| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 19:35
- Nahlásit
Zuzana T To musel být otrlec - já bych s kulhavým psem na výstavu tedy nejela. A vidím velikýrozdíl mezi pohybem Greena a staršího Kejsiho co má problémy s nohama - Kejsi má pohyb ve stylu kačeny na dvoře a molosů a to nekulhá
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 19:53
- Nahlásit
Tak jsem dnes ani nevyrazila s holkama na dlouhou vychajdu - zítra dělám zkoušku z psychologie, ve středu z didaktiky a ve čtvrtek ze stylistiky, tak drobátko nestíhám...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 20:05
- Nahlásit
bilksa
vydrž Prťka vydrž...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 21:59
- Nahlásit
No já vydržím, ale co chudinky holčičky...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 08:02
- Nahlásit
Zdravím po ránu - u nás je na silnicích kalamita - a po příjezdu do práce mám desítky nevyřízených e-mailů, štosy faktur na stole - FUJ - a to jsem tady nebyla jenom 3 dny.
Ale dostala jsem nové fotečky polobráchů z Greenové chovky - tak jsem se po ránu pokochala a teď nastupuje tvrdá realita
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 11:16
- Nahlásit
Tak hlásím z psychologie 1- a cesty u nás taky strašný - ráno začalo pršet, takže jsem do školy opravdu doklouzala, fakt hrůza...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 11:56
- Nahlásit
bilksa
Gratuluji,tak vidíš.
Teď jsem četla,že Čechy zasáhne nějaká sněhová bouře quentin nebo jak.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:02
- Nahlásit
Taky jsem zrovna na to koukala...
Za chvíli vyrážím s Charlotte na veterinu - v Brně se jí začali dělat na spodním pysku takový světlý bradavičky, nevíš, co by to mohlo bý??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:06
- Nahlásit
bilksa
Nemusíš se plašit - to jsou takové viry způsobené bradavičky,které časem zmizí.|Mohou se na druhého psa přenášet.Mávají to mladí psíci s oslabenějším organismem- např. feny po hárání.Doktor ti dá injekci a do tří týdnů se to rozpustí samo.Můj doktor mi řekl,že se to rozpustí i bez ní.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:08
- Nahlásit
bilksa
Můj starší měl na půlce čumáku takový bílý maličký puchýřky ( ne bradavičky) a dostal na to kapičky, které si stále olizoval, ale nakonec to zmizelo. Ale jaké kapičky nevím, bo můj veterinář míchá bylinkové extrakty - takže většinou ja lahvička bez názvu, ale zase to většinou pomůže...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:10
- Nahlásit
Zuzana T
KOlega mi překládá posudky - jsou tam i pochvalné věci - až to budu mít celé tak Ti napíšu
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:21
- Nahlásit
Zuzana T
Tak díky, já jsem tam právě volala a veterinář říkal, ať raději přijedu, že někdy to zmizí a někdy je potřeba injekce, tak tam raději zajedu. Právě, že ovčandě se asi před třemi měsíci taky jedna udělala, tak nevím, jestli ji nemám zvít taky s sebou...
Vlasta
Gratulujeme k pochvalám v posudku!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:47 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Dneska jsme se svou chovatelkou prodrbala výstavu a došly jsme k názoru,že hodně dobrých psů poškodili tím VD.Posudky byly vesměs dobře napsané,ale hodnocení tvrdé.Není možné ,aby jeden den byla čuba VD a druhý den CAC,navíc to je vyhrávací fena i jindy - to pro příklad.Porovnávala jsem si výsledky ze so a ne a byly tam obrovské rozdíly.Drželi se starého angl.standardu / odpustili psůmi hrubší chyby/bez ohledu na to,že už jsou dneska v kruzích vidět i jiné typy goldenů dostatečně kvalitní.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:51 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
No my byli po oba dny vyrovnaný - 2x VD...
Zuzko, myslíš, že tam mám vzít i druhou feňuli, když už to taky měla??
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 13:06
- Nahlásit
bilksa
Já raději počkám na celý překlad - jediné co mi kolegy řekl hned, že tam je že má krásnou hlavu - tak aby to nebylo jediné.Zuzana T
Zuzko asi zářným příkladem toho co píšeš je druhý pes mojí chovatelky v šampíkách - mrkni na to - tam je to to samé jak píšeš.
Ale na druhou stranu já jsem si tím předvedením to VD zasloužila - ne že bych byla potěšená, ale je fakt, že to tak bylo.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 13:10
- Nahlásit
Vlasta
U mně to bylo podobný, zatím si s Charlotte neumím poradit, když začne v kruhu zlobit..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 13:23
- Nahlásit
Holky je to trošku tak,oni dali na předvedení hodně,posudky máte myslím dobré ne?
bilksa
Jestli už bradavičky nemá,tak si myslím,že ne.Už se s viry poprala a teď už by měla mít protilátky.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 13:51
- Nahlásit
Můžete mi říkat Hujerka: protože se mi výstava v Brně líbila poslala jsem e-mail na ČMKU pro organizátory Duo Cacib Brno a pochválila jsem jim jejich práci ( a dokonce jsem to myslela vážně, protože si myslím, že s tím měli starostí jak sfiňa a ten jejich web s výsledkama u nás myslím nemá obdoby) a asi byli potěšení, protože mi dneska přišlo 2x poděkování za pochvalu.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 14:09
- Nahlásit
Vlasta
Pochvali si tentokrát opradu zasloužili,škoda těch zmatků se vstupáky - jinak by to nemělo chybku .
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 14:19
- Nahlásit
Zuzana T
Mě ty zmatky se vstupáky nepostihly - oni tam píšou, že použili nevyzkoušený program, který chybně generoval vstupní listy - a na příští rok, že už to bude bezvadné. Ale fakt- něco takového pořádat a mít to domyšlené chce fakt dobrý tým lidí a zkušenost. Když to vezmeš tak při výstavě všechno fungovalo, nikde se nečekalo, bylo dost místa - byli prostě dobří. Jo že byl ucpaný tunel po 8 hodině - my jsme to čekali a jeli dříve - tak si tayk měli přivstat.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 14:23
- Nahlásit
Vlasta
No zase nevyzkoušený program zkoušet na dvoudence byl docera risk.A nejsou to žádní nováčci v organizování výstav,ale komu čest tomu čest.Co mě zlobí je,že poplatky jsou stále vyšší a nejsou schopni odměnit vítěze tříd alespoň kokardou nebo madeilí.Nevím,jestli něco za cac atd. dávali ve výst .kanceláři - nešla jsem si nic zapsat.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 14:49
- Nahlásit
Zuzana T
Ta kámoška co její maliňačka měla V1, CAC, CACIB dostala medaili a maličký pohárek ( takový jako já na klubovce v Brně za VN1).
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 14:51
- Nahlásit
Zuzana T
Jak to že jsi nešla nic zapsat - vždyť Cathy měla CAC ne? A já bych utíkala zapisovat i V - a ty jsi měla s Lexy i pořadí. To se nechávají zapisovat jenom tituly? Jako aby se to tam vešlo? Já mám zatím v rodokmenu jenom to VN1 z klubovky ze štěňat - to jsem si nemohla nechat ujít.... - ovšem pozor - my jsme tam byli jediný pes, takže to zase tak moc slavné nebylo.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 15:35
- Nahlásit
Tak jsme zpět - nakonec nám ani nic nepíchli, prý máme tak čtrnáct dní podávát E vitamin a mělo by to samo odpadnout.
Mě teda co trošku štvalo, tak že jsem nemohla najít, kde se dávají katalogy, jinak myslím, že to zvládli celkem v pohodě.
Zuzana T
Posudek máme taky pěkný, takže za VD může panička a ne pejsek... No holt se mám co učit... Ale jsem ráda, že v posudku nemáme žádný vady, teď už musíme jen jezdit a jezdit, abysme se obě otrkaly...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 15:50
- Nahlásit
Vlasta
Cathy má popsaný PP i přílohu a protože je už CHS ČR,tak to na nic nepotřebuji.
Lexy jsem nechla zapsat výsledek v sobotu,v neděli už jsem neměla sílu stát frontu.
bilksa
No vidíš,ušetřila jsi.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 15:51
- Nahlásit
Zuzana T
To jo, protože radu jsme měli zadarmo... No už aby to zmizelo - vypadá to hrozně.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 17:22
- Nahlásit
bilksa Vždyť katalogy dávali v té naší hale - po cestě na záchody. Taky jedu k vete - pro něco na srst - abychom začali hned
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 18:31
- Nahlásit
Tak jsem vyfasovala čistý Biotin, ptala jsem se na ten Canvit H doktor říkal, že to obsahuje to samé a ten Biotin je koncetrovanější - tak doufám, že jo - levné to nebylo. Ještě mi říkal, že je dobrá mořská řasa, ale pak jsme se shodli na tom, že na světlého psa raději ne. Tak mu ještě přikápnu tu olejovou směs a uvidíme
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 19:10
- Nahlásit
Vlasta
Tak to budete krasavci!! My zatím na srst nepoužíváme nic, máme ji krásnou, takže doufám, že nám to vydrží.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 08:42
- Nahlásit
Ahoj holky!! Tak mi dneska držte palce, jdu dělat další zkoušku, ještě jedna zítra, a když obě udělám, tak mám hotovo...
Jinak u nás od rána chumelí, takže cesta do školy bude opět paráda...
|