom 40 psama a stále nic....

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 11:44
- Nahlásit

Vlasta
Kruhy budou příští týden.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 11:52
- Nahlásit

Marie Šustová
To už snad nevydržím.... Ne fakt jsem napjatá na počty psů ve třídách - jestli to bude tak hrozné jak se čeká.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání