Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:55
- Nahlásit

Zuzana T
Díky!!! Už se mi to taky otevřelo. No v mladých to bude masakr, ale přiznám se, že jsem to snad čekala ještě horší.

Já ambice na vítězství nemám, ale líbila by se mi výborná, to je fakt... (a pak, že nemám ambice, co?? )

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 18:00
- Nahlásit

bilksa
Ty vlastně budeš moje " sokyně" ve třídě

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 18:03
- Nahlásit

Já jsem to taky čekala horší a taky bych ráda výbornou... ovšem dneska jsem zase vyčesávala a obávám se, jestli nepůjdeme do kruhu k naháčům. Ještě ke všemu má nahoře na hřbetě na kohoutku část dlouhých tmavších chlupů a na zadku druhou část - mezi tím nic.... uvidím co řekne v sobotu chovatelka...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 18:05
- Nahlásit

Vlasta
Moc to s tím česáním nepřehánej,nemusíš česat denně,ať mu něco zbyde.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 18:09
- Nahlásit

Zuzana T No jo, ale při koupání mi to stejně ucpe vanu ne? Jako tím myslím, že ty chlupy se stejně uvolní při koupání.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 18:19
- Nahlásit

Vlasta
asi jo

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 18:35
- Nahlásit

Zuzana T Koukla jsem se na Tvoji aktualizaci - sluší to těm tvým holkám. Dívala jsem se na fotku Lexy na sněhu a nemá ona taky za kohoutkem takové delší chlupy? Možná se mi to zdá na té fotce - na té co je jí 10 měsiců. Greeny totiž tam právě ty dlouhé chlupy má a jsou krémové a srst okolo je světlejší takže to vypadá divně a ještě k tomu směrem k ocasu je pauza a pak zase ty delší chlupy. Bych řekla, že to je ta dospělácká srst a roste mu zatím jenom po částech - nebo nevím..

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 18:36
- Nahlásit

Zuzana T
Jo, jo, budeme v jedný třídě... Ale na vás nemáme, myslím, že můžete být v klidu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 18:49
- Nahlásit

Vlasta
Máš postřeh - máme delší,takový vějíř srsti na kohoutku.Už to ale pomalu strácíme v dospělácké srsti.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 18:50
- Nahlásit

bilksa
Se nepodceňuj,já si také nedělám velké naděje,budu ráda za pěkný posudek - je tu velká konkurence mladých fen.

Bara85
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:18
- Nahlásit

Ahojda holky, tak jsem se sem zase konečně dostalaDnešní den byl hrůůůza - přestavovali jsme v práci jednu místnost a bylo to šílený...
Tak koukám, že bude na výstavě pěkně našlapáno, ještě že tam nejedeme..Kdypak to vlastně je??
Jak jsem tak přemýšlela o těch granulích, že by to teda chtělo nějakou změnu, tak jsem včera přitáhla domů ProPlan - zátěžovku a zkusim objednat tu Acanu, ale dealer vyhrožoval, že to nebude jen tak jí sehnat nebo co..Sice jí nabízí, ale na skladě nemá...No, uvidíme..Pak mě ještě zaujalo po přečtení si všemožných doporučení na netu tohle: www.ardengarde.cz Znáte někdo??
Jinak já jsem Annie dávala na klouby od Caressu Calci-plus a myslím, že dobrý...Teď dávám od Caressu Pet-agree - to je na celkovou kondici..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:30
- Nahlásit

Zuzana T To není postřeh to se jen utěšuju, že to tam patří - nazvala jsi přesně - je to vějíř a Green je mladší a tak tu dospěláckou ještě nemá po celém hřbetě a je to více vidět.

Bara85
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:39
- Nahlásit

Vlasta
Annie to měla taky..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:42
- Nahlásit

Bara85
nejde to otevřít

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:43
- Nahlásit

Ach jo, holky, už mi z toho učení hrabe!! Biologie je šílená, mě nějaký hlísti, žahavci apod. nic neříkají!!!!

Bara85
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:50 - Změnil/a: Bara85
- Nahlásit

Zuzana T
www.ardengrange.cz chybělo mi tam jedno písmenko

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 20:05
- Nahlásit

Bara85
To jsem nikdy neviděla.Složení mě přijde,prostě asi kvaliní granulky

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 22:22
- Nahlásit

Hledala jsem na cmku info ohledně soutěže o nej dorost. Píšou tam, že je pro všechny účastníky dorostu s VN1 atd. Je to tedy i pro neuznaná plemena? Protože, tam, kde se jich to neuznanejch netýká, jako např. CACIB, to je uvedeno.

Ptám se proto, že i když se zeptám na místě v Brně, nemusí mi dotyčný poskytnout správné info. Se Žufrikem jsem totiž jednou o tuhle soutěž přišla

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 11:21
- Nahlásit

Ahoj!! Tak jsem se vrátila ze zkoušky a musím si ji zoopakovat - chybělo mi 1,5 bodu... Takže ve středu znova...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 11:31
- Nahlásit

bilksa
chudáčku - učení = mučení
Žahavky ti nešly?

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 11:48
- Nahlásit

Žahavky by šly, ale nevěděla jsem, na kolikátý prst našlapují sudokopytníci, a kde se v ČR na chází rezervace, kde jsou původní rostliny...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 11:51
- Nahlásit

bilksa
Ježiši a na jaký prst to našlapují,když mají jen dva - nebo jich mají víc?

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 12:13
- Nahlásit

No oni jich teoreticky mají 2, což jsem si taky myslela, ty ostatní 3 mají nevyvinuté, ale počítají se...

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 12:15
- Nahlásit

Takže našlapují na 3. a 4.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 12:17
- Nahlásit

bilksa
No to nám napiš - já typuju že na 2. a 3.prst ty ostatní má zakrněné??? Ale já mám mlékárenskou průmku - takže krávy jsme sice brali, ale ne takto....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 12:18
- Nahlásit

bilksa
Hele- ještě jsem neviděla Tvoji odpověď - ale byla jsem skoro tam ne????

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 12:24
- Nahlásit

Vlasta
no skoro
A počítá se to od palce nebo od malíčku?

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 13:02
- Nahlásit

Dobrý!! Už vím, koho tam zase sebe pošlu...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 13:36
- Nahlásit

bilksa
Než jsem začala chodit ke koním nemohl ajsem ani zaboha pochpoit rozdíl mezi sudo a lichokopytníkem - fakt jsem to pochopila asi tak v 15 letech předtím jsem si říkala, jaké zvíře může mít lichý počet nohou... no a do dneška si ve stresu pletu pravá a levá, ovšem papír na retardaci mi nedali...

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 13:48
- Nahlásit

Vlasta
Jo, tak to taky znám. Vždycky, když předcvičuju na cvičáku a mám velet vpravo/vlevo bok, tak se musím otočit podle cvičících, abych věděla, kam je chci otočit.

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání