| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 09:23
- Nahlásit
bilksa
No tak tedy držíme - to dáš - i bez nás
Zuzana T
Tak mám částečný překlad posudků a nic moc:
ze soboty - atraktivní hlava, dobré držení hřbetu, přeferoval bych lepší ( talesed - to nevíme co je??)slabší ve čtvrtkách...
z neděle - trochu více zpříma hlava,dobrý krk, bedra a horní končetiny, je trochu ( couse infant whitsh) to zase nevíme.
No tak jsem se nepokochala protže to je valstně nanic...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 09:33
- Nahlásit
Vlasta
taleset je lepší nasazení ocasu,lepší oblast kolem ocasu.
couse infant whitsh bych typovala valivý pohyb hřbetu při pohybu - volně pojato.Já jsem se zrovna koukala,když ti to u stolu ukazovala,že se valí ze strany na stranu - infant - nedospělácky,no.
Slabší ve čtvrtkách - zatím ,jedná se o zadní kýty - to se časem spraví,je to junior.
Hlavu zpříma nosí po Brigitě - ta se také " prsila" Angličanům moc ne,ale hodně rouhodčím se to líbí.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 10:08
- Nahlásit
Je fakt, že je těžký porovnávat v jedné třídě psa starýho (nebo spíš mladýho) 9 měsíců a 18 měsíců... To je dost neporovnatelný..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 10:15 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
bilksa
JJ,právě proto mě hodně zarazilo,že se neptali vůbec na věk - to není zvykem.No jejich posuzování myslím hodně lidí zklamalo a udivilo.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 10:17
- Nahlásit
Taky jsem byla překvapená, že se mě nikdo nezeptal na věk Charlottky. No dyť si nás viděla, že jsme takový prdíci...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 10:26
- Nahlásit
Zuzana T
No to jsem blázen - prosím tě jaké je jiné držení hlavy? Mě přijde přímé normální. A jak mám odstranit ten valivý pohyb? Právě vyplňuju přihlášku do Prahy a vymrsknu i Hlubokou.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 10:56
- Nahlásit
Vlasta
Hlava by měla být jen lehce nesena výš než linie zad.Dreamteamáci chodí hodně tak,že drží hlavu hodně zpříma,až se utvoří skoro pravý úhel mezi kohoutkem a krkem.Vypadá to efektně,ale není to úpně podle standardu,zrovna tak jako hlava moc dole - to jsou blbůstky ,co?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:05
- Nahlásit
Zuzana T
No to jsou - to bych nevymyslela... ach jo, to všechno v životě nemůžu pojmout.... A jak jsi psala, že jsi viděla jak mi tam něco ukazuje - tak jo - ukazovala, ale já jsem VŮBEC nepochopila co mi chce.
Víš co mě ještě napadlo? Že na věk se neptali bo ho mají v posudkovém listě - třeba si to dopočítali ne?
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:10
- Nahlásit
Vlaivý hřbet se zpevní pohybem a planávím, u mlaďochů je to normální
Zuzko jak se domluvíme na předání taštičky?
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:11
- Nahlásit
plaváním
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:16
- Nahlásit
Marie Šustová
Děkuji Vy jste dělala vedoucí kruhu že jo? Budete rozhodčí????
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:23
- Nahlásit
ne nechci být rozhodčím, to byla dobrovolná sebevražda
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:24
- Nahlásit
chtěla jsem si užít výstavu trochu jinak
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:29
- Nahlásit
Marie Šustová
A jaké to bylo? Je to náročné? Proč nám třeba nepřeložili posudky a musím se s tím trápit? Taky jste to psali anglicky - já vlastně nevím u jakého rozhodčího jste byla.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:31
- Nahlásit
Marie Šustová
sebevražda
Jak chceš,mám jí doma.Můžeš se u nás zastavit,až pojedeš domů po odpolední prodl.směně - což je dneska,ne?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:34
- Nahlásit
Vlasta
Posudky se píší v řeči rozhodčího,je-li to např. Finn,Belgičan aj,tak v Angličtině.Je to pochopitelné proto,že se pod posudek podepisují a těžko se smíří s tím,že podepíší něco,cěmu nerozumí.Posudek by ti na požádání měli přeložit po posuzování v kruhu.Většinou si vystavovatelé odchytnou někoho,kdo tu řeč ovládá.
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:35
- Nahlásit
Vlasta
Podle pravidel rozhodčí podepisuje posudek a tak mu musí rozumět, proto máte posudek v AJ, pokud špatně rozumíš, mělo by se s tlumočníkem domluvit, že ti přeloží ústně při zapisování posudek od rozhodčího
U nás jsme psali posudky v češtině, pí Ahren umí dobře česky a u p. Nováka byly češtině - překlad ze slovenštiny
byla jsem u ostatních retrívrů
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:37
- Nahlásit
Zuzana T
Zastavila bych se dneska kolem 1/2 šesté. Šlo by to?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:40
- Nahlásit
Marie Šustová
Před příjezdem na sídliště mě prozvoň,seběhnu dolů - u nás se totiž nedá zaparkovat.Trefíš k nám?
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:41
- Nahlásit
Zuzana T
nebyla jsem u tebe, podívám se do mapy.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:48
- Nahlásit
Marie Šustová
Zuzana T
No jo - to mi nedošlo. Myslela jsem jenom na sebe -negramota- co se v tom pak plácá. Učitelka angličtiny co nám utekla ještě nebyla nahrazena, tak to asi lepší nebude...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:49 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Marie Šustová
Ulice Aubrechtové 16 - je to malé uzavřené sídliště,vjezd do něj je z ulice Práčská.Od Vršovic to máš nejlépe přes Bohdalec,odbočíš na Záběhlickou,která pokračuje v Práčskou.Než dojedeš ke zvláštní škole - Stará školní budova,zahneš u popelnic do sídliště.Na kraji je barevně omítnutý dům- žlutá,oranžová,okrová.Někde tam zastav a zavolej.
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:54
- Nahlásit
Vlasta
to nic, to máš pro příště
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 12:08
- Nahlásit
Zuzana T
tak to snad najdu
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 17:25
- Nahlásit
Ahojky, tak zkoušku mám za 2, tak už jen zítra a mám hotovo... S překladem posudku mám taky problém, ale mnohem větší mám s tím, že se snad nikdy nenaučím vystavit Charlotte tak, jak by se mělo...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 17:48
- Nahlásit
bilksa Gratulace ke zkoušce Hele já to taky neumím, ale prostě to budu zkoušet - třeva se zadaří ( doufám, že už nebudu moc stará až to přijde)
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 18:26
- Nahlásit
Čau holky,zprodila jsem aktualizaci.
bilksa
Gratuluji a zítra to doraž!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 18:36
- Nahlásit
Díky za gratulace.
Vlasta
Je fakt, že nic jinýho nám asi nezbývá... Zrovna jsem tu procházela, kam všude nás přihlásím, abysme trénovali. Jen to trochu leze do studentskýho kapesnýho...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 18:48
- Nahlásit
bilksa Já jsem teď hlásila Prahu a Hlubokou.
Jdu se podívat na Zuzčinu aktualizaci.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 18:50
- Nahlásit
Zuzana T Máš to pěkně napsané - jste to z veveřákama stihli ve stejný den
|