| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 18:15
- Nahlásit
Karol
Nazdááár mamino,
tak jak pak se žije Bondíkům?No mrzelo mě ,že naše téma zmizelo a tak jsem to zkusila zase oživit.Nikdo ze staré bandy se ale zatím nepřidal,až ty
Já se chystám už delší dobu kontaktovat Bernáškovce,že bychom spáchali nejaké to venčení a abych také viděla malou a Bernáše.Pořád mě ale zrazuje ta zima a také nadcházející chřipková epidemie.U nás ve škole už se to rozjíždí,tak je nechci nakazit.Ještě asi počkám.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 19:25
- Nahlásit
Zdravím, tak jsme ostříhaní doma - moc nám to sluší. Na cvičení sice nedošlo, ale viděla jsem polobráchy a poloségry a jsou to plyšáci - bucláci - nepoznala bych, které je z toho početného vrhu a které je jenom ze 3 štěňat.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 19:46 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
A co chovatelčin komentář na Greenečka- dobrý?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 20:07
- Nahlásit
Zuzana T No tak jak jsem si myslela - je zelený, ještě to není ono a ten vějíř co má na zádech - škoda, že mu nedorostly ty záda celé. Zkoušely jsme postoj a zase se předváděl jak velbloud shrbený. Naše sestra Eliška je na to prý lépe
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 20:37 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Ta je na Vás přísná.
Elišku má ostřílená výstavní harcovnice,která ji na výstavy trénuje už od štěňátka.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 20:58
- Nahlásit
Zuzana T Já vím, že Eliška je v daleko zkušenějších rukou. A chovatelka není tak přísná - to co jsem napsala je takový výtah mezi řádky - mezi tím co bylo řečeno, jinak byla velmi milá. Stejně jedu, ať se děje vůle boží, každopádně to bude zkušenost a tu já potřebuju jako sůl - bude to naše teprve 3.výstava( a moje 4. v životě), takže se fakt máme co učit ve všech směrech - no jak už jsem psala, když bude výborná tak budu spokojená, když si to pokaňkám na VD, tak budu zklamaná , ale život půjde dál.... zase se budu těšit na další výstavu, že to bude lepší... co víc říct?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 20:59
- Nahlásit
Teď jsem si vzpomněla na jedno přísloví: zkušenost je dobrá škola, jenom školné bývá vysoké....
Tak pro mě toto platí doslova...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 21:42
- Nahlásit
Vlasta
No necháme se představit.Bude tam velký zmatek a nikdy nevíš,jak to na mladé pejsky zapůsobí a může se stát,že i ten nejlepší se prostě z nějakého důvodu nepředvede.Není to nic neobvyklého.Budeme to brát sportovně,co nám taky zbývá,že?
Tak dobrou...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 06:47
- Nahlásit
Zuzana T
Jý myslím, že překvapení nebude ale jedeme stejně. I kdybychom měli být křoví - no někdo musí být křoví, jinak by si to ti vítězové neužili ne? Já mám od čtvrtka volno - tak si trochu naspím na to sobotní vstávání. A potom v pondělí mám zase volno, ale to jdu se synkem na operaci zubů - tedy pokud něco v Brně nechytnu - zatím se chřipce úspěšně vyhýbám, ale v těch narvaných halách to bude lavina pokud tam přijede někdo chřipkový....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 07:42
- Nahlásit
Vlasta
A víš,že si netroufám moc odhadovat vítěze?Konkurence bude docela silná,hlavně jeden nejmenovaný zahr. účastník docela jezdí na jistotu ,no ale nepředbíhejme.Záleží na výst.kondici,předvedení,úsudku rozhodčích a štěstíčku.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 08:41
- Nahlásit
Zuzana T
To myslíš u vás fen a nebo u nás? Já svoje soupeře vůbec neznám - mimo jednoho a ten se mi nelíbí....ale líbí se rozhodčím víc než my . Jsem zvědavá, zda bude čas alespoň seznámit. Já si myslím, že ho budu mít - odvystavuju - nikam dále nepokračuju a mám volno - tedy samo, že budu koukat co je v dalších třídách,ale zase až tak mě to netrápí. Jenom doufám, že na mě nespadne ta labradorka, kamarádka bude v jiné hale - před nima jsou ještě jiní belgičáci, maliňačka je v mladých a labradorka je v otevřené - tak snad to stihne.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:28
- Nahlásit
Vlasta
No asi u obou.Ten,koho myslím,ale není v mladých psech / je mezitř. a šampících/.
Jak to vypadá u vás v 4L s chřipkou,v Praze začíná propukat.Také mám obavy,že v Brně něco chytnu.Pravidelně mě z celodenního pobytu v hale bolí z únavy v krku,tak doufám,že to nebude tentokrát od bacilů.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:30
- Nahlásit
Vlasta
4L = Česká Lípa
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:59
- Nahlásit
Zuzana T
JO já jsem pochopila že v CL - zatím nikdo ze známých a příbuzných nic - taky se klepu, protože to má prý brutální průběh a já když mám horečku tak mě bolí klouby a hlava tak děsně, že bych nikam nejela bo bych tu cestu nepřežila. Loni den před Litoměřicema jsem se nakazila salmonelou. Měla jsem tam vést kámošky a ráno jak mi bylo zle si říkám, že jsem něco snědla a že to přejde - nakonec jsem byla celá šťastná, že jsem nikam nejela, protože to by nedopadlo dobře...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:42
- Nahlásit
Vlasta
Jdu si vymačkat pomeranče,prevence musí být.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:09
- Nahlásit
Zuzana T
Já beru mega dávky C v tabletách s dlouho trvajícím účinkem - tak uvidíme. Dneska jsem lína jak veš ( tedy pokud je veš líná jak já) naštěstí tady není šéf, ale FAKT se mi vůbec nic nechce dělat. Od čtvrteka mám dovolenou a protože my i o dovo musíme být na telefonu, tuším, že jak je dnes klid tak naopak čt+pá budou všichni nákupčí strašně aktivní.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:41
- Nahlásit
Vlasta
no určitě,to je jasné,v pátek jim určitě dojdou buřty .
Mega céčko dávám Lexyně,sama se zanedbávám,ale na víkend ho také nasadím.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:54
- Nahlásit
Zuzana T
My o tom tak dlouho budeme mluvit až to fakt chytneme. Já mám úžasně blbý mozek - někoho slyším mluvit o tom, že ho něco bolí, je mu špatně a tak a nekecám za chvíli je blbě mě... to je něco strašného a nedělám to schválně, ale třeba v práci už jsou vytrénovaní - přede mnou se nesmí nic takového říkat bo za chvíli si to vsugeruju. Takže pro mě chřipka není a nemůžu nic takového chytit - samo že pořád myslím na to, že na to nemám myslet.. ne že bych si myslela, že tím se chřipka přenáší to ne - ale jak to mám říct svému mozku????
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:57
- Nahlásit
Vlasta
tak fain,bude nám dobře,myslíme pozitivně.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:18
- Nahlásit
Zuzana T
Když to zpětně po sobě čtu tak doufám, že se nenajde někdo kdo mi poradí, že bych se měla léčit - já to totiž vím , ale nechávám to na dobu, až mě třeba vyhodí z práce.
Dneska jsme tady podivně sami - že by všichni makali? Asi bych se měla zamyslet - a jestli mě dneska sleduje náš IT tým, tak asi moje pracovní nasazení nechápe.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:21
- Nahlásit
Vlasta
V mezičase ,co klábosím s tebou,dělám měsíční závěrku .
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:31
- Nahlásit
Zuzana T
To jsi dobrá, nemůžu napsat co dělám já - co kdyby sem pod nějakou přezdívkou chodil někdo z naší firmy
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 14:13
- Nahlásit
Vlasta
Tak už vím kde jsi byla jak jsi to nechtěla říct - už je to na stránkách - je to moc krásný pes, dívala jsem se na jejich webovky.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 14:36 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
haha - já to nemohla prásknout dřív,než chovatelka,to dá rozum!
Pes je moc pěkný a máte společné předky.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 14:59
- Nahlásit
Zuzana T
To je jasný Můžu Ti říct, že pokud bych ještě někdy sháněla štěně a nemohla si ho sama dovést z venku tak bych chtěla takovéto nějaké spojení - prostě úplně cizí krev - tím neříkám, že bych nebyla spokojená nyní, protože na naše poměry mám myslím velmi slušné zvíře ( a chyběl mi by asi luxus kontaktu s chov.stanicí), ale pokud bych v tom zůstala tak bych chtěla něco úplně nového, ale přitom venku osvědčeného.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 15:01
- Nahlásit
Zuzana T
U toho psa jsem zkoumala fotky, když byl mladý - taky to bylo trochu pavoukozní v 8 měsících - tak doufám vykrásníme taky
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 15:28
- Nahlásit
Vlasta
je to těžké, čím víc toho víš, tím máš větší depresi, jak to všechno dopadne. To že se něco osvědčilo neznamená, že při opakovaném krytí to vyjde stejně tak.
Hodně se teď pohybuji na rasdata.nu a výsledky u flatíků a i goldenů jsou někdy překvapující.
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:13
- Nahlásit
Už máte vstupáky do Brna?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:28
- Nahlásit
Marie Šustová
Jak to vypadá s Vločííí?
JJ už jsme to tu psaly - nejlépe je nevědět a mít iluze.
Ančí a Žufrik
Vstupáky přišly ,ale jen na Lexy - Cathy jim v neděli vypadla.Volala jsem tam,prý nejsem jediná - takže si ,prosím ,dobře překontrolujte č. a zařazení psa - mám si vepsat Cathy ručně do vstupáku.Už se těším na ty zmatky.Dušovali se,že když jsem správně v seznamu vystavujících,tak nudou v kruzích papíry správně a o ručním vepsání bude vedoucí kruhu informován.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:34
- Nahlásit
Vlasta
S dovozem z venku je to také loterie,nemysli.Dobré štěně vetšinou bez doporučení nedostaneš tak lehce a co si budem povídat - v domácím binci se lépe orientuješ.Mě sice štěně vybíral kamarád,ale je to jiný kraj a i když znám zdraví předků ,vždycky je tu riziko.Já jsem ale s riziky svolná a počítám i s tím,že se to třeba nepodaří- prostě jsem ji chtěla.
|