Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Mathea
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 12:00
- Nahlásit

Bezte to radsi prodebatit do hospody

Pak se oklepejte

A bezte na peknou prochazku

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 12:12
- Nahlásit

Mathea
Máš pravdu

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 18:24
- Nahlásit

A nikde nikdo?????

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 18:31
- Nahlásit

nějak poklidný večer

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 18:47
- Nahlásit

Vlasta
Je tady téma " DKK v praxi" - přečti si příspěvky - velmi zajímavé a poučné.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 20:05
- Nahlásit

Zuzana T Jdu na to - poslala jsem Ti e-mailem krásné video jak liška loví myšku. Jinak u nás nálada pod psa - vysvědčení dle mého předpokladu "vyšlo"...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 20:15
- Nahlásit

Zuzana T To téma je dobré, my jsme na tom podobně a taky mi ortoped radil ten přiměřený pohyb a taky Alavisujeme - zvlášť teď přes zimu. Zmiňují tam Animalclinic v Praze - zrovna tam jsem si nechávala operovat Kejsu na ty lokty. Sice jsem tady někde četla, že tam zavinili smrt celého vrhu štěňat, ale já jsem tam byla navýsost spokojená a i když se jeden loket musel opakovat (rok po operaci se mu tam udělala kloubní myška)tak jsou tam skvělí - jak sestřičky tak doktor Hnízdo.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 20:22
- Nahlásit

Teď jsem ještě dokoukla, že ta nová Jaggy v Praze bude kousek od Animalclinic - no to asi musejí mít radost....

Bara85
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 21:23
- Nahlásit

Hezký večer všem..
Vlasta
Doktor Hnízdo je opravdu fajn, my k němu posíláme všechny zákazníky a i my s ním máme ty nejlepší zkušenosti...Hlavně přes plazy..

Bara85
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 21:26
- Nahlásit

A musím vám poslat jednu letní fotečku..
To je Annie - magor do vody..
Fotil Igor Faltus.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 21:43
- Nahlásit

Vlasta
No nezávidím ti synkovo překvapení.Zrovna dneska,když se nám prvňáci u okýnka chlubili jedničkami,jsem konstatovala,že mě čekání na vysvědčení vůůůůůbec nechybí.Neboj oni z toho kluci také vyrostou - je to slabá útěcha,já vím

Tak už mám holky obě ostříhané,v sobotu mi dojde šampon a příští čtvrtek přijdu o záda,až budu ty dvě dávat do pucu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 21:51
- Nahlásit

Vlasta
Díky za lišku - je kouzelná,poslal jsem ji kamarádce.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 07:20
- Nahlásit

Bara85
NO jo on Hnízdo dělá ty různé divné živočichy - jednou jsem tam čekala v čekárně a přišli lidi a měli takovou svačinovou krabici a v ní něco - chvíli jsem koukala a pak mi to nedalo a ptám se co tam mají - a byla tam želva - v pořadí : vršek misky, polštářek, želva, polštářek, spodek misky - a prý ona kašle.... Zuzana T
Ta liška se mi taky moc líbila - jo a z obou dětí jsem zhusená asi na celý víkend....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 07:23
- Nahlásit

Bara85
Ta fotka je krásná, mě tedy psi do vody vbíhají - neskáčou. To je docela o strach ne? Zvlášť když jsi někde kde tu vodu neznáš a nevíš co je pod hladinou.

Bara85
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 08:48
- Nahlásit

Vlasta
Buď ráda, já vždycky musim jít nejdřív klackem prozkoumat břeh, no břeh..cca 3metry od břehu, aby se to trdlo někde nenapíchlo...
Ale většinou už chodíme na osvědčená místa..Jen třeba na OVVRkách pan rozhodčí řekl, že je to vražedná chuť do práce ve vodě..
Když jsem byla na tréninku s Ritou Kökény, tak jsem se jí ptala, jestli to mam nějak odbourávat,,Řikala, že ne, že bych tim zkazila tu chuť pro ten aport jít...Že mam akorát prozkoumávat ty břehy a to i na zkouškách...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 08:55 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

Bara85
No ještě uvidím jak mladej bude chodit do vody - loni ještě vbíhal, ale tím jak už je velkej a děsně střelenej tak bych to asi taky mohla čekat. Loni ani moc neplaval - do vody šel, ale tak dvě tempa a honem na břeh - jenže to mu byly cca 4 měsíce tak jsem ho nijak nenutila. Už se těším na teplo, my k vodě jezdíme do bývalého voj.prostoru Ralsko, jsou tam protékající rybníky v lese - takže krásná procházka spojená s koupáním. Hajní nás zatím nikdy nevyhodili, akorát občas potkáme nějakého vesnického vořecha co se chodí koupat sám. Jo a ještě labutě tam hnízdí, tak vždycky musím vybírat rybník, kde nejsou protože mám strach, že labuťák-strážce - mi psa utopí..

Bara85
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 09:01
- Nahlásit

Vlasta
No, Annie je extrémistka, ona už plavala ve čtyřech měsících - v lednu..Myslela jsem, že mě klepne, protože si to štěndo prostě suverénně napochodovalo mezi kusy ledu v rybníce a jalo se lovit spadaný listí...
Teď v létě jezdíme na Orlík, máme tam v jednom kempu na stálo maringotku (jako chatu), je to hned u vody, takže s Annie každý ráno, odpoledne a večer chodíme plavat přes zátoku (cca 200m tam a 200m zpátky)..Já jsem závodně plavala, takže mi to ani nepřijde a o Annie se nebojím, ta má fyzičku na rozdávání...Akorát jsme vždycky divadýlko pro ty na břehu..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 09:09
- Nahlásit

Bara85 No Ty jsi dobrá myslím, že já bych uplavala tak možná 40m a ne 400 na otočku - to bych neudýchala.. To máte bezva fyzičku obě co?

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 09:25
- Nahlásit

Ahoj holky!! Včera jsem vás tu ani moc nenavštívila - do sedmi v práci, a pak jsem balila věci na hory.

Jinak kolem vody jsme na tom podobně s váma oběma - Charlotte v létě do vody nechtěla - jen tam, kde stačí, zato ovčanda, ta je magor. I my si dáváme taky kolem 400m plavání - přeplaváváme zátoku rybníku. Brita taky plave výborně a fakt to miluje. Vždycky když chceme jít na návštěvu ke známým, co mají chatu naproti, tak to přeplavem - ty pak koukají...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 09:29
- Nahlásit

Dobré ráno,
také plavu s kamarádkama v létě Jesenickou přehradu napříč.Musím mít ale s sebou někoho na prkně,aby jsem měla event. záchranu,když bych byla K.O.Jsem astmatik,tak musím mít vždycky někde nějakou " berličku".Cathy i Lexy plavou výborně i v moři,Lexy nevadí ani vlny.

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 09:58
- Nahlásit

Tak u moře jsem s holkama nebyla, ale chtěla bych se tam vydat. Zatím nám ale s přítelem nezbývají penízky - přece jenom vydělává si jenom on, takže doufám, že vyrazíme alespoň po krajinách českých...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:17
- Nahlásit

bilksa
než dostuduješ,tak nám prý ve školství zvednou už tak vysoké platy,těš se.

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:53
- Nahlásit

Zuzana T
Nemohu se dočkat, až budu vydělávat těžký peníze...
Jinak taky mám astma - všichni na mě řvali, když jsem si pořídila psy..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:59
- Nahlásit

Můj starší syn má taky astma a psi mu nevadí. A po včerejšku stejně potřebuje ubrat kyslík, takže kdyby vadili tak je k němu naženu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 11:26
- Nahlásit

Vlasta
Moje ASTMA je se psy kamarád.

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 11:41
- Nahlásit

Právě, že i to moje, tak to asi nebude tak hrozný, jak všude tvrdí...

Bara85
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 11:46
- Nahlásit

Vlasta
400m je v pohodě, já se měla narodit jako kachna, ve vodě vydržím klidně celej den..V tom si s Annie libujeme..Zato Dixinka na nás dohlíží ze břehuTa jen smočit drápky, i když teď na podzim se odhodlala pro aportek přes potok, takže do něj skočila, ale to bylo vyjímečně...
Zuzana Tbilksa
K moři jsem se s holkama taky zatím nedostala, mě to teda ani nijak moc neva,jelikož já radši po "vlastech Českých", ale určitě to někdy máme v plánu, až trochu našetříme...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 11:55
- Nahlásit

Já jsem až teprve teď všimla, že jak jsou na Duo Cacib Brno rozdělené počty psů do kruhů je tam i pavilon. Tak jsem to zkoumala jsmev G, ale na plánku je G1 a G2 - to se tam pak asi musí najít že jo? Kámoška co se mnou jede vystavuje leště labradorku - to je v poho, je ve stejném pavilonu, ale k tomu i malIŃačku a ta v sobotu vjiném a v neděli taky v jiném pavilonu. Tak doufám, že to stihne vystavit si obě. V Praze jsem jí labardorku musela právě když to nestihla se vrátit s maliňačkou vystavovat já a dostala jsem VD, tak bych raději ať si tam jde sama.

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 11:57
- Nahlásit

Já si ani nevšimla, že je tam i pavilon, to se musím jít mrknout.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:10
- Nahlásit

Vlasta
Bývá zvykem, že v katalogu nebo někde u vchodu je vyvěšeno rozmístění kruhů, určitě to tam bude upřesněno.
Já to vidím tak, že ani základnu rozbalovat nebudem začínáme stejně v jiném pavilonu a pak se vydám na sto výstavních kilometrů aby se nám energizer nenudil

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání