Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 17:55
- Nahlásit

Tak koukám nikde nikdo, já jsem teď přišla z venku se psama - zima jako hrom a sníh se stále drží. Prý má sněžit nebo co - to by ani nemuselo, dneska ráno jsem ani nemohla oškrábat sklo od auta - byla tam tak 1cm tlustá vrstva ledu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:06
- Nahlásit

Vlasta
Lepší mráz než obleva - všude samé bahno.

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:23
- Nahlásit

U nás je teda obleva, ale zapršelo, pak to umrzlo, takže když chci dojít k autu, tak jedu po zadku..

Jinak já se teda na sníh těším - jedu v sobotu na hory.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 19:30
- Nahlásit

bilksa
Já bych také brala sníh,chjo.
Celá naše parta jede 7.-8. února na běžkový víkend - já mám zrovna výstavy,tak o to přijdu.Ráda bych jela ještě alespoň na víkend na sjezdovky.

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 20:38
- Nahlásit

Já jsem teď koukala do časopisu a jela bych si někam odpočinout. Už mě to učení nějak zmáhá a to ještě mám před sebou pět zkoušek..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 20:48
- Nahlásit

bilksa
odreaguješ se v tom blázinci na výstavě!

Bara85
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 20:59
- Nahlásit

Ahojky,
tak u nás je teda pěkně hnusně..Byla jsem na vyjížďce a nedá se s tim koňouchem pořádně nikde chodit..Dvakrát jsme se málem natáhli na ledu nebo jsme se pro změnu brodili bahnem..Vyjímečně jsem s sebou vzala Annie, protože Dixinka hárá, tak aby nezůstala v boxe zavřená sama a ta se mi vrátila jako solidní fleťáček..No a po příchodu domů a řádném odbahnění ve vaně jsem zjistila, že začala hárat taky..Takže problém s horama je vyřešenej, jelikož zůstanou obě doma...A jsem ráda, že se to takhle sešlo u obou, aspoň to bude odbytý najednou..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 07:54
- Nahlásit

Bara85
Když jsem ještě jezdila taky to byla sranda, když jiný kůň narazil pod sněhem na led - když se to stalo mému tak jsem až tak nesmála...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 08:19
- Nahlásit

Zuzana T
KOukni na stránké mé domovské ch.st. - mají nové fotky štěňátek - doufám, že to klapne a v sobotu je uvidím - mooooc se těším.

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 11:07
- Nahlásit

Ahoj!! Tak jsem se opět vrátila ze zkoušky - dělala jsem dějiny hudby, ty byli v pohodě, takže alespoň něco mám...

Jinak je tu taky strááááášně hnusně.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 11:36
- Nahlásit

bilksa
Dějiny hudby - jééééééžišmárjáá - to musí být hrozné....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 11:45
- Nahlásit

Vlasta
Zdravím,měla jsem delší jednání- o projektu nové šj
Štěňátka jsou pěkně kulaťočká,miloučká,víc se na nich zatím nevidí.Tak si užij muchlování - teď se ještě nechají.Od 6ti týdnů už jsou to piraňky.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 12:31
- Nahlásit

Zuzana T
NO vždyť já vybírat nic nebudu - jedu se jenom pokochat míšánkama. A jsem zvědavá co řekne chovatelka na Greena - jestli bude spokojená jak vypadá a tak. Viděla ho naposledy před Prahou a to byl myslím listopad? Tedy jestli na to vůbec dojde - třeba už budou najíždět noví páníci a nebude čas. Ale máme slíbené to cvičení tak snad jo. Teď se jenom bojím, abych někde nechytila chřipku - to bych tedy nerada.. už to prý řádí.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 12:40
- Nahlásit

Vlasta
Noví pánicí určitě ne - to je brzo, ještě na nich nic neuvidíš,aby jsi si vybrala.
Já pouštěla návštěvy až od 4 týdnů.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 12:58
- Nahlásit

Zuzana T
Jak jsi selektovala nové páníčky? Kamarádka co měla ty dva vrhy labradorů ( ty v tom 11. patře) byla vždycky na nervy - protože někteří byli opravdu nesmrtelní - sami nevěděli co chtějí. Na první návštěvě si vybrali hnědou fenku a na další už požadovali černého psa - tak to musí být nářez...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:29
- Nahlásit

Vlasta
No vybírat vhodné štěně pro toho- kterého zájemce je taková loterie.Snažíš se vybrat ty nejlepší zájemce,snažíš se uspokojit jejich představy a pořád mluvíš a píšeš a vysvětluješ...
To ale patří k odchovu.Chceš-li si pak udržet se svými odchovy kontakt,musíš pro to něco udělat.
Já jsem nechávala vybírat jen pár lidí - většina z nich věděla přesně ,co chce.Ostatním jsem nabízela vhodné štěníky.

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:42
- Nahlásit

Já jsem si Charlottku jezdila vybírat od jednoho měsíce, ale to jsem ještě nevybrala, nakonec jsem vybrala v 6 týdnech. Chtěla jsem fenečku světle zlatou a hodně jsem si vybírala podle hlavičky. Povahu jsem chtěla spíš zvídavou, ale teď je Charlottka takovej opatrňous - všechno nejdřív prozkoumá. To teda platí do té doby, než přijde do leče - tam je jí všechno jedno: kmeny, roští, potok...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:54
- Nahlásit

Já jsem vybírala v 6 týdnech a nemohla jsme se rozhodnout mezi dvěma psíky - nakonec jsem se stejně přiklonila k názoru chovatelky a musím říci, že kdyby mi za 14 dní dala jiné štěně tak bych to nepoznala možná blbé, přiznávám, ale je to tak....

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 14:08
- Nahlásit

Tak to já jsem Charlottku poznala, protože jako jediná měla na sobě takový tigří proužky - na zádech srst tmavší a čím níž, tím světlejší.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 14:20
- Nahlásit

bilksa
Green byl taky jako jediný velmi mírně tmavší než ostatní, ale asi bych ho fakt nepoznala.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 14:27 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Cathy měla kresbu mezi očima,takže jsem si ji poznala.
Lexy byla vybírána podle obrázku a vybíral mi ji chovatel krycího psa osobně - věřím,že je to ta,na kterou jsem si ukázala - a kdyby ne- je to ta nejlepší- pro mě určitě!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 14:37
- Nahlásit

Zuzana T
Naprosto souhlasím, nemám co dodat já jsem naprosto spokojená. Jenom jsem chtěla vědět jestli jenom já jsem takové nemehlo, že bych to nepoznala a nebo jestli je nás více??? A věřím, že kdybych se vybírala dalšího psa - bude to beznadějně stejné - ledaže by tam byl mezi zlaťákama jeden černý ( jakože flat....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 14:40
- Nahlásit

Vlasta
to sem nepiš nebo ti příště prodají vořecha!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 14:44
- Nahlásit

Zuzana T
No jo máš pravdu... ale já jsem to tenkrát přiznala i své chovatelce a vidíš, byla hodná nemám vořecha

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:20
- Nahlásit

O co já to měla lehčí Žufrik na mně prostě zbyl

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:49
- Nahlásit

U mě byl přímo cíleně vybírán Bruce a pak Rozárka a Fíbí.
Carmen původně měla být pes, ale narodili se feny a tenkrát jsem věřila chovatelce každé slovo a proto má v PP zapsáno krémová a už od půl roku bylo 100% že bude zlatá, Dericka jsem dostala od chovatelky za prezentaci její CHS s Brucem, když pak odešel dostala jsem jako náhradníka Dericka Pedráška. Když jsem měla vrh B, nechala jsem si ve spoluvlastnictví Bonnie (dceru Carmen) protože druhá fenka Eimi zaujala jiné majitele.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 19:48
- Nahlásit

Tak už jsou rozpisy kruhů na Duo Cacib Brno na oba dny.
Jsem si zjišťovala konkurenci

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 19:59
- Nahlásit

Zrovna jsem to sem chtěla napsat...

Takže v neděli je nás v mladých "jen" osmnáct...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 20:03
- Nahlásit

No to se jdu hned podívat........

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 20:09
- Nahlásit

bilksa
Snad se některá ještě rozhárá a pár jich ubyde.Ne to je ode mě ošklivé,ale bude nás tam jako much.

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání