Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 09:23
- Nahlásit

bilksa
No tak tedy držíme - to dáš - i bez nás
Zuzana T
Tak mám částečný překlad posudků a nic moc:
ze soboty - atraktivní hlava, dobré držení hřbetu, přeferoval bych lepší ( talesed - to nevíme co je??)slabší ve čtvrtkách...
z neděle - trochu více zpříma hlava,dobrý krk, bedra a horní končetiny, je trochu ( couse infant whitsh) to zase nevíme.
No tak jsem se nepokochala protže to je valstně nanic...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 09:33
- Nahlásit

Vlasta
taleset je lepší nasazení ocasu,lepší oblast kolem ocasu.
couse infant whitsh bych typovala valivý pohyb hřbetu při pohybu - volně pojato.Já jsem se zrovna koukala,když ti to u stolu ukazovala,že se valí ze strany na stranu - infant - nedospělácky,no.
Slabší ve čtvrtkách - zatím ,jedná se o zadní kýty - to se časem spraví,je to junior.
Hlavu zpříma nosí po Brigitě - ta se také " prsila" Angličanům moc ne,ale hodně rouhodčím se to líbí.

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 10:08
- Nahlásit

Je fakt, že je těžký porovnávat v jedné třídě psa starýho (nebo spíš mladýho) 9 měsíců a 18 měsíců... To je dost neporovnatelný..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 10:15 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa
JJ,právě proto mě hodně zarazilo,že se neptali vůbec na věk - to není zvykem.No jejich posuzování myslím hodně lidí zklamalo a udivilo.

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 10:17
- Nahlásit

Taky jsem byla překvapená, že se mě nikdo nezeptal na věk Charlottky. No dyť si nás viděla, že jsme takový prdíci...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 10:26
- Nahlásit

Zuzana T
No to jsem blázen - prosím tě jaké je jiné držení hlavy? Mě přijde přímé normální. A jak mám odstranit ten valivý pohyb? Právě vyplňuju přihlášku do Prahy a vymrsknu i Hlubokou.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 10:56
- Nahlásit

Vlasta
Hlava by měla být jen lehce nesena výš než linie zad.Dreamteamáci chodí hodně tak,že drží hlavu hodně zpříma,až se utvoří skoro pravý úhel mezi kohoutkem a krkem.Vypadá to efektně,ale není to úpně podle standardu,zrovna tak jako hlava moc dole - to jsou blbůstky ,co?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:05
- Nahlásit

Zuzana T
No to jsou - to bych nevymyslela... ach jo, to všechno v životě nemůžu pojmout.... A jak jsi psala, že jsi viděla jak mi tam něco ukazuje - tak jo - ukazovala, ale já jsem VŮBEC nepochopila co mi chce.
Víš co mě ještě napadlo? Že na věk se neptali bo ho mají v posudkovém listě - třeba si to dopočítali ne?

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:10
- Nahlásit

Vlaivý hřbet se zpevní pohybem a planávím, u mlaďochů je to normální

Zuzko jak se domluvíme na předání taštičky?

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:11
- Nahlásit

plaváním

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:16
- Nahlásit

Marie Šustová
Děkuji Vy jste dělala vedoucí kruhu že jo? Budete rozhodčí????

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:23
- Nahlásit

ne nechci být rozhodčím, to byla dobrovolná sebevražda

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:24
- Nahlásit

chtěla jsem si užít výstavu trochu jinak

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:29
- Nahlásit

Marie Šustová
A jaké to bylo? Je to náročné? Proč nám třeba nepřeložili posudky a musím se s tím trápit? Taky jste to psali anglicky - já vlastně nevím u jakého rozhodčího jste byla.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:31
- Nahlásit

Marie Šustová
sebevražda
Jak chceš,mám jí doma.Můžeš se u nás zastavit,až pojedeš domů po odpolední prodl.směně - což je dneska,ne?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:34
- Nahlásit

Vlasta
Posudky se píší v řeči rozhodčího,je-li to např. Finn,Belgičan aj,tak v Angličtině.Je to pochopitelné proto,že se pod posudek podepisují a těžko se smíří s tím,že podepíší něco,cěmu nerozumí.Posudek by ti na požádání měli přeložit po posuzování v kruhu.Většinou si vystavovatelé odchytnou někoho,kdo tu řeč ovládá.

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:35
- Nahlásit

Vlasta
Podle pravidel rozhodčí podepisuje posudek a tak mu musí rozumět, proto máte posudek v AJ, pokud špatně rozumíš, mělo by se s tlumočníkem domluvit, že ti přeloží ústně při zapisování posudek od rozhodčího

U nás jsme psali posudky v češtině, pí Ahren umí dobře česky a u p. Nováka byly češtině - překlad ze slovenštiny

byla jsem u ostatních retrívrů

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:37
- Nahlásit

Zuzana T
Zastavila bych se dneska kolem 1/2 šesté. Šlo by to?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:40
- Nahlásit

Marie Šustová
Před příjezdem na sídliště mě prozvoň,seběhnu dolů - u nás se totiž nedá zaparkovat.Trefíš k nám?

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:41
- Nahlásit

Zuzana T
nebyla jsem u tebe, podívám se do mapy.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:48
- Nahlásit

Marie Šustová
Zuzana T
No jo - to mi nedošlo. Myslela jsem jenom na sebe -negramota- co se v tom pak plácá. Učitelka angličtiny co nám utekla ještě nebyla nahrazena, tak to asi lepší nebude...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:49 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Marie Šustová
Ulice Aubrechtové 16 - je to malé uzavřené sídliště,vjezd do něj je z ulice Práčská.Od Vršovic to máš nejlépe přes Bohdalec,odbočíš na Záběhlickou,která pokračuje v Práčskou.Než dojedeš ke zvláštní škole - Stará školní budova,zahneš u popelnic do sídliště.Na kraji je barevně omítnutý dům- žlutá,oranžová,okrová.Někde tam zastav a zavolej.

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:54
- Nahlásit

Vlasta
to nic, to máš pro příště

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 12:08
- Nahlásit

Zuzana T
tak to snad najdu

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 17:25
- Nahlásit

Ahojky, tak zkoušku mám za 2, tak už jen zítra a mám hotovo... S překladem posudku mám taky problém, ale mnohem větší mám s tím, že se snad nikdy nenaučím vystavit Charlotte tak, jak by se mělo...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 17:48
- Nahlásit

bilksa Gratulace ke zkoušce Hele já to taky neumím, ale prostě to budu zkoušet - třeva se zadaří ( doufám, že už nebudu moc stará až to přijde)

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 18:26
- Nahlásit

Čau holky,zprodila jsem aktualizaci.
bilksa
Gratuluji a zítra to doraž!

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 18:36
- Nahlásit

Díky za gratulace.
Vlasta
Je fakt, že nic jinýho nám asi nezbývá... Zrovna jsem tu procházela, kam všude nás přihlásím, abysme trénovali. Jen to trochu leze do studentskýho kapesnýho...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 18:48
- Nahlásit

bilksa Já jsem teď hlásila Prahu a Hlubokou.
Jdu se podívat na Zuzčinu aktualizaci.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 18:50
- Nahlásit

Zuzana T Máš to pěkně napsané - jste to z veveřákama stihli ve stejný den

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání