Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 14:59
- Nahlásit

Tak to se Cathy bude mít... Holky byli dneska taky na delší prochajdě - s taťkou v lese. Zítra se jedeme konečně ostřihat.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 15:03
- Nahlásit

bilksa Já jsem ráno byla na další hádací schůzi na cvičáku - tentokrát jsme se v klidu dohodli - jsem zvolená do výboru jako pokladník - tedy aby to nevyznělo, že jsem o to nějak bojovala, to ne, bylo to nutností změnit lidi ve výboru aby ty staré struktury si nedělali jen to co chtějí oni a pod zástěrkou cvičáku pronajímali budovy na svatby a peníze, protože se nasmí vykazovat jako příjem z nájmu se částečně ztrácely někam... Takže jsem 3 noví členi v 5 členném výboru a akce si chceme dělat sami - plánujeme oblsatní výstavu a svod NO, výběrák IPO3(ten je každý rok) potom oblastku pro knírače a na podzim zkoušky - chci jít se starším na ZZO a s Greenem zkusit OBZ - to je obedience začátečníci. Přišla jsem ve 12 hodin, šla se psama na vycházku a te´d mastím uklízet - ještě že mám uvařeno od včerejška.

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 16:43
- Nahlásit

To chápu, my jsme takhle museli změnit výbor cvičáku asi před pěti lety. Teď jsme fakt spokojení, děláme akce a konečně se nám povedlo, že nám město propůjčí jednu klubovnu, takže začneme pořádat semináře. Zkoušky jsou fajn - ovčanda má ZOP a ZPU-1 a s Charlotte bych ráda na jaře taky na ZOP.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 16:44
- Nahlásit

bilksa
Vlasta
Dneska byla procházka rovnající se bahenní koupeli,děsné.Cathy jsem po obědě ostříhala na Brno.Dala jsem si s ní opravdu práci,musela chuděra vydržet přes hodinu na stole.S výsledkem jsem spokojená,ještě před výstavou přežehlíme beránčí hřbet a bude zase jako za mlada pěkná kóča.
Vlasta
Oblastka bude i pro goldenky?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 16:46
- Nahlásit

Jo jinak mám info ze Slovenské výstavy.Změnili jim rozhodčího,místo Kašpara posuzoval jakýsi Slovenský Ludovít....,který viděl GR podruhé v životě.
Monty byl r.Cac,r.Cacib za Chunny Chlupaté štěstí,který byl CAC,CACIB.Radčin Fík byl CAC v mězitřídě.

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 18:00
- Nahlásit

Charlotte taky byla jak prasátko - fakt hrůza... Ráno jdem na střihání, tak ji nemůžu ani vykoupat, tak nevím, snad bude stačit, když ji vykartáčuju..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 18:06
- Nahlásit

Zuzana T Oblastka pro goldenky nebude, ale slyšela jsem, že RK shání prostory pro KV Ne fakt jsem to slyšela... ale do toho by jsme nešli- máme sice hezký a velký cvičák a když vezmu Panskou Líchu tak to bychom uměli taky, ale jsme mezi garážovým sídlištěm, tak bychom asi neměli tolik prostor na parkování. Stačí ten výběrák na MR IPO3 - autama je tam narváno. Ale zase máme velkou klubovnu a kuchyň - je to skoro pro 100 lidí, právě to se pronajímá na svadby, narozky, maturitní večírky a tak. To Slovensko je skoro jako u nás co? Výměna rozhodčího z divného na ještě divnějšího. Fíček se mi líbí stejně jako Monty ale nevím jak vypadá ten Chlupaťák co tedy vyhrál

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 18:08
- Nahlásit

bilksa Já jdu na stříhání až za týden a zatím je špinavé moc nemám - u nás je stále sníh ALE oba začali línat ale strašně. I když je poctivě vyčesávám a padají závěje chlupů tak mám chlupy prostě všude a mám dojem, že se ty chlupy asi na koberci množí dělením nebo co?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 18:25
- Nahlásit

Vlasta
Chuunyho najdeš tady: www.chunnychlupatestesti.ic.cz
Byl nakonec i BOB.Je to pěkný psík,má chyby, jako asi každý ale má také moc prima paničku,která se umí krááásně radovat z úspěchu.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 18:59
- Nahlásit

Zuzana T
Žufríci hlásí s polského Glogowa doskonala 2 Tentokrát Žufrik nebyl znuděný, tentokrát postrádal svoje obvyklé grády, jinak by byl asi první Bylo tam nedejchatelno, zvlášť na ten jeho severský kožuch. Než jsem šla na řadu, i mně bylo těžko, chyběl mi kyslík

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 19:06
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
Andy gratulujeme- vy teda frčíte!No nedejchatelno prý bylo i v Trenčíně.Už aby byly výstavy venku.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 19:12
- Nahlásit

Zuzana T
Přesně, už jednou jsem si to říkala, že nebudu chodit do hal, jenže v létě máme plno jinejch akcí, tak jsem si řekla, že výstavy vychytáme v zimě ... abychom se nenudili Sem se spíš nudila, když jsem v listopadu ty přihlášky vyplňovala...

Ne, ne a ne, napíšu si to dolu na kalendář - nepřihlašuj se na výstavy do hal!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 19:13
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
a nebo jen do vééélkých hal

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 20:01
- Nahlásit

Ančí a Žufrik Taky moc gratuluju!!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 20:23
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
Oooobrovská gratulace!!! Žufrik je pašák!!

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 20:38
- Nahlásit

Děkujéééém

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 11:27
- Nahlásit

Dneska Zuzka na honu, my se chystáme taky do lesa na procházku, sníh nám taje, tak chceme využít toho ještě relativně čistého

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 13:18
- Nahlásit

My už tu nemáme po sněhu ani památky. Akorát na dvoře se nám udělal jeden led, takže to šíleně klouže. Já jsem byla s Charlotte ráno na stříhání a odpoledne prochoázka.

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 14:42 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Tak přemýšlím, že taky vyzkouším pro Charlottku Fish4dog...
Dáváte nějaký přípravek na klouby??

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 15:29
- Nahlásit

bilksa Já Chassoton od toho dne kdy jsem ho dovezla domů. Už máme asi páté balení, beru to jako prevenci a jinak nic.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 16:27
- Nahlásit

Čauec holky,hon se celkem vydařil.Bylo pěkné počasí,lehce mrzlo,takže byli pejsci čistí.Až u výřadu bylo trochu bahno.Je znát,že končí sezóna,bažantů bylo pomálu,ale přesto si Cathy užila své.
bilksa
Já mám pro Lexy fish4dog losos a jsem moc spokojená - teda až na tu cenu.

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 16:40
- Nahlásit

Zuzana T
Tak cena je draží, ale co bysme pro ty naše miláčky neudělali, že???

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:02
- Nahlásit

bilksa
Jasně,nekoupíme si nový svetříček ani botičky a bude na granulky!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:15
- Nahlásit

Duo Cacib Brno má na stránkách sobotu - GR psi mladých 14 a feny mladých 24 nebo 21 teď si nejsem jistá - mrkněte....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:39
- Nahlásit

Vlasta
V jakém čísle kruhu je GR - já to nenašla?
Jinak mám aktualizováno

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:47 - Změnil/a: Ančí a Žufrik
- Nahlásit

Zuzana T
Kruh 6, 7, strana 4
Celkově 148 , že by rekord?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:47
- Nahlásit

Vlasta
Už jsem to našla - tak to jsem čekala silnější účast.Tradičně mladí a mezitřída jsou narvaní,ale jinak průměr.Cathy může být nejhorší třetí,tzato Lexy musí " porazit" 20 soupeřek

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:48
- Nahlásit

Ach jo, já se tam nemůžu dostat - píše mi to, že mám nedostatek paměti na otevření dokumentu, jenže z notebooku nic vymazat nemůžu...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:49
- Nahlásit

Kecám,Cathy nastoupí až v neděli a to ještě neznáme počty.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:51
- Nahlásit

bilksa
Tak já ti to naíšu:
psi celkem 67: baby 5 puppy 2,jun.14,stř.17,otevř.15,prac.9,šampo.4,veter.1
feny celkem 81: baby 4,puppy,jun.21,strř.18,otevř.15,prac.9,šamp.3,vete r.2

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání