Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Bara85
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 21:43
- Nahlásit

Jé, já to myslela tak, že se prostě nejdřív vezmeme a pak budeme mít děti..
Zuzana T
K9 - performance

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 21:47
- Nahlásit

Bara85
Myslím,že by stálo zněnit značku.Potřebovala by nějakou superprémiovku a asi zátěžovou.
Můj jeden béčkový odchov krmili PROFORMANCE zátěž a byli s tím spokojení.Nezlob se,ale K9 nepatří mezi ty nej krmiva.

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 22:13
- Nahlásit

Bara85
Tak to jsme na tom podobně, taky bysme s přítelem nejdřív chtěli svatbu. Ale někdy si příroda poradí sama...
Každopádně bych ráda dostudovala, teda pokud udělám zkoušky...

Omlouvám se, že se dneska nezapojuji do debat, ale bohužel se musím šrotit. Už toho mám plný zuby...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 07:40
- Nahlásit

Bara85
Taky jsem zkraje krmila prvního psa K9, měl ale tisíc a jeden problém - mimo jiné s trávením, průjmy apod. a hlavně kvůli tomu jsem přešla na Pro - Plan - losos nebo jehně. A musím říct, že to hodně pomohlo a třeba ty průjmy úplně ustaly. A nejen to, bylo to vidět i na hovínách, těch výrazně ubylo. Malého krmím taky Pro-Planem zatím pro štěňata robustních plemen.

Bara85
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:18
- Nahlásit

Zuzana T
Vlasta
Já jsem krmila zhruba do roka a půl Royalem, ale pak jsem právě přešla na K9 a nemám pocit, že by se cokoli zhoršilo, bobky pěkný holky mají...Ono je to strašně diskutabilní, co se týče kvality jednotlivých značek, každý vám řekne něco jinýho..Nikde jsem nikdy nenašla žádnou studii, kde by se porovnával jednotlivé značky podle složení...Vidím to sama v krámě, každýmu psovi vyhovuje něco jinýho a někdy to nejsou jen ty nejvyhlášenější značky...
Čímž netvrdím, že nejsem ochotná zkusit změnu...Docela jsem pošilhávala po Nutramu a po tý nový Acaně..Nemáte s tímhle někdo zkušenost??
Na tu PROFORMANCI taky mrknu..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:19
- Nahlásit

Ach jo, zase mě chytá žravá nálada - včera jsem to doma nezvládla a odnesla to půlka Margotky a 3 povidlové buchty když jsem vrátila se psama z vycházky a dneska mě to stále drží. To se asi výsledků diety nikdy nedočkám

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:23
- Nahlásit

Včera jsem viděla na Aukru cenu na Pro-plan - pokud koupíš 2 15kg pytle tak jeden stojí 1250Kč - měli tam všechny druhy - myslela jsem, že mě raní, protože jsem si právě vyřídila chovatelské slevy- ale ani ty nejdou takto levné. To nemyslím jako propagaci značky, jenom jako musím vyjádřit názor, jak mě to pobouřilo.

Bara85
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:25
- Nahlásit

co si myslíte o tomhle složení???Podle mě to nevypadá zase tak špatně...

Procento bílkovin: 34.00 %
Procento tuku: 17.00 %
Druh obilniny: neobsahuje
Zdroj živočišných bílkovin: drůbež, ryba, vejce
Zdroj minerálních látek: anorganický, chelátová forma stopových prvků
Způsob konzervace: směs tokoferolů a extrakt z rozmarýnu
Věková kategorie: dospělý pes - běžná zátěž
Suroviny: dehydratované kuřecí maso (40%), červenohnědé brambory, vykostěné kuřecí maso, hrách, kuřecí tuk, vykostěný candát severoamerický, tykev, celá vejce, vojtěška setá, vykostěnný jezerní síh, kuřecí chrupavky, jablka, mrkev, mladé listy tuřínu, ekologicky pěstované mořské rostliny (chaluha, řasa měchýřnatá, mořská řasa Dulse), bobule jalovce obecného, brusinky, bobule oskeruše, černý rybíz, kořen anděliky lékařské, kořen čekanky, jetel luční, listy maliníku obecného, kořen smetánky lékařské, lístky máty peprné, květy měsíčku lékařského, květy heřmánku lékařského, rozmarýna lékařská, Lactobacillus acidophilus, Enterococcus faecium, vitamíny a minerály
Záv. dekl. znaky: vlhkost 10%, Nl 340g, tuk 170g, vláknina 35g, popel 70g/kg
Další: vápník 13g, fosfor 11g, Omega 3: 0,4%, Omega 6: 2,2%, glukosamin 800mg/kg, chondroitin 500mg/kg, bobule jalovce obecného 400mg/kg, kořen anděliky 400mg/kg, maliník 350mg/kg, smetánka 350mg/kg, máta 300mg/kg, měsíček 300mg/kg

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:48
- Nahlásit

Bara85
Já si nějak netroufám soudit, ale vypadá to dobře. Teď jsem se dívala va veveřácké stránky a Sven tam má výsledky DKK u odchovů - to je prostě boží, skoro všichni mají 0. Jsem zvědavá jak dopadneme my v květnu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:48
- Nahlásit

Bara85
To vypadá dobře ,už proro,že neobsahuje obiloviny.A hádala bych na nějaké holistické krmivo - copak to je?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 09:49
- Nahlásit

Vlasta
JJ můj milovaný Sveneček je ,co se týče rtg vyjímečný.Já mám po něm celý vrh nulový ve předu i vzadu.Arteziánky jsou na to stejně,že?

Bara85
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 10:17
- Nahlásit

VlastaZuzana T
Právě, mě se to líbí právě proto, že tam nejsou žádný obiloviny...
Je to Acana Prairie Harves Dog NEW..

Zuzana T
Artesiánky jsou zrentgenovaný 3 ze 4 a všechny mají DLK i DKK 0/0

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 10:24 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

Zuzana T
Ještě jsem se dívala na Svenovy fotky z mládí, je tam v 11 měsících - to my jsme mladší a nechci si fandit, ale myslím že mi taky z Greena roste pěkné zvíře. On tam v tom věku je taky ještě mírně nohatější a má menší hlavu - tedy můj názor - nemám za sebou léta praxe a nemám to v oku - to si jen tak lechtám naděje

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 10:39
- Nahlásit

Vlasta
Jo Sven byl dlouho nohatější a ještě to vypadalo hůř,když se otráveně v kruhu vyšponoval - on postoj nerad.Jedni angličtí rozhodčí mu předpověděli nej formu v 5ti letech - a měli pravdu.Prostě Dewmist,hlavně starších linii je pozdní,ale za to mají skvělé zdravotní výsledky v chovu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 10:41
- Nahlásit

Bara85
Hm tak až to vyzkoušíš,tak nám podáš referát.

Bara85
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 10:43
- Nahlásit

Zuzana T
Jasně, objednám to hned v práci..Uvidíme, jak to bude holkách šmakovat.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 10:44
- Nahlásit

Bara85
Nemáš news z rodné CHS? Tam se také chystali na štěňata,že?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 10:47
- Nahlásit

Zuzana T
No a přitom má Sven milion titulů. To jsem zvědavá co řekneš na Greena v Brně. No a hlavně jsem zvědavá na to, co napíšou rozhodčí

Bara85
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 10:53
- Nahlásit

Zuzana T
Zatim nic nevim, vim akorát, že byli u Wranka na krytí s Amálkou, ale jak to dopadlo netušim..

Bara85
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 10:54
- Nahlásit

A snad by letos měla mít i Erinka...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 11:53
- Nahlásit

Bara85
Aha,tak snad se podařilo.Dík

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 16:19
- Nahlásit

Ahojky!! Tak jsem dneska měla den blbec: ráno jsem vstala a šíleně mě něco řezalo v oku, tak jsem si zkusila nakapat od oka, pak mastičku a nic nepomohlo - musela jsem leťet na pohotovost do nemocnice... Měla jsem tam nějaký kamínek.

Pak jsem rychle přejela do školy, kde jsem dělal zkoušku ze stylistiky - byla to hrůza, takže vůbec nevím, jak to dopadlo. A teď pro změnu se musím jít učit, fakt skvělý...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 17:05
- Nahlásit

bilksa Ber to tak, že teď mákneš a pak z toho budeš celý život žít. Po střední škole jsem chtěla jít na veterinu a ani jsem to nezkusila, protože tam brali málokoho - dnes lituju a už nemám sil dělat VŠ třeba dálkově.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 17:24
- Nahlásit

bilksa
Nic si z toho nedělej,hlavně,že máš oko ošetřené.
Den blbec jsem měla i já a určitě spousty dalších lidí.

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 18:18
- Nahlásit

To je fakt, jo a ještě jsem zapoměla napsat, že když jsem jela do nemocnice, tak proti mě jel náklaďák jak blázen, odlítl od něj kamínek a mám cinknutý přední sklo...

Jinak kolem toho žrádla: krmím malou Hill´sem a stále dumám, jestli je to dobře. Nechci ji zbytečně ublížit žrádlem..

Bara85
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 18:27
- Nahlásit

bilksa
Tak co já jsem zase slyšela, tak Hill´s není zase tak úžasnej, jak se tváří být..
Jenže to se tvrdí skoro o každý značce..Já když se bavila s našim vetem, tak ten doporučuje Royal nebo Pro Plan...Ale taky to záleží hodně na tom, co sedne jakým pesovi..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 18:37
- Nahlásit

Bara85
ills má dobré spíše ty speciální diety - to dělá léta.Normální krmivo má spíše negativní odezvu.
Když byla Cathy malá krmila jsem jí Eukanubou,pak ji v roce najednou přestala žrát - podle mě se něco změnilo ve složení.Přešli jsme na PRO- Plan různé chutě a vydržela jsem u ní až do loňska.Vyzkoušela jsem a byla i spokojená s Pro pac jehně.Nyní jsem už u 4tého pytle Firstmate senior holistic a dobré.
Malá byla dovežena s granulemi Satisfaction,pak dostala Firstmate a teď mále 3tí pytel Fish4dog losos.

Bara85
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 18:42
- Nahlásit

Zuzana T
jj, Hill´s má dobrý diety..V normálních granulých je prý hodně sóji a skoro žádné maso...
Eukanuba přestěhovala svou výrobu z Holandska do Polska - je to cca 5 let a velmi se s kvalitou zhoršila..I tak má ale své zastánce i odpůrce..
Firstmate skoro neznám, ale rozhodně na to taky mrknu...
Jinak nemůžu dávat cokoli rybího, jelikož mi to holky nežerou...Ryby vařený taky ne..Jen kousíček, ale jako večeří bych je nepohostila

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 10:30
- Nahlásit

Ahoj!! Tak copak máte dneska v plánu?? Tady u nás je krásně, tak bych šla s holkama někam na výlet, ale musím dřepět u toho blbýho učení.. No musím to přežít, a pak zase relativně volno až do června.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 12:20
- Nahlásit

bilksa
Dneska obyčejné venčení spojené s delší prochajdou,zítra má starší poslední hon.

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání