Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 18:55
- Nahlásit

Vlasta
Oni už včera v noci,já čekala na fotky.

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 19:35
- Nahlásit

Já jsem ještě ani neaktualizovala - nestíhám. A ani nemám žádnou fotku, takže to jen napíšu.

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 19:41
- Nahlásit

Zuzana T
Aktualizace parádní!! Moc chválíme!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 07:40
- Nahlásit

Dobré ráno

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 10:11
- Nahlásit

Ahoj Zuzko, právě jsem se vrátila z naší matičky Prahy. Zatímco my venkovani ráno vyhrabáváme auto ze závějě tak pražákům nepadla snad ani vločka. No je to spravedlivé?? U nás včera fučelo, sněžilo fakt hodně. Měla jsem být v 8 na Štěrboholích a já jsem si enchla velkou rezervu an hnusnou cestu - hnusná je asi 30 km od nás - zbytek v poho - tak sjem tam ještě čekala.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 10:14
- Nahlásit

Vlasta
Trošku sněhu tu máme,ale nejsme skorohoralé,jako vy.

Karol
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 10:16
- Nahlásit

ZUZKO, Lexy je fakt krásná! A vypadá, že se dobře vystavuje, viď?
Hrozně se mi líbí, jasně, že tomu nerozumim, ale myslim, že jsi měla s výběrem štěstí

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 10:23 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Karol
Ahoj,díky - já se do ní zamilovala hned,jak jsem dostala fotky ze 7 týdnů.Exterier má pěkný,docela je šikulka i v práci.Malinko je těžší zvládat její temperament,hlavně v přítomnosti dalších psů.No ale hlavní bude,jak dopadnene na rtg.
Momentálně mě zaměstnává trápení s Jessy - víš té,co byla tenkrát s námi u vody na výcviku - ta štěkavá.
Má něco se zadní nohou - kousl jí pes - nemůže vůbec došlápnout- na rtg byla bílá místa v kosti - jsou dvě varianty- ta jedna zdrcující.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 10:37
- Nahlásit

Zuzana T
Snad to nebude ta horší....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 10:39
- Nahlásit

Vlasta
Dneska jedu na vet podpořit paničku - synovu přítelkyni.Mám strach,že to sama nezvládne ,tak budu řídit raději já.

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 10:43
- Nahlásit

Zuzana T
Ahoj!!
Ježiš, sice malou neznám, ale každý takovýhle problém je strašný!! Držíme palce, ať to dobře dopadne.

Zuzko, prosím tě, když jsem koukala na Lexy, tak je taky dost temperamentní - jak dokážeš, že ti v kruhu stojí a nezajímá ji vše kolem. Mně se Charlotte na nějaký pamlsek vyprdne - okolí je mnohem zajímavější...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 10:47 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa
Musíš doma ty postoje trénovat,dobré je s povelem- postoj,stojí atd.Je potřeba,aby se naučila,že když ji začneš stavět,že tak musí na chvíli zůstat.Pak chválit a pamlsek.
V kruhu se snaž upoutávat pozornost na sebe - mluv na ní,ukazuj pamlsek,mazli se s ní,aby nekoukala po ostatních a byla jsi pro ni důležitá jen ty.Zrovna tak v pohybu - já na ní potichu mluvím - šikulka,hodná holka apod.Pokud nezabírá pamlsek na upoutání pozornosti,měj v záloze malou hračku- balonek,atd.
Je to Aristea - můj vrh A

Karol
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:16
- Nahlásit

Zuzana T
Jé, tak to teda držím palce, ať to dopadne nejlíp, jak může! To je teda trápení
bilksa
Zuzka radí výborně...jen to na některý psí individua vůbec nepomáhá Já chci dát letos Bondíkovi zas trochu šanci na výstavách, tak uvidíme, jestli už z toho telecího věku vyrost. Ale když si vzpomenu, jak jsem byla vždycky zpocená, pes se tvářil jako idiot a ještě týranej...no hrůza. Sama asi hned tak do kruhu nevkročim...možná s příštím psem

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:19
- Nahlásit

Karol
On už bude hodný hošík,uvidíš.

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:26
- Nahlásit

Zuzana T
Díky moc za rady, zkusím to. Aristea držíme palečky a holky tlapky, aťo to dopadne co nejlíp!!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:36
- Nahlásit

Karol
Já mám nyní s mladým ten samý problém - jak ho začnu rovnat ztuhne a vypadá jak týraný pes - ocásek mezi nohy a kouká že by mu každý dal poslední žvanec. Přitom snad v životě nedostal - s vyjímkou zatřepání za kůži na krku za lezení na stůl apod. ale to už fakt přeháněl. Jiank jsem ráda, že je živý ale taky s tím ny výstavách mám problém - sice ho upoutám,a el vypadá přitom že ho nutím a že se bojí.

LuckaH
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 13:28
- Nahlásit

Hoj, tak jsem se přišla podívat i sem na diskusi ZuzkoT, co to čtu... Doufám, že bude Jessynka brzy v pořádku a bude vše ok

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 13:41
- Nahlásit

LuckaH
Ahoj,no já také doufám,ale oprávněně se bojím.Dneska jdeme na kontrolu mimo objednání,už chceme mít jasno.Přikláním se k odebrání vzorku tkáně.

LuckaH
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 13:43
- Nahlásit

Zuzana T
A co znamenají ty bílé skvrny na kosti? To se jí udělalo po tom, co jí ten pes kousl?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 13:48
- Nahlásit

LuckaH
1. varianta je zánět kosti 2.osteosarkom,prý to na rtg vypadá stejně.Pokud nezaberou ATB,co už bere asi 6 dní,máme se obávat toho druhého.Celá rodina je v rozkladu.
Právě že to začalo až po tom útoku psa - rána nebyla otevřená,jen ji asi pohmoždil kost.Kulhání a následné chození po třech bylo postupné.Asi nám nezbývá jen čekat a doufat,že ATB zaberou v opačném případě těžké rozhodování.

LuckaH
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 13:56
- Nahlásit

Zuzana T
Teda já nevim, co se to děje Za poslední rok se v mém okolí tak rozmohly všemožné vážné nemoci u psů... Rakovina kosti, prostaty, střeva, dělohy, mléčných žláz, kůže... Je toho nějak hodně. Snad to bude, Zuzko, tak lepší varianta Nezbývá než doufat...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 14:01
- Nahlásit

LuckaH
Jo dík.Víš není se co divit,pejskové od nás pochytili nejem móresy,ale i nemoci.Čím dál tím víc je oddalujeme od přirozeného způsobu života.

Věřím,že je to zánět,ale nesmím při tom koukat na Jessy.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 18:24
- Nahlásit

Zuzana T Zuzko tak co - máte nějaké dobré zprávy?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 19:04 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Ahoj,teď jsem se vrátila domů.Bohužel ortoped,kterému já věřím je na horách,vrátí se v pondělí.Doktorka,která Jessy ošetřovala jako první nám dneska přidala ATB,nohu konečně rozhodla dát do dlahy a Jessy dostala injekci proti bolesti.Ona sama,ač není ortoped se spíše přiklání k zánětu než kromu druhému a já po správné interpretaci zmíněného útoku také.Můj syn je popleta,protože nám řekl,že jí pes napadl a kousnul.Pes do ní ve velké rychlosti z boku narazil - velký pes,nějaký kříženec vlčáka a trefil se jí přímo do kotníku zadní nohy.Když jsme si prošahaly na vet.nohu,tak má z vnitřní strany hrču jako blázen a je to celé horké.Mě to připadá,jako zanedbaný výron,dneska už zanícený.Jessy prý po tom nárazu zaječela a byla celá otřesená,na nohu si nestoupla,po chvíli se otřepala a celkem lehce dokulhala domů.Problém začal až ráno,to se už na ní nepostavila.Připomíná mi to klasickou podvrknutou nohu v kotniku u člověka.Taky nejdřív zaječíš,pak to chvilku rozcházíš a pak to oteče a je šlus.
No upínáme se k lepší variantě,s tou druhou nechceme počítat.

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 19:08
- Nahlásit

No podle toho, co píšeš bych to taky viděla na zanedbaný výron. Doufejme, že to tak bude... Je to trápení.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 19:14 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa
Je mi o něco líp,v podstatě nevíme nic,tak se snažím zapojit alespoň selský rozum.Proč by 14 dní od úrazu měla být v takovém stavu kvůli nádoru - mě to přijde až moc rychlý průběh i na tenhle prevít.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 20:04
- Nahlásit

Zuzana T Doufám, že máš pravdu a nic to nebude - vypadá to tak. Každopádně držím palce ať se to potvrdí. Vždycky je to tak - až čelem takové hrozbě si uvědomím, že naše starosti jestli stojí nebo nestojí pes při výstavě josu valstně úplně malicherné.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 08:06
- Nahlásit

Ahojte - máte radost že je pátek? Já mám jet v sobotu zase na výcvik WT ale bohužel za celých 14 dní jsme vůbec necvičili - tak nevím, zda tam mám zavolat jestli má vůbec cenu tam jezdit když nemám splněný DÚ.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 08:45
- Nahlásit

Vlasta
Ahoj,sedím v kanclu a raději nevystrkuji nos - mývám pátek 13. většinou samý zmatek.
My jdeme s Lexy v sobotu také cvičit a také jsme nic nedělaly.
Jo včera jsem zamomněla napsat,že má Jessy nohu od poštářků po polovinu steh.kosti zafixovanou v takovým umělohmotným škrobáku.Dneska ji k nám mladí dají do "školky"

Tak jsem se rozhodla přihlásit Lexy do Budějek,na Hlubokou a RK klubovku v Oslavanech.Možná,že risknu ještě Litoměřice.Do Prahy se půjdu max.podívat.

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 10:16
- Nahlásit

Zuzana T
Určitě to dobře dopadne, držíme vám palce.

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání