| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 13:06
- Nahlásit
Zuzana T
Greena budu koupat až ve čtvrtek před výstavou, to je až po stříhání - jsem domluvená s chovatelkou, že tam bude taky a pokud by ještě někdě něco trčelo, tak to vezme na místě....
bilksa
Tak bratr je taky frajer... já jsem byla na intru v Kroměříži a jezdila domů 1x za měsíc - ale nic takového tenjrát neexistovalo - maturovala jsem v roce 1985?!?!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 13:08
- Nahlásit
bilksa
Jo a taky pochvala za biologii - měla jsem ve škole ráda mikrobiologii - bavilo mě to.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 13:11
- Nahlásit
Jedu na jednání - tak se dneska loučím.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 13:13
- Nahlásit
Díky, mám radost, ale musím pokračovat dál - ještě mi zbývají zkoušky z didaktiky, psychologie a stylistiky...
Jinak se mi malinko zkomplikovala výstava - přítel musí hrát v představení, takže budu muset řídit já a u kruhu taky budu sama...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 13:16 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
bilksa
Nezaručuji ,že tě oslovím sama,ale ráda tě podpořím,když mě najdeš někde u kruhu.Budu mít 2 své a asi 2 další fenky na vystavování,takže bude mazec.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 13:50
- Nahlásit
To jo, to budeš mít fofry... Tak třeba se najdeme, rozhodně se najdeme potom v kruhu...
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 17:09
- Nahlásit
Zdravim Vas a predstavuji svoje dva zlaty silence Bublinka a Baloo
Baloonek
Bublinka
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 17:20
- Nahlásit
Mathea Jsou hezcí a hezká krajina Odkud jsou?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 17:27
- Nahlásit
Vlasta
Dekujeme, Bublinka pochazi z Drnholce :-D Balous je jeji synacek a vsichni bydlime v Chlumci nad Cidlinou. Respektive pocitam, ze ses ptala spis na chovku Jsou bez PP, lec Bublinka je po tyhle mamine http://retrivr.lasicka.cz/index.php .. (a ted me ukamenujte )
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 17:38
- Nahlásit
Mathea
Kdo by tě kamenoval,když máš své dva chlupáče ráda,tak je jedno jestli mají PP nebo ne.Akorát tu moc nepodporujeme jejich množení,proto se na nás nezlob a vítej.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 17:42
- Nahlásit
Vsak to ja vim a sama si ty stenda zpetne vycitam. Ted uz bych to neudelala, ale holt jsem si taky na par veci musela prijit O stenda je vzorne postarano, to zase ne ze ne. Ale uz bych do toho proste nesla Bublinka byla muj prvni pes, nevedela jsem, do ceho jdu, nerozumela jsem tomu. Je to uzasna fenule, to si zase vubec stezovat nemuzu. Ale zpetne bych proste udelala spoustu veci jinak.
Na jare se snad konecne dokopu na slozeni s obema ZOP, ZZO a s Bublinou ZM
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 17:45
- Nahlásit
Mathea
Ahoj!! Já teda nekamenuju - ovčandu mám také bez PP a rozhodně to nijak neodsuzuji, samozřejmě mám pár výhrad, ale pokud jsou pejsci zdraví a krásní, tak co řešit???
Jinak pesani jsou fakt krásní!! Baloonek v běhu je úžasný - mám stejnou fotku s Charlottkou.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 17:50
- Nahlásit
bilksa
Ty odchovy (jak u majitele matky moji Doudy, tak ten jeden u me), nebyly spravny. Nerikam, zatim se vse jevi v poradku, Bublinka je zdrava, nema zadne problemy, ale taky ji je teprve 5let, uvidime, co nam to dal prinese. A Balousek? To je magurek, desne milej, ale ma jak exterierovy vady, tak je na GR veeelice temperamentni (chvilema mi spis pripomina borderku ). A jsou mu 2 roky, takze este mlade, i kdyz pochybuju, ze zrovna on nekdy z neceho vyroste
Ja mam tzv litacich fotek spoustu, on beha mooc rad
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 17:58
- Nahlásit
Mathea
Pes a fenka,to máš v období hárání doma veselo
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 18:03
- Nahlásit
Zuzana T
Do posledniho harani byl Balousek u kamose v kotci 10km odsud, ma tam dobrmani kamosku. Ale naposled zacaly holky harat ve stejnou dobu a bylo. Nastesti to resi dvoupatrovej baracek, cubis je se mnou nahore, Balous dole v kuchyni, takze se to da zvladat relativne v pohode, i kdyz je pro ne oba lepsi na ty tri tydny kotec, Balous to tam zboznuje a ja za nim denne jezdim
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 18:03
- Nahlásit
No tak v tom případě, mám doma magora. Ovčanda je naprostý blázen na lítání a Charlotte jí už v pohodě stačí...
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 18:15
- Nahlásit
Balous nebejva unavenej ani po 3hodinovym vejletu, kde plave, aportuje, cvici a lita... neuveritelny psisko Ale zase u nej nemam problemy s uhlidanim nadvahy...spis ho poradne vykrmit no
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 18:55
- Nahlásit
Tak to mám stejný...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 19:34
- Nahlásit
Mathea Já taky nekamenuju i když taky preferuju PP, ovšem vím, že není vše . na zkoušky se chystáme taky s mlaďasem OVVR a možná na podzim OBZ a WT E a se starým alespoň konečne to ZZO - budeme mít zkoušky na cvičáku - tak se snad zadaří - je mu už 6 let a nemá nic....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 19:36
- Nahlásit
S ovčandou jsme dělali první zkoušku ve čtyřech letech a teď na podzim druhou ZPU-1. Tím už asi končíme.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 19:40 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Holky zasvěťte mě do služeb.zkoušek .ZZO - zákl.zkouška ovladatelnosti ?
a Co je ZOP a ZPU?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 19:42 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Zuzana T Vyčkávám kdo odpoví bo to taky přesně nevím - ale jsou to zkoušky předcházející sportovní kynologii ZM1-3 a nebo IPO1-3 - myslím....protože ty pojmy slyšívám u nás na cvičáku. A to ZZO je správně - tam budu mít jediný problém - je tam část zkoušky kterou pes vykonává v košíku - no a můj pes po nasazení košíku přestává naprosto vnímat bo na něj není zvyklý a třeba Green ho v životě na čumáku neměl.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 19:49
- Nahlásit
Zuzana T
Holky zasvěťte mě do služeb.zkoušek .ZZO - zákl.zkouška ovladatelnosti ?
a Co je ZOP a ZPU?
ZZO jsi trefila, patri pod Narodni zkusebni rad a ZOP, ZPU1-2 najdes tady, stejne jak dalsi zkusebaky. http://www.cz-pes.cz/zkusebni-rad-zop-zup.php
A jinak Cus Matheo, musim bonznout, ze spolu chodime casto vencit, cvicit a litat s psiskama a oba jsou to silenci aporteri. A Balon, to je vubec silenec.
|
Bara85
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 19:49
- Nahlásit
Mathea
Zdravím nově příchozí..
Stejně jako holky, ani já nekamunuju za bez PP psy, jen mě přivádí k šílenství jejich množení (neberu tvůj případ - jeden vrh z neznalosti). Ty pejsci za to stejnak nemůžou a nejsou o nic horší než ti s PP, je to jen o lidech...Bohužel...
Jinak u nás se vesele hárá, takže se žádná pořádná sranda nekoná, jsem jen malinko víc uhnanaá, jelikož musím zvlášť se psama a zvlášť s koněm..Normálně se to zvládá při jednom, ale teď to prostě nejde...
Už aby bylo po..A aby bylo LÉTO...
Posílám foto mojich miláčků..
A takhle se u nás spinká..
A nebo taky takhle..
|
Bara85
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 19:53
- Nahlásit
Zuzana TVlasta
Holky, taky moc těm zkouškám z "klasickýho" cvičáku nerozumím..My jsme složili OVVRka a snad se letos zadaří a vydáme se na nějaký WT..Annie je šikulka a hrozně jí to baví, jen je škoda, že pražský středisko RS teď tak často netrénuje...Nechystáte se někdo do Blevic, teď v únoru??
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 20:02
- Nahlásit
Bara85
No kraaasa Na leto se tez desne tesime, konecne zas voda, denne plavani..
Jo no..nesnasim mnozitele na prachy At uz s PP nebo bez.. Vzdycky to je o tech divnejch dvou nohejch a rukatejch obludach, co delaj nelogicky veci..
Vlasta
Bublinka ma CT zkousky a ty probehly moc pekne, az na polohovani, to se ji nelibilo (ale ve znamym prostredi uz se pak tuli a hreje klienty hezky ) Ted bohuzel nejsme aktivnim tymem kvuli mymu zdravi a porad cekam, ze se mozna budeme stehovat, tak ted nechci nikde canisku rozjizdet, kdyby to melo byt treba na pul roku. A jinak jsem do nedavna na zkousky prdela, to az kdyz me vytahla Fifi na tabor s coklisema, tak me to zas nejak chytlo a davam si je do kupy
A pokud si dobre pamatuji, tak v kosiku je tam jen prenasi psa cizi osobou...
Fifi
Tetaaa, Baloon a silenec? Tos trochu prehnala ne? Dyt on je tak mily..zvlaste kdyz dela hopinky na kladinu z mista, nejlepe s rozbehem a pak malem sam sebe kastruje
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 20:03 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Bara85
Zatím nic s WT neplánuji,taktak stíhám chodit na náš cvičák do Kolodějí.Holky cvičitelky mě přemlouvají,abych jela v dubnu na ten víkenďák.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 20:07
- Nahlásit
Fifi
Díky za odkaz.Než jsem si pořídíla první goldenku,tak jsem uvažovala o NO a tak bych se teď nejspíš vyznala více ve služební místo lovecké terminologii.
|
Bara85
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 20:08
- Nahlásit
Zuzana T
Co je dubnu za víkenďák??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 20:08
- Nahlásit
Zuzana T
Ses ptala na zkousky ze sportovky, ted mam pro zmenu dotaz ja na ty vase myslivecky - muze se erdel ucastnit podobnych vylomenin (dle FCi je to nelovecke pracovni plemeno)? Je mi jasny, ze bych mela asi kontaktovat naky myslivce apod, ale vubec tomu nerozumim. Proto se ptam nejdriv tady.
Mathea
Baloon a silenec? Tos trochu prehnala ne?
Prehnala??? Jsem se snazila byt diplomat.
|