| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 20:10 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
My si v neděli polepšíme - jenom 9!!! V sobotu 14. Kamarádka jde s labradorkou do otevřené - taky se těší...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 20:12
- Nahlásit
Vlasta
Bude tam " přebuchtíno",chlapů je míň.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 20:16
- Nahlásit
Zuzana T Už jsem si zkontrolovala jestli počítají i se mnou - tak jo, v seznamu vystavovatelů jsem To asi bývá normálně že je více fen než psů?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 20:27
- Nahlásit
Vlasta
Ani ne,je to většinou na stejno.Akorát,když má jedno pohlaví lepšího a jedno horšího rozhodčího,tak pak bývá rozdíl.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 20:30
- Nahlásit
Zuzana T No už se těším na to jak dopadneme -už bych to chtěla vědět.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 20:56
- Nahlásit
Vlasta
Já doufám,že budeš spokojená a že se ti výstavy budou líbit.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 21:07
- Nahlásit
Zuzana T Já se jen tak nenechám odradit, počítám s tím, že jsme pozdnější, takže si musím počkat. Podle seznamu vystavovatelů jsem se dívala s kým asi tak budeme v kruhu a budou to véééliké rozdíly. A nám by stačilo, aby byla výstava o 3 dny dříve a ještě bychom byli v dorostu, takže fakt nic velikého nečekám.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 21:21
- Nahlásit
Vlasta
My jsme na tom podobně - o týden dřív a byli bychom v dorostu, takže taky žádné závratné výsledky nečekám. Ale těším se.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 07:22
- Nahlásit
bilksa To máme ale smolíka co??? Třeba bychom byly BOB dorost - alespoň jedna....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 07:35
- Nahlásit
Marie Šustová
Já jsem kdysi uvažovala o hnědém flatovi a chtěla jsem ho ze Śvédska, ale pak jsem tu myšlenku opustila - neumím anglicky a nechat si překládat každý e-mail a pak se ještě nedomluvit je tragické
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 08:32
- Nahlásit
Vlasta
Hnědý flat je málokterý opravdu pěkný,podobně,i když už nyní je jich víc je na tom labík.Hnědá barva je docela problematická.Ale švédská linie flatů se mi líbí všeobecně moc- hlavně Almanzy.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 08:43
- Nahlásit
Zuzana T
Přesně - Almanzu jsem moc zkoumala, kámoška mi i nabízela, že jim bude psát - ona si vozí psy z Holandska a dovezla i ze Švédska, takže zkušenost sice s jiným plemenem, ale má. No pak jsem tu myšlenku opustila, právě kvůli tomu, že se sama nedomluvím - nevím zda by o to zrovna švédi stáli, ale pro mě je ten stálý kontakt s chovatelem docela fajn - u prvního psa to po prvních zdravotních probléméch ihned ustalo a chyběly mi některé rady - protože na koho jiného bych se měla obracet ne?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 08:50 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
No někteří chovatelé se k problémům s odchovy/ dřív nebo později se nějaké vyskytnou vždycky /staví,jako že žádné nejsou.Já naštěstí znám více ty druhé,kteří ještě nepřestřihli pupeční šňůry. Ty jsi měla na začátku smůlu,doufejmě,že ti to Green vynahradí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 09:06
- Nahlásit
Zuzana T
No tak nějak...tenkrát mě to šokovalo, ale dneska už to beru jinak. Tenkrát jsem věřila, že když si kupuju papírového psa tak nebude existovat žádný problém - no co Ti mám říkat - věděla jsem pouze, že chci zlaťáka a víc nic, co je zkratka DKK jsem neměla tušení, a dalších jiných zdravotních problémech už vůbec nic - a proto si říkám -v podstatě dobře mi tak.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 09:12
- Nahlásit
Vlasta
Ale ne,nemohla jsi přeci vědět,že to tak dopadne.Koukni mé dva vrhy: 1.zahraniční krytí oba rodiče i jejich sourozenci negativní rtg a výsledek byla zdravotní katastrofa.2. vrh zase kval.zahr.pes,od kterého mě někteří " rádoby informovaní" varovali a celý vrh je nulový/ a jaké má te´d výsledky rtg - neuvěřitelné/.Někdy se to nepovede.Z 1. vrhu jsem měla takovou depku,že jsem už žádná štěňata nechtěla a až rady zkušených chovatelů,kterých si vážím,mě přesvědčili,že to mám ještě zkusit- ale ty nervy!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 09:23
- Nahlásit
Zuzana T
Já ale kdybych se lépe informovala, tak bych už tenkrát věděla, že celý ten chov má velké problémy s DKK. A má je pořád a chová dál na těch zvířatech. Je to o něm dost známé - nebudu jmenovat
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 10:07
- Nahlásit
Vlasta
Většinou,když je člověk začátečník,tak ty informace nemá,nebo je dostane značně zkreslené.Vždycky je potřeba mít hlavně kliku u 1. nebo 10. psa.Někdy ani ty nejlepší informace nepomohou a někdy tě dokážou i zbytečně negativně ovlivnit - teda ehm docela dost často.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 10:27
- Nahlásit
Zuzana T
Jo,jo teď už to taky vím, proto to beru jak to je a neřeším - stejně s tím nic nenadělám. A taky vím, že se může stát u bezvadných rodičů to co Tobě, prostě není to nekvalitně vyrobené křeslo a genetika je mocná, to nepočítám ty další vlivy ,které se taky podepíšou. U mě to bylo třeba krmení tvarohu ve velkém - na rady z chovky - a dneska už taky vím, že to byla blbost, to je tak jedno s druhým. A stejně tak je mi jasné, že i když budu dodržovat všechny dostupné zásady výživy, pohybu apod. tak to stejně nemusí vyjít - ale stejně tajně doufám, že vyjde. No už toho necháme - říkám, že to neřeším a bavíme se o tom půl dne . Dneska mám blbý den jak pracovně tak fyzicky - mám hlad a to už od pondělka porušuju dietu - kurňa vůbec nemám silnou vůli. A v pátek mě čeká vysvečení dětí - to si snad koupím tak 4 větrníky. Já tedy nemám blbé děti - jen líné....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 10:38
- Nahlásit
Dneska na seznamu píšou, že naši vědci vyvinuli vakcínu, která zabrání klíšťatům sát krev ze savců - akorát je tam poznámka, že to nebude uvedeno v praxi v dohledné době - škoda, nechala bych naočkovat psy a sebe taky. Green sice má naočkovanou boreliozu, ale bylo by to fajn kdyby to dotáhli.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 11:33
- Nahlásit
Vlasta
já jsem třídní schůzky a vysvědčení řešila velkou tabulkou čokolády Milka.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 11:41
- Nahlásit
Zuzana T
Třídní schůzky jsem zrušila, stále jsem chodila jenom já a už jsem to fakt nemínila poslouchat - takže teď jsem rodič zanedbávající kontakt se školou. Vůbec netvrdím, že jsou moji kluci svatí,ale někteří učitelé jsou opravdu poznamenaní svým povoláním a zapomínají, že na třídní schůzce před nima nesedí žáčci, ale jejich rodiče - Jednoho takového ředitele školy máme jako šéfa na cvičáku - ale tomu se dá na rovinu říct aby se uklidnil, že nejsme jeho prváci a opravdu na něm nejsme nijak závislí. Tím tedy ale nezpochybňuju moje trvzení, že učitelům závidím pouze prázdniny.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 11:54 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
No můj synek byl takový expert,že alespoň já jsem musela vykazovat činnost,aby vůbec zdárně dokončil základku a posléze i střední.Takový ten třídní pokladník,důvěrník,atd to jsem byla já.A pak si mě představ jako pí.Baldovou ve filmu Škola základ života, jak prosí pány učitele: " On je v ostatních předmětech dobrý,akorát ta ma,čj,děj....mu nejde.Na práci se nehodí,tak alespoň tu maduritu aby měl."
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 12:04
- Nahlásit
Zuzana T
Jo mám stejný cíl - tu maduritu aby měli - ale po tom, co mi starší odešel ve 3. ročníku ze školy- teď se tam zase pokorně sám vrátil a dodělává ji - jsem to vzdala. Předtím jsem to taky furt vyšetřovala, telefonovala, omlouvala, domlouvala, přikazovala.......teď jsme jim oběma sdělila, že dělnická třída bude potřeba tak ať si to zařídí jak chtějí ale ať se připraví na to, že žádné vzdělání už budou mít jenom cikáni. Fakt nemám sil jim to stále lít do hlavy- tak ať si to užijou.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 12:26
- Nahlásit
Vlasta
No však taky ve finále odmaturoval až v 21 letech,mizera a ještě podle mě ho měli vzít spíš klackem,než mu dát ten papír.
Třídní schůzky jsem zrušila až v 18ti letech.Jediné co mě těší,že bude mít své dětičky také takové hajzlíky a ti mu to vrátí i s úroky .A já,babička budu strouhat mrkvičku.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 12:38
- Nahlásit
Zuzana T
ZUzko - opět u nás dvou shoda - starší syn s tou přestávkou bude také maturovat ve 21. letech a to si piš, že má ode mě stále na stole, že to mohl mít už 1/2 VŠ. No a protože jednomu je 20 a druhému bude 18 - tak jsem to zrušila. A přesně to mu také říkám - že doufám, že jednou bude mít ještě většího spratka než je on. A ráda bych se toho dožila... abych mu to jako ta stále aktivně otravná matka mohla připomínat. Nějak marně pátrám kdy a kde soudruzi s NDR udělali tu výchovnou chybu. Já jsem ze 3 holek a toto by se našim nikdy stát nemohlo, bo by si to žádná nedovolila.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 12:44
- Nahlásit
Vlasta
Já byla celkem hodná študentka s vyznamenáním- také nevím,jestli ho v porodnici nevyměnili - spíš ale ne,je celý tatínek,včetně lásky ke studiu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 12:49
- Nahlásit
Zuzana T
Já jsem brala dokonce prospěchové stipendium na střední škole no a ten zbytek je opět stejný jako u Vás. U nás navíc podporovaný tím, že táta je řidič a taky se nemá špatně....ovšem už nedomýšlejí, že dneska jenom řidičák na náklaďák přijde na cca 80 tis. a co je to za práci taky nějak neberou - vidí v tom, že to nic není. Stejně jako moje práce - no co bych dělala - mě platí za to, že sedím v kanclu, jezdím autem a stále telefonuju o tom, že mám nějakou odpovědnost a musím mít výsledky jinak dostanu padáka, tak to nedomýšlejí
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 12:55 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Je fakt,že teď už je s ním pohoda,už začíná byt opravdu dospělý chlap,zodpovědný za své jednání./ ťuk,ťuk../.
Budeš koupat Greena před stříháním nebo až na výstavu?
Já se dneska chystám ostříhat Lexy,Cathy už jsme zvládla,jen jí teď intenzivněji otravuji s kartáčem.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 13:00
- Nahlásit
Holky, vy jste se tu rozohnily... Sice nemám děti, ale vím, o čem mluvíte - můj bratříček byl taky povedený kvítko. Bydlel na intru, který byl přímo ve škole, ale do školy nechodil, takže když přišel táta na rodičák, tak mu učitelé říkali, že by Románek mohl víc chodit do školy, že chápou, že to dojíždění je blbý, ale... No dovedete si představit, jak táta koukal...
Jinak dneska jsem happy - bižuli mám za 1-
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 13:04
- Nahlásit
bilksa
šikulkáááá
|