Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 10:00
- Nahlásit

Tak sestřenka dělá na hlavní poště v Budějovicích a tam je to super - všechny přepážky otevřený, balíky nosí taky dobře. Ale tady v Třeboni by o Eurogiro určitě nic nevěděli, to znám...

Bara85
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 11:03
- Nahlásit

Ahojky holky, tak mam konečně volno..
Teď tři dny skoro v kuse v práci, to je vždycky děs..Ty lidi mě už tak lezou krkem, pořád samý blbý dotazy, ale poradit si nenechají...
Nejvíc mě dostala šlečna, co si šla koupit ostnáč na ani ne roční štěndo goldena..Že prý chodí ven on s ní a ne ona s ním..No, vyprávět jí něco o výchově nemělo smysl, ale měla jsem sto chutí jí ten ostnáč nasadit na krk...Ach jo..Proč si ty lidi ty chudáčky pejsky pořizují, když na ně pak nemají???

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 11:06
- Nahlásit

Bara85
To mi povídej!! Když mi přijde někdo na cvičák a já se první ptám, jak to mají s přivoláním a on mi řekne, že psa vůbec z vodítka nepouští, tak bych ho taky nejradši přivázala na provaz, ať si to zkusí!!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 11:16
- Nahlásit

Bara85
Ty pracuje někde v obchodě s pejsčími potřebami?

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 11:21
- Nahlásit

Potřebuju poradit, vyhrála jsem v internetovém obchodě nákup za 500,-Kč zdarma a chci koupit Charlotte náhubek, akorát nevím jakou velikost...
č.1 – 14,5 cm
č.2 – 17,5 cm
č.3 – 20 cm
č.4 – 22 cm
č.5 – 26 cm
č.6 – 31 cm
č.7 – 35 cm

Bara85
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 11:25
- Nahlásit

Zuzana T
Jj, pracuju.. V Rudný u Prahy..Myslim, že jsme docela vyhlášený..Ovšem asi ne tak u pejskařů, jako u teraristů..
bilksa
Takhle z hlavy ti neporadim, o jakej se jedná??O plastovej předpokládám??Ty mají takovýhle číslování...Já mam teda kovovej a nevyměnila bych ho ani za nic..Plastový jsou moc "mělký" a pesan v nich v létě pořádně neotevře pusu, to v tom kovovym jí otevře poměrně hodně...

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 11:28
- Nahlásit

Aha, takže kovový je lepší, jo?? Já to chci jen do buse, nebo do vlaku. Kovový má ovčanda a jsem s ním spokojená.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 11:30
- Nahlásit

Jo souhlasím s Barou - mám na psa kovový - typ německý ovčák fena a sedí perfektně ( akorát ho nepoužívám). Plastové jsem měla 3 - všechny nanic a ani v jednom nemůže pes otevřít tlamu na dýchání jako v tom kovovém

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 11:30
- Nahlásit

Bara85
takže tam máte i hady a podobnou haveť?
Já používám ,tedy opravdu sporadicky,látkový náhubek.Cathy ho měla všehovšudy asi 5x v dopr.prostředku,malá ještě nikdy.

Bara85
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 11:31
- Nahlásit

bilksa
Já bych do plasťáku nešla...Je prostě úzký a málokterýmu pesovi sedí..Kovový mají tu výhodu, že jsou doopravdy prostorný..Nevýhoda je, že je nestrčís jen tak do kapsy, nejsou tak skladný..
My máme kovový i na Dixinku, což je relativně prcek, a i když se mi lidi skoro smějou, že mam na takovýho prcka košík kovovej jak na pitbula, tak bych ho nevyměnila..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 11:32
- Nahlásit

Zuzana T
Ten látkový jaký používají veterináři aby je pes nekousnul? V tom ale nemůže dýchat ne?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 11:34
- Nahlásit

Bara85
A bereš si psi do práce? To je můj sen - najít dobře placené zaměstnání kam by se mnou mohli i psi - stále zůstávám u snění.....

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 11:37
- Nahlásit

Tak asi zvolím nějaký kovový.

Bara85
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 11:47
- Nahlásit

Zuzana T
Jasně, to hlavně..Hady, pavouky, všelijaký ještěrky, opičku...Vlasta
V látkovým opravdu pes nemů§že skoro dýchat..Je to jen na malou chvilku..
Jinak holky do práce neberu..Dřív, když jsem dělal ve zveráku v Praze, tak to šlo, protože to byl malinkej kráme..Tohle je krám opravdu velikej a hodně se tam naběham a neměla bych je kam dát...Kdybych si je nutně potřebovala vzít, tak by to šéfovi nevadilo, ale je lepší, když jsou doma..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 11:50
- Nahlásit

Bara85
Se někdy v Rudný zastavím - jezdím tam služebně k Cajthamlovi do Chýně - to je kousek.... vám tam ty hady okouknu.

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 12:00
- Nahlásit

Brrr, tak hadi jsou jediný zvířátka, které nemusí... Mám z nich fóbii, ale ostatní zvířátka mi nevadí.

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 12:12
- Nahlásit

Tak jsem si pocvičila na ságo a teď jdu žehlit - mám tu devět přítelových košil...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 12:14
- Nahlásit

bilksa
KOšile nesnáším i když jsou většinou moje! Celé žehlení nemám ráda a to žehlím pravidelně v neděli dopoledne při vaření. Jinak bych se nedonutila.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 12:20
- Nahlásit

já žehlím zásadně v úterý nebo čtvrtek u seriálu Růžovka - to je nenáročné na hlavu a alespoň mi otravné žehlení lépe uteče.
Bara85
Tak já tedy hady nemusím vůbec,skoro ani vidět.Já jsem na ty čtyřnohý chlupatý zvířátka.

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 12:25
- Nahlásit

Mně celkově žehlení nijak nevadí, většinou koukám na nějakou kriminálku, tak mi to rychle uteče, ale teď byl přítel furt někde hrát, takže se ty košile nějak nakupily...

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 14:06
- Nahlásit

Zdravím všechny.
Zuzko, březnová Nitra byla vždy jako Národka.
Jinak ke studené vodě. Pokud je po vykoupání pes v pohybu, tak mu studená voda nevadí. Taky nemám 100% otužilce, ale pokud chtějí jít do vody, jdou.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 14:07
- Nahlásit

Kam se chystáte o víkendu? Mě čeká návštěva maminky u ní na baráku. Ale má to jednu výhodu - psi budou moci lítat po zahradě.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 14:13
- Nahlásit

Marie Šustová
Jo to mě taky psi do vody vlezou když jdeme okolo, ale nejdou plavat, max. si namočí břicho a při nácviku na OVVR bych ho vlastně na povel nahnala do ledové vody - no jo vlastně k Vám jsem se chstala na OVVR

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 14:22
- Nahlásit

Vlasta
V březnu už ledová voda nebude. Rybník je dobrý. Hned z kraje je dost hluboký a tak psi většinou nekraví.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 14:39
- Nahlásit

Marie Šustová
Ještě uvidím jak na tom budeme, chci to mít za sebou, ale nechci tam jít s tím že to možná vyjde, potřebuju to mít pod kontrolou.... asi i proto, že to budou moje úplně první zkoušky, tak z toho budu

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 14:53
- Nahlásit

Vlasta
Můžete přijet na nácviky. Termíny jsou na URL

Bara85
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 14:58
- Nahlásit

Vlasta
Heh, první OVVRka jsem čubě totál zkazila, sice je udělala, ale ve II.ceně, i když dávno měla na to je vyhrát..Pak jsem se nechala ukecat a zkusila je podruhý a ty už jsme vyhráli..
Náhodou na Zahradiště se někdo nechystáte??

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 15:11
- Nahlásit

Bara85
Možná pojedu, byla jsem tam 2x na WT.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 15:55
- Nahlásit

Marie Šustová
Fakt,jen národka,tak to mám pomotané.

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 16:40
- Nahlásit

Tak u nás je to stejný - Charlotte vleze do vody po břicho a dál se jí nechce. Navíc o prázdinách plavala hrozně - strašně před sebou plácala tlapama, no ostuda...

Vlasta
U mě to bude stejný - taky půjdu na první zkoušky a jsem hroznej rychlík, takže občas zbytečně zmatkuju a chvátám...
Navíc ta moje šmudla pořád nechce držet aport!!!

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání